ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما نسبت به موسیقی کلاسیک!؟

A.M.D.D.E.V.I.L
25-08-2011, 16:28
خب بعد از گشتی تو کانال های تلوزیونی داخلی و خارجی متوجه شدم که از هر 150 کانال فقط یکیش برای موسیقی کلاسیک هست
یا مثلا تو یوتوب هر ویدئو که در مورد موسیقی کلاسیک باشه به ندرت پیش میاد که 1 میلیون نفر بیننده داشته باشه
یا مثلا 3/4 افراد جهان موسیقی کلاسیک رو محدود به بتهوون میدونن و اصلا نمیدونن کلا این نوع موسیقی چی هست و در موردش قضاوت میکنن و میگن این موسیقی برای افراد بالای 50 سال خوبه یا مثلا این موسیقی برای آرامش خوبه یا خیلی خسته کننده هست یا خیلی بی محتواس و یا خیلی غیر قابل درک هست و ....
ولی الان من این تاپیک رو زدم که به یه نتایجی برسم
ازتون خواهش میکنم نظرتون رو تو نظر سنجی بگذارید و دلیل خودتون رو هم بیان کنید
که مثلا چرا از این موسیقی خوشتون میاد یا بدتون میاد، زیادی قدیمیه؟ نواختنش سخته ؟ یا هر دلیل دیگه
چه منطقی چه غیر منطقی
و از همه خواهش میکنم که به نظرات دیگران احترام بگذارن چون که هر کس برای خودش دلایل خیلی محکمی میتونه داشته باشه
نمیخوام تاپیک تبدیل به بحث بشه فقط میخام بدونم چند در صد از p30world به این نوع موسیقی علاقه دارن و نظرشون راجع بهش چیه
با تشکر

mestry
25-08-2011, 20:59
چند سال پیش نمیتونستم با موسیقی کلاسیک کنار بیام اما الان که تقریبا همه سبکی گوش میدم، با بعضی آهنگای کلاسیک خیلی حال میکنم. بیشتر به مود خودم وابسته ست که خوشم بیاد یا نه، بعضی وقتا اصلا تو مود کلاسیک نیستم بخاطر همین خوشم نمیاد و بعضی وقتا هم برعکس.
در کل از موسیقی کلاسیک خوشم میاد. وقتی یه اثر کلاسیک رو گوش میکنم، چشمامو میبندم و عوامل اجرایی اونو تصور میکنم، اینکه چه سازهای داره نواخته میشه و با چه سرعتی، ریتم رو چطور هماهنگ میکنن و .... .
البته اینکه منو به حالت عرفانی برسونه، نه، تا حالا همچین تجربه ای با موسیقی کلاسیک نداشتم !

خیلی از آهنگایی که الان دارن توسط خواننده ها و نوازنده های بزرگ ساخته میشن در اصل یه اثر کلاسیک بودن، خودم هر وقت حوصله کنم میرم سراغ نسخه کلاسیک همچین آهنگایی.

urumchi
26-08-2011, 05:25
بطور كلي وقتي گوش ميدم خوشم مياد ولي نميتونم دركش كنم

Kurosh
26-08-2011, 14:51
من به شخصه، دوست دارم که موسیقی کلاسیک رو دوست داشته باشم! اما متاسفانه هر کلاسیکی رو دوست نداشته‌ام!
مثلاً کارای ارکسترال و سمفونیک رو تو خیلی از سبکا دوست دارم، اما کلاسیک بعد از یه مدت برام خسته‌کننده میشه! نمی‌دونم چرا ...
البته آهنگای کلاسیک زیادی بودن که باهاشون ارتباط برقرار کردم، اما همون طوری که گفتم، هر آهنگی به دلم نمی‌شینه! یعنی مخاطب حرفه‌ای موسیقی کلاسیک نیستم که هر آهنگی رو تو این سبک گوش بدم و بتونم لذت ببرم یا از نظر فنی بهش نگاه کنم ...

reza-atom
26-08-2011, 15:35
من با گوش دادن موسیقی کلاسیک خودم رو توی یه دنیای دیگه حس میکنم ! خیلی جالبه ! می تونیم برگردیم به صدها سال قبل و با افکار مردم اون دوره آشنا شیم ...

