ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سرویس دهنده فروم

aminbully
27-08-2011, 17:09
با سلام دوستان عزیز
من خیلی وقته دنبال یک سرویس دهنده مثل بلاگفا هستم اما سرویس دهنده ای که فروم بده.VCP داره اما اصلا خوب نیست.لطفا یه سرویس دهنده خوب معرفی کنید.
Gigfa.Com هم هستش اما من اصلا نمیفهمم چطوری هست.
ممنون:10:

mohrd
28-08-2011, 01:26
سلام.
نصب سیستم انجمن مورد نظر روی هاست (در اینجا gigfa) کاری نداره. کافیه مطابق آموزش خود سیستم پیش برید.
اما اگر حوصله و یا فضای کافی ندارید، می تونید از سایت هایی که به رایگان (یا غیر آن) انجمنی به شما ارائه می کنند استفاده کنید.
نمونه ی وطنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته شاید الان دیگه کار نکنه. مطمئن نیستم)
استفاده از چنین سایت هایی محدودیت های خاص خودشو داره و معمولا حداقل یک لینک از سایت سرویس دهنده به اجبار در انجمن شما قرار میگیره. معمولا محدودیت قالب و پلاگین هم داره.

موفق باشید ./.

moz
28-08-2011, 11:53
مي تونيد از سرويس هاي رايگان ابيت هاست استفاده كنيد

aminbully
28-08-2011, 15:39
خیلی ممنون دوستان عزیز.این 2تا رو امتحان میکنم و نتجیه رو میگم ممنون

aminbully
28-08-2011, 19:28
دیگه کسی نیست؟

aminbully
29-08-2011, 10:12
کسی دیگه نمیدونه؟

m.m.m5651
26-04-2012, 13:31
می تونید از phpBB، bbPress، vBulletin و ... روی گیگفا و بقیه هاست ها استفاده کنید.

raminramz
09-05-2012, 16:13
ببین دوست عزیز vcp هاست نمیده یه سایت سازه مثل رزبلاگ که خیلی عالیه
اینا برای کسانی خوبن که طراحی سایت بلد نیستن و حوصله دردسر ندارن
اما سرویس دهنده های هاست رایگان فقط هاست میده راحتیش مثل رزبلاگ نیست
اما اگه میخوای امکاناتی عالی داشته باشی باید هاست بگیری خودت انجمن ساز مود علاقه که ویبولتین رو پیشنهاد میکنم نصب کنی
من خودم از ویبولتین استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه همین پی سی هم از ویبولتین استفاده کرده

saeed_myheart
13-05-2012, 18:47
سلام.
نصب سیستم انجمن مورد نظر روی هاست (در اینجا gigfa) کاری نداره. کافیه مطابق آموزش خود سیستم پیش برید.
اما اگر حوصله و یا فضای کافی ندارید، می تونید از سایت هایی که به رایگان (یا غیر آن) انجمنی به شما ارائه می کنند استفاده کنید.
نمونه ی وطنی:

(البته شاید الان دیگه کار نکنه. مطمئن نیستم)
استفاده از چنین سایت هایی محدودیت های خاص خودشو داره و معمولا حداقل یک لینک از سایت سرویس دهنده به اجبار در انجمن شما قرار میگیره. معمولا محدودیت قالب و پلاگین هم داره.

موفق باشید ./.

چه نوع انجمنی میده؟ vebulltion

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

shahrooz1222
15-07-2013, 14:01
کسی سایتی به غیر از تک بی بی نمشناسه اخه پولیه اون ؟

Thor God
03-09-2013, 10:29
shahrooz1222 انجمن ساز های رایگان محدودیت های زیادی دارن + که من دیدم بعضی وقتا اطلاعات رو بدون توضیح پاک می کنن. در مورد سیستم بک آپ گیری هم اطلاعاتی ندارم و فکر هم نمی کنم که بک آپ گیری داشته باشن. شما به راحتی با سالی 30 تومن یا ماهی 5 تومن میتونی یه هاست خوب مخصوصه این کار بخری.