ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تصویری ساخت یک شبکه خانگی Home Group در ویندوز 7 با یک مودم روتر ADSL باسیم و بی سیم

hovo
25-08-2011, 01:42
سلام
این آموزش خیلی ابتدایی و ساده است برای یک شبکه خانگی(حالا اول همه حمله هاست که آخه این دیگه چیه؟)
توی این آموزش شما از یک مودم adsl بهره میگیرید که روتر هم هست یعنی به عنوان یک سوییچ هم عمل میکنه...

چند تا توضیح دو روش متداول برای مشتریان خانگی جهت کانکت شدن به اینتر نت هست

PPPoA/PPPoE Bridge Mode
برای تغییر حالت نوع کانکت شدن باید در explore عدد 192.168.1.1 وارد کنید یوزر نیم و پس ورد admin وارد کنید به تنظیمات پیشرفته بروید و
در صورتی که مودم در خالتPPPoA/PPPoE باشه یوزر نیم و پس ورد شما روی مودم ذخیره میشه و با روشن شدن مودم اینتر نت وصل خواهد شد
اما در روش Bridge Mode بعد از روشن شدن مودم برای اتصال به اینتر نت شما باید کانکشن های PPPoE را بسازید
مزیت روس دوم استفاده از چندین یوزر و پس و به عنوان مثال استفاده از اینتر نت روزانه و شبانه میباشد
مراحل برای ساخت کانکشن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا میتوانید پیوزر و پس ورد اکانت روزانه یا شبانه خود را وارد نمایید

حالا وارد Control Panel\Network and Internet\Network Connections بشید

برای راحتی کار می توانید از کانکشن ها روی دسکتاپ هم شورت کات داشته باشید

با کلیک روی کانکشن 1) شما میتوانید به مودم و روتر وصل شوید و با دو باره کلیک کردن رو ی آن این شکل ظاهر میشود
2)برای قطع ارتباط با مودم
3)خصوصیات بیشتر مانند ip دستی و .....
4) جزییات کانکشن فعلی از جمله ip فعلی سیتم شما رو میده و....
5 و 6 هم همون کانکشن هایی هستند که در حالت Bridge Mode شما نیاز دارید برای کانکت شدن که در بالا روش ساختنشون توضیح داده شد و یه شورت کات ازشون روی دسکتاپ ساخته شد

با کلیک روی آیکن شبکه در کنار ساعت هم شما باید این عکس رو داشته باشید

به Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup بروید
اگه با این شکل مواجه شدید باید به دسکتاپ برید و روی کانکشن Local Area Connection کلیک کنید تا کارت شبکه شما به مودم وصل شود

ولی اگه شکل زیر را دید مشکلی نیست و میتوانید شبکه خانگی را بسازید
(در صورتی که به تازگی از یک شبکه خانگی خارج شده باشید یا قبلا ساخته بودید و حالا مجدادا می خواهید بسازید پس از خروج از شبکه خانگی قبلی یک بار سیستم را ریست کنید وگر نه دچار مشکل خواهید شد

1)هر کدام از این تیکها رکه بگذارید بعدا در شبکه به شکل عمومی به نمایش در خواهدآمد البته فقط در شبکه خصوصی خانگی شما

1) برای شما یک HomeGroup ساخته شد.
2) در این محل به شما یک پسورد داده میشود که اگر شخص دیگری بخواهد وارد شبکه خانگی شما بشود فقط و فقط با داشتن این پسورد میتواند وارد شود(البته قابل تغییر میباشد )

مراحل اتصال به شبکه خانگی از طریق وایرلس نوت بوک
1)برای اتصال از طریق نوت بوک ابتداروی آیکون شبکه کنار ساعت کلیک کنید
2)روی نام شبکه بیسیم مودمتان کلیک کنید در اینجا هر نامی که در تنطیمات مودم برای آن انتخاب کرده باشید نمایش داده میشود قبل از کانکت شدن از شما یک پسورد میخواهد شما باید پسورد وایر لس مودم را وارد کنید(این پسورد در تنظیمات ثبت میشود)
3)بعد از آن که کانکت انجام شد شما به مودم اتصال پیدا خواهد کرد

حالا به Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center بروید
1)روی این گزینه کلیک کنید
2) در این مکان شما باید نام نوت بوک خودتان را ببینید
3،4،5) نام شبکه وایر لس مودم قابل مشاهده است

1) برای اتصال این گزینه را کلیک کنید
2) در این پنجره همانند همان سیستم اول هر تیکی که بگذارید همان فولدر در شبکه به راحتی قابل مشاهده است

در این پنجره همان پسوردی که در هنگام ساخت شبکه خانگی سیستم برای شما نمایش داد یا هر پسورد دیگری که شما آن را تغییر داده اید(در ادامه نحوه تغییر پسورد آموزش داده خواهد شد) را وارد کنید

تمام شبکه خانگی شما آماده است به راحتی میتوانید فایلهای خود را در شبکه به اشتراک بگزارید

نحوه شیر کردن فولدر و فایل
گزینه اول از شیر خارج میکند
گزینه دوم فقط اجازه خواندن به طرف مقابل یا یوزر شبکه را میدهد
گزینه سوم هم خواندن و هم نوشتن را بر روی فایل در اختیار کاربران شبکه قرار میدهد

برای تغییرات در شبکه خانگی به Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup بروید

برای تغییر پسورد
برای خروج از شبکه خانگی

MAZIARDM
25-08-2011, 10:20
با درود و خسته نباشید به hovo عزیز به خاطر این پستشون.
من مبتدی هستم. پس پیشاپیش از برخی سوالات که ممکنه پاسخش مشخص باشه یا کمی گیج کننده عذر می خوام.

من یه پی سی دارم و لب تاب. مودم وایرلس لینکسیس که چهار تا پورت لن داره هم دارم. بدلیل مشکلات فنی از طرف isp نمی تونم از قابلیت ppoe خودکار استفاده کنم و به خاطر همین از حالت دوم (یعنی دستی) استفاده می کنم.
سوال اول: اینکه اصلا می تونم بدون استفاده از کابل (وایرلس) با لب تابم به اینترنت کانکت بشم و همزمان هم با پی سی کانکت باشم. شنیدم اگر تنظیمات به حالت دستی (حالت دوم) باشه نمیشه همزمان نمیشه کانکت شد.

سوال دوم: می تونم بدون استفاده از کابل بین پی سی و لب تابم شبکه ایجاد کنم - با توجه به مشکل مذکور در بالا.

سوال سوم: و بازم با توجه به مشکلی که گفتم، همزمان میشه از اینترنت به خصوص وایرلس و شبکه به خصوص وایرلس استفاده کرد؟

با تشکر.

hovo
26-08-2011, 07:06
اول از همه برید سراغ مودمتون روی کارتن یا روی مودم رو بخونید ببینید زده مودم یا زده مودم روتر ( برای شیر کردن داخل شبکه خانگی تا جایی که من میدونم و سواد دارم باید روتر هم باشه - دوستان اگه غیر از این هست بگید این دوستمون گمراه نشه من این قدر یاد گرفتم شاید راهی باشه با مودم عادی ADSL هم بشه فایل شیر کرد...

خوب جواب سوالها
1)شنیدتون اشتباهه در حالت دوم شما هر چند تا سیستم هم که داشته باشید میتونید همزمان به مودم وصل بشید و روی هر کدوم از سیستمها کانکشن بسازید و وصل بشید من خودم تجربی تا دوتا سیستم رو همزمان وصل داشتم
2) اگه مودموتن روتر هم باشه بله مراحل بالا رو یک به یک انجام بدید
3)بازم بله من شخصا تست کردم شد( البته مودم من 300 مگ هست سری N )

MAZIARDM
26-08-2011, 11:39
با سلام و صبح به خیر و تشکر ویژه از hovo عزیز که با پاسخ رئشنی دادی. دستت درد نکنه.

درجوابتون بگمکه:بلخ، مودمم linksys 120n هستش و روتر هم هست. روی کارتنش نوشته : linksys wireless-N Home Adsl2+ Modem Router .
دیروز امتحان کردم و حرف شما کاملا صحیح هستش همزمان با پی سی ام که با کابل به مودم وصله و لب تابم که با وایرلس وصله وصل شدم و کانکت شد. ممنون از راهنماییتون. امیدوارم بازم بتونم ازراهنماییتون بهره بگیرم. چون واقعا در این زمینه مبتدی مبتدی ام.

