مشاهده نسخه کامل
: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰
به نظر من اجحافه ناکامیهای فوتبال ایران در سطح ملی در چند سال اخیر رو به پای امیر قلعه بنویسیم ؛
این یعنی نادیده گرفتن نقش دایی در عدم صعود به جام جهانی ، یعنی نادیده گرفتن عدم توانایی قطبی در هدایت تیم ملی /
قلعه نویی در سطح آسیا با سپاهان سال اولش ، به لطف هنرنماییهای استاد ! توره واقعا بدشانس بود و تماشاگران سپاهان در اون فصل در آسیا حال شما لیورپولیهای این فصل رو از حیث تیرک دروازه داشتند :31:
اما در فصل دوم با قدرت از گروهشون صعود کردند هرچند قلعه نویی نموند تا در مرحله ی حذفی تیمش رو هدایت کنه /
درسته که ستاره های ایران در سپاهان امیر جمع شده بودند به خصوص ستون های مستحکم دفاعی ( شامل دروازه بان و خط دفاعی) ، ولی درست بازی گرفتن از این ستاره ها منجر به ارائه نمایش مطلوب زردپوشان میشد ، با احترام به تیم استقلال ولی آیا استقلال کهکشانی پرویز خان مظلومی تونست در این فصل بازی شناوری ارائه بده ؟
ضمن اینکه الان امیر در تراکتور با بازیکنان متوسط رو به بالا اوج گرفته و به هرحال این همه موفقیت رو میشه یک گوشه ایش رو هم به نام مربی و اثرات اون ثبت کرد ، کلیت بحث من اینه که درست نیست اشتباهات یک فرد در یک زمینه رو به سایر زمینه ها تسری و تعمیم بدیم و به انکار برسیم .
درباره ی دید سنتی اغلب مربیان ایرانی که ظاهرا فراگیر هم هست و به جز معدودی ، اکثریت گرفتار این دید هستند :
علیرضا جان خاطرت هست نقل قول مستقیم مجید جلالی در باره ی پلن بی و ... ( به عنوان سردمدار مدرنیته در جرگه ی مربیان ایران ) رو در تاپیک اسپانیا در خبر ورزشی آوردم و خودت هم متعجب شدی از نگاه سنتی جلالی ؟
در کل میخوام بگم حتی اونایی هم در لباس مدرنیته اومدن ، باز هم سخته براشون فاصله گرفتن از سنت ها
پی نوشت : فکر میکنم چون داریم از تیم استقلال فاصله میگیریم در این تاپیک ، ادامه ی بحث در تاپیک کلی لیگ برتر پیگیری بشه مناسب تر باشه ، در صورت نیاز میتونیم این پستها رو هم منتقل کنیم به اونجا /
گرافيكار
27-03-2012, 15:33
پی نوشت : فکر میکنم چون داریم از تیم استقلال فاصله میگیریم در این تاپیک ، ادامه ی بحث در تاپیک کلی لیگ برتر پیگیری بشه مناسب تر باشه ، در صورت نیاز میتونیم این پستها رو هم منتقل کنیم به اونجا /
هر چی شما بگی سروش جان:11:
به نظر من اجحافه ناکامیهای فوتبال ایران در سطح ملی در چند سال اخیر رو به پای امیر قلعه بنویسیم ؛
صد در صد
نمیشه تمام ایرادای فوتبال و شکستهاشو به گردن قلعه نویی بندازیم
اما فکر میکنم جدای از فدراسیون قوی و زیرساختهای مناسب یک لیگ خوب میتونه به تنهایی یه تیم ملی قوی تحویل بده
وقتی باشگاه های ما با تاکتیکهای جدید بازی کنن قطعا تاثیرش رو در تیم ملی خواهیم دید و اگر برعکس، تیمهای ما یا تیمهای بزرگ ما دنبال نتیجه گیری(بیماری اصلی چند سال اخیر فوتبال ایران که فکر میکنم اتفاقا همین بیماری هم بعد از شروع مربیگری قلعه نویی تشدید شد) باشن و این نتیجه گیری رو بدون نیاز به گرایش به تاکتیکهای مدرن و بر اساس روشهای سنتی بدونن باز هم تاثیرش رو به شکل مستقیم در تیم ملی خواهیم دید
این یعنی نادیده گرفتن نقش دایی در عدم صعود به جام جهانی ، یعنی نادیده گرفتن عدم توانایی قطبی در هدایت تیم ملی /
یه نکته خوب و راه گشای دیگه برای بحث
من هیچ تفاوتی بین تیمهای ملی ما با مربیگری علی دایی قلعه نویی و قطبی ندیدم
چرا؟ دلیلش مشخصه لیگ به شکل پنهان هدایت تیم ملی رو بر عهده داره و وقتی استخون بندی تیم ملی ما در این سالها یک فوتبال سنتی رو تمرین کرده باشه شما هر کس دیگه ای رو هم جدای از این سه نفر مربی تیم ملی کنید فایده ای نداره
چنتا نکته یا سوال
_چرا کی روش در شروع کارش از بازیکنای ایرانی ایراد گرفت؟
_چرا کی روش بیش از مربیان دیگه دنبال بازیکناییه که در لیگهای اروپایی بازی میکنن؟
_چرا کی روش میگه یک تیم زیر 21 سال توی لیگ داشته باشیم؟
_چرا کی روش لیگ ایران رو فاقد کیفیت میدونه؟
همه این چراها در دوره حاکمیت تیمهای قلعه نویی بر فوتبال ایران به وجود اومدن تازه کی روش شانس آورده اون تجمع بازیکنای ملی پوش مثل سالهای گذشته در تیمهای قلعه نویی نیست
قلعه نویی در سطح آسیا با سپاهان سال اولش ، به لطف هنرنماییهای استاد ! توره واقعا بدشانس بود و تماشاگران سپاهان در اون فصل در آسیا حال شما لیورپولیهای این فصل رو از حیث تیرک دروازه داشتند
:31:
من فکر میکنم بدشانسی حقیقته اما دلیل اصلی ناکامی نیست
هم یه جای لیورپول امسال ایراد داره هم یه جای تیمهای قلعه نویی در آسیا
ناکامی قلعه نویی در آسیا یه بار دو بارم نبوده
درسته که ستاره های ایران در سپاهان امیر جمع شده بودند به خصوص ستون های مستحکم دفاعی ( شامل دروازه بان و خط دفاعی) ، ولی درست بازی گرفتن از این ستاره ها منجر به ارائه نمایش مطلوب زردپوشان میشد ، با احترام به تیم استقلال ولی آیا استقلال کهکشانی پرویز خان مظلومی تونست در این فصل بازی شناوری ارائه بده ؟
من فوتبال مدرن و هماهنگی از سپاهان در زمان قلعه نویی ندیدم گفتم موفقیت قلعه نویی رو اگر با لیگ بی کیفیت ایران بسنجیم فوق العادس ولی در مقایسه با باشگاه های آسیا یه فاجعس
واقعا سپاهان کرانچار رو با سپاهان قلعه نویی مقایسه کن
در تیم قلعه نویی ستاره ها بازی میکردن فقط یه بار دیگه بازیهای سپاهان با استقلال و پرسپولیس رو در اصفهان نگاه کن
سپاهان صرفا با درخشش عجیب و غریب رحمتی هر دو تیم رو برد
اما در سپاهان کرانچار این تیمه که با کارهای تاکتیکی جدید بازی میکنه و نتیجه میگیره سپاهانی که 80 درصد ساختار دفاعیش رو اول فصل از دست داد
به جرات میگم سپاهان قلعه نویی بدون مهره های بزرگ خط دفاعیش مکانی بین چهارم تا هفتم داشت
اینم در نظر داشته باش که مظلومی کهکشانی شروع کرد اما به سرعت خیلی از مهره های اصلیش رو از دست داد
یا اینکه عوامل قلعه نویی پرشون دادن:20:
ضمن اینکه الان امیر در تراکتور با بازیکنان متوسط رو به بالا اوج گرفته و به هرحال این همه موفقیت رو میشه یک گوشه ایش رو هم به نام مربی و اثرات اون ثبت کرد ، کلیت بحث من اینه که درست نیست اشتباهات یک فرد در یک زمینه رو به سایر زمینه ها تسری و تعمیم بدیم و به انکار برسیم .
درباره ی دید سنتی اغلب مربیان ایرانی که ظاهرا فراگیر هم هست و به جز معدودی ، اکثریت گرفتار این دید هستند :
علیرضا جان خاطرت هست نقل قول مستقیم مجید جلالی در باره ی پلن بی و ... ( به عنوان سردمدار مدرنیته در جرگه ی مربیان ایران ) رو در تاپیک اسپانیا در خبر ورزشی آوردم و خودت هم متعجب شدی از نگاه سنتی جلالی ؟
کاملا درسته
حرف حساب جواب نداره
اما سروش سهم امیر قلعه نویی با تیمهای کهکشانیش رو در ناکامی فوتبالمون نمیشه فقط به اندازه یک نفر دونست
در کل میخوام بگم حتی اونایی هم در لباس مدرنیته اومدن ، باز هم سخته براشون فاصله گرفتن از سنت ها
درسته اما فوتبال یعنی تمرین کردن و خلاصه حرف من اینه که 70 درصد تیم ملی ما در این چند ساله زیر نظر قلعه نویی تاکتیکهای جدید رو تمرین هم نکرد:11:
خب اول اینکه تمامی پستها و نقل قولها از تاپیک استقلال به این تاپیک منتقل شد :31:
من اول یک مقدمه ای بگم شاید باید زودتر میگفتم :
من در دید سنتی امیر و تفکراتش با شما علیرضای عزیز هم عقیده هستم ، و فراتر از اینها من قلعه نویی رو پروین دیگه ای میدونم که خودش هم علاقه ی وافری داره تا پروین استقلالی ها باشه ، ولی ظاهرا بین لمپنیسم و جنتلمن بودن معلق شده :31: "هرچند" که تمام سعیش رو میکنه که حتی در ظاهر هم که شده از سنتی بودن فاصله بگیره .
و این حرفم رو اینطوری اصلاح میکنم که به نظرم امیر با متر و معیار و سطح فوتبال ایران ، در حال حاضر بهترین هست به نظر من :20:
اما فکر میکنم جدای از فدراسیون قوی و زیرساختهای مناسب یک لیگ خوب میتونه به تنهایی یه تیم ملی قوی تحویل بده
وقتی باشگاه های ما با تاکتیکهای جدید بازی کنن قطعا تاثیرش رو در تیم ملی خواهیم دید و اگر برعکس، تیمهای ما یا تیمهای بزرگ ما دنبال نتیجه گیری(بیماری اصلی چند سال اخیر فوتبال ایران که فکر میکنم اتفاقا همین بیماری هم بعد از شروع مربیگری قلعه نویی تشدید شد) باشن و این نتیجه گیری رو بدون نیاز به گرایش به تاکتیکهای مدرن و بر اساس روشهای سنتی بدونن باز هم تاثیرش رو به شکل مستقیم در تیم ملی خواهیم دید
درسته اما فوتبال یعنی تمرین کردن و خلاصه حرف من اینه که 70 درصد تیم ملی ما در این چند ساله زیر نظر قلعه نویی تاکتیکهای جدید رو تمرین هم نکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سروش سهم امیر قلعه نویی با تیمهای کهکشانیش رو در ناکامی فوتبالمون نمیشه فقط به اندازه یک نفر دونستاین دو بخش به خصوص نقل قول دوم رو کاملا قبول دارم ، ولی اگر امیر تنها بود ایراد بهش به شدت وارد بود ، وقتی ما هنوز هم که هنوزه تیمهای لیگ برتریمون رو در وهله ی اول به امثال سرهنگ یاوری ها میسپریم ، نمیتونیم منتظر برآیندی مدرن در تیم ملیمون باشیم شاید نقش امیر درصدی از سایرین پررنگ تر بوده باشه ولی نمیشه از نقش یاوری ها و شاه غلام ها و فیروز کریمی ها و ... گذشت در این قضیه /
خاطرم میاد جدال عادل و همایون شاهرخی بر سر سنت و و مدرنیته در برنامه ی 90 رو در برهه ای که همایون خان سرمربی تیم ملی بود و فکر میکنم شاهرخی گرامی هم به این موضوع اشاره کرد که وقتی بازیکنها در لیگ با متدهای سنتی خو میگیرند ، در اندک فرصتهای تیم ملی مجالی برای رنسانس نیست .
_چرا کی روش در شروع کارش از بازیکنای ایرانی ایراد گرفت؟
_چرا کی روش بیش از مربیان دیگه دنبال بازیکناییه که در لیگهای اروپایی بازی میکنن؟
_چرا کی روش میگه یک تیم زیر 21 سال توی لیگ داشته باشیم؟
_چرا کی روش لیگ ایران رو فاقد کیفیت میدونه؟خب مشخصا دید کی روش زمین تا آسمون متفاوته با امثال قلعه نویی ها ، و نکته ی خوب اینجاست که کی روش همرنگ جماعت نشد مثل بلاژ خاطره انگیز :31: یا مثل قطبی ، خاطرم هست قطبی در اوایل حضورش در پرسپولیس درخواست استخدام هواشناس برای بررسی شرایط بازیهای تیم داده بود ، ولی خیلی زود راه سایر مربیان ایرانی رو پیش گرفت و همرنگ جماعت شد .
پاسخ سوال اول و دومت تقریبا مشابهه : کی روش میدونه برای رقابت با ژاپن و کره جنوبی و استرالیا و بودن در جام جهانی آتی نمیشه به این سطح اکتفا کرد ، مثلا دیدیم که حضور دژآگه چقدر کلاس بازی تیم ملی رو بالا برد .
سوال 3 رو فکر میکنم کی روش بدنبال آموزش درست و اصولی هست ، سوال 4 رو هم که مظمئنا فقط نظر کی روش این نیست ، بلکه فکر میکنم همه روی این موضوع اتفاق نظر داریم . :20:
اما در سپاهان کرانچار این تیمه که با کارهای تاکتیکی جدید بازی میکنه و نتیجه میگیره سپاهانی که 80 درصد ساختار دفاعیش رو اول فصل از دست داد
به جرات میگم سپاهان قلعه نویی بدون مهره های بزرگ خط دفاعیش مکانی بین چهارم تا هفتم داشت
اینم در نظر داشته باش که مظلومی کهکشانی شروع کرد اما به سرعت خیلی از مهره های اصلیش رو از دست دادخب مشخصا من قبول دارم کرانچار و قلعه نویی قابل مقایسه نیستند ، به طور مثال فرض کن اتفاقی که برای کرانچار در پرسپولیس و اون برکناری شگفت انگیزش ! رخ داد برای همین امیرخان پیش میومد اونوقت باید شاهد چه حملات رسانه ای میبودیم از طرفین در صورتی که کرانچار واقعا بزرگمنشانه با این قضیه برخورد کرد .
ولی کهکشان پرویز خان در زمانی هم که با 6 امتیاز اختلاف با اقتدار قهرمان نیم فصل شد ، اصلا نمایشهای مطلوبی ارائه نمیداد و خاطرم هست طرفداران این تیم ناراحت بودند از عقب کشیدن های تیمشون در نیمه ی مربیان و شکستهای پرویزخان در این نیمه .
گرافيكار
27-03-2012, 23:32
این دو بخش به خصوص نقل قول دوم رو کاملا قبول دارم ، ولی اگر امیر تنها بود ایراد بهش به شدت وارد بود ، وقتی ما هنوز هم که هنوزه تیمهای لیگ برتریمون رو در وهله ی اول به امثال سرهنگ یاوری ها میسپریم ، نمیتونیم منتظر برآیندی مدرن در تیم ملیمون باشیم شاید نقش امیر درصدی از سایرین پررنگ تر بوده باشه ولی نمیشه از نقش یاوری ها و شاه غلام ها و فیروز کریمی ها و ... گذشت در این قضیه /
خاطرم میاد جدال عادل و همایون شاهرخی بر سر سنت و و مدرنیته در برنامه ی 90 رو در برهه ای که همایون خان سرمربی تیم ملی بود و فکر میکنم شاهرخی گرامی هم به این موضوع اشاره کرد که وقتی بازیکنها در لیگ با متدهای سنتی خو میگیرند ، در اندک فرصتهای تیم ملی مجالی برای رنسانس نیست
درسته منم موافقم که قلعه نویی به تنهایی عامل کیفیت پایین لیگ و تیم ملی ما نیست اما من میگم بخش زیادیش مربوط به امیر میشه به ویژه در این شش هفت سال اخیر
تیم ملی ما اکثر اوقات وقتی استخون بندیش از یک باشگاه آماده با یک مربی کاربلد بوده هم در نتیجه گیری موفق بوده و هم در بازی زیبا
احتمالا یادته در جام ملتهای 96 امارات که بازیکنای اصلی تیم رو پرسپولیسیهایی تشکیل میدادن که زیر نظر استانکو اصولی تمرین و فوتبال بازی کرده بودن
و یا زمانی که شاکله اصلی تیم ملی دست پرورده بگوویچ در فولاد بود باز هم مشخص بود که اون بازیکنا به شکل علمی تمرین کرده بودن
مبعلی کعبی بداوی حتی یه بازیکن معمولی مثل علوی که چون اصولی تربیت شده بود تو اون دوره خوب بازی میکرد
اما در این سالها تیمهای قلعه نویی که استخون بندی تیم ملی رو تشکیل میدادن تونستن کمکی به تیم ملی که شاخص اصلی ما برای قضاوت درباره کیفیت فوتبال یک کشوره بکنه
هر کسی مربی تیم ملی شده از خط دفاعی و ضعفای آشکارش نالیده
به همین خاطره که کی روش دنبال بازیکنای دورگه میگرده چون اینجا مربیهای ما و در راسشون امیر خان در این سالها هیچ کاری برای بالا بردن کیفیت لیگ و بازیکنا نکردن
جالبه استانکو با دو سال کار و بگوویچ با دو سه سال کار در یک تیم یک نسل موفق برای تیم ملی تربیت کردن اما جناب قلعه نویی جدای از اینکه بازیکنی برای تیم ملی تربیت نکرد نسلی که پخته و آماده شده بود رو هم گرفت و کیفیتشون رو روز به روز پایین تر اورد
ولی کهکشان پرویز خان در زمانی هم که با 6 امتیاز اختلاف با اقتدار قهرمان نیم فصل شد ، اصلا نمایشهای مطلوبی ارائه نمیداد و خاطرم هست طرفداران این تیم ناراحت بودند از عقب کشیدن های تیمشون در نیمه ی مربیان و شکستهای پرویزخان در این نیمه .
قبول کن مظلومی مدت کمی کلی ستاره دور هم جمع شده رو در قالب یک تیم تمرین داد و منصفانه این بود که برای قضاوت در مورد کارش منتظر نیم فصل دوم بمونن که در نیم فصل دوم به شکل عجیبی دو سه تا از ستاره های اصلیش رو از دست داد
حالا من و تو پرسپولیسی هستیم و چندان بهمون مربوط نمیشه اما برات سوال نیست که چرا فتح الله زاده اینقدر ساده راضی به رفتن مجیدی و کرار شد اونم در حالی که مظلومی هی داد میزد که به اینا احتیاج داره اما کسی توجه نمیکرد
خیلی شبیه زمانی شده که کاشانی دوست داشت دایی شکست بخوره و مثلا عماد رضا رو دست به سر میکرد که نیاد پرسپولیس
خداییش دایی چقدر زد تو سرش که فلان مربی داره زیر پای بازیکناش میشینه خیلیا یکیش خودم باور نمیکردیم و فقط به حساب بی منطقی دایی و توهم توطئه میگذاشتیم اما سرانجام دیدیم که حرفای دایی مو به مو درست از آب دراومد
حالا مظلومی هم بیچاره داره همون فریادا رو میزنه ولی فعلا کسی باورش نمیکنه
hojjatinho
28-03-2012, 03:47
چقدر بحث می کنید :دی
اقا اگه می شه یکم مقتصر تر بنویسید ...چشمون درد گرفت همه رو خوندم :دی
به قول کتابای درسی ایجاز رو به اطناب ترجیح بدید پلیز ..!
کل بحث یک طرف تقریبا 90 درصد ش رو قبول دارم ولی این قسمت رو نه :
من خواهش میکنم طرفدارای سپاهان و استقلال هم به یه دید کلی به این مسئله نگاه کنن
اول معذرت می خوام که دید ما طرفدارای استقلال و شاید سپاهانی ها مثل پرسپولیسی ها کلی نیست !:دی
و سپس این رو اضافه کنم ... هر هواداری دوست داره تیمش نتیجه بگیره ... یونایتدی ها دوست دران منچسترشون ببره یا ارسنالی ها عاشق بردن هستند و دیگه کاری ندارند فرگوسن یا ونگر باعث قدرتمندی انگلستان میشن یا نه .. ارسنال که یک مدت اصلا بازیکن انگلیسی نداشت ...
در ضمن بنده قبول ندارم که حضور امثال قله نویی باعث عقب افتادگی فوتبال ایران می شه ... قلعه نویی ها و پروین ها دل میلیون ها ادم رو شاد کردند ... مشکلات تیم ملی به نظرم خیلی فراتر از این حرف هاست که این عزیزان ! با نبودشون مشکلات فوتبالمون حل بشه .
پ ن : همه اینها رو با در نظر گرفتن این موضوع گفتم که اصلا دوست ندارم سال بعد قلعه نویی رو در استقلال ببینم .
گرافيكار
28-03-2012, 12:57
فکر نکنم دیگه از این موجزتر بشه گفت خیلی جاها یک بخش کامل از حرفام رو حذف کردم
کل بحث یک طرف تقریبا 90 درصد ش رو قبول دارم ولی این قسمت رو نه :
مرسی که وارد بحث شدی اما اول گفتی 90 درصد بحث رو قبول داری ولی در ادامه با توجه به اون قسمتی که گفتی قبول ندارم مشخص شد با 90 درصد بحث مخالفی:31:
و سپس این رو اضافه کنم ... هر هواداری دوست داره تیمش نتیجه بگیره ... یونایتدی ها دوست دران منچسترشون ببره یا ارسنالی ها عاشق بردن هستند و دیگه کاری ندارند فرگوسن یا ونگر باعث قدرتمندی انگلستان میشن یا نه .. ارسنال که یک مدت اصلا بازیکن انگلیسی نداشت ...
این نکته رو که بارها خودم گفتم
جدای از این فوتبال انگلیس رو با هیچ معیاری نمیشه با فوتبال ما مقایسه کرد
در آسیا هنوز برای قضاوت در مورد فوتبال یک کشور به تیم ملیش نگاه میکنن خودت وقتی آرسنال رو مثال میزنی جواب رو تا حدود زیادی مشخص میکنه
چجور میشه انگلیس رو که یک تیمش میتونه در لیگش بدون بازیکن انگلیسی بازی کنه رو با لیگی مقایسه میکنی که خرید دروازبان خارجی توش ممنوعه یا بیشتر از 4 بازیکن خارجی نمیشه خرید
هر بحثی رو باید در چارچوب زیستمان خودش تحلیل کرد این مثالها بحث رو از چارچوب خودش خارج میکنه
در ضمن بنده قبول ندارم که حضور امثال قله نویی باعث عقب افتادگی فوتبال ایران می شه ... قلعه نویی ها و پروین ها دل میلیون ها ادم رو شاد کردند ... مشکلات تیم ملی به نظرم خیلی فراتر از این حرف هاست که این عزیزان ! با نبودشون مشکلات فوتبالمون حل بشه .
این بخش بولد شده دقیقا یعنی چی؟
یعنی اگر کسی فردا بیاد دل پرسپولیسیها رو هر سال شاد کنه ولی از اون سمت فوتبال ملی ما عقب گرد کنه هیچ اتفاقی نیفتاده
من و سروش داریم خط به خط به هم دیگه جواب میدیم تا روشن بشه که مربیهای مطرح به ویژه قلعه نویی چقدر در عقب ماندگی فوتبالمون نقش داشتن
نباید کلی جواب داد مثال بیار
من دو نمونه گفتم که یک مربی اگر در باشگاهی اصولی کار کنه میشه یک تیم ملی قوی هم داشت
شما جواب بده در این سالها که قلعه نویی حاکم مطلق لیگ ایران بوده چرا تیم ملی ما اینقدر افت کرده
ضمن اینکه من بازم قبلا گفتم که فقط قلعه نویی نیست که باعث افول فوتبال ما شده اما در این سالها بخش بزرگی از این عقب ماندگی مربوط به قلعه نویی هست
فوتبال ما دقیقه به دقیقه داره عقب تر میره بدون تعصب نگاه کنیم
به جز یه مشت خاطره چی داریم السد قطر قهرمان آسیا شد اما پرافتخارترین تیم ایران که استقلال باشه داره با خاطرات بیس سی سالش حال میکنه
قلعه نویی دل خودش رو بیشتر شاد کرده تا دل مردم رو
درسته منم موافقم که قلعه نویی به تنهایی عامل کیفیت پایین لیگ و تیم ملی ما نیست اما من میگم بخش زیادیش مربوط به امیر میشه به ویژه در این شش هفت سال اخیر
تیم ملی ما اکثر اوقات وقتی استخون بندیش از یک باشگاه آماده با یک مربی کاربلد بوده هم در نتیجه گیری موفق بوده و هم در بازی زیباعلیرضا جان امیر دوفصل در سپاهان بود ، و فقط در سپاهان که بود تیمش شاکله ی اصلی تیم ملی رو تشکیل میداد ( البته به طور اخص خط دفاعی ) وگرنه در زمانی که در استقلال بود خاطرم نمیاد که بیس تیم ملی روی استخوان بندی استقلال شکل گرفته باشه .
سیدجلال و عقیلی قبل از اومدن امیر به سپاهان هم در تیم ملی بودند ، البته به این نکته نمیشه اقرار نکرد که امیر نتونست آموزشی متناسب روز به خط دفاعی سپاهان و تیم ملی بده .
ضمن اینکه خط دفاعی تیم ملی در چند سال اخیر علیرغم اینکه گاهی اوقات بیش از اندازه اشتباه داشته ، ولی از لحاظ آماری موفق نشون داده .
هر کسی مربی تیم ملی شده از خط دفاعی و ضعفای آشکارش نالیده
به همین خاطره که کی روش دنبال بازیکنای دورگه میگرده چون اینجا مربیهای ما و در راسشون امیر خان در این سالها هیچ کاری برای بالا بردن کیفیت لیگ و بازیکنا نکردن من فکر میکنم این مساله کلی هست ، اون هم به این دلیل هست که مربیان ایرانی فقط یادگرفتند که بازی با 4 مدافع خوبه ، ولی یاد نگرفتند که مهمتر از این 4 مدافع خطی ، شرح وظایف و نیز هافبک های دفاعی جلوشون هست .
الان نگاه کن ببین به غیر از سپاهان کرانچار و تا حدودی ذوب و فولاد ، کدوم تیم ساختار دفاعی منظم و مشخصی داره ؟ باز برمیگردم به اینکه حتی مقصر اصلی امیر نیست ، مقصر اصلی این چرخه ی سنتی مربیان لیگ ایرانه که در راسشون امیر قرار داره شامل امیر ، یاوری ، شاغلام ، فیروز کریمی ، فرهاد کاظمی ، حمید درخشان حتی ، احمد زاده ، میثاقیان و ...
من نظرم در باره ی ساختار دفاعی اینه که این ضعف کاملا یک ضعف فنی هست ، و باز هم به نظرم ایراد در اجرای بازی با 4 مدافع خیلی تقصیر امیری نیست که ذوب در 3 مدافع هست :31:
حالا من و تو پرسپولیسی هستیم و چندان بهمون مربوط نمیشه اما برات سوال نیست که چرا فتح الله زاده اینقدر ساده راضی به رفتن مجیدی و کرار شد اونم در حالی که مظلومی هی داد میزد که به اینا احتیاج داره اما کسی توجه نمیکرد
خیلی شبیه زمانی شده که کاشانی دوست داشت دایی شکست بخوره و مثلا عماد رضا رو دست به سر میکرد که نیاد پرسپولیس
خداییش دایی چقدر زد تو سرش که فلان مربی داره زیر پای بازیکناش میشینه خیلیا یکیش خودم باور نمیکردیم و فقط به حساب بی منطقی دایی و توهم توطئه میگذاشتیم اما سرانجام دیدیم که حرفای دایی مو به مو درست از آب دراومددر مورد قضیه ی مظلومی خب مشخصه که کار از توهم توطئه گذشته ، ببین وقتی خود حاجی اول فصل مصاحبه میکنه میگه : "مربی خوب با این تیم حداقل دو جام می آورد ، مظلومی باید یک جام بیاورد " ، یعنی چی ؟ یعنی مدیرعامل سرمربی تیمش رو "خوب" نمیدونه ، یعنی ...
قبول کن مظلومی مدت کمی کلی ستاره دور هم جمع شده رو در قالب یک تیم تمرین داد و منصفانه این بود که برای قضاوت در مورد کارش منتظر نیم فصل دوم بمونن که در نیم فصل دوم به شکل عجیبی دو سه تا از ستاره های اصلیش رو از دست دادمن اینطور مواقع مقایسه میکنم ، مثلا سپاهان سال اول امیر رو در نظر میگیرم و به این نتیجه میرسم که قدرت کوچینگ ( نه فقط از بعد فنی بلکه در همه ی ابعاد شامل روحی و کاریزماتیک و ... ) امیر بسیار بیش از پرویزخان هست .
مضافا اینکه من فکر میکنم اگر هنکه در کنار مظلومی نبود استقلال این فصل مشکلات بیشتری پیدا میکرد .
چقدر بحث می کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اگه می شه یکم مقتصر تر بنویسید ...چشمون درد گرفت همه رو خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عذرخواهی من فکر میکنم بحثمون به دلایلی مفید باشه ؛ و مهمترین دلیلش اینه که چون هیچیک از ما استقلالی نیستیم و بحث به نوعی به استقلال مربوط میشه ، بنابراین از دید دو شخص بی طرف بحث در این موضوع میتونه به نتایج خوبی منجر بشه . :11:
گرافيكار
28-03-2012, 15:50
علیرضا جان امیر دوفصل در سپاهان بود ، و فقط در سپاهان که بود تیمش شاکله ی اصلی تیم ملی رو تشکیل میداد ( البته به طور اخص خط دفاعی ) وگرنه در زمانی که در استقلال بود خاطرم نمیاد که بیس تیم ملی روی استخوان بندی استقلال شکل گرفته باشه .
درسته
هر چند دوسال هم بر اساس همون مثالهایی که زدم مدت کمی نیست
در مورد زمانی که در استقلال بود هم فکر میکنم بیشتر به این خاطر بود که در اواخر و تحت تاثیر نسلی بود که زیر نظر بگوویچ از فولاد اومده بود و در واقع اگر بخوایم در مورد تاثیر دوره قلعه نویی حرف بزنیم همین سه سال اخیر و مثلا شکستهای تیمهای باشگاهیش در آسیا و نرفتن تیم ملی به جام جهانی و شکستش در جام ملتها که به عقیده من بخش زیادیش مربوط به کار غیر علمی و سنتی قلعه نویی در تیمهاش میشد
سروش جان یه نکته میگم میخوام ببینم باهاش موافقی یا نه چون حرف از پروین هم اومد و تو اشاره درستی کردی به اینکه امیر دوست داره مدل دیگه ای باشه از پروین
من فکر میکنم به پروین نشه زیاد خورده گرفت که چرا سنتی بوده چون پروین در زمانی مربی پرسپولیس و تیم ملی بود که فوتبال هنوز سنتی بود و حتی توی آسیا هم فوتبال هنوز سنتی اداره میشد
سیستم سنتی پروین و مثلا پرخاش کردن بین دو نیمه به بازیکنا در اون دوره ناهمگونی تاریخی نداشت
اما قلعه نویی زمانی داره با این نگاه سنتی در فوتبال ما نتیجه میگیره که دیگه کوچکترین اثری از فوتبال سنتی در آسیا دیده نمیشه و این یعنی ناهمگونی تاریخی یعنی تضاد با چرخه اصلی فوتبال امروز
فکر نمیکنی این یکی از عمده ترین دلایل عقب ماندن فوتبال ما باشه
وقتی میگم فوتبال ما تحت تاثیر موفقیتهای قلعه نوییه به این خاطر دارم میگم که فضای کار رو برای مربیهای با دانش محدود میکنه
فرکی رو نگاه کن که با نفت چه تیمی ساخته مطمئن باش تا وقتی نتیجه گرایی که بعد از ورود قلعه نویی تشدید شد باعث میشه فرکی هم در آینده مثل ابراهیم زاده بدون حامی بمونه
من مدیر تراکتور هستم و باورم اینه که قلعه نویی اگر مربی تیمم باشه 90 درصد راه قهرمانی رو رفتم قلعه نویی رو میارم کلی پول خرجش میکنم لیست بازیکنای مورد نظرش رو وارد تیم میکنم(همین الانم قلعه نویی بازیکنای خوبی داره و از نیم فصل دوم شروعکرده برای خرید بازیکنای بهتر و مطمئن باش اگر سال بعد در تراکتور بمونه چند بازیکن خوب دیگه هم میخره) و ازش قهرمانی میخوام
قلعه نویی هم احتمالا این تیم رو قهرمان میکنه
تمام انرژی رسانه ها هم صرف موفقیت سریالی قلعه نویی میشه و احتمالا همین تشویق رسانه ای باعث میشه بازیکنای کلیدی قلعه نویی به تیم ملی هم دعوت بشن و چه کسی در این بین ضرر میکنه
امثال فرکی ابراهیم زاده و...
این آسیب دیگه ایه که نه قلعه نویی بلکه گرایش به مکتب نتیجه گرای قلعه نویی به فوتبال ما میزنه اونم به قیمت نتیجه گرفتن فقط در ایران نه آسیا
سروش جان واقعا اتفاقیه که تیمهای قلعه نویی در ایران قاطعانه قهرمان میشن و تیمهای مثلا ابراهیم زاده و لوکا بوناچیچ رو پشت سر میزارن اما وقتی وارد آسیا میشن داستان برعکس میشه
تیمهای ابراهیم زاده و لوکا میرن فینال آسیا اما تیمهای قلعه نویی خیلی زود حذف میشن جالبه تا قلعه نویی از تیم میره و کرانچار هم میاد سپاهان به شکلی دیگه در آسیا موفق میشه
بیا تعارف نکنیم و جدای از اون اشتباه کادر سرپرستی، سپاهان رو به جای السد قهرمان حقیقی جام فصل پیش آسیا بدونیم
جالب نیست خروج قلعه نویی از تیمهای آسیایی مساویست با موفقیت دقیقا برعکس لیگ ایران
من اینطور مواقع مقایسه میکنم ، مثلا سپاهان سال اول امیر رو در نظر میگیرم و به این نتیجه میرسم که قدرت کوچینگ ( نه فقط از بعد فنی بلکه در همه ی ابعاد شامل روحی و کاریزماتیک و ... ) امیر بسیار بیش از پرویزخان هست .
