ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محافظ وسایل صوتی و تصویری

snozar
27-08-2011, 09:58
دوستان سلام
به توجه به نوسانات برق در اکثر شهرها به نظر میرسه استفاده از محافظ برای وسایل حساس الکترونیکی منجمله تلویزیون های LCD، LED، سه بعدی، پلاسما و ... ضروری باشه. شاید امروزه دلیل مشکل دار شدن بعضی از این نوع وسایل همین باشه. این محافظ ها ممکنه به لحاظ کارایی تفاوتهایی با هم داشته باشن. بعضی هاشئن افزایش یا کاهش ولتاژ از یک میزان مشخص، برق را قطع میکنن. بعضی هی می تونن شوکهای ناگهانی را فیلتر کنن و ....
هدف من از این تاپیک اینه که دوستانی که تجربه این تیپ تجهیزات را دارن تجربیاتشون را بگن. از این که اصلا ما به چه نوع محافظی نیاز داریم تا معرفی محافظ های امتحان پس داده و یا ....

snozar
28-08-2011, 10:20
خوب انگار کسی تو این زمینه تجربه نداره، یا قضیه انقدر هم مهم نیست

یکی از دوستان محافظ 1500 ولت آمپر سارا مخصوص کامپیوتر و لوازم صوتی تصویری (P152F) را پیشنهاد داده. نمیدونم خوبه یا نه

ata.royalfalcon
28-08-2011, 10:30
سلام
براي اين تجهيزات حساس شما بايد استابيلايزر بخريد . تنها كار اين محافظ ها قطع كردن جريان برق در صورت افزايش يا كاهش ولتاژ خارج از محدوده تعريف شده هست و لاغير .

نمونه اي از اين استابيلايز فاراتل مدل STB2000E هست كه حدوداً 120 هزارتومن قيمتشه و من اين مدل رو دارم و براي هفت تا هارد اكسترنالم استفاده ميكنم . هاردهاي اكسترنالم بخش مهمي از زندگي من رو تشكيل ميده و در نتيجه خيلي حساس هستم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مزايا
تقويت و تثبيت نوسانات و ضعف ولتاژ برق شهر (مهمترين خصوصيتي كه محافظ هار ارزونقيمت ندارن)
مجهز به سيستم حفاظت در مقابل ولتاژ ورودی و خروجی خارج از محدوده‌ی مجاز
مجهز به مدار تاخير جهت حفاظت از دستگاه‌های مصرفی هنگام قطع و وصل برق شهر
حفاظت در مقابل رعد و برق و تغييرات ناگهانی برق شهر
حفاظت در مقابل افزايش دمای داخلی

لينك اين مدل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید