مشاهده نسخه کامل
: کدوم نرم افزار میکس از همه بهتره...
***fandogh***
25-08-2011, 11:40
سلام به همه دوستان :20:من میخوام کار میکس رو تازه شروع کنم :46:حالا نمیدونم کدوم برنامه از همه بهتره لطفآ من رو راهنمایی کنید ممنون میشم من که کیج شدم:23:.....
***fandogh***
26-08-2011, 15:58
یعنی هیچ کس نیست جواب بده.................
ma_softnet
26-08-2011, 21:11
ّبستگی به نوع نیازت داره افتر عالی هست به نظر من
ya abbas
26-08-2011, 23:55
سلام
شما می تونی پریمیر استفاده کنی
یا اگه ساده تر می خوای یولد استفاده کن
البته ادیوس ، افتر افکت ، پیناکل ، اوید لیکوئید هم هست.
به نظر من با یولد شروع کن بعد نرم افزار های حرفه ای تر کار کن:11:
Mr.World.Wide
27-08-2011, 01:21
ّبستگی به نوع نیازت داره افتر عالی هست به نظر من
شما با افتر میکس میکنی یا کامپوزیت؟
***fandogh***
27-08-2011, 15:59
پریمیر با ادیوس تویک رده قرار دارن یعنی؟
Mr.World.Wide
27-08-2011, 17:07
بله
برای تدوین استفاده میشن
افتر برای کامپوزیت و افکت گذاری استفاده میشه
پریمیر جا افتاده تره
ادیوس یک کم سریعتره
کارتهای تدوین برای ادیوس ارزونتره نسبت به پریمیر
***fandogh***
28-08-2011, 13:12
پس اگه من بخوام از پایه شروع کنم یاد بگیرم باید کدوم رو اول یاد بگیرم به نظر شما
سوال بعدیم این هست که منظورتون از کارت تدوین چی هست؟
basketball
28-08-2011, 13:16
عزیز منطق تمامی نرم افزار های تدوین یکی است.....
شما با ادیوس یاد بگیری بهتره چون الان همه با ادیوس کار میکنند، هر چند از ادیوس خوشم نمیاد......
آموزشگاه برای یادگیری ادیوس هم است...
***fandogh***
28-08-2011, 13:22
اخه احساس میکتم ادیوس سخت تر باشه
hero4376
30-08-2011, 07:38
با ادیوس شروع کن
من دوستای زیادی دارم که همه باهم یک صدا میگن ادیوس ترجیحا 6.
بعد واسه جلوه های ویژه برو افتر افکت
***fandogh***
30-08-2011, 14:59
دستتون درد نکنه اونوقت میشه یه کتاب معرفی کنید یا اگه سایتی برای اموزش میدونید بدید ممنون میشم...
فندوق عزیز,
باید مشخصات سیستم عامل و کارت گرافیک و حافظه کمپیوترت را هم توجه داشته باشی.چون بعضی از توصیه هائی که دوستان میکنند نیاز به مشخصات سخت افزاری و نرمافزاری ویژه ایی برای بهترین عمل کرد دارند. نرم افزار های سنگین و جدید بویژه آنهائیکه فرمت HD را ساپورت میکنند با سخت افزار های ساده و قدیمی مشکل دارند.