مضافا اینکه من فکر میکنم اگر هنکه در کنار مظلومی نبود استقلال این فصل مشکلات بیشتری پیدا میکرد .
کاملا قبول دارم
سعی کنیم نتیجه گیری کنیم
من اینجوری از بحثمون نتیجه میگیرم و تو هم بر اساس دیدگاه خودت ادامه بده
من فکر میکنم قلعه نویی عامل شکستهای فوتبالی ما در سالهای اخیره و تو معتقدی که نمیشه به تنهایی امیر رو مقصر دونست و من هم پذیرفتم
در کل به نظر من میشه مجموع نظراتمون رو اینجوری گفت:
فوتبال ما اسیر یک نگاه سنتی هست که شاید در راسش امیر قلعه نویی باشه چون اونه که فعلا داره با این روش نتیجه میگیره
و در واقع امیر قلعه نویی محصول یک تفکر نتیجه گرا در ایرانه که خودش نیازمند یه بحث دیگس
و اما راه کار:
به نظر من برای اینکه فوتبال ما گام بلندی به سمت فوتبال روز دنیا برداره یا امثال امیر قلعه نویی باید تفکرات خودشون رو اصلاح کنن یا اداره کننده های فوتبال ما امثال قلعه نویی رو اصلاح کنن
و البته میدان دادن و حمایت کردن از امثال
ابراهیم زاده فرکی ویسی جلالی و .... که شاید زیر مجموعه همون کارایی باشه که اداره کننده های فوتبال ما باید انجام بدن
hojjatinho
28-03-2012, 16:56
فکر نکنم دیگه از این موجزتر بشه گفت خیلی جاها یک بخش کامل از حرفام رو حذف کردم
مرسی که وارد بحث شدی اما اول گفتی 90 درصد بحث رو قبول داری ولی در ادامه با توجه به اون قسمتی که گفتی قبول ندارم مشخص شد با 90 درصد بحث مخالفی:31:
این نکته رو که بارها خودم گفتم
جدای از این فوتبال انگلیس رو با هیچ معیاری نمیشه با فوتبال ما مقایسه کرد
در آسیا هنوز برای قضاوت در مورد فوتبال یک کشور به تیم ملیش نگاه میکنن خودت وقتی آرسنال رو مثال میزنی جواب رو تا حدود زیادی مشخص میکنه
چجور میشه انگلیس رو که یک تیمش میتونه در لیگش بدون بازیکن انگلیسی بازی کنه رو با لیگی مقایسه میکنی که خرید دروازبان خارجی توش ممنوعه یا بیشتر از 4 بازیکن خارجی نمیشه خرید
هر بحثی رو باید در چارچوب زیستمان خودش تحلیل کرد این مثالها بحث رو از چارچوب خودش خارج میکنه
این بخش بولد شده دقیقا یعنی چی؟
یعنی اگر کسی فردا بیاد دل پرسپولیسیها رو هر سال شاد کنه ولی از اون سمت فوتبال ملی ما عقب گرد کنه هیچ اتفاقی نیفتاده
من و سروش داریم خط به خط به هم دیگه جواب میدیم تا روشن بشه که مربیهای مطرح به ویژه قلعه نویی چقدر در عقب ماندگی فوتبالمون نقش داشتن
نباید کلی جواب داد مثال بیار
من دو نمونه گفتم که یک مربی اگر در باشگاهی اصولی کار کنه میشه یک تیم ملی قوی هم داشت
شما جواب بده در این سالها که قلعه نویی حاکم مطلق لیگ ایران بوده چرا تیم ملی ما اینقدر افت کرده
ضمن اینکه من بازم قبلا گفتم که فقط قلعه نویی نیست که باعث افول فوتبال ما شده اما در این سالها بخش بزرگی از این عقب ماندگی مربوط به قلعه نویی هست
فوتبال ما دقیقه به دقیقه داره عقب تر میره بدون تعصب نگاه کنیم
به جز یه مشت خاطره چی داریم السد قطر قهرمان آسیا شد اما پرافتخارترین تیم ایران که استقلال باشه داره با خاطرات بیس سی سالش حال میکنه
قلعه نویی دل خودش رو بیشتر شاد کرده تا دل مردم رو
تون قسمت بولد شده خیلی واضحه ... کاملا روشن ...
فوتبال ما اگه ادعایی حرفه ای بودن داره ...باید با انگلیس و .. مقایسه بشه ..
اگه هم که قبول ندارید که بحث دیگس ...
بحث عمده مشکلات فوتبال ایران امثال قلعه نویی ؟ !!!
مشکلات اقتصادی ... دولتی بودن فوتبال ... نداشتن زمین ... فدارسیون های عجیب قریب ... دخالت دولت ... چه ربطی به مربی داره؟!!
اون یک سبک خاص واسه خودش داره من و یا شما ازش خوشمون نیاد یک قضیه دیگس ...
سروش جان یه نکته میگم میخوام ببینم باهاش موافقی یا نه چون حرف از پروین هم اومد و تو اشاره درستی کردی به اینکه امیر دوست داره مدل دیگه ای باشه از پروین
من فکر میکنم به پروین نشه زیاد خورده گرفت که چرا سنتی بوده چون پروین در زمانی مربی پرسپولیس و تیم ملی بود که فوتبال هنوز سنتی بود و حتی توی آسیا هم فوتبال هنوز سنتی اداره میشد
سیستم سنتی پروین و مثلا پرخاش کردن بین دو نیمه به بازیکنا در اون دوره ناهمگونی تاریخی نداشت
اما قلعه نویی زمانی داره با این نگاه سنتی در فوتبال ما نتیجه میگیره که دیگه کوچکترین اثری از فوتبال سنتی در آسیا دیده نمیشه و این یعنی ناهمگونی تاریخی یعنی تضاد با چرخه اصلی فوتبال امروز
فکر نمیکنی این یکی از عمده ترین دلایل عقب ماندن فوتبال ما باشه
100 % موافقم ،
اما من به نوعی معتقدم قلعه نویی "بانی" نیست ، بلکه فراتر از اینها من به امیر به دید قربانی این سیستم نگاه میکنم و همین بس که الان هرکس واژه ی فوتبال سنتی از زبانش خارج بشه ، اگر اول اسم پروین رو نیاره حتما اسم امیر توی ذهنش میاد ! همون سیستمی که هنوز هم که هنوز اصلی ترین آلترناتیو نیمکت تیمهای لیگ برترش سرهنگ یاوری هست.
این سیستمی که میگم شامل همون مدیران عاملی که به عنوان مثال تراکتور رو مثال زدی هم میشه ، و حتی فراتر از اون شامل توصیه شدن چنین مربی هایی از نهادی مثل سازمان لیگ هم میشه که در اصل باید باعث و بانی پیشرفت و روی آوردن فوتبال ما به مدرنیته بشه نه اینکه به منجلاب سنت ها هل بده این فوتبال رو .
من فکر میکنم نقطه ی اختلاف نظر ما اونجایی باشه که من معتقدم امیر داره تلاش میکنه از سنتی بودن دور بشه ، ولی شما معتقدی امیر کماکان در همون بستر داره فعالیت میکنه .
سروش جان واقعا اتفاقیه که تیمهای قلعه نویی در ایران قاطعانه قهرمان میشن و تیمهای مثلا ابراهیم زاده و لوکا بوناچیچ رو پشت سر میزارن اما وقتی وارد آسیا میشن داستان برعکس میشه
خب در مورد مسابقات بین المللی امیر ؛ من بحث ملی رو کاملا مجزا میکنم از بخش باشگاهی تا ریز تر نگاه کنیم :
در جام ملتهای آسیا با توجه به تجربه ی نه چندان قابل اتکاش ، امیر بد کار نکرد ، و به قول خودش با پنالتی مهدوی کیا اوت شد بدون اینکه در 90 دقیقه ببازه :31:
نکته ی دیگه ای که باید بهش توجه کنیم در بازیهای ملی از حیث کیفیت نمایش ؛ اینه که به غیر از تیم مقدماتی 98 ، معمولا تیم ملی ایران خیلی بازیهای باکیفیتی ارائه نکرده و به تعبیر درست تر ثبات در ارائه ی بازی با کیفیت در تیم ملی وجود نداره /
اما در باشگاهی آسیا من شخصا نتیجه گیری در باره ی کارنامه ی امیر نمیکنم ؛ چون کیفیت سپاهان سال اولش در آسیا رو بسیار قابل قبول میدونم ضمن اینکه من خیلی دوست داشتم سپاهان با امیر این فصل کار ناتمومش رو در آسیا تموم میکرد و برای خودم هم جالب بود که ببینم قلعه نویی در سطح اول آسیا چه خواهد کرد .
سعی کنیم نتیجه گیری کنیم
من اینجوری از بحثمون نتیجه میگیرم و تو هم بر اساس دیدگاه خودت ادامه بده
من فکر میکنم قلعه نویی عامل شکستهای فوتبالی ما در سالهای اخیره و تو معتقدی که نمیشه به تنهایی امیر رو مقصر دونست و من هم پذیرفتم
در کل به نظر من میشه مجموع نظراتمون رو اینجوری گفت:
فوتبال ما اسیر یک نگاه سنتی هست که شاید در راسش امیر قلعه نویی باشه چون اونه که فعلا داره با این روش نتیجه میگیره
و در واقع امیر قلعه نویی محصول یک تفکر نتیجه گرا در ایرانه که خودش نیازمند یه بحث دیگس
نتیجه ی فوق و مواضعت در نقل قول فوق به مواضع بنده نزدیک است :31:
به هرحال برای نتیجه گیری باید به چنین اشتراکاتی برسیم والا میشه توی سر و کله همدیگه زدن صرف :20:
Arash.sabet
29-03-2012, 03:23
پرويزخان ، ژنرالي كه تسليم نمي شود :
يكروز بهترين مهاجمش را از تيم فراري دادند ، يكروز بهترين هافبك هايش قرباني برنامه ريزي هاي اشتباه فدراسيون و تفريحات اين و ان و در اصتلاح فشردگي مسابقات شدند. گاهي دروازه بانش را تهديد كردند و گاهي سوت داوران سه امتياز با ارزش را از تيمش گرفت . مجبور شد با دستان خالي در سه جبهه بجنگد اما هرگاه خاست ذره اي از دردش را با مردم در ميان بگذارد انچنان فضا را بر او تنگ كردند تا همه او را بهانه جو و ترسو ببينند . با همه دشمني ها و سنگ اندازي ها اما ، ژنرال تنهاي فوتبال ايران هنوز ايستاده است و به مبارزه ادامه ميدهد چرا كه دوست دارد همه ي جام ها را تقديم هواداران استقلال كند ، هواداران تيمي كه نه از روي ريا و خودخاهي ، بلكه با تمام وجود دوستش دارد و سي سال صادقانه به ان خدمت كرده است. او همچون همه ي خوزستاني هاي عاشق استقلال ، هنوز هم دوست دارد باور كند صداقت اب و شرافت ابي اسمان را . بله او پرويز مظلومي است ، مردي كه هواداران استقلال او را پرويزخان صدا ميزنند اما خودش دوست دارد پرويز باشد سرباز باشرافت استقلال . او نه لمپن است و نه از باندبازي و رانت چيزي سردرمي اورد. نه يادگرفته به بازيكنان خودش فحش دهد ، نه حاضر است بازيكنان حريف را تهديد و تطميع كند. نه پولي به كسي ميدهد تا به نفع او يا به ضرر رقيبانش هياهو كنند و نه حاضر ميشود همه چيز را فداي موفقيت شخصي اش كند. با اينهمه تاكنون هرجا كه بوده موفقيت هاي بزرگي به دست اورده است و هواداران فوتبال دوستش دارند . اينكه او در فوتبال پاك! ايران و در تيمي با شرايط استقلال تا چه زمان دوام خاهد اورد و تا كجا پيش خاهد رفت را گذشت زمان بايد نشان دهد اما اينده هرچه باشد در شرافت پرويز مظلومي و تعصبش به استقلال شكي نخاهد بود ، راستي مگر براي يك ژنرال واقعي ، مشخصه اي مهمتر از شرافت وجود دارد؟!