MAZIARDM
26-08-2011, 12:12
با سلام مجدد و تشکر دوباره به خاطر راهنماییتون.
سوالامو در مورد ابهاماتم پرسیدم ولی حالا می خوام پی سی و لب تابم رو به هم شبکه کنم و بتونم دسترسی کامل به اطلاعاتم داشته باشم. از طریق کابل کراس که یک سرش می خوره به کارت شبکه پی سی و سر دیگه به لب تاب بلدم. اما می خوام همونطور که شما توضیح دادید از طریق وایرلس اینکارو بکنم.

مودمم linksys vag 12n هستش. روی پی سی ام xp 64bit نصب هستش و روی لب تابم 7 home premium نصبه. می بایست چی کار کنم و چه مراحلی رو برم. شما در بالا توضیح دادید ولی خب دوتا سیستم عامل در توضیحات شما سون هستش. درصورتی که یک از سیستم های من ایکس پی هستش. می دونم شاید شما و دوستان بگید که اگه سرچ کنی به نتایجی میرسی ولی باورکنید دو روزه پاشم. به هر حال نشده. حتی جاهای مختلفم پیغام گذاشتم ولی جوابی نیومد. امیدوارم شما هم با حسن نیتی که دارید بتونید منو راهنمایی کنید. به هر حال منتظر پاسخ شما هستم. با تشکر بسیار از شما

hovo
26-08-2011, 12:52
خوب راستش من اصلا xp شبکه کار نکردم
اما یه پیشنهاد دارم
شما کابل شبکه پی سی از مودم در بیار
بعد کانکت بشو به مودم با وایر لس
شبکه خانگی رو روی ویندوز 7 بساز
و بعد کابل شبکه رو وصل کن حالا برو به کنترل پنل
برو به نت ورک اند شیرینگ
بگرد دنبال کانکت تو نت ورک و بعد شبکه خانگی که با مودم و نوت بوک ایجاد کردی رو که شناختی بهش کانکت شو فکر کنم این راه حل خوبی باشه هر چند باید بچه های وارد تر توئ نت ورک نظر بدن که با وجود متفاوت بودن ویندوز و بعد نسخه اون امکانش هست یا نه من میگم ویندوز xp تا حالا شبکه نکردم این فرمی که بتونم کمکت کنم این فعلا کمک دم دستی اما بهت قول میدم امشب تا صبح برات سرجچ میکنم شاید بشه حلش کرد

hovo
27-08-2011, 17:23
مازیار راه حل پیغام خصوصی شد

fanta1
27-08-2011, 21:53
سلام.من مودم روتر asus n10 11n دارم که وایرلسه. این مودم اینترنت رو به اشتراک میذاره ولی فایل ها رو نه.لطفا یکی کمک کنه.من میخوام با گوشی از طریق all share فایل های توی کامپیوترم رو ببینم که نمیتونم.

MAZIARDM
27-08-2011, 22:51
با سلام و شب خوش و تشکر از hovo که پاسخ دادی و راهنمایی کردی. واقعا ممنون. امتحان می کنم و حتما جواب کارو اطلاع میدم نت اگه به درد کسی خورد استفاده کنه. لطف داری

فکر کنم این راه حل خوبی باشه هر چند باید بچه های وارد تر توئ نت ورک نظر بدن که با وجود متفاوت بودن ویندوز و بعد نسخه اون امکانش هست یا نه من میگم ویندوز xp تا حالا شبکه نکردم این فرمی که بتونم کمکت کنم این فعلا کمک دم دستی اما بهت قول میدم امشب تا صبح برات سرجچ میکنم شاید بشه حلش کرد

واقعا لطف داری. تشکر از زحماتت. در هر صورت لطف داری. شب خوش

MAZIARDM
27-08-2011, 22:57
با درود دوباره

مازیار راه حل پیغام خصوصی شد

منظورتو متوجه نشدم. اگه منظورت ایمه که بهم پیغام خصوصی دادی، چک کردم چیزی نیومده تا حالا. به هرحال تشکر ازت. شب خوش

ssma1368
20-09-2011, 12:30
سلام من مودم ZYXEL روتر دارم و آوزشهاتون رو کامل انجام دادم اما با
Error Code: 0x80070035
The Network path was not found
روبرو شدم .

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

سلام من مودم ZYXEL روتر دارم و آوزشهاتون رو کامل انجام دادم اما با
Error Code: 0x80070035
The Network path was not found
روبرو شدم .:41:

hovo
21-09-2011, 05:58
اون اروری هم که گفتید رو راستش من بلد نیستم
فکر کنم البته فکر کنم شما دوتا سیستمت به شکل هوم به مودم کانکت نشده و جفتشون به شکل پابلیک هستن
برای شبکه شدن خانگی یا همون هوم گروپ باید حتما کانکشن بریج استفاده بشه داخل مودم و بعد روی سیستم کانکشن پاپپ ای بسازید تا دوتا سیستم مودم روتر شما رو به عنوان شبکه خانگی قبول کنند

---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:55 AM ----------

از نت ورک اند شیرینگ دوتا سیستمتون یه عکس بگیر بزار ببینم مشکلت دقیقا کجاست
عکس اون ارور رو هم بزار ببینم
در ضمن نگفتی مراحل رو تا کجا انجام دادی ؟

VB.SOS
16-10-2011, 17:09
سلام جناب Hovo
از توضیحات خیلی خوبتون ممنونم
من تقریبا همه کارهایی که تو پست اول فرمودین رو انجام دادم
حالا مشکلم دسترسی به چیزهایی هستش که به اشتراک گذاشتم
وقتی رو لپ تاپ یا pc از قسمت network می خوام وارد کامپوتر دیگه بشم یک یوزنیم و پسورد می خواد که هیچ چیزی رو قبول نمی کنه حتی پسورد خود شبکه HomeGroup رو هم قبول نمی کنه.

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟

مرسی

VB.SOS
17-10-2011, 20:34
دوستان کسی نمی خواد به ما کمک کنه
لطفا راهنمایی کنید

virus2009
19-10-2011, 21:39
دوستان کسی نمی خواد به ما کمک کنه
لطفا راهنمایی کنید

بر روی کامپیوتر کنار ساعت کلیک کنید و Open network and Sharing Center را بزنید.
حالا از سمت چپ در بالا Change advanced sharing settings را بزنید.
حالا هم برای Home or Work و هم برای Public گزینه ی Turnoff password protection sharing را بزنید.

hovo
21-10-2011, 22:20
ممنون لطف کردید چند وقت بود یادم رفته بود سر بزنم
که شما لطف کردید زحمت جوابشون رو کشیدید
راستش رو بخواین من خودم هم بلد نبودم و از شمای بزرگوار یاد گرفتم
درود بر این فورم و بچه های نازنینش

VB.SOS
21-10-2011, 22:26
حالا هم برای Home or Work و هم برای Public گزینه ی Turnoff password protection sharing را بزنید.

ممنون دوست عزیز اون مشکل حل شد حالا وارد هر فولدری می خوام بشم بجز فولدر users پیغام زیر رو میده:

چیکار باید بکنم. باز هم مثل همیشه ما رو تنها نزارین:46:

virus2009
22-10-2011, 18:16
آموزش کامل شبکه کردن اینجا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اینکه ارور بالا رو دریافت نکنید فایل ها رو به صورت زیر share کنید :

میتوانید بر روی هر فولدری که میخواهید به اشتراک بگذارید در ویندوز 7 راست کلیک کنید. گزینه ی Share With و سپس Specific People را بزنید.
حالا در قسمت بالا Everyone را بنویسید و سپس ADD را بزنید.
حالا از جلوی Everyone میتوانید مشخص کنید اشخاص دیگر فقط میتوانند اطلاعات را بخوانند (Read) یا اینکه میتوانند هم حذف کنند و یا به این پوشه اطلاعات جدیدی بریزند (Read\Write).
سپس Share را بزنید.