شما دي وي دي آموزشي اديوس بگير از پايه راهنماييت ميكنه درضمن اصلاً سمت پريمير نرو كه وقت خودتو تلف ميكني
Mr.World.Wide
29-09-2011, 19:37
شما دي وي دي آموزشي اديوس بگير از پايه راهنماييت ميكنه درضمن اصلاً سمت پريمير نرو كه وقت خودتو تلف ميكني
ما که چند سال با پریمیر کار میکنیم وقت خودمون رو تلف کردیم؟
به نظر من ادیوس اصلا قابل مقایسه با پریمیر نیست
با سلام استفاده كرديم از نظرات دوستان من هم با اديوس موافقم اما يك نرم افزار فوق العاده قوي كه واقعا محروم مونده اويد ليكوييد 7 هستش كه من به جرئت ميتونم بگم اديوس 6 گزينه هاي جديدش رو يك جوراي از اويد گرفته اين نرم افزار در صدا و سيما هم استفاده ميشه اما نميدونم چرا كمتر مورد استفاده ميشه كتاب هم داره سي دي هم داره سيستم خيلي قدرتمندي هم نميخاد و مهمترين مزيتش سيو خودكاره حالا ديگه خودت ميدوني اديوس يا اويد اما شما كه تازه ميخاي به اين وادي وارد بشي بايد چند نكته رو رعايت بكني حتما فتوشاپ رو متوسط به بالا بلد باشي و خودت رو به چند نرم افزار محدود نكني نيم نگاهي به افتر و تري دي مكس هم در آينده داشته باش تا بتوني كارهاي تركيبي خوبي بزني موفق باشي انشا الله
sandy2010
02-10-2011, 10:34
من میخوام فیلم مدرسه و مهد کودک رو میکس کنم.از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره؟
Farjameh
02-10-2011, 14:22
Adobe After Effects بهترین برنامه برای افکت گذاری روی فیلم و Adobe Premiere قویترین نرم افزار جهت میکس و مونتاژ فیلم هستش و نیاز به دانش استفاده از برنامه و همچنین سلیقه و ابتکار شما هم داره.
سلام
پریمیر حرفه ای هست ولی یه زمانی حرفه ای ترین و قوی ترین بود ولی حالا نرم افزارهای زیادی اومدن که دارن با پریمیر رقابت میکنن. پریمیر کار کردن باش اصلا راحت نیست و افکتهای جالبی هم نداره و باید دنبال پلاگین ها برین یعنی به تنهایی به درد نمیخوره من تا ورژن cs4 کار میکردم اینطوری بود ورژن جدیدشو دیگه نمیدونم... ولی ادیوس و چند برنامه دیگه هم حرفه ای هستند و هم از نظر رابط کاربری شبیه نرم افزارهای خانگی هستند و کار کردن با اونها خیلی راحت هست من نرم افزار magix video pro رو دانلود کردم خیلی عالیه برای کاربرای مبتدی هم مناسبه اون نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن اوید لیکویید 7 هم خیلی تعریفش میکنن ولی متاسفانه نتونستم دانلودش کنم نرم افزار جدیدavid studio هم بهترین نرم افزارهاست که به هیچ برنامه جانبی احتیاج نداره و در حد خودش بی نظیر است.
basketball
03-10-2011, 21:32
دوست عزیز باید بگم پریمیر نرم افزار حرفه ای است، ادیوس نرم افزار برود کست
لطفا در اطلاع رسانی دقت کنید
دوست عزیز باید بگم پریمیر نرم افزار حرفه ای است، ادیوس نرم افزار برود کست
لطفا در اطلاع رسانی دقت کنید
دوست عزیز حرفه ای بودن بستگی به سطح نرم افزار میباشد و هیچ ربطی به نوع و ماهیت نرم افزار ندارد و ادیوس نیز حرفه ای بشمار می رود اگر منظورتون ویرایش حرفه ای هست، ادیوس نیز در حد حرفه ای عمل ویرایش را انجام میدهد که مقوله ی ما مربوط به همین موضوع میباشد یعنی داریم در مورد ویرایش صحبت میکنیم و نه خصوصیات مهندسی نرم افزارها.
لطفا در خواندن مطالب دقت کنید
با تشکر
basketball
04-10-2011, 17:46
حرف شما صحیح ولی من از نظر اکادمیک گفتم!
نرم افزار های حرفه ای چون پریمیر برای کارهای کوتاه انجام میشود...
و نرم افزار های برود کست چون ادیوس، اوید، فینال کات برای کارهای بلند مدت...