پانوشت :
1_ پرويز مظلومي : ما سرباز و هواداران فرمانده ي ما هستند.
2_ مظلومي : فقط به من بگوييد پرويز .
فردوسی پور: تصادفی در کار نبود، داور سر علی دایی را شکست! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند که در خبرها اعلام شد که آمار تصادفات جاده ای کاهش پیدا کرده است اما علی دایی در روزهای انتهایی سال 1390 تصادف کرد! البته درست است که این کاهش آمار تصادفات و تصادف علی دایی شاید به هم ربطی نداشته باشند، اما ما برای همین اینجا هستیم که همه چیز را به هم ربط بدهیم!
جعبه سیاه خودروی دایی!
هر چند پس از ساعت ها تلاش کارشناسان "ستون طنز عصرایران ورزشی" نتوانستند جعبه ی سیاه خودروی علی دایی را بیابند، اما این کارشناسان بر این عقیده هستند که راه های کشور و ایضاً خودروهای ما استاندارد بوده و مقصر این حادثه علی دایی می باشد که به جای سوار شدن بر "پورشه" اش با ماکسیما در جاده ها تردد می کرده است! یکی از کارشناسان "ستون طنز عصرایران ورزشی" گفت: "خب بچه ها با این 5 میلیونی که از توی ماشین علی دایی ... "، آخ! ببخشید! این قسمت از صحبت های دوستانمان خصوصی بود! تا دیر نشده منم برم سهمم رو بگیرم! راستی سرقت 5 میلیون از ماشین علی دایی پس از تصادف هیچ ارتباطی به ما نداره! باور کنین!!
فردوسی پور: دایی خوش شانس بود
عادل فردوسی پور ضمن تکذیب هر گونه تصادفی در جاده اعلام داشت: "بحث مربوط به تصادف مغالطه ای بیش نیست و این بحث ها تنها برای پاک جلوه دادن وضعیت داوری مطرح می گردد!"؛ عادل افزود: "داور بازی راه آهن سپاهان سر علی دایی را شکست!" وی ادامه داد: "در برخی مواقع دیده می شد داور سر تیم مقابل را می بُرَد و علی دایی خیلی خوش شانس هست که الآن روی تنه اش سر دارد و داور تنها سرش را شکست!"
پیچنده، چو پیچنده ببیند خوشش آید!
یکی از خبرسازترین افراد این روزها نیز "کفاشیان" بود. کفاشیان نشان داد در این چهار سالی که رئیس فدراسیون بوده است خیلی چیزها فرا گرفته است؛ یکی از مهمترین چیزهایی که یاد گرفته است "دور زدن" می باشد! همین دور زدن هم باعث شد که یکهو عادل خان حامی کفاشیان شود! برخی معتقد هستند چون عادل همه را می پیچاند، وقتی دید کفاشیان وزارت ورزش را پیچاند و رئیس شد یکهو از او خوشش آمد! به قول قدیمی ها: "پیچنده، چو پیچنده ببیند خوشش آید!"
عیدی بزرگ به حریفان تیم ملی!
در ایام نوروز فدراسیون فوتبال نیز بیکار ننشست و با دادن خبری خوش عیدی بزرگی به حریفان تیم ملی امید داد! بر اساس این خبر: "علیرضا منصوریان باری دیگر و با مسئولیت تیم رده سنی امید به فوتبال ملی بر می گردد."
یکی از آگاهان با تایید خبر بازگشت منصوریان به کادر تیم ملی امید گفت: "ایشون خوشتیپ نیست که هست! سواد مربی گری نداره که داره! ریاضیات هم جدیداً یاد گرفته و می تونه تا عدد 3 بشمره! در نتیجه تمام ملاک ها برای پیوستن به کادر تیم ملی رو داره!"
در پایان امیدواریم کادر فنی دیگر بازیکن 3 اخطاره را بازی ندهد تا آن بلایی که در راه المپیک سرمان آمد، تکرار نشود!
عصر ایران
Amir M.ohAma.D
08-04-2012, 11:28
سوال روز: چرا پورغلامي سپاهانيِ سابق را بيرون كشيد؟
سايت گل- ديدار امروز سپاهان و ملوان در شهر انزلي يكي از پرافتوخيزترين بازيهاي ليگ برتر از آب در آمد. وقتي سپاهان با يك شروع توفاني در همان 18 دقيقه اول 3 گل از ميزبان سرسخت خود پيش افتاد هيچ كس اين نتيجه را باور نميكرد.
بلافاصله بعد از اين گلها يعني در دقيقه 20 فرهاد پورغلامي اولين تعويض خود را انجام داد و رجبزاده را از زمين بيرون كشيد. دريافت 3 گل متوالي و سپس يك تعويض زودهنگام در دقيقه 20 نشان ميدهد سرمربي ملوان به هيچ وجه از بازي رجبزاده راضي نبوده و او را مقصر درجه اول اين گلها ميداند. اما ماجرا وقتي جالبتر ميشود كه به ياد بياوريم بازيكن تعويضي يعني محمدحسن رجبزاده بازيكن سابق همين تيم سپاهان بوده و در نيمفصل راهي ملوان شده است.
اين مطلب قصد نتيجهگيري يا بستن اتهام به هيچ بازيكن و هيچ تيمي را ندارد. هدف، صرفا بازگو كردن يك اتفاق جالب بود كه در بازي امروز رخ داد. سپاهان طي 20 دقيقه در انزلي 3-0 پيش ميافتد، بعد بازيكن سابق اين تيم كه تقريبا 100روز پيش از اصفهان به انزلي منتقل شده از تركيب ملوان بيرون ميرود و ورق بازي برميگردد. نتيجه بازي ملوان-سپاهان طي 70 دقيقهاي كه رجبزاده در زمين حضور نداشت 3-1 به سود ملوان شد. جالب نيست؟!
MoH_@_MaD
08-04-2012, 21:51
سوال روز: چرا پورغلامي سپاهانيِ سابق را بيرون كشيد؟
سايت گل- ديدار امروز سپاهان و ملوان در شهر انزلي يكي از پرافتوخيزترين بازيهاي ليگ برتر از آب در آمد. وقتي سپاهان با يك شروع توفاني در همان 18 دقيقه اول 3 گل از ميزبان سرسخت خود پيش افتاد هيچ كس اين نتيجه را باور نميكرد.
بلافاصله بعد از اين گلها يعني در دقيقه 20 فرهاد پورغلامي اولين تعويض خود را انجام داد و رجبزاده را از زمين بيرون كشيد. دريافت 3 گل متوالي و سپس يك تعويض زودهنگام در دقيقه 20 نشان ميدهد سرمربي ملوان به هيچ وجه از بازي رجبزاده راضي نبوده و او را مقصر درجه اول اين گلها ميداند. اما ماجرا وقتي جالبتر ميشود كه به ياد بياوريم بازيكن تعويضي يعني محمدحسن رجبزاده بازيكن سابق همين تيم سپاهان بوده و در نيمفصل راهي ملوان شده است.
اين مطلب قصد نتيجهگيري يا بستن اتهام به هيچ بازيكن و هيچ تيمي را ندارد. هدف، صرفا بازگو كردن يك اتفاق جالب بود كه در بازي امروز رخ داد. سپاهان طي 20 دقيقه در انزلي 3-0 پيش ميافتد، بعد بازيكن سابق اين تيم كه تقريبا 100روز پيش از اصفهان به انزلي منتقل شده از تركيب ملوان بيرون ميرود و ورق بازي برميگردد. نتيجه بازي ملوان-سپاهان طي 70 دقيقهاي كه رجبزاده در زمين حضور نداشت 3-1 به سود ملوان شد. جالب نيست؟!
چه جالب
از کی تا حالا اگه یه بازیکن جلوی تیم سابقش بد بازی کنه اسمش شده تبانی ؟؟!!
اگه اینجوریه که تو فوتبال جهان مرتب تبانی میشه چون کم نیستن بازیکنایی که جلوی تیم سابقشون بد بازی میکنن
چرا راه دور بریم همین هادی تامینی بازیکن سابق ملوان دیروز بدترین بازیش رو واسه سپاهان انجام داد
هیچ توپی رو نتونست دفع کنه و روی هر سه گلی که سپاهان خورد مقصر بود
چندین و چند بار پشت محوطه خطاهای بی مورد داد که باعث چندین ضربه آزاد خطرناک واسه ملوان شد
با قد و قامتی بلندی که داره هیچ کدوم از ارسالهای ملوان رو نتونست دفع کنه
الان ماام بیایم بگیم ملوان به تامینی پول داده بود که بد بازی کنه ؟؟
سپاهان که از نظر آمار بهترین خط دفاع رو در اختیار داره تو بازی دیروز خط دفاعش افتضاح بود اونم فقط به خاطر اشتباهات فاحش تامینی بازیکن سابق ملوان
الان ما هم باید تهمت تبانی بزنیم ؟؟
متاسفانه این حرف و حدیث ها فقط تو فوتبال ایرانه و بس
واسم جالبه که این سایت همیشه گل سال تا ماه از سپاهان خبر نمیزنه ولی نمیدونم چرا همیشه اواخر فصل اینقدر به سپاهان علاقه مند میشه
البته حق هم دارن بلاخره خیلی زور داره که یه تیم شهرستانی سه فصل پیاپی قهرمان بشه اونم با این همه تبعیضی که بین تیمهای تهرانی و شهرستانی وجود داره
بد بازی کردن یه بازیکن واسشون تبانیه اونوقت اشتباهات مکرر داوری به نفع استقلال کاملا عادی
پ.ن : جالبه دوستان تو تاپیک استقلال هر حرفی دوست داشته باشن راجع سپاهان میزنن و هر تهمتی دوست داشته باشن به سپاهان میبندن اونوقت فقط پست من که در دفاع از تهمت هایی که به تیمم زده شده به علت جنجال پاک میشه !!!
پس ما هم میتونیم تو تاپیک سپاهان هر تهمتی دوست داشتیم به تیم استقلال بزنیم ؟؟
پ.ن : جالبه دوستان تو تاپیک استقلال هر حرفی دوست داشته باشن راجع سپاهان میزنن و هر تهمتی دوست داشته باشن به سپاهان میبندن اونوقت فقط پست من که در دفاع از تهمت هایی که به تیمم زده شده به علت جنجال پاک میشه !!!
پس ما هم میتونیم تو تاپیک سپاهان هر تهمتی دوست داشتیم به تیم استقلال بزنیم ؟؟
گزارش تخلف!
قوانین انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14- از پرداختن به مسايل حاشيه اي فروم و دخالت در نحوه مديريت جدا خودداري كنيد
Nasser_ZRE
21-04-2012, 12:36
با وجود تایید فساد در فوتبال، چرا کسی با متخلفان برخوردی قانونی و قاطع انجام نمیدهد؟!
به گزارش خبرگزاری فارس، "فوتبال ناپاک را لمس و حس کردهام، احتیاج به دیدن نیست. مربی با بازیکن صحبت می کند فصل آینده بیا پیش من! تا کم کاری کند. برخی مربیان در این ناپاکی شریک هستند. اصلا متوجه نمی شوم منشوری یعنی چه؟ اگر کسی منشوری است یقهاش را بگیرید و بیندازیدش بیرون. اصلا خودم را میگویم؛ اگر ناصر حجازی ناسالم است تیکه تیکه اش کنید تا جامعه پاکسازی شود، نه اینکه یک درجه هم ارتقا دهید. آقایان توان مقابله با ناپاکی را ندارند برای همین این فوتبال همین طور میماند. اگر فوتبالیهای مسئول خودشان سالم باشند به قیمت برکناری هم باید مقابل ناپاکیهای فوتبال بایستند، نه اینکه با یک تلفن رایشان عوض شود."
این جملات تکان دهنده ناصر حجازی در مورد فساد در فوتبال در آخرین روزهای عمرش بود. فردی که در این فوتبال زندگی کرد. وقتی یک پیشکسوت و بزرگ فوتبال چنین جملاتی بر زبان میآورد کتمان فساد در فوتبال ایران خندهدار خواهد بود.
نباید سرمان را زیر برف کنیم و بگوییم فوتبال ایران گل و بلبل است. نباید تصور کنیم در فوتبالی که گردش مالی سالیانهاش میلیاردها تومان است هیچ تخلفی از سوی عدهای ناپاک صورت نمیگیرد.
فساد در فوتبال ایران هست مثل همه جای دنیا اما ما همیشه در روزهای حساس لیگ، یاد فساد میافتیم. یا زمانیکه روزگار فوتبال بر مراد ما نمیچرخد از ناپاکی و آلودگی در فوتبال دم میزنیم، بدون سند و مدرک و بدون اینکه از سوی مرجعی این حرفها پیگیری شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربیان، بازیکنان و حتی مدیران عامل برخی باشگاهها به فراخور حال خود اظهارات تکان دهندهای را در این زمینه بیان میکنند و مسایل پشت پرده را به زعم خود افشا میکنند.
آخرین مورد حرفهای منصور قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت تهران است؛
"در این فوتبال پول و آلودگی مالی هست، از کجا بدانم مثلا 3-4 بازیکن ما را خریدهاند یا نه. وقتی عزم جدی در برخورد با این اتفاقات وجود ندارد، کسی را ندیدم با این دلالها که قوی و جسور شدهاند، برخورد کند و عملا کسی هم حریف آنها نخواهد شد، به هیچ چیزی خوشبین نیستم... قطعا سر باشگاهی که به دلالان باج ندهد را میبرند که این اتفاق برای تیم نفت در حال رخ دادن است...- صراحتا میگویم مدارک لازم را دارم اما آن را به هر کسی نداده و فقط تحویل آقای کفاشیان خواهم داد."
حرفهای حجازی در آستانه فوتش را اگر بخواهیم نادیده بگیریم چطور میتوانیم حرفهای مدیرعامل تیم پنجم لیگ برتر را نشنیده گرفت و به آن توجهی نکرد!
حرفهای یک مدیرعامل دولتی میتواند سرنخ خوبی برای پیگیری فساد در فوتبال باشد اما خودش هم میگوید خوشبین نیست که کسی به این موضوع بها بدهد. شاید به خاطر اینکه چنین حرفهای تکان دهندهای در فوتبال ایران آنقدر گفته شده که همه نسبت به آن بیتفاوت شدهاند و آنرا نوعی مظلوم نمایی یا توجیه نتیجه نگرفتن میدانند. انگار حتی مراجع نظارتی و امنیتی هم حساسیتهایشان به این موضوع مهم از دست دادهاند.
شاید هم مسئولان نظارتی کشور از خود این سوال را به درستی بپرسند که چرا فقط در روزهای آخر فصل که برخی تیمها در خطر سقوط یا از دست دادن قهرمانی و سهمیه آسیایی هستند یاد فساد در فوتبال میافتند؟
چرا در هفت هشت ماه دیگر سال مدیران و مربیان یاد فساد در فوتبال نمیافتند؟ چرا در روزهای تعطیلی فوتبال و زمان فصل نقل و انتقالات که هم باشگاهها در تکاپوی جذب بازیکنان برای فصل بعد هستند و هم دلالها و برخی افراد نه چندان خوشنام فعالیت میکنند هیچکس حرفی از فساد در فوتبال نمیزند؟
رسول کربکندی که زمانی سرمربیگری برق شیراز را برعهده داشت در همان زمان در مورد شایعه تبانی بین بعضی از تیمها در روزهای پایانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور، گفت: متاسفانه فساد در فوتبال رخنه کرده است و در همه جا می تواند وجود داشته باشد. جای تاسف دارد که در این مدت این بحثها در فوتبال علنی شده اما برخورد ریشهای با آن نمی شود.
وی با بیان اینکه هیچ چیز جای انسانیت و شرف را نمی گیرد و اگر همه جامعه خلافکارند مجوزی برای خلاف فرد نیست، اضافه کرد: متاسفانه این مسائل برای آینده فوتبال ما خطرناک است. وقتی یک تیم می بازد اگر مربی فکر کند "شاید بازیکن از عمد خطا کرده"، "شاید بازیکن عمدا اخراج شده" و یا "شاید داور عمدا به ضرر یک تیم قضاوت کرده است"، قطعا این "شایدها" سلامت فوتبال را از بین می برد و شرایطی را به وجود می آورد که هرکسی هر کاری می خواهد انجام دهد."
با همه این شواهد و قرائن کمتر دیدهایم که با متخلفان برخورد شود. تنها برخورد نسبتا قاطعی که با مفسدان فوتبال در ایران انجام شد؛ دستگیری چند روزنامهنگار و چند دلال سرشناس محدود بود. همان دستگیریها جو نسبتا مثبتی در فوتبال به وجود آورد تا خیلیها دیگر به دنبال پیشنهادهای بیشرمانه به بازیکن، مربی و مدیرعامل باشگاهها نباشند.(اگر چه همچنان ریشخندها به آدمهایی که سالم کار میکنند، ادامه دارد و مبارزه با افراد ناسالم همچون طبلی است که فقط صدا دارد و هنوز برخورد جدی با متخلفان نشده است)
اگرچه همان زمان هم برخی از اهالی سرشناس فوتبال پرسیدند که آیا این افراد به تنهایی موجب فساد در فوتبال بودند یا مدیران عامل و مربیانی و بازیکنانی بودند که به پیشنهادهای آنها پاسخ مثبت دادهاند. نقش آنها در فساد در فوتبال چیست؟
فساد در فوتبال دنیا بوده، هست و خواهد بود و نباید به جای ریشهیابی و مبارزه آن را کتمان کرد، اما گفتن جملات تکان دهنده و تبعید برخی از مربیان به لیگ دسته پایینتر چاره این فساد نیست.
در ایتالیا تیم بزرگی چون یوونتوس به جرم تبانی و فساد به دسته پایینتر فرستاده میشود و با مجرمان به شدت برخورد میشود.
در همین آسیا از ترکیه تا چین و کره جنوبی به شدت با تبانیکنندگان در فوتبال برخورد میشود. متهمان دادگاهی و به شدت جریمه و تنبیه میشوند و هیچ اغماضی در کار نیست. اسم مخففی هم نمیگویند چهره افراد هم مقابل دوربینها به نمایش درمیآید تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
اما در فوتبال ایران حرف از فساد و حتی برخورد و مبارزه با ناپاکی در فوتبال کاملا مقطعی و سطحی است.
چرا با متخلفان و مفسدان قاطع برخورد نمیکنیم؟ حتی برنامه 90 هم که قصد داشت فساد در فوتبال را پیگیری کند به موضوعهایی مثل باجگیری و فریب بازیکنان جوان از سوی برخی از چهرههای نام آشنا پرداخت. 90 هم با تمام جسارتش به تبانی در فوتبال، تغییر نتایج، پیشنهادهای بیشرمانه به بازیکنان و مربیان حریف برای برد یا باخت چندان نپرداخت، اگر چه صرفا با یک برنامه تلویزیونی نمی توان به مبارزه با بدی ها رفت و دست افراد سودجو را از فوتبال کوتاه کرد،اما افسوس.....
عبدالله ویسی سرمربی صبا همین چند روز پیش از پیشنهاد 150 میلیون تومانی برای یک باخت سخن به میان آورد.
این افراد که چنین پیشنهادهای بیشرمانهای را میدهند چه کسانی هستند؟ این افراد سایه نشین چه کسانی هستند؟ چرا ستاد منشوری اخلاقی هم با همه جار و جنجالهایی که به راه انداخت نتوانست پای هیچ متخلفی را به دادگاه بکشاند. چرا اسم متخلفان همیشه مخفف برده شد؟
چرا وقتی موی بازیکنان خلاف عرف جامعه است بلافاصله مصاحبه میکنیم اما در مورد تغییر نتایج و پیشنهادهای میلیونی برای تغییر نتایج بازیها سکوت میشود یا حداقل اینکه این مسایل کمتر رسانهای میشود؟
روزی یک مربی همیشه معترض گفت قهرمانها و سقوط کنندگان لیگ برتر ایران واقعی نیستند، شاید او راست گفته اما او هم آنقدر به زمین و زمان اعتراض کرد که حتی این حرف راستش هم کمتر شنیده شد.
ای کاش برای مبارزه با فساد در فوتبال واقعا عزم جدی از سوی مدیران فوتبالی و مسئولان ورزشی دیده شود نه اینکه فقط حرف بزنیم.
باید اعتراف کرد که این فوتبال فقط یک قربانی دارد، آن هم احساسات پاک هوادار و علاقهمند آن است. علاقهمندی که بدون هیچ چشم داشتی فقط رقم های میلیاردی رد و بدل شده را بین بازیکنان، مربیان، مدیران و غیره را می بیند و به عشق اینکه فوتبال پاک است، مسابقات را پیگیری میکند و همچنان به این رشته ورزشی عشق میورزد.
چرا بررسی فساد در فوتبال همیشه در آفساید است؟ و چرا مفسدان همیشه با خیالی آسوده فعالیت میکنند؟
شاید بخشی از جوابها در این حرف مرحوم حجازی پنهان باشد که گفت: اگر مسئولان فوتبال خودشان سالم باشند حتی به قیمت برکناری هم باید مقابل ناپاکیها بایستند، نه اینکه با یک تلفن رایشان عوض شود".
Amir M.ohAma.D
22-04-2012, 12:59
خداحافظي نفت با تهران
در حالي که تيم فوتبال نفت پس از ماندن در تهران فصل موفقي را در يازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر پشت سرگذاشت و شانس آسيايي شدن دارد، برخي مسئولان با نفوذ اراکي مقيم تهران کار انتقال اين تيم به استان مرکزي را تمام کردند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار مهر، در پايان رقابتهاي فصل دهم ليگ برتر و در شرايطي که بحث انتقال تيمهاي تهراني به شهرستانها داغ بود، رايزنيهاي زيادي براي انتقال تيم نفت به اراک صورت گرفت و برخي نمايندگان مجلس نيز وارد ماجرا شدند تا در نهايت مسئولان وزارت نفت با اين انتقال موافقت کنند.
