مشاهده نسخه کامل
: اینترنت وایرلس
123qweasdzxc
26-08-2011, 14:52
سلام
من یه مودم tp link 8901g دارم میخوام اینترنت رو درحالی که کامپیوتر خاموشه با وایرلس بفرستم برای گوشی 5800 گوشی مودم رو پیدا میکنه و وصل هم میشه ولی وقتی وارد مرورگر گوشی میشی و وارد یه هر صفحه وب میشی اخطار میده و وارد هیچ صفخه ای نمیشه اخطارش یادم نیست و گوشی هم در دسترس نیست با چنتا گوشی نوکیای دیگه و یه سونی اریکسون هم امتحان کردم اما نمیشه اگه میشه راهنمایی کنید طوری تنظیمش کنم که درحالت کامپیوتر خاموش بشه اینترنت رو فرستاد (در حالت کامپیوتر روشن هم نمیشه)
vohumana
27-08-2011, 01:00
سلام
من یه مودم tp link 8901g دارم میخوام اینترنت رو درحالی که کامپیوتر خاموشه با وایرلس بفرستم برای گوشی 5800 گوشی مودم رو پیدا میکنه و وصل هم میشه ولی وقتی وارد مرورگر گوشی میشی و وارد یه هر صفحه وب میشی اخطار میده و وارد هیچ صفخه ای نمیشه اخطارش یادم نیست و گوشی هم در دسترس نیست با چنتا گوشی نوکیای دیگه و یه سونی اریکسون هم امتحان کردم اما نمیشه اگه میشه راهنمایی کنید طوری تنظیمش کنم که درحالت کامپیوتر خاموش بشه اینترنت رو فرستاد (در حالت کامپیوتر روشن هم نمیشه)
سلام،
ربطي به روشن و خاموش بودن كامپيوتر نداره؛ مهم اينه كه مودم روشن باشه...
در ضمن اول بايد مطمئن بشيد كانكشني كه ساختيد bridge نباشه (در اين حالت فقط با كامپيوتر مي تونيد كانكت شين) و از نوع PPPoE باشه...
ديگه اينكه اگه موقع ساختن كانكشن PPPoE رمز داده باشيد، اون وقت با هر دستگاه ديگه اي (نوت بوك، گوشي؛) خواستيد كانكت شيد بايد رمز رو هم بزنيد...
123qweasdzxc
27-08-2011, 23:56
pppoe بود
گفتم که مصل میشه به مودم ولی وارد صفحه وب نمیشه
123qweasdzxc
28-08-2011, 12:31
کسی جوابی نمیده
اگه میشه یکی از تنظیمات مدودم خودش عکس بندازه
joe_satriani
28-08-2011, 20:06
با سلام
اگه مطمئن هستید که در حالت pppoe کانفیگ شده و وایرلس دستگاه فعال هست و نمیتونید باهاش ارتباط برقرار کنید.
پس وایرلس مودم مشکل داره.
فقط بفرمایید که چراغ Wan روی مودم روشنه یا خیر؟
موفق باشید.
123qweasdzxc
29-08-2011, 15:33
چراغ wlan روشنه گوشی وایرلس رو پیدا میکنه وصل هم میشه حتی رمز هم دادم با این وجود فکر میکنی خرابه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.