VB.SOS
23-10-2011, 22:47
واقعا ممنونم دوست عزیز، نمی دونم چجوری تشکر کنم
مثل این که سوالای من تمومی نداره ، چه کنیم دیگه از بچگی فضو... کنجکاو! بودیم دیگه:31:

۱- من به طور اتفاقی Leave HomeGroup کردم بعد دیدم با کمال تعجب شبکه باز هم کار میکنه؟ چرا؟

۲- آیا این یه شبکه واقعی با تمامی ویژگی ها هستش؟ من می خوام تو این شبکه برنامه نویسی تحت شبکه رو تمرین کنم و یاد بگیرم آیا امکان پذیره؟ یعنی میشه برنامه های کلاینت سرور اجرا کرد روش؟ چجوری میشه سرور رو تعیین کرد؟

باز هم ممنونم آخه من تو شبکه خیلی مبتدی هستم:46:

hovo
24-10-2011, 15:03
واقعا ممنونم دوست عزیز، نمی دونم چجوری تشکر کنم
مثل این که سوالای من تمومی نداره ، چه کنیم دیگه از بچگی فضو... کنجکاو! بودیم دیگه:31:

۱- من به طور اتفاقی Leave HomeGroup کردم بعد دیدم با کمال تعجب شبکه باز هم کار میکنه؟ چرا؟

۲- آیا این یه شبکه واقعی با تمامی ویژگی ها هستش؟ من می خوام تو این شبکه برنامه نویسی تحت شبکه رو تمرین کنم و یاد بگیرم آیا امکان پذیره؟ یعنی میشه برنامه های کلاینت سرور اجرا کرد روش؟ چجوری میشه سرور رو تعیین کرد؟

باز هم ممنونم آخه من تو شبکه خیلی مبتدی هستم:46:
یه نگاه بنداز داخل نت ورک اند شیرینگ ببین بقل کانکشنت جویین گروپ هست یا نه اگه نیست در حقیقت شما با اون لیو نتونستی از گروپ خارج بشی و عملا هنوز داخل گروپ هستی احتمالا مشکل از تنظیمات و ستینگ باید باشه
اگه که اونجا جویین رو میبینی خوب شما کلا از گروپ خارجی و اون چیزی که میبینی یه تمپ از اینتر فیس ویندوزه و حتما حق دسترسی دیگه وجود نداره مثلا ریو یکی از فولدر ها دبل کلیک کن بین ارور میده و احتمالا شمارو از شبکه خارج نشون خواهد داد
اگه بازم نه من سوادش رو ندارم باید بزرگتر های شبکه جواب بدن
در مورد سوال دومت یه نرم افازر هست که svn (ساب ورژن subversion) که توی برنامه نویسی تحت شبکه کارش حرف نداره از بهترینهاست
تست کن مبه راحتی جواب میده

VB.SOS
24-10-2011, 21:27
یه نگاه بنداز داخل نت ورک اند شیرینگ ببین بقل کانکشنت جویین گروپ هست یا نه اگه نیست در حقیقت شما با اون لیو نتونستی از گروپ خارج بشی و عملا هنوز داخل گروپ هستی احتمالا مشکل از تنظیمات و ستینگ باید باشه
جلوی HomeGroup نوشته Ready to create

در مورد سوال دومت یه نرم افازر هست که svn (ساب ورژن subversion)
این برنامه چیکار می کنه؟ من به زبان VB.net برنامه نویسی می کنم

hovo
25-10-2011, 15:16

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

این برنامه استیج داخلیش رو بین سیستمهای داخل شبکه شیر میکنه
ضمن اینکه میتونید به شکل آن لاین نتایج ران روی سرور رو هم ببینید

ittools
23-11-2011, 21:08
سلام
روی هر سه سیستم ویندوز 7 هست که دو لپ تاپ کارت شبکه وایرلس دارن و سیستم دسکتاپ هم میخوام با مودم وایرلس شبکه درست کنم . وقتی به بخش Network میرم کل سیستم های روشن رو پیدا میکنه و اسمشون رو نشون میده ولی وقتی میخوام به یکی از سیستم ها وصل بشم یوزر و پسورد میخواد . روی لپ تاپ هم امتحان کردم نشون میده ولی یوزر و پسورد میخواد . باید چیکار کنم تا بدون دردسر به هم سیستم دسکتاپ با استفاده از مودم وایرلس دار وصل بشن ؟
:11:

