ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی رای خرید یه لپتاپ سبک

MaTaDoR32
27-08-2011, 23:29
با سلام به دوستان عزیز

قصد خرید یک لپتاپ برای یکی از آشنایان رو داشتم که شرایط زیر رو داشته باشه :

صفحه نمایش 11.6 تا 14

وزن حداکثر 2.25 ولی مسلما هر چه کمتر بهتر :46:

مناسب برای دیدن فیلم های با کیفیت ( full hd) ; کارهای office : اینترنت و ایمیل و برنامه های گوناگون مثلا حداکثر فوتو شاپ توی خود ویندوز و محیط کاربری نرم افزارای سبک هنگ نکنه

باهاش گیم نمیزنم ولی دیگه کانفیگش اون قدرا هم داغون نباشه :11:

کیفیت ساخت مطلوبی داشته باشه + کیبورد راحت و تاچپد حساس و نسبتا راحت

شارژدهی هم برام خیلی مهمه و از 3.5 ساعت به بالا طبیعتا هر چه بیشتر بهتر

دیویدی رام هم برام مهمه ولی با توجه به نت بوک های خوبی که تو بازار هست مثل مدل های asus می تونم با اکسترنال یه کاریش کنم. :10:
بودجم هم حداکثر 650

پیشاپیش از کمکتون نهایت تشکر رو می کنم.:20:

T E R M I N A T O R
28-08-2011, 23:29
سلام پیشنهاد من خرید یکی از این دوتاست. تقریبا تمام کارهایی هم که بالا گفتی انجام میده : ASUS 1215B or MSI U270

MaTaDoR32
29-08-2011, 00:35
ممنون از جوابتون,
راشتش من خودم بحث های شما رو درباره ی این نت بوک دنبال می کردم و اتفاقا نت بوک بسیار خوبی هم هست, ولی تنها ایرادش مشکل تاچ پد هست که نمیتونم باش کنار بیام , اگر این مشکل رفع شده باشه , گزینه بسیار خوبی خواهد بود , اما یه مساله دیگه اینه که احساس خوبی نسبت به نت بوک ندارم یعنی فک می کنم یه نوت بوک رده پایین , پرفورمنس بهتری داره تا یه نت بوک که البته دوست دارم نظر شما رو که نت بوک دارید رو بدونم .
راستی دوستان نظرتون راجع به دل 4030 چیه?
و در نهایت برند msi و این مدل u 270 ارزش خرید رو داره?
ممنون از اینکه راهنمایی می کنید.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

T E R M I N A T O R
29-08-2011, 01:57
ممنون از جوابتون,
راشتش من خودم بحث های شما رو درباره ی این نت بوک دنبال می کردم و اتفاقا نت بوک بسیار خوبی هم هست, ولی تنها ایرادش مشکل تاچ پد هست که نمیتونم باش کنار بیام , اگر این مشکل رفع شده باشه , گزینه بسیار خوبی خواهد بود , اما یه مساله دیگه اینه که احساس خوبی نسبت به نت بوک ندارم یعنی فک می کنم یه نوت بوک رده پایین , پرفورمنس بهتری داره تا یه نت بوک که البته دوست دارم نظر شما رو که نت بوک دارید رو بدونم .
راستی دوستان نظرتون راجع به دل 4030 چیه?
و در نهایت برند msi و این مدل u 270 ارزش خرید رو داره?
ممنون از اینکه راهنمایی می کنید.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

درمورد تاچ پد، نمیدونم که سری های بعدی که وارد ایران شده اند بازم این مشکل را دارند یا اصلاح شده اند. (چون مال من سری اول ساخت بود، همون ماه اول تولید). باید از نمایندگی ها دراین مورد سوال کنین.
درهرصورت یه نوت بوک در قبال با نت بوک عملکرد و پرفورمنس بهتری داره ولی در عوض از مزایای نت بوک ها بهره مند نیست. شما باید بین وزن و اندازه و شارژ باطری (و در کل راحتی) یا قدرت و سرعت یکی را فدای دیگری کنید. ولی اگه توقعاتتون درحد همون حرفایی باشه که بالا گفتین نت بوک کارت را راه میندازه.
DELL 4030 هم گزینه بدی نیست. میتونید ASUS K42 یا X42 را هم مد نظر داشته باشین.
MSI U270 از نظر کانفیگ و قیمت مثل 1215B هست و قطعا انتخاب خوبی است (با توجه به اینکه اون مشکل را نداره) . فقط یادتون باشه که حتما با رزولیشن HD بگیرین.
موفق باشید.

MaTaDoR32
30-08-2011, 11:47
در مجموع چند مدل رو طی امروز تا فردا معرفی می کنم دوستان انجمن لطفا نظر بدن :

HP Pavilion DV3-4303

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سيستم عامل: Windows 7 Home Premium 64bit
پردازنده: Intel Core i3-380 2.53GHz - 3MB Cache
RAM: 3GB DDRIII
کارت گرافیک: AMD Radeon 6370M - 512MB
هارد درایو: 320GB 7200rpm
وزن: 2kg
نوع باتري: 6CELL
صفحه نمايش: 13.3LED
درایو نوری: DVD RW DL LightScribe
دوربين: Webcam
بلوتوث: دارد
خروجی HDMI: دارد
رنگ: سورمه ای

این واقعا نوت بوک خوبی هم کانفیگ بهتری نسبت به نت بوکا داره هم می تونم با وزن و سایزش کنار بیام و درایو نوری داره و از اون جهت هم بی نیازم می کنه....:8::8::8:

لطفا دوستان نظرشون درباره این مدل hp بدن . کیفیت ساخت خوبی داره؟

MaTaDoR32
30-08-2011, 21:26
یه نت بوک واقعا توپ و عالی + برند خوب ایسوس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اجازه mp888 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen 1366 * 768
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
Memory : 2 GB DDR3
HDD : 500 GB HDD
VGA : ATI 6310
Other : 1.46 KG , usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port , 8.5 hours Battery , Windows 7 Home Premium

تنها مشکلش بحث تاچ پد که شاید تو سری های بعد حل شده باشه !