A.M.D.D.E.V.I.L
27-08-2011, 09:08
جالبه بیشتر میتونی توضیح بدی که خودت مثلا چه نتیجه ای در مورد مردم اون دوره به دست میاری؟

خب نظر من در مورد موسیقی کلاسیک هم اینه :(البته کار و زندگی من این موسیقی هستش )
من با گوش دادن به موسیقی کلاسیک از هر نوعش ( رنسانس - باروک - کلاسیک - رمانتیک - مدرنیسم - امپرسیونیسم - اکسپر سیونیسم - ...) به راحتی میتونم ارتباط بر قرار کنم . به نظر من موسیقی (مخصوصا شوپن) شعری هست که مستقیم و بی واسطه به فلب آدمی صحبت میکنه و هر کسی اگه بخواد میتونه با موسیقی عشق و شعف و هدف از زندگی رو به حیات خودش بیاره و با طبیعت ارتباط بر قرار کنه

اوایل فقط موسیقی رنسانس ، باروک و رمانتیک این حسو بهم میداد ولی حدود 1 سالی میشه که خود به خود درکم از موسیقی کلاسیک بالا رفته و هر چقدر هم میرم دنبالش و تحقیق میکنم میبینم که بازم خیلی چیز ها هست که نمیدونم
حدود 3 سال پیش من اصلا موسیقی کلاسیک گوش نمیکردم ولی برای اولین بار که گوش کردم و خودم شروع کردم به نواختن کم کم
هر نوع موسیقی دیگه برام بی معنی شد چرا که هر چه از موسیقی میخواستم رو تو کلاسیک پیدا کردم
البته نمی گم که فقط موسیقی کلاسیک خوبه ، این نظر منه

yashgin128
27-08-2011, 14:20
همیشه دوست داشتم جوانی من تو دوران طلایی واقع میشد تا بتونم از نزدیک حس کنم دنیای کلاسیک رو .
خدمتی که موسیقی کلاسیک مخصوصا تو دوران طلایی به بشریت کرد شاید دیگر اتفاق نیفتد البته تو همه مقوله ها و نه صرفا موسیقی این اتفاق افتاد

SHADEL
27-08-2011, 15:37
به نظرم با ارزش ترین موسیقی ماندگار در جهان این موسیقی هستش
به من یه احساس لطیفو خوشایند میده و خیلی از شنیدنش لذت می برم.
به نظرم دلیلش خیلی مشخصه که چرا به این موسیقی بها داده نمیشه یا بهش کمتر توجه میشه.

A.M.D.D.E.V.I.L
28-08-2011, 13:15
خب میشه بیشتر توضیح بدید؟ چون منظورم از کلاسیک همه ی دوران قبل از قرن جنگ بین الملل 2 هست
از رنسانس گرفته تا مدرنیسم ( دوبوسی و راول و پروکوفیو (شاید))
من یه تفسیر خونده بودم یکم با مزه بود ولی توهین آمیز هم بود ولی میگم (فقط شوخی هست)
میدونین که گاو ها چشم انسان رو ندارن و فقط 4-6 رنگ رو تشخیص میدن
فرض کنید گاو زبون در آورده و میتونه حرف بزنه
حالا شما دارین با این گاو تو یه کوه میرین که از پایین یه جنگل رو میبینن که عین یه نقاشی خیلی زیبا از هر رنگی توش هست
شما بهش نگاه میکنین ولذت میبرین ولی گاه که نمیتونه بفهمه میگه به چی خیره شدی؟ اونجا که خیلی هم زیبا نیست بیا بریم جایی که رنگ هاشو درک کنم (فقط از 4 رنگ تشکیل شده باشه) !!!!
خب تو قضیه موسیقی هم همینه شما آدمین و کسی که موسیقی کلاسیک رو نمیپسنده همون گاو!!!!
البته ببخشید ها نمی خوام توهین کنم فقط شوخی هست اگه کسی بهش بر خورد بیاد بهم بگه کلا این پست رو پاک کنم
ادامه ی تفسیر نوشته بود چون تو قرن 21 موسیقی با رقص آمیخته شده باید حتما ریتمیک باشه و همین جاست که مد های زیبای موسیقی توسط مردم متروک شدن (مثل سونات - پرلود - فانتازیا - فوگ - تکاتا - کنسرتو ) و مردم بیشتر به دنبال چیز های "باحال" رفتن و این جور چیز ها که روشون کلی زحمت کشیده شده بود جاشونو موسیقی مدرن گرفت که کمتر زحمتی روش کشیده میشد
حالا به هر حال دنیای تجارت هم که ...
واسه همینه که من میپرسم که چرا مردم خودشون نمیرن دنبال موسیقی اصیل و اونو مدرنیزه نمیکنن !؟ واسه همینه که نظر شما رو در مورد موسیقی کلاسیک میخوام بدونم ، شاید چون کسی نیست این موسیقی رو احیا کنه این اتفاق ها افتاده !!!
من این نظر سنجی رو تو یه سری سایت خارجی هم انجام دادم و کسل کننده بودن این موسیقی بیشترین رای برای دلیل ترد شدنش آورد اما آخه کجاش کسل کننده هست!!!؟!؟؟؟ مردم اونقدر بهشون تلقین شده که باور کردن !!
کاش منم تو دوران طلایی موسیقی به دنیا اومده بودم :31: اون موقع بی شک موتزارتی دیگر میبودم :27:

با تشکر از نظرات خوبتون،
در مورد دلایلتون بیشتر میتونید توضیح بدید
مرسی

ramin1988
30-08-2011, 11:27
اولش حال میده خوبه .... ولی بعد چند دقیقه میره رو اعصاب ... نمیدونم چرا

Pessimist
30-08-2011, 13:23
من یه زمانی تصمیم گرفته بودم با موسیقی کلاسیک ارتباط برقرار کنم اما موفق نشدم علتش رو هم نمیدونم شاید به خاطر این بود که این سبک یه مقدار سنگینه و افرادی که سواد موسیقیایی دارن خیلی راحت تر از ما میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.

به شخصه خیلی دوست دارم با این سبک ارتباط برقرار کنم و امیدوارم بتونم تو این راه موفق بشم.هر چی باشه این سبک قدمت خیلی زیادی داره.

Mehran
31-08-2011, 05:17
سلام...

به نظر من نسبت سبک کلاسیک به سایر سبک های موسـیقی، مثل نسبت حافظ و مولانا
میمونه به سایر شعرا، همون طور که غم و شادی و عشق واقعی رو باید در شعر این بزرگان
فهمید، معنای کامل هنر موسیقی هم باید از آهنگ های بزرگان موسیقی کلاسیک بفهمیم.
شاید یه علت اینکه خیلی ما سبک های دیگه رو به کلاسیک ترجیح میدیم اینه که سبک ها
ی دیگه کاملا آماده و قابل هضم هستن، همون طور که یک ترانه نسبت به یک آهنگ سنتی
با شعر مولانا بیشتر قابل هضمِ. همه قبول داریم که موسیقی کلاسیک سطح اول موسیقی
هست اما شاید چون همیشه با یه موسیقی روتین و آماده غمگین و شاد شدیم، دیگه القا
ی این حس و درک لذت معنوی و روحی با موسیقی کلاسیک برامون راحت نیست...

منم خیلی دوست داریم درکم رو از موسیقی به حدی بالا ببرم که خیلی بیشتر از وضع فعلی
از موسیقی کلاسیک لذت ببرم.

با تشکر مهران...

A.M.D.D.E.V.I.L
31-08-2011, 20:55
منظور از نمیتونم درکش کنم چیه میشه بیشتر توضیح بدین یعنی وقتی گوش میدین هیچ تاثیری روتون نمیذاره؟ مثلا وقتی به موزار گوش میدین سبکی احساس نمیکنین ؟ به باخ که گوش میدین احساس نمیکنین داره حرف میزنه؟

SHADEL
17-09-2011, 09:06
منظور از نمیتونم درکش کنم چیه میشه بیشتر توضیح بدین یعنی وقتی گوش میدین هیچ تاثیری روتون نمیذاره؟ مثلا وقتی به موزار گوش میدین سبکی احساس نمیکنین ؟ به باخ که گوش میدین احساس نمیکنین داره حرف میزنه؟

من واقعا همچین چیزی که میگی رو حس می کنم.
وقتی گوش میکنم.
انگاری سازها دارن با من حرف میزنن و در مورد احساسشون با من صحبت میکنند.

دخو
17-01-2012, 10:07
با درود .

من براین باورم که درک اشخاص از مفاهیم ادراکی با هم متفاوت است و هر شخص برای درک چنین مفاهیمی نیاز به پیش زمینه هائی دارد که شامل پیش زمینه های اکتسابی و فردی میشود. اجازه بدهید برای روشن کردن مطلبم مثالی بزنم.
اکثرا میدانیم که غزلیات حافظ یا رباعیات خیام بینظیرند، ولی برای درک مفاهیم ظریف شعر این بزرگان هم باید زبان فارسی را بدرستی دانست(اکتسابی) و هم از نظر شعور و احساس به درجات بالاتر از فهم یک کودک رسید.
موسیقی کلاسیک هم در این مقوله جای دارد. اگر <رکوئیم> موتسارت را برای یک کودک خردسال یا یک شامپانزه ساعتها اجرا کنید،واکنشی نخواهید دید. ولی این عقلهای نرسیده بمحض شنیدن آهنگ <خوشگلا باید برقصن> اندی را بشنوند بی اختیار واکنش نشان خواهند داد.
کودک خردسال و شامپانزه ایرادی در کارشان نیست و توقعی نمیشه داشت. ولی اگر بزرگ سالی هنوز درکی از شاهنامه و مثنوی و سیمفونی کورال ندارند، یک کمی باید بفکر بیفتند،اگر مشکلشان اکتسابی باشد چاره دارد ولی متاسفانه برای اشکال دوم درمانی نیست.