hovo
23-11-2011, 23:14
سلام
روی هر سه سیستم ویندوز 7 هست که دو لپ تاپ کارت شبکه وایرلس دارن و سیستم دسکتاپ هم میخوام با مودم وایرلس شبکه درست کنم . وقتی به بخش Network میرم کل سیستم های روشن رو پیدا میکنه و اسمشون رو نشون میده ولی وقتی میخوام به یکی از سیستم ها وصل بشم یوزر و پسورد میخواد . روی لپ تاپ هم امتحان کردم نشون میده ولی یوزر و پسورد میخواد . باید چیکار کنم تا بدون دردسر به هم سیستم دسکتاپ با استفاده از مودم وایرلس دار وصل بشن ؟

جوابتون صفحه قبل بود

حالا هم برای Home or Work گزینه ی Turnoff password protection sharing را بزنید.

ittools
23-11-2011, 23:49
جوابتون صفحه قبل بود

ممنون . قبل پرسیدن این رو انجام دادم ولی باز یوزر و پسورد میخواد البته وقتی برای guest به پوشه share شده دسترسی خوندن میدم یوزر و پسورد نمیخواد . این کار من یعنی دسترسی به guest از لحاظ امنیتی مشکلی داره ؟ یعنی هر کسی میتونه پشوه رو بخونه ؟
راستی وقتی تو ویندوز 7 میخوام تو شبکه join بشم و پسورد شبکه رو میزنم وصل نمیشه البته این کار رو با سیستمی میکنم که میخوام با مودم وایرلس با سیستم های دیگه شبکش کنم

hovo
24-11-2011, 22:11
شما مطمئنی هر دو سیستم شبکه رو به شکل هوم تنظیم کردید اینی که شما میفرمایید مربوط به پابلیک هست
در مورد سوال دومتون هم
نه نشد شما وقتی یه هوم گروپ روی اولین سیستم درست میکنید الان داخلش هستید وقتی روی جویین رو هم میزنید وارد صفحه ای میشید که به شما شیر های موجود رو میگه همین ...
بقیه برای جویین شدن باید بیان و پس بزنن

ittools
25-11-2011, 10:36
شما مطمئنی هر دو سیستم شبکه رو به شکل هوم تنظیم کردید اینی که شما میفرمایید مربوط به پابلیک هست
در مورد سوال دومتون هم
نه نشد شما وقتی یه هوم گروپ روی اولین سیستم درست میکنید الان داخلش هستید وقتی روی جویین رو هم میزنید وارد صفحه ای میشید که به شما شیر های موجود رو میگه همین ...
بقیه برای جویین شدن باید بیان و پس بزنن

البته این سیستمی که کارت شبکه بی سیم نداره و میخوام از مودم به عنوان کارت شبکه استفاده کنم هر چه قدر میخوام به شبکه هوم join بشم پسورد رو قبول نمیکنه در حالی که میگه این شبکه هوم رو کدوم کاربر ساخته یا حتی کل شبکه های موجود رو نشون میده فقط در حالتی میتونم پوشه های شیر شده رو ببینم که مدیر اون شبکه به مهمان اجازه دیدن پوشه رو بده . متاسفانه اصلا نمیتونم به شبکه هوم join بشم نمیدونم چرا

hovo
25-11-2011, 18:00
:41::41::41:من نمیدونم مشکلشما کجاست چون تا حالا بااین جوریش در گیر نشدم امید وارم اساتید بزرگتر بتونن کمت کنن از دست من بیشتر از این کمکی برنمیاد:11:

sadegh571
18-12-2011, 15:49
........................