موفق باشید
shaerepiano
13-10-2011, 01:55
من ليكوئيد كار ميكردم
الان ميخوام دوباره كار تدوين كنم كسي خبر نداره اخرين نسخش چنده و هنوز براي سونش اومده يا نه ؟
الان ليكوئيد فقط روي اكس پي نصب ميشه ؟
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
من ليكوئيد كار ميكردم
الان ميخوام دوباره كار تدوين كنم كسي خبر نداره اخرين نسخش چنده و هنوز براي سونش اومده يا نه ؟
من ليكوئيد كار ميكردم
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
من ليكوئيد كار ميكردم
اگه اشتباه نكنم شركت اويد ليكوئيد خيلي وقته نسخه جديدي نداده . آخرين نسخه 7 .
من ليكوئيد 7 رو روي ويندوز 7 هم نصب كردم و استفاده كردم . مشكلي نداشت.
setare.paria
23-10-2011, 23:44
برای انجام دادن کار تدوین به نظر من بهتر از ادیوس پیدا نمی کنی . یادگرفتنش هم خیلی راحته . بعد که حرفه ای تر شدی برو سراغ افتر افکت
basketball
24-10-2011, 23:04
آخه دوست عزیز افتر چه هماهنگی با ادیوس داره؟
ادیوس از پریمیر بهتره به نظر شما؟
setare.paria
25-10-2011, 21:18
یادگیری افتر کمک زیادی در ساخت جلوه های ویژه می کند
ادیوس نرم افزاری مناسب و راحت در تدوین است
آشنا بودن با این دو و نرم افزارهایی مانند فتوشاپ و تری دی مکس و ... باعث ارائه دادن آثار زیبا و حرفه ای تری می شود.
Soheil_203
26-10-2011, 15:29
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما رو تو انجمن مجید هم دیدم و اونجا هم به چند تا از پستاتون جواب دادم
نکته اصلی اینه که نباید رو نرم افزاری تعصب بی خودی داشت
به نظر من ادیوس نرم افزار فوق العاده و بسیار روونی هست با شورتکات های بسیار روون که نظیرش در پریمیر نیست اما پریمیر رو هم رد نمی کنم بلکه تاید هم میکنم اما الان ادیوس 6 ویژگی داره که اونو دسته کمی از افتر یا پریمیر نمی کنه از لحاظ پلاگین
چون تو تنظیماتش یه جا هست که آدرس پلاگین های افتر رو ازت می خواد و می تونی خیلی از پلاگین های افتر رو تو ادیوس داشته باشی رو این حساب من نه مشکل پلاگین دارم و نیاز به رابط کاربری بالا بین پریمیر و افتر
در نتیجه بهترین انتخاب برای کار میکس و تدوین نرم افزار ادیوس هستش
amir ghayour
26-10-2011, 16:00
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما رو تو انجمن مجید هم دیدم و اونجا هم به چند تا از پستاتون جواب دادم
نکته اصلی اینه که نباید رو نرم افزاری تعصب بی خودی داشت
به نظر من ادیوس نرم افزار فوق العاده و بسیار روونی هست با شورتکات های بسیار روون که نظیرش در پریمیر نیست اما پریمیر رو هم رد نمی کنم بلکه تاید هم میکنم اما الان ادیوس 6 ویژگی داره که اونو دسته کمی از افتر یا پریمیر نمی کنه از لحاظ پلاگین
چون تو تنظیماتش یه جا هست که آدرس پلاگین های افتر رو ازت می خواد و می تونی خیلی از پلاگین های افتر رو تو ادیوس داشته باشی رو این حساب من نه مشکل پلاگین دارم و نیاز به رابط کاربری بالا بین پریمیر و افتر
در نتیجه بهترین انتخاب برای کار میکس و تدوین نرم افزار ادیوس هستش
منم تایید میکنم مخصوصا یه امکان جدید داره به نام ماسک که خیلی مهمهو مفید هست البته همین ورژن 6 رو میگم ورژنهای پایین تر این امکانات رو ندارن.
basketball
26-10-2011, 21:12
سهیل جان من گفتم پریمیر با افتر افکتز همکاری بهتری دارند!
گفتم ادیوس یک نرم افزار Broadcast هست و پریمیر Professional
بستگی به رابط کاربری و دغدغه کاربر دارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.