مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدای خرخر فن cpu
سلام بچه ها چه خبرا...
آقا من هنوز دو ماه نشده یه فن بزرگ برای cpu خریدم، اما الان به خرخر افتاده هی باید چندتا ناخونک بهش بزنم تا صداش بخوابه!
چیکار کنم؟ شل شده فک کنم نه؟
ممنون
milad_gta
28-08-2011, 02:14
--------- اشتباه شد ، شرمنده ! پاک کنید :دی --------
سلام بچه ها چه خبرا...
آقا من هنوز دو ماه نشده یه فن بزرگ برای cpu خریدم، اما الان به خرخر افتاده هی باید چندتا ناخونک بهش بزنم تا صداش بخوابه!
چیکار کنم؟ شل شده فک کنم نه؟
ممنون
فن استوک هست یا غیر استوک ؟
سلام آقا مهرداد چه خبرا...
نه یه فن جدید خریدم 15 تومن به اسم Wipro چینیه ، پره هاش 9 سانتیه بعدم پهنا یا همون ارتفاش 2 سانت میشه باد خیلی خوبی میزنه تقریبا بی صدا هست 2200 دورم ثابت میچرخه دما هم تو بیکاری 30 و تو لو 58 بالاتر ندیدم. (فک کنم الان بدونی کدومه)
راستی هر چی نگاه کرده بودم(قبل نصب)پیچ میچ نداشت برا فنه!الان چی کار کنم لق شده نه؟
سلام آقا مهرداد چه خبرا...
نه یه فن جدید خریدم 15 تومن به اسم Wipro چینیه ، پره هاش 9 سانتیه بعدم پهنا یا همون ارتفاش 2 سانت میشه باد خیلی خوبی میزنه تقریبا بی صدا هست 2200 دورم ثابت میچرخه دما هم تو بیکاری 30 و تو لو 58 بالاتر ندیدم. (فک کنم الان بدونی کدومه)
راستی هر چی نگاه کرده بودم(قبل نصب)پیچ میچ نداشت برا فنه!الان چی کار کنم لق شده نه؟
مرسی ممنون دوست من
یه عکس از فنت میزاری
اونو میتونی با نرم افزار speed fan دورشو اتوماتیک کنی که با دور ثابت نچرخه اینطوری نویز فن هم کمتر میشه و عمر فنت بیشتر میشه
با سلام مجدد
آخ که چرا زودتر نیومدم بپرسم! این نرم افزاره رو میگم الانه گرفتم، چقدم خوبه! دورشو حدود 300 تا کمتر کرد اما هر کاری کردم پایین تر نیومد...
عکسم نمی تونم بگیرم شرمنده! متاسفانه الان گوشی ندارم
ولی الان که گفتین دائم رو دور آخر کار کنه و عمرش کم میشه و ... دیگه فهمیدم میخواد بسوزه واقعا نباید اینجوری باشه نه؟! آخه فن استوکش یادمه تو بیکاری دورش میومد رو 800! و قشنگ ساکت میشد! ( پایش شکسته بود عوض کردم )
مرصی
الان این فنی که گرفتین چند سیمه هست ؟
فن استوک 4 سیمه بود و سیم pwm داشت و دورش اوتماتیک بود با توجه به دمای سی پی یو دورشم تنظیم میشد
اگه فن شما 4 سیمه هست و سیم pwm داره باید برید ستاپ سیستم و smrat fan رو فعال کنید که مثل فن استوک بشه
ولی اگه نداره مجبورید با همون نرم افزار speed fan دورشو اتوماتیک کنید کاری که من با فن بوفالوم کردم
چهار سیمه هست، الان دیدم -تو ستاپم رفتم ، اون گزینه خودش فعال بود از قبل
ولی باز خوبه، نسوزه حالا، همین دورم خوبه
ممنون از راهنماییت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.