PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : G.R.E.E.N.A

*Forgotten*
27-08-2011, 15:01
سلام

تو فکر ساختن یه انیمیشن فضایی افتادم :31:

کارو چند روزه که شروع کردم و فعلا دارم مدل سازی و ریگ ها رو انجام میدم
البته برای وسایل نقلیه از مدل های آماده استفاده میکنم

داستان هم تقریبا آماده کردم

تو این انیمیشن همه جور انیمیشنی وجود داره کاراکتر - ماشین سواری - aircraft - ...

امروز سیاره G.R.E.E.N.A روش کار کردم و آماده کردم و تقریبا تمومه (سیاره رو خودم ساختم) چون تو اینترنت اون چیزی که میخاستم پیدا نکردم

عکسای سیاره این زیره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا بعد

*Forgotten*
27-08-2011, 17:23
یه خورده رو سیاره کار کردم و شکل نهایی رو این گذاشتم:

الان دارم روی Mother Ship کار میکنم:

hadi665
28-08-2011, 00:16
آفرین باحال شده
فقط عکسی که از نزدیک برای سیارت گزاشتی انگاری سطح سیاره علف داره : دی
اون سفینه هم خیلی خوب شده

;)

SSS_HHH_OOO
28-08-2011, 01:10
خیلی خوب شده کشیتی
سطح سیاره زیاد زبره از این فاصله یه سیاره بزرگ برجستگیاش اینقدر بزرگ و این شکلی نمیشه

*Forgotten*
28-08-2011, 04:24
خیلی خوب شده کشیتی
سطح سیاره زیاد زبره از این فاصله یه سیاره بزرگ برجستگیاش اینقدر بزرگ و این شکلی نمیشه

آره درسته بامپش کمتر بشه بهتره

فقط دوستان اشتباه نشه اون کشتی فضایی مدلش آماده بود من فقط سیاره رو خودم ساختم:31:

*Forgotten*
02-09-2011, 19:26
امروز ریگ یکی از کاراکترها تموم شد به نام جک

ریگش میتونست بهتر بشه ولی نمیخام زیاد روو این انیمیشن وقت بزارم

دانلود کلیپ با فرمت RMVB و 4 min حجم 4 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای دیدن کلیپ از لینک زیر Rmvb Player را دانلود کنید (بعدا بکارتون میاد):31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ehsanyacoza0021
08-09-2011, 11:40
آفرین آلیه فقط کاش همه ی مدل هاو خودت میساختی:10: