ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازم مدلینگ مایا و یه سوال دیگه (؟)

hes25
27-08-2011, 05:08
سلام سلام بازم سلام!

بچه ها باز یه جا دیگه گیر کردم ،مشغول طراحیم تو مایا

سوالم اینه که چرا یه سطح نربز رو تریم میکنم و بعد میخوام اونو با یک سطح دیگه( تریم یا غیر تریم ) بهم بچسبونم هر دو تا غیب میشن؟!!

تو آبشن Rebuild surface هم میرم و گزینه مربوطه (Trimed) رو میزنم بازم فرقی ایجاد نمیشه !

یه نکته انحرافی داره ها!! کسی میدونه؟!

کو این بچه درسخون؟!

فقط اگه میشه زودی بگین معطل همینم ...

مرصی

Wolf of aria
27-08-2011, 06:18
هردو آبکت رو انتخاب کن بعد Delete By History رو بزن .

hes25
27-08-2011, 07:06
سلام چطوری پیدا نیستی! مشغول پروژه ای ؟!

دستت درد نکنه اما بازم غیب میشن نمیشه! چی کار باید بکنیم؟

مرصی

dgx
27-08-2011, 07:21
از اپشن همون جايي كه ميخواي اينا رو بچسبوني :31: تيك keep orginal رو بزار
شايد مشكلت حل شه!

Wolf of aria
27-08-2011, 11:40
قبل از این که تریم بعدی رو بری delete by history رو بزن...

برای تریم کردن دو آبجک اول باید عملیه Intersect Surfaces رو عمال کنی...

باز هم از محیط کار یه تصویر بذاری شاید بهتر بتونیم راهنماید کنیم.

hes25
27-08-2011, 20:34
نه بازم نشد
بزار برم تو cgsociety ببینم می تونم بپرسم یه پسره از کالیفرنیا اونجا هست خیلی مخه، ببینم بلده این ننه مرده !!!

مرصی

hes25
27-08-2011, 22:34
خب بچه ها اومدم الان از اونجا دارم میام...

خب متاسفانه بیشتر کاربرای سایتای خارجی هم میگن نمیشه، این مشکل از خیلی قبل بوده و هنوزم نتونستن یه کاری براش بکنن

تنها راهشم که گفته بودن این بود که باید دوباره سازی بشه اونم از Trim edge ها و ایزوپارما ... که منم قبلا هم این کارا رو میکردم دیگه چاره ای نیست مثل اینکه

راستی یکیشون میگفت من به خاطر این پیچیده بودن سیستم مدلینگ Nurbs مایا حالت تهوع میگیرم طرفش نمی رم اصلا! ترجیح میداد بره همون polygon کار کنه بنده خدا

مرصی بچه ها

Wolf of aria
28-08-2011, 06:55
اگر ایرادی نداره شما همون فایل که روش کار میکردید آپ کنید ما هم یه ویر بریم روش ببنیم چه میشه کرد اگر میگید که نمیشه... خوب نشد تجربه که میشه ...

منتظر فایل هستم.:8:

hes25
28-08-2011, 16:10
بفرما عزیز! البته خیلی چیزای دیگه تو لیست هستن الان که اینو پرسیدم داشتم روی Tv خودمون کار میکردم

من چند روش برای مدلینگ میدونم اما بیشتر دوست دارم از تریم استفاده کنم چون دقتش خیلی بالاست و مدل خیلی طبیعی میشه

تو این تصویر اگه نگاه کنین بیشتر نظرم به اتصال پوسته جلویی(تریم شده) با سطوح بالایی و کناری هست که به همین علت غیب شدن نمیشه لبه هایی نرم و انحنا دار با Attach ساخت بنابراین مجبور بودم Rebuild کنم

حالا شما پیشنهاد بدین چکار کنیم که بهترترتره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Wolf of aria
29-08-2011, 11:05
سلام
روی فایل کار کردم تمام راهای که بلد بودم امتحان کردم نشد ....

اما در آخر شد شما باید اول به پولی گان تبدیل کنید و بعد به نربز عملیه Attach اجرا میشه.