MAZIARDM
10-01-2012, 20:43
با سلام و خسته نباشید به خصوص به hovo عزیز

چطور میشه دسکتاب کامپیوتر یا کامپیوتر های داخل شبکه رو دید. بهتر بگم. من یه home group بین لب تاب و پی سی ام ساختم. حالا می خوام. از یکیشون دسکتاب و برنامه های کامپیوتر دیگه رو ببینم و چک کنم. با تشکر از شما. منتظر پاسخ هستم.

behrooz.shie
11-01-2012, 00:42
با سلام و خسته نباشید به خصوص به hovo عزیز

چطور میشه دسکتاب کامپیوتر یا کامپیوتر های داخل شبکه رو دید. بهتر بگم. من یه home group بین لب تاب و پی سی ام ساختم. حالا می خوام. از یکیشون دسکتاب و برنامه های کامپیوتر دیگه رو ببینم و چک کنم. با تشکر از شما. منتظر پاسخ هستم.

از ابزار های ریموت میثل ریموت دکستاپ استفاده کنید
نحوی راه اندازیش هم سرچ کنید هست

MAZIARDM
12-01-2012, 18:42
با سلام وخسته نباشید به شما بهروز جان

من شنیدم با خود ریموت سیستم (خود ویندوز) میشه این کارو کرد. اگه اطلاعی داری میتونی توضیح بدی؟ باتشکر

mohsenbabaee24
20-01-2012, 10:18
سلام دوستان.
من یه مودم تی پی لینک مدل تی دی-8811 دارم که روش نوشته ای دی اس ال 2+ اترنت/یو اس بی مودم روتر.که یه خروجی یو اس بی و یه خوروجی لن داره.الان پی سی رو با لن بهش وصل کردم ولپ تاپ رو با یو اس بی.ولی همزمان نمیتونم با هردوشون به اینترنت وصلشم.مثلا وقتی پی سی کانکته دیگه لپ تاپ گانکت نمیشه و برعکس.
میشه همزمان هردهشونو به اینترنت کانتکت کنم؟
میتونم شبکه درست کنموفایلامو بین پی سی و لپ تاپ شیر کنم؟اگه میشه لطفا کمک کنید.ممنون.
راستی الان هروقت مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم وقتی مودم رو روشن میکنم خیلی سرعت لپتاپ رو میاره پایین بعضی وقتا هنگ میکنمه.اینو چجوری درستش کنم؟

hovo
28-01-2012, 08:44
سلام دوستان.
من یه مودم تی پی لینک مدل تی دی-8811 دارم که روش نوشته ای دی اس ال 2+ اترنت/یو اس بی مودم روتر.که یه خروجی یو اس بی و یه خوروجی لن داره.الان پی سی رو با لن بهش وصل کردم ولپ تاپ رو با یو اس بی.ولی همزمان نمیتونم با هردوشون به اینترنت وصلشم.مثلا وقتی پی سی کانکته دیگه لپ تاپ گانکت نمیشه و برعکس.
میشه همزمان هردهشونو به اینترنت کانتکت کنم؟
میتونم شبکه درست کنموفایلامو بین پی سی و لپ تاپ شیر کنم؟اگه میشه لطفا کمک کنید.ممنون.
راستی الان هروقت مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم وقتی مودم رو روشن میکنم خیلی سرعت لپتاپ رو میاره پایین بعضی وقتا هنگ میکنمه.اینو چجوری درستش کنم؟

در مورد شبکه من تا حالا یواس بی و پورت شبکه رو با هم شبکه نکردم و نمیدونم میشه شبکه کنید یا نه
درضمن برای سوال دیگتون هم
دوست خوبم جای سوال شما این جا نیست توی انجمن مربوط به اینتر نت یه تاپیک بزنید و سوالتون رو مطرح کنید بچه ها جوابتون رو میدن

idan
05-12-2012, 13:42
خسته نباشید.جناب من با pc یه home group ساختم .اما وقتی با لپ تاپ join میشم پسوورد وارد می کنم این ارورwindow cannot set up home group on this computer . ضمنا ویندوز پی سی ultimate و ویندوز لپتاپ home premium . جفتشون هم رو home network تنظیمند. از طریق این اشتراک گذاری میشه ی نرم افزار هم ب اشتراک گذاشت؟

arasb_1
08-01-2013, 12:01
سلام چرا عکس ها آموزش لود نمیشن

alexandre7
23-01-2013, 19:06
سلام
من عکس ها رو نمی تونم ببینم
وقتی هم که توی یه تب دیگه یه عکس رو باز می کنم می گه could not find..
الان هم خیلی بهش نیاز دارم
ممنون