البته اين انتقال در شرايطي رنگ واقعيت به خود قرار گرفت که مصوبه دولت نيز براي رفتن نفت به اراک پيوست همه تلاشهاي پشت پرده برخي مسئولان و دست اندرکاران اراکي شد و در نهايت تصميم بر اين شد که اين تيم به استان مرکزي منتقل شود اما در آخرين روزهاي قبل از شروع ليگ يازدهم ناظر فدراسيون فوتبال در بازديدي که از امکانات اراک داشت تاکيد کرد زير ساختهاي لازم براي فعاليت نفت در اراک وجود ندارد.
پس از رد صلاحيت شدن اراک از نظر نداشتن زيرساختها براي فعاليت نفت در اين شهر، غلامرضا شاه کرمي در گفتگو با خبرنگار مهرگفت: طبق هماهنگيها و تعاملهاي به وجود آمده بين مسئولان وزارت نفت و استان مرکزي و به خاطر اينکه تيم فوتبال نفت يک سرمايه ملي محسوب ميشود، مقرر شد فعلا فعاليتهاي اين تيم در تهران پيگيري شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A_%D9%86%D9%81%D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%D8%AA%D9%87% D8%B1%D8%A7%D9%86
مدافع تیم فوتبال صبا گفت: در یکی از بازی های ما پنج بازیکن با مبلغ ۲۰۰ هزار تومان تن به تبانی دادند.
حمید فرزانه افزود: تیم خزر محمود آباد در دسته سوم زیر نظر من اداره می
شود که ۵ بازیکن ما در یکی از بازی هایمان با مبلغ ۲۰۰ هزار تومان دست به
تبانی زده بودند که این موضوع را به اطلاع مسئولین خزر فوتبال رساندم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی ادامه داد: با توجه به مشکل مالی بازیکنان
این پول برای آنها زیاد بود که وارد این جریان شده بودند که بعدا پیش ما
آمدند عذر خواهی کردند.فرزانه اضافه کرد: تبانی در تمام سطوح فوتبال ما است
و از قدیم بوده و همین الان هم ادامه داد.وی خاطر نشان کرد: فدراسیون باید
با ساختار سازی از رشد تبانی در فوتبال جلوگیری کند و با این موضوع مقابله
کند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث بر سر پاكي و ناپاكي فوتبال، همه سال وقتي كه به هفته هاي پاياني ليگ برتر نزديك ميشويم، با شدت بيشتری بر سر زبان ها افتاده و با آب و تاب بسیاری در رسانه ها مطرح می شود. سوالی که شاید این روزها و در هفته های پایانی لیگ ذهن خیلی ها را به خود مشغول کرده باشد این است که؛ چرا می گویند فوتبال ما ناپاک است، اصولا فوتبال پاک و ناپاک به چه معناست؟
به گزارش «تابناك» ، در پاسخ به پرسش بالا بایستی به به این نکته توجه کرد که احتمال فساد و ناپاکی بیشتر در جایی رخ می نمایاند که در آن بحث پول، قدرت و شهرت در میان باشد. حال فوتبال و لیگ برتر همانجايي است كه علاوه بر شهرت، برآيند 300 ميليارد تومانی هزينه سالانه اهالي فوتبال، در نهایت به قهرماني يك تيم و سقوط سه تيم به دسته یک ختم ميشود.
همچنین در این روزهای سرنوشت ساز لیگ، بازار داغ ارسال پيامك هاي اغوا كننده به مديران باشگاه ها، مربيان و حتي بازيكنان تيم هاي ليگ برتري و مواردي بسیار از اين دست، باعث ميشود شايعه تباني و زد و بند، به دم دست ترين شايعه فوتبالي ها در اين روزها و هفته هاي پاياني تبديل شود.
اما نکته ای که این گزارش می کوشد آن را مطرح کند، بحث بر سر چند و چون ناپاکی در فوتبال نیست، بلکه طرح این مسئله است که در زمانی که کل بودجه فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (در سال 90 کمتر) از 100 میلیارد تومان (معادل یک سوم هزینه فوتبالی ها) بوده است، آیا نمی توان صحبت از فوتبال ناپاک نمود، فوتبالی که در آن دلالان و بازی فروشان، اربابان بلامنازع این پرطرفدارترین و محبوبترین ورزش کشورند؟! آیا فوتبال ناپاک جزئی از جامعه ناپاک نیست، جامعه ای که در آن قبح دروغ، تملق و چاپلوسی، کم کاری و کم فروشی و... مدت هاست که ریخته شده است و آدم هایش مترصد پیمودن یک شبه ره صد ساله اند تا به شهرت و ثروت برسند؟!
از این رو برای یافتن علت فساد و ناپاکی در فوتبال، که موضوع پیامک برنامه این هفته نود هم بود، بایستی به سراغ کلیت جامعه و تک تک خودمان برویم. مهمترین عامل بروز فساد و ناپاکی در یک جامعه، به فرهنگ و ساختار فکری-ارزشی آن جامعه بر می گردد.
به گونهای که اگر ارزشها، هنجارها، عقاید و باورهای حاکم بر افراد اجتماع متکی بر ارزشهای مادی گرایانه، فردگرایانه و مصرف گرایانه باشد و ساختارهای اجتماعی از انسجام و کارکردهای لازم برخوردار نباشند، ناکارآمدی و ضعف نظام فرهنگی و اجتماعی را به دنبال داشته و پیامد آن، شکلگیری فساد در همه سطوح و لایه های اجتماع، از فتبال گرفته تا سیاست خواهد بود.
همچنین در کنار این عوامل فرهنگی، مشکلات اقتصادی از جمله؛ رکود اقتصادی، کاهش درآمدها، بی عدالتی، مادیگرایی، بیثباتی اقتصادی، تورم افسار گسیخته، کاهش قدرت خرید مردم، توزیع نامناسب درآمدها در جامعه و تجمل گرایی و مصرف زدگی بیش از حد، از عوامل مهم اقتصادی است که زمینههای بروز فساد و ناپاکی را در جامعه فراهم میسازد.
بنابراین یک فوتبال پاک و سالم نیازمند یک جامعه پاک و سالم است و صرف تاکید بر معضلاتی چون دلالی، تبانی و... در فوتبال بدون پرداختن به ریشه ها و عوامل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فساد در جامعه، به صورت اصولی نمی تواند به پاکی به فوتبال بینجامد. ضمن اینکه در چنين فضايي نياز به نظارت بيشتر و دقيق تر كاملا اجتناب ناپذير و ضروری می نماید.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه دوستان
با اینکه در آخرین روزهای لیگ هستیم و هواداران قرمز و آبی:40: حال و روز خوشی ندارن:41: ولی تو این گیر و دار خوبه که یه کمی هم به اخلاق خوب، حرفه ای و جوانمردانه "حمید استیلی" توجه داشته باشیم.
خدا وکیلی چند تا مربی تو ایران میشناسیت که رفتارهائیکه با استیلی شد باهاشون بشه و بعد از رفتنشون مدام بعد هر نتیجه بد تیم سابقشون، مصاحبه هاشون تیتر روزنامه ها نباشه؟
استیلی از اون آدمهائیه که باوجود پرسپولیسی بودن در نظر ما استقلالی هام:40: چهره مثبتی:20: حساب میشه.
برخلاف اون شعار معروفمون تو استادیوم که میگیم " قسم به هرچی مرده ....:21:" خداوکیلی استیلی خیلی مرده. کاش همه مربی های ایران همچین مرامی پیدا کنن و برای موندن تو یه تیم یا چهره شدن دست به هر کاری نزنن.
با اینکه خان اول و آخر، :40::40::40:امیر:40::40::40: ما استقلالی هاست ولی استثنائا اینبار ایول حمید خان ایول:11:
( لطفا این تاپیک رو تائید کنید. تو این وا نفسای لیگ برای قرمز و آبی خوبه که از این مسائل غافل نشیم )
Amir M.ohAma.D
07-05-2012, 11:31
شرفی : قلعه نویی به دستیارم گفت... من هم گفتم تو که سر دسته شانی!/ این عاقبت«خان» صدا کردنش است
لیگ برتر - اصغر شرفی می گوید خودش را حسابی کنترل کرده که درگیری کلامی اش با قلعه نویی ، فیزیکی نشود.سرمربی تیم مس سرچشمه در گفت و گو با خبرآنلاین درباره اتفاقات پایان بازی با تراکتورسازی و حاشیه های مربوط به درگیری مربیان دو تیم می گوید:« فکر کنم خودتان تصاویر را از تلویزیون دیده باشید و بتوانید صحنه ها را لب خوانی کنید چون اگر تصاویر را ببینید ، متوجه می شوید که چه جملاتی را به کار بردند که این اتفاقات افتاد.»
سرمربی تیم سقوط کرده مس سرچشمه در ادامه می گوید:« وقتی داور سوت را زد ، قلعه نویی سمت ما آمد و ما هم رفتیم برای اینکه به هم خسته نباشید بگوییم که یکدفعه دیدم به من گفت شما که سرهنگ قدیمی هستی برایت خوب نیست این لجن ها دورت باشند. داشت دستیارانم را می گفت. این حرفش برای ما گران تمام شد. من هم گفتم تو این سال های اخیر که این چیزها در فوتبال باب شده که من اصلا مربی نبودم. شماها خودتان بودید. او هم یکی از خود شما بوده ، تازه تو خودت که سر دسته همه این ها هستی.»
شرفی که هنوز هم عصبانی است می گوید:« حالا که چی واقعا؟ ما باید می رفتیم تو زمین از آقا گل می خوردیم تا لجن نباشیم. او می تواند به فوتبال مان گیر بدهد و بگوید کثیف بازی کردید ، دفاعی بودید یا هر چیزی اما نمی تواند به همکاران من بگوید لجن ، من هم وقتی دیدم این طوری است جوابش را دادم و گفتم تو خودت سردسته این هایی . مشکل فوتبال ما از جایی شروع شد که الکی یکسری را بیش از اندازه بزرگ کردیم. وقتی خان صدایش می کنی ، باید انتظار همین چیزها را هم داشته باشی. همین اطرافیان من که او لجن صدایش کرده بود در وسط دعوا هم مدام امیرخان صدایش می کردند. راستش خیلی خودم را کنترل کردم که کار به جاهای باریک نکشد.»
پ.ن
واقعا متاسفم این ادبیات یه مربیه لیگ برتریه....هنوز جریمه توهینش به خبرنگارهارو نداده....
اصغر شرفی شانس اورده قلعه نویی علیرو به کرمان نبرد بوده
از پس تیم ده نفر سقوط کرده بر نیمده توهین میکنه حالا اگه بازیو میبرد شرفی خیلی مرد بود....
Amir M.ohAma.D
14-05-2012, 11:52
اختصاصی قدس آنلاین /در خواست 8 میلیاردی قلعه نویی
امیر جایی می رود که مدیران هیچ دغدغه ای برای خرج کردن پول نداشته باشند. در اصفهان شاهد خرج بسیاری بودیم؛ رقمی در حدود 20 میلیارد تومان برای هر فصل که امیر در اصفهان بود.
