ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کیبورد vaio

omid4mit
25-08-2011, 19:51
با سلام خدمت دوستان عزیز

لپ تاپ سونی سونی سری EB من موقع استفاده بطور ناگهانی تاچ پد و کیبوردش از کار افتاد و دیگه درست نشد
حتی با آپدیت درایورش هم درست نشد و نکته عجیب اینه که توی داس و محیط بایاس کیبورد به درستی کار میکنه ولی بعد از استارت آپ ویندوز دیگه کار نمیکنه حتی فکتوری ریکاوری هم کردم ولی درست نشد و حتی هنگام نصب سیستم عامل هم کیبورد کار نمیکنه.
به نظر شما مشکلش چیه ؟

با تشکر

azadeh2007
28-08-2011, 08:00
مطمئني سيستمتون ويروس نداره چون تا اونجايي كه يادم مياد يكي از دوستام هم كيبورد كامپيوترش به خاطر ويروس از كار افتاده بود...(البته اون پي سي بود)
اگر سي دي ريكاوري سيستم تون را داريد به نظر من اول به صورت دستي تمام پارتيشن هاتونو پاك كنيد... بعد از اون سيستمتون را ريكاوري كنيد... نگران پارتيشن ريكاوري هم نباشيد اگه سي دي ريكاوري را داشته باشيد قابل بازگشتن هستش... انشا الله با اين راهي كه گفتم درست مي شه

omid4mit
28-08-2011, 12:18
مطمئني سيستمتون ويروس نداره چون تا اونجايي كه يادم مياد يكي از دوستام هم كيبورد كامپيوترش به خاطر ويروس از كار افتاده بود...(البته اون پي سي بود)
اگر سي دي ريكاوري سيستم تون را داريد به نظر من اول به صورت دستي تمام پارتيشن هاتونو پاك كنيد... بعد از اون سيستمتون را ريكاوري كنيد... نگران پارتيشن ريكاوري هم نباشيد اگه سي دي ريكاوري را داشته باشيد قابل بازگشتن هستش... انشا الله با اين راهي كه گفتم درست مي شه

ممنون دوست عزیز

از بابت ویروس مطمئن نیستم ولی متاسفانه ریکاوریش روی سی دی نیست و فقط روی هارده
توضیح اینکه هنگام نصب ویندوز و حتی لینوکس هم کیبوردم کار نمیکنه !

azadeh2007
28-08-2011, 12:59
يه موضوع ديگه... يك كيبورد و يا موس ديگه غير از كيبورد خودش بهش وصل كن...
هنگام ريكاوري شما چه قسمتي را انتخاب مي كني؟؟؟ Complete Restore يا Restore C to original factory
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينكه ويروس باشه...حالا اگه موضوع جديدي پيدا كردم حتما باهاتون مطرح مي كنم...

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

اگه ممكنه يكم در مورد اين كه چه طوري اين اتفاق افتاد يكم بيشتر توضيح بده

omid4mit
28-08-2011, 13:09
يه موضوع ديگه... يك كيبورد و يا موس ديگه غير از كيبورد خودش بهش وصل كن...
هنگام ريكاوري شما چه قسمتي را انتخاب مي كني؟؟؟ Complete Restore يا Restore C to original factory
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينكه ويروس باشه...حالا اگه موضوع جديدي پيدا كردم حتما باهاتون مطرح مي كنم...

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

اگه ممكنه يكم در مورد اين كه چه طوري اين اتفاق افتاد يكم بيشتر توضيح بده

موقع ریکاوری factory recovery رو انتخاب کردم
در مورد این اتفاق هم بدون اینکه کار خاصی کرده باشم و توی حالت عادی اینجوری شد
توی نت بودم اسکرین رو بستم تا بره رو استندبای و وقتی از استندبای درآوردم دیگه کیبورد و تاچ پد کار نمیکرد !

با تشکر

azadeh2007
28-08-2011, 17:29
با یک کیبرد یا موس دیگه امتحان کردید؟؟؟
حتما سیستم تون را در حالت Safe Mode چک کنید ...F8
فکر می کنم مشکل را پیدا کردم ...در سایت زیر یک مشکل مانند مشکل شما پیش اومده که دلیلش هم ویروسبوده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MBR virus
البته ایشون با پاک کردن تمام هاردشو این مشکل را برطرف کردند...هدف من فقط راهنمایی بوده من نمی گم که هاردتون را پاک کنید
سعی کنید دنبال آنتی ویروس درست و حسابی باشید...
انشا الله مشکل برطرف میشه

موفق باشید دوست عزیز...

omid4mit
28-08-2011, 19:33
با یک کیبرد یا موس دیگه امتحان کردید؟؟؟
حتما سیستم تون را در حالت Safe Mode چک کنید ...F8
فکر می کنم مشکل را پیدا کردم ...در سایت زیر یک مشکل مانند مشکل شما پیش اومده که دلیلش هم ویروسبوده

MBR virus
البته ایشون با پاک کردن تمام هاردشو این مشکل را برطرف کردند...هدف من فقط راهنمایی بوده من نمی گم که هاردتون را پاک کنید
سعی کنید دنبال آنتی ویروس درست و حسابی باشید...
انشا الله مشکل برطرف میشه

موفق باشید دوست عزیز...

ممنون از راهنماییتون

موس usb کار میکنه
در safe mode هم امتحان کردم جواب نداد
اول با آنتی ویروس سعی میکنم اگه نشد مجبورم هارد رو فرمت کنم

بازم ممنونم از کمکتون دوست عزیز :10:

azadeh2007
29-08-2011, 07:20
شما ميتونيد از سايت
آنتي ويروس هاي خوبي را دانلود كنيد ...
عبارت How to Remove MBR Virus را در گوگل سرچ بفرماييد...
موفق باشيد...

omid4mit
01-09-2011, 12:44
با سلام مجدد

دیروز هاردش رو جدا کردم بعد DVD ویندوز7 رو گذاشتم ولی وقتی وارد محیط نصب شد دیگه کیبورد و تاچ پد کار نمیکرد !
یعنی مشکلش چیه ؟

old_snake1370
01-09-2011, 13:21
منم وقتی هکینتاش نصب کردم روی وایو به همین مشکل برخوردم توی ویندوز کار نمیکرد ولی توی DOS کار میکرد. کابل برق و باتری رو 1 دقیقه از لپ تاپ برداشتم بعد دو باره وصل کردم درست شد!
حالا شما هم این کارو کن شاید درست شد. ضرر نمیکنی!

omid4mit
01-09-2011, 20:05
منم وقتی هکینتاش نصب کردم روی وایو به همین مشکل برخوردم توی ویندوز کار نمیکرد ولی توی DOS کار میکرد. کابل برق و باتری رو 1 دقیقه از لپ تاپ برداشتم بعد دو باره وصل کردم درست شد!
حالا شما هم این کارو کن شاید درست شد. ضرر نمیکنی!

ممنون ولی متاسفانه با این کار هم درست نشد.