مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای SLI
saeed_136915
25-08-2011, 18:24
سلام دوستان من میخوام دوتا کارت گرافیک Zotac GTX470 , MSI GTX560 Ti رو با هم SLI کنم. این هم مشخصات سیستم:
M.B. : ASUS MAXIMUS II Formula
CPU : Intel Q8300 3.0GHZ (By O.C.)
RAM : 4*1GB - DDR2 800MHz
Power : Green 685W
- میدونم CPU ممکنه برای اینکار یکم گلوگاه ایجاد کنه ولی اگه این کار رو بکنم حدودا با چه گرافیکی برابری میکنه؟؟
- پاور میتونه تحمل بکنه؟؟؟
ممنون :11:
BMW.M3_E46
25-08-2011, 21:41
سلام دوستان من میخوام دوتا کارت گرافیک Zotac GTX470 , MSI GTX560 Ti رو با هم SLI کنم. این هم مشخصات سیستم:
M.B. : ASUS MAXIMUS II Formula
CPU : Intel Q8300 3.0GHZ (By O.C.)
RAM : 4*1GB - DDR2 800MHz
Power : Green 685W
- میدونم CPU ممکنه برای اینکار یکم گلوگاه ایجاد کنه ولی اگه این کار رو بکنم حدودا با چه گرافیکی برابری میکنه؟؟
- پاور میتونه تحمل بکنه؟؟؟
ممنون :11:
سلام
نمیشه عزیز!!!
اولا مینت قابلیت Cfire داره SLI ساپورت نمیکنه
ثانیا یا 2 تا 470 یا 2 تا 560 Ti !!!!
پاورت هم خوبه حداقل 650W باید باشه ولی 700 به بالا عملکردش بهتره مخصوصا اگه بخوای اورش کنی
saeed_136915
26-08-2011, 09:04
سلام
نمیشه عزیز!!!
اولا مینت قابلیت Cfire داره SLI ساپورت نمیکنه
ثانیا یا 2 تا 470 یا 2 تا 560 Ti !!!!
پاورت هم خوبه حداقل 650W باید باشه ولی 700 به بالا عملکردش بهتره مخصوصا اگه بخوای اورش کنی
خیلی ممنون اصلا یادم نبود که فقط میشه CrossFire کرد!!
ولی مطمئنین که نمیشه دوتا کارت مختلف رو با هم SLI کرد؟؟
BMW.M3_E46
26-08-2011, 16:27
خیلی ممنون اصلا یادم نبود که فقط میشه CrossFire کرد!!
ولی مطمئنین که نمیشه دوتا کارت مختلف رو با هم SLI کرد؟؟
کارتهای انویدیا مثل ati نیستند.
برای کارتای انویدیا مدل هر دو کارت باید دقیقا یکی باشه ولی کارتهای ati فقط کافیه که هم خانواده باشند مثلا 6870 با 6850 رو میشه کراس کرد ولی 560 رو با 570 نمیشه چه برسه سری 400 با 500 و باید کارتها کاملا مشابه باشند.
BMW.M3_E46
26-08-2011, 20:12
نه انویدیا هم میشه مدلهای مختلف رو sli کرد مثلا سری 9 انویدیا و سری 400 اون میشه و مشکلی نداره
یکی رو هم میشه برای پردازش فیزیک گذاشت
اینو بخونین
In an SLI configuration, cards can be of mixed manufacturers, card model names, BIOS revisions or clock speeds. However, they must be of the same GPU series (e.g. 8600, 8800) and GPU model name (e.g. GT, GTS, GTX). There are rare exceptions for "mixed SLI" configurations on some cards that only have a matching core codename (e.g. G70, G73, G80, etc), but this is otherwise not possible, and only happens when two matched cards differ only very slightly, an example being a differing amount of video memory, stream processors, or clockspeed. In this case, the slower/lesser card becomes dominant, and the other card matches.
BMW.M3_E46
26-08-2011, 20:56
دوست من من اینکارو قبلا کردم جواب گرفتم
یکی از بچه های همین فرم هست که گرافیک 9600 با gtx480 رو sli کرده
منتها اگه یک مدل باشند بهتره
شدنی که هست ولی عمری نمی کنه سرعتش هم کم میشه!!
بقول شما 2 تا باهم بهتره !!!
XFire تو این زمینه بهتر عمل کرده
شدنی که هست ولی عمری نمی کنه سرعتش هم کم میشه!!
بقول شما 2 تا باهم بهتره !!!
XFire تو این زمینه بهتر عمل کرده
بله من کراس فایر زیاد کردم اون خیلی راحت تره البته گرافیک های رادئون تو کراس فایر برای درایورهاش یکم منو اذیت کرد ولی sli فکر نکنم اینطور باشه
یعنی با هم گرافیک بود درایور درست نصب نمیشد باید تکی تکی درایور نصب میکردم
Vahid183
14-02-2012, 11:58
سلام من هم اين مادربورد رو دارم تو اين لينک از سايت ايسوز زده که sli رو ساپرت ميکنه اما من نميدونم چه جوري فعالش کنم
گارت گرافيکم هم 8500GT هستش که 2 تا دارم و کاملا هز هر نظري مثل هم هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به آخرين خط در لينک بالا توجه کنيد
سلام من هم اين مادربورد رو دارم تو اين لينک از سايت ايسوز زده که sli رو ساپرت ميکنه اما من نميدونم چه جوري فعالش کنم
گارت گرافيکم هم 8500GT هستش که 2 تا دارم و کاملا هز هر نظري مثل هم هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FMotherboards%2FIntel_Socket_775%2FMaximus_II_Form ula%2F%23specifications)
لطفا به آخرين خط در لينک بالا توجه کنيد
البته اگه نظر منو بخواین دوتا 8500 ارزش نداره بفروشینش یک گرافیک خوب بگیرید بهتره
ولی اگه میخواین sli کنید اینکارو بکنید
باید آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کنید
بعد دوتا کارت رو جا میزنید درایوراشو نصب میکنید بعد پل رو نصب کرده سیستم رو ریست میکنید
بعد از تنظیمات nvidia control panel قابلیت sli رو فعال کرده و تنظیمات مربوط به پردازش فیزیک و ... رو هم تنظیم میکنید
بایوس مین رو هم اپدیت کنید
توان پاور و تهویه کیس رو هم درنظر داشته باشین
همچنین سی پی یو که برای vga ها محدودیت ایجاد نکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.