به گزارش قدس آنلاین " امیر قلعه نویی در مس کرمان!" این خبری بود که بلافاصله پس از به صدا در آمدن سوت پایان لیگ یازدهم در رسانه ها منتشر شد. امیر به زودی راهی کرمان می شود چه زود هم این سفر رنگ واقعیت به خود گرفت. قلعه نویی ساکش را جمع کرد و 2 روز پس از پایان لیگ به دعوت رسمی داوری، مدیرعامل باشگاه مس کرمان راهی کویر شد. آیا قلعه نویی دوباره با مس به توافق می رسد؟ او یک بار سابقه مربیگری در مس را در کارنامه دارد شاید این بار نیز امیر را در کرمان و روی نیمکت مس ببینیم. امیر به کرمان رفت و تصور می شد به دلیل وضعیت مالی رو به راه مس او با این تیم به توافق برسد. این خاصیت همیشگی امیر قلعه نویی است که همواره با تیم هایی همکاری می کند که وضعیت مالی مطلوبی دارند. مربیگری در سپاهان و تراکتورسازی تبریز حاصل همین تفکر است. امیر جایی می رود که مدیران هیچ دغدغه ای برای خرج کردن پول نداشته باشند. در اصفهان شاهد خرج بسیاری بودیم؛ رقمی در حدود 20 میلیارد تومان برای هر فصل که امیر در اصفهان بود. در تراکتورسازی تبریز نیز همین گونه بود. قلعه نویی آن قدر خرج روی دست مدیران تراکتورسازی گذاشت که در میانه های فصل اعلام شد باشگاه تراکتورسازی با کمبود بودجه رو به رو است. تراکتورسازی به خاطر جذب بازیکنان گران قیمت در نیم فصل وارد یک بحران اقتصادی لاینحل شد. اما این مشکلات حالا برای تراکتوری مانده که دیگر قلعه نویی را روی نیمکت خود نمی بیند. امیر تبریز را به مقصد کرمان ترک کرد تا دوباره همان بساط ریخت و پاش را فراهم کند اما این بار تیر او به سنگ خورد! او در جلسه ای که پشت درهای بسته با داوری مدیر عالم باشگاه مس کرمان برگزار کرد حرفی زد که باعث تعجب و دلخوری داوری شد. به نظرتان قلعه نویی چه حرفی به داوری زده است؟ باورش کمی سخت است اما صحت دارد! قلعه نویی در این جلسه به داوری می گوید که مبلغ 2 میلیارد و نیم برای خودش و دستیارانش می خواهد. او از داوری می خواهد که نیمی از این مبلغ قبل از شروع فصل پرداخت بشود تا وی بتواند با خیال راحت گزینه های مد نظرش را به کرمان ببرد. این خواسته با موافقت داوری رو به رو شد هر چند که وی این مبلغ را با پیش بینی های هیات مدیره در تضاد می دید. با این حال داوری این پیشنهاد را قبول کرد اما امیر بعد از این خواسته ای را مطرح کرد که ناراحتی داوری را همراه داشت او به داوری گفته که باید مبلغ 8 میلیارد تومان به او بدهد تا بازیکنان مورد نظرش را جذب کند. در واقع این پیشنهاد نقطه ای بود بر پایان مذاکرات دو طرف داوری به محض آنکه این پیشنهاد را شنید به قلعه نویی گفت :" چرا 8 میلیارد را به شما بدهیم؟ مگر خودمان بلد نیستیم بازیکن بگیریم و به آن ها پول بدهیم؟!" قلعه نویی هم در جواب داوری می گوید فقط در شرایطی حاضر است به کرمان برود که خود مسئول خرید بازیکنان جدید باشد اما داوری همان جا مذاکرات را قطع و با قلعه نویی خداحافظی کرد. به نظر شما امیر قلعه نویی به چه دلیل خواستار 8 میلیارد تومان شده؟! مگر باشگاه خودش نمی تواند بازکین بگیرد؟! دلیل این کار کمی مشکوک است...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FNSite%2FFullStory%2FNews%2F%3FId%3D48219)
فرکی سرمربی فولاد شد
فوتبال ایران/حسین فرکی به عنوان سرمربی جدید تیم فولاد برگزیده شد.
به گزارش اوج نیوز،حسین فرکی سرمربی دو فصل اخیر تیم نفت تهران ظهر سه شنبه در باشگاه فولاد حضور یافت و با مسئولان این باشگاه برای همکاری بعنوان سرمربی به توافق رسید.فرکی بلافاصله راهی هیات فوتبال استان خوزستان شد و قرارداد خود را نیز به مدت یک فصل به ثبت رساند.
در سوابق مربیگری فرکی ، سرمربیگری تیم های نفت تهران و صنعتی کاوه تهران و مربیگری در تیم ملی فوتبال کشورمان بعنوان دستیار برانکو ایوانکوویچ به چشم می خورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir M.ohAma.D
16-05-2012, 10:54
چند خبر از نقل و انتقالات فوتبال
امروز دوباشگاه مس كرمان و تراكتور سازي تبريز براي فصل جديد با چند بازيكن قرار داد بستند.
به گزارش جهان به نقل از فوتبال آنلاين، هنوز فصل نقل و انتقال بازيكنان فرا نرسيده است که زمزه هايي از عقد قرار داد داخلي چند تيم ليگ برتري با بازيكن و مربيان به گوش مي رسد. در گزارش زير بخشي از شنيده ها در مورد نقل و انتقالات را مي خوانيد.
پترويچ با مس 2 ساله بست
در هفته هاي پاياني ليگ مسئولان تيم مس كرمان مذاكراتي را با مدير برنامه هاي اين بازيكن انجام دادند و با پايان فصل اين مذاكرات را رسمي كردند، به اين ترتيب آنها قراردادي 2ساله با پترويچ كه سابقه حضور در پرسپوليس را داشت امضا كردند تا پس از تعطيلات و بازگشت دوباره اين بازيكن به ايران قرارداد وي را در هيئت فوتبال ثبت كنند در همين رابطه شنيديم عباس پورخسرواني نيز ديگر بازيكن مورد نظر مسي ها است و با او نيز به توافق رسيدند.
لوپز، حاج صفي و فروزان در تراكتور ماندند
لوپز برزيلي پس از مذاكرات مجدد، قراردادش را يك فصل ديگر با تراكتورسازي تمديد كرد و راهي كشورش شد عملكرد اين بازيکن و گلزدن هاي مكرر وي باعث شد مسئولان تراكتورسازي بار ديگر با وي وارد مذاكره شده و قراردادش را براي يك فصل ديگر تمديد كنند.
از سوي ديگر احسان حاج صفي و محسن فروزان هنوز با اين تيم قرارداد دارند و فصل بعد نيز در تيم تراكتورسازي توپ خواهند زد، اين در حالي است كه قلعه نوعي ليستي متشكل از بازيكنان خارجي و داخلي به باشگاه ارائه داده است تا براي فصل بعد جذب كنند.
افشين و كاسترو در ليست تراكتورسازي
مسئولان باشگاه تراكتورسازي خواهان جذب آرش افشين و كاسترو هستند. پيش از اين مسئولان تراكتورسازي با افشين، بازيکن فولاد خوزستان، مذاكراتي را انجام داده بودند و حتي در نظر داشتند وي را فصل قبل به تبريز بياورند. اما به دليل قرارداد اين بازيكن جوان با فولاد او نتوانست به جمع تراكتوري ها ملحق شود.
از سوي ديگر ايگور كاسترو ديگر گزينه اين تيم نيز فصل قبل از گزينه هاي تراكتورسازي بود و مسئولان اين باشگاه تلاش كردند وي را جذب كنند اما مسئولان باشگاه ذوب آهن مانع شدند تا وي يك فصل در ذوب آهن مصدوم باشد. به نظر مي رسد در فصل جديد بار ديگر آنها قصد دارند او را به خدمت بگيرند و مذاكراتي را هم در اين رابطه با او انجام دادند.
حدادي فر از ذوب آهن جدا شد
قاسم حدادي فر به تيم ذوب آهن بر مي گردد اين بازيكن كه به صورت قرضي راهي تراكتورسازي شده بود فصل بعد دوباره به جمع اصفهاني ها بر مي گردد.
اين بازيكن فصل گذشته در حالي به اين تيم پيوست كه گفته بود قصد دارد يك سال به شكل قرضي در تيم تراكتورسازي كار كند به همين دليل در فصل جديد بار ديگر به اصفهان بر مي گردد و دوباره در جمع ذوب آهني ها توپ خواهد زد.
ويسي به پيكان پيوست
ويسي سرمربي سابق صبا بعد از رفتن كاظمي از تيم فوتبال پيكان با قرار دادي دو ساله سكان هدايت اين تيم را براي فصل دوازدهم ليگ برتر در دست گرفت.
طالبلو در تيم آينده قلعه نويي
وحيد طالبلو، دروازهبان فصل گذشته شاهين بوشهر، هنوز تيم آيندهاش را انتخاب نكرده است ولي اين شايعه مطرح شده كه او دروازهبان مورد نظر امير قلعهنويي در فصل آينده است و اين مربي به هر تيمي برود طالبلو را به عنوان دروازهبان اول با خودش خواهد برد.
طالبلو در مورد اين شايعه گفت: پيامك ليست قلعهنويي براي تراكتور به من هم رسيد و فكر نميكنم اين موضوع چندان عجيب باشد. من قبلا زيرنظر اين مربي بازي كردم و اين شايعه اي است که رسانهها آن را مطرح کرده اند. من هيچ مذاكرهاي با تراكتور انجام ندادهام و صحبتي هم در اين مورد با قلعهنويي نداشته ام.
Amir M.ohAma.D
18-05-2012, 19:08
خبرگزاری فرانسه: فردی كانوته عازم فوتبال ایران است
خبرگزاری فرانسه روز جمعه در گزارشی از تهران نوشت: 'فردی كانوته' مهاجم سابق تیم ملی فوتبال مالی كه متولد فرانسه است، ممكن است در باشگاه صنعت مس كرمان مستقر در شهر كرمان در جنوب شرقی ایران به دوران بازی خود ادامه دهد.
به گزارش ایرنا، 'فردی كانوته' روز یكشنبه گذشته به دوران بازی خود در تیم 'سوی یا' اسپانیا باشگاهی كه در سال 2005 از تیم تاتنهام انگلیس به آن پیوسته بود، پایان داد و به طور ضمنی اعلام كرد قصد دارد در خارج از اسپانیا بازی كند.
یك مقام باشگاه صنعت مس كرمان روز جمعه به روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز گفت: 'ما مذاكراتی با این مهاجم 35 ساله انجام دادیم و با وی در مورد امضای قرارداد یك ساله به توافق رسیدیم.'
كانوته كه به همراه 'سوی یا' دو بار قهرمان جام اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، دو بار قهرمان جام حذفی اسپانیا و برنده سوپرجام اروپا و اسپانیا شد، در سال 2007 به عنوان مرد سال فوتبال قاره آفریقا انتخاب گردید و به نخستین بازیكن غیر آفریقایی تبدیل شد كه به این عنوان دست یافت.
این بازیكن مسلمان معتقد و مومن كه در حومه شهر 'لیون' دومین شهر بزرگ فرانسه متولد شد، تا رده سنی جوانان در تیم كشور زادگاه خود (فرانسه) بازی كرد و سپس از این تیم جدا شد و به تیم كشور آفریقایی مالی پیوست.
كانوته، نخستین بازی ملی خود را در سال 2004 انجام داد و در 38 بار حضور خود در این تیم، 23 گل به ثمر رساند و در سال 2010 پس از حذف شدن تیم ملی فوتبال مالی در دور نخست مسابقه های فوتبال جام ملت های آفریقا در آنگولا كناره گیری كرد.
Amir M.ohAma.D
29-05-2012, 18:14
حسین کاظمی به مس کرمان پیوست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسین واحدی؛ قائم مقام باشگاه مس کرمان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: امروز جلسهای با حسین کاظمی داشتیم و با او به توافق رسیدیم و در نهایت این بازیکن با عقد قراردادی یکساله به باشگاه مس کرمان پیوست.
کاظمی فصل گذشته عضو تیم راه آهن بود و سابقه حضور در تیمهای استقلال و استیل آذین را هم دارد.
Amir M.ohAma.D
23-06-2012, 18:57
گزارش خواندنی از ستاره های استقلال و پرسپولیس که سر از تیم رقیب دراوردن
لیگ برتر (جام خلیج فارس) | پیش فصل ۹۲-۱۳۹۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.