PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لپ تاپ هیچ بازی و برنامه گرافیکی رو باز نمیکنه!!؟

bushido
25-08-2011, 09:06
سلام
لپ تاپم مدل N53 SJ هست ویندوز سون رو خودم مثل ویندوز کامپیوترم ریختم که بیشتر سخت افزارا رو خودش میشناسه

اینجا بایس مدل گرافیکشو بنویسه ولی چیزی ننوشته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی بازی ها و برنامه های گرافیکی رو روش میریزم این ارورا رو میده بازی هاش گرافیک زیادی نمی خوان با این ها اصلا بازشون نمی کنه

مشکلش چیه اولی که لپ تاپ بالا میاد منوی بوتش چیزی در مورد کارت گرافیکش نمینویسه
از لپ تاپ هیچی سر در نمیارم روشم سیدی هیچی نبود که نصبش کنم لطفا راهنماییم کنید:11:

MojiOS
25-08-2011, 10:03
فکر کنم کارت گرافیکت نصب نیست! تو اینترنت پیدا کن درایوراشو نصب کن شاید درست شه. شایدم اصلا کارت گرافیکت سوخته:31: یا دزدیدن:31:

F R E E M A N
25-08-2011, 10:54
این پیامی که ویندوز میده به این معنیه که گرافیک را نمیشناسه و نیاز به نصب درایور داره
به سایت ASUS برو مدل لپ تاپ را انتخاب کن و در بخش download درایور vga ویندوز 7 را دانلود کن

bushido
25-08-2011, 14:28
رفتم توی اون سایته گزینه ای به اسم وی جی ای نبود واسه دانلود چند تا نرم افزار گذاشته حالا نمی دونم کدومشو باید دانلود و نصب کنم؟؟؟

F R E E M A N
25-08-2011, 17:34
مدل لپ تاپ و همچنین ویندوز نصب شده(32 یا 64 بیت) را دقیقا بنویس تا لینک جدیدترین درایور را برات پیدا کنم.

eaffvm90
25-08-2011, 21:23
سلام من یه asus n43sl
corl 7
گرفتم مشکل من اینکه اصلا گیم ها با کیفیت اجرا نمیشه وبا سرعت پایین میاد در صورتی که همان گیم در یک سیستم پایینتر خیلی خوب اجرا میشه لطفا کمکم کنید

bushido
26-08-2011, 07:36
مدل لپ تاپ و همچنین ویندوز نصب شده(32 یا 64 بیت) را دقیقا بنویس تا لینک جدیدترین درایور را برات پیدا کنم.
مرسی مشکل من بر طرف شد

سلام من یه asus n43sl
corl 7
گرفتم مشکل من اینکه اصلا گیم ها با کیفیت اجرا نمیشه وبا سرعت پایین میاد در صورتی که همان گیم در یک سیستم پایینتر خیلی خوب اجرا میشه لطفا کمکم کنید
شما هم به اون سایت asus بری بد نیست درایوراتو بروز رسانی کن شاید مشکلت برطرف شه
ویندوزت چیه اگه سون 32 بیت یا 64 بیته؟