ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوي ويزيتورهاي ناخواسته را بگيريم ؟

bernadet
16-06-2006, 10:35
سلام . مي خواستم بدونم آيا راهي هست كه بشه جلوي ورود بازديدكنندگان خاصي رو گرفت ؟ مثلا يك رنج خاص آي پي رو مسدود كرد و ديگه اون آي پي نتونه وارد وبلاگ يا وب سايت بشه ؟ مثلا كد اچ تي ام الي براي اين مورد هست ؟ يا يك وب سايتي كه با ثبت نام كردن در اون چنين خدماتي ارايه بده ؟ ممنون

mamalionline
18-06-2006, 17:06
بله شما باید از Ip Ban استفاده کنید .
اسکریپت آماده در این زمینه در نت هست با کمی جستجو پیدا میکنید .

bernadet
19-06-2006, 12:04
سلام و شكر به خاطر پاسختون . :) بله در مورد اي پي بن يه چيزايي مي دونستم سه ساعت هم در نت سرچ كردم آخرش چيزي دستگيرم نشد . چون به زبان انگليسي بودن و فقط فهميدم كه نياز به يك فايل هست و يك كد . يك نوع كنتور هم مي شناسم كه مي تونه يك آدرس اي پي رو مسدود كنه و ايرادش اينه كه رنج نداره فقط يك اي پي خاص رو مي تونه مسدود كنه . اگه راهنمايي بيشتري به ذهنتون مي رسه يا از اين روش خودتون داريد استفاده مي كنيد از ما هم دريغ نكنيد . ممنون و خداوند بركتتون بده .

bernadet
19-06-2006, 12:07
در ضمن من پي اچ پي بلد نيستم . اگه بشه چند خط كد اچ تي ام ال به صفحه اضافه كرد كه خيلي عالي مي شه . مرسي منتظرم

mamalionline
19-06-2006, 12:34
من یک برنامه در این زمینه نوشتم ولی به زبان PHP هست اگر سرورتون php ساپورت میکنه بگید بزارم .
در ضمن با HTML برنامه نویسی خاصی نمیشه کرد و این فقط یک زبان معمولی است .

nightmare
19-06-2006, 12:50
این اسکیریپت رو من پیدا کردم ولی دیگه نمی دونم به درد رنج آی پی می خوره یا یه آی پی .
چون زیاد از کد های Html و java سر در نمی آرم :

<!--Powered
javascript code by [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>
<html>
<body bgcolor=ffffff>
<script language="javascript">
var ip = '24.0.217.223'
if (ip == '206.186.23.178') { alert("STOP! You are viewing this page
from an IP address that is not allowed!");
alert("Why can't you guys just leave me alone?");
if (confirm("Do you want to leave peacefully? Or will I have to help
you?"))
{location.href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" } else { ("OK you choose I
don't care! Bye bye! Don't come back!");
{location.href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" }} } </SCRIPT>
</body>
</html>

bernadet
19-06-2006, 13:58
سلام خيلي ممنون از پاسخ هاتون . راستش نمي دونم سرورم پي اچ پي رو ساپورت مي كنه يا نه . اما اگه كدش رو بگذاريد ممنون مي شم به هر حال امتحانش مي كنم يا جواب مي ده يا نمي ده . راستي من يه خورده دوزاريم كجه اگه مي شه يه خورده آسونتر توضيحش رو بگيد ممنونتون مي شم . البته همين مورد رو براي وبلاگ در پرسين و بلاگ فا هم مي خوام به غير از وب سايتم . نمي دونم بلاگ فا و پرسين پشتيباني مي كنن يا نه . و در مورد اين كدي كه گذاشتيد خيلي ممنون اما فكر كنم براي يك اي پي خاص باشه . چون در شرطش يك اي پي رو ذكر كرده . مرسي از جواباتون و منتظرم .

irancity
19-06-2006, 14:36
در مورد اون كد بايد بگم كه اون كد فقط مربوط به يه اي پي هست.
در ضمن بلاگفا و پرشين بلاگ فكر نكنم ساپورت كنن.

bernadet
06-07-2006, 15:00
این اسکیریپت رو من پیدا کردم ولی دیگه نمی دونم به درد رنج آی پی می خوره یا یه آی پی .
چون زیاد از کد های Html و java سر در نمی آرم :

<!--Powered
javascript code by [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>
<html>
<body bgcolor=ffffff>
<script language="javascript">
var ip = '24.0.217.223'
from an IP address that is not allowed!");
alert("Why can't you guys just leave me alone?");
if (confirm("Do you want to leave peacefully? Or will I have to help
you?"))
{location.href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" } else { ("OK you choose I
don't care! Bye bye! Don't come back!");
{location.href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" }} } </SCRIPT>
</body>
</html>

ممنون از جوابتون . من مي خوام از اين كد استفاده كنم . دو جا بايد به پارامتر آي پي مقدار دهي كنيم . يكي جايي كه متغير آي پي رو معرفي كرده يكي هم در شرط
if
هست . مي خواستم ببينم به جاي اين دو تا آي پي كه در كد اومده چي بايد بزاريم .
فرض كنيم ما مي خوايم اين آي پي رو مسدود كنيم
81.91.141.21
در كد بالا اين رو كجا بايد بزاريم .

----------------------------------

var ip = '24.0.217.223'

خلاصه بگم گيجتون نكنم . در اين دو خط بالا دو تا آي پي داريم به جاي هر كدومشون چي بزاريم . ؟
تو رو خدا اگه بلدين دريغ نكنين . لطفا ....
منتظرم .