A.M.D.D.E.V.I.L
18-01-2012, 19:50
ممنون از نظرتون درسته که برای فهم و درک هر هنری باید الفبای اون هنر رو دونست ولی خب هر کسی هم اونطور که میگید چون بالا خره موسیقی تنها هنری هست که مستقیم با قلب و احساسات آدمی در ارتباط هست

CAnZO
17-02-2012, 06:23
تنها لذت زندگی

Zeitgeist
19-01-2014, 17:24
موسیقی کلاسیک، بخصوص وقتی شامل پیانو و وایولین باشد، زیباترین لذت جهان است.

وقتی از فضای موسیقی بی محتوای امروز خارج شده و به دنیای زیبایی که امثال Chopin, Tchaikovsky, Schumann, Beethoven, Mozart, Schubert, Ciprian Porumbescu و حتی افراد امروزی مثل Yann Tiersen ترسیم میکنن وارد بشید، دیگه هیچی بهتون لذت سابق رو نمیده.

من یه زمانی مثل اکثریت مردم، در بین موسیقی های بی محتوا و خزعبلات پاپ و رپ و بعضاً راک و متال، سردرگم بودم.

ولی از وقتی صدای زیبای Piano, Violin رو درک کردم، والاترین لذتم در جهان، ساعاتی هست که هدفون با کیفیتی روی گوش هام باشه و در سکوت محیط، به کارهای زیبا، بخصوص "تک نفره" (solo/recital) گوش بدم.

مدت هاست که شب و روز تلویزیون رو من روشن کنم، فقط کانالی فرانسوی به اسم Mezzo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه میکنم که تنها کارهای کلاسیک و بعضاً dance, jazz, opera پخش میکنه و اصلاً برام دیگه موسیقی های امروزی، اغلب (به جز امثال doom/sludge/ambient/post metal) قابل تحمل نیست و بهم حالت تهوع (literally) دست میده!

aren't these beautiful ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zeitgeist
19-01-2014, 17:28
در پست اول دیدم به این اشاره میکنی که "روی یوتوب چند میلیون بیننده ندارن"...!

موزیک هایی که چندمیلیون بیننده دارن معمولاً روشون نمیشه اصلاً اسم موسیقی گذاشت.

امروز، هنر فراموش شده. کمپانی های بزرگ موسیقی سازی، افراد بیسوادی همچون امثال جاستین بیبر و One Direction رو "کشف" میکنن؛ چهره هایی که نسل بی-فکر امروزی میپسندن.

این افراد نه چیزی از موسیقی میدونن، نه موسیقیشون رو خودشون میسازن، و نه حتی متنی که میخونن کار خودشونه.

در اغلب موارد حتی ابتدایی ترین توانایی های موسیقیایی رو ندارن.

فقط یه سری "چهره" های پولساز برای کمپانی ها هستن. همین موضوع در بسیاری زمینه های دیگه این روزا صادقه و هنر و زیبایی فراموش شده.

M O H A MM A D
19-01-2014, 17:33
حس و حالی که موسیقی کلاسیک بهم میده رو تو هیچ سبک دیگه ای ندیدم.تو موبایلم بیش از 50 کلیپ از موسیقی کلاسیک دارم که از گوش دادن بهشون سیر نمی شم.

بهمین خاطر بود که به سمت ویولون جذب شدم

thecrow
10-02-2014, 13:27
موسیقی کلاسیک در برنامه ها و کارتون های مخصوص کودکان به وفور استفاده می شه.
همه ی ما از کودکی یا این آثار بزرگ شدیم و همین باعث می شه که به نظر من، شما نمی تونید
هیچکس رو پیدا کنید که ادعا کنه از موسیقی کلاسیک بدش میاد. شاید خیلی ها به طور تخصصی
کلاسیک گوش ندن و اطلاعاتی در موردش نداشته باشند. ولی تقریباً مطمئن هستم که هیچکس نیست
که از موسیقی کلاسیک بدش بیاد.
دنده عقب این وانتیا رو دیدین که furelise بتهوون رو چه زیبا می نوازه؟؟ :n02: حالا قدیما بیشتر بود الان کم
شده. مگه می شه کسی با این آهنگا خاطره نداشته باشه؟؟؟ :n13: