ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک قابل حمل

امین لفتافی
24-08-2011, 20:22
سلام به بچه هایی که کامپیتر جونشونه
می خاستم ببینم ایا کارت کرافیک قابل حمل وجود داره مثل هارد قابل حمل اگه هست چقدره قیمتش دمش گرم هر کی جواب بده:33:

behrooz747
25-08-2011, 22:37
بله کارت گرافیک اکسترنال وجود داره
ولی قیمتشو نمیدونم

M.R.P
12-01-2012, 16:25
آیا امکانش هست ک من 1لپتاپ بخرم و بعد کارت گرافیک اکسترنال قدرتمندی بش وصل کنم؟لطفا راهنمایی کنید.

M o h a m m @ d
12-01-2012, 17:03
هست ولی نه برای همه لپ تاپها فقط لپ تاپ های "آمیلو" شرکت فوجیتسو
(()یکی از معتبرترین شرکتهای سازنده لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ.itshenas.com/T______لپ-تاپ.htm) در جهان موفق به تولید کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت-گرافیک.itshenas.com/T______کارت-گرافیک.htm) قابل حمل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قابل-حمل.itshenas.com/T______قابل-حمل.htm)ی شد که توانایی بهبود گنجایش گرافیکی لپ تاپها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپها.itshenas.com/T______لپ-تاپها.htm) را به صورتی چشمگیر خواهد داشت. به گزارش مهر، شرکت فوجیتسو یکی از اولین کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت-گرافیک.itshenas.com/T______کارت-گرافیک.htm) های قابل حمل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قابل-حمل.itshenas.com/T______قابل-حمل.htm) در جهان را با نام «graphicsbooster» تولید و ارائه کرد.حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حافظه.itshenas.com/T______حافظه.htm) این کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت-گرافیک.itshenas.com/T______کارت-گرافیک.htm) 512 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مگابایت.itshenas.com/T______مگابایت.htm) بوده و دارای خروجی های dvi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-i و hdmi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است و می تواند به راحتی لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ.itshenas.com/T______لپ-تاپ.htm) هایی با گنجایش گرافیکی پایین را برای انجام بازیهای سنگین گرافیکی آماده سازد.بر اساس گزارش گیزمگ، تنها مورد محدود کننده این کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت-گرافیک.itshenas.com/T______کارت-گرافیک.htm)، اختصاص آن به لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ.itshenas.com/T______لپ-تاپ.htm) های «آمیلو» شرکت فوجیتسو است. به این معنی که این کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارت-گرافیک.itshenas.com/T______کارت-گرافیک.htm) مخصوص لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ.itshenas.com/T______لپ-تاپ.htm) آمیلو sa3650 تولید شده است و استفاده از آن در دیگر لپ تاپها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپها.itshenas.com/T______لپ-تاپها.htm) در حال حاضر ممکن نخواهد بود.))
البته این مطلب مال سه چهار سال پیشه چیز جدید که به همه لپ تاپها بخوره درست نشده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

One of the technologies AMD's graphics division was showing off at CES 2009 was its external graphics booster. We covered the impending launch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) of the product as part of Fujitsu's Amilo series of laptops several weeks ago, but there's always a difference between seeing images of a product and the product itself. Unfortunately, this is a bit of a good news / bad news situation. The good news is, Fujitsu-Siemens is already offering the graphics booster as an accessory to its Sa 3650 notebook. The bad news is that it's only available in Europe, the Sa 3650 is the only system where the
graphics booster is an option, and at €1199 (on sale) it's not cheap
itself is, well, smaller.
In theory, AMD's graphics booster could allow gamers to select smaller/lighter systems without having to entirely sacrifice gaming performance. Unplug the graphics booster and the integrated (and low-power) graphics system kicks in flawlessly, plug the booster in, and the hardware necessary for gaming is suddenly available. The booster also allows a laptop to run up to three monitor; a relatively rare feature in a thin-and-light.
I'd like to see more companies offering the graphics booster as an option, but there are two significant problems standing in the way of widespread deployment. First, the booster is based on a Radeon Mobility 3870, a product AMD is effectively replacing with the launch of its new Radeon Mobility 4000 series. Second is the fact that laptops must be specifically designed to use the graphics booster

sir payman
12-01-2012, 19:16
گرافیک پرتابل به اون شکلی دوستمون گفتن فکر نکنم بتونید پیدا کنید ولی بهترین راه برای گرافیک اکسترنال استفاده از ViDock هست که به شما یک کیس میده که شما میتونید گرفیک مورد نظرتون رو با استفاده از این کیس به لپ تاپتون یا AIOتون وصل کنید و محصول جدیدی هم تولید کرده که با استفاده از پورت بسیار پر سرعت thunderbolt به سیستمهای جدید اینتل وصل میشه که تو پرفرمنس نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر عمل خواهد کرد ولی متاسفانه هنوز بنچمارکی ازش ندیدم که براتون بذارم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد Vidock به این ادرس یه سر بزنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M.R.P
12-01-2012, 23:07
گرافیک پرتابل به اون شکلی دوستمون گفتن فکر نکنم بتونید پیدا کنید ولی بهترین راه برای گرافیک اکسترنال استفاده از ViDock هست که به شما یک کیس میده که شما میتونید گرفیک مورد نظرتون رو با استفاده از این کیس به لپ تاپتون یا AIOتون وصل کنید و محصول جدیدی هم تولید کرده که با استفاده از پورت بسیار پر سرعت thunderbolt به سیستمهای جدید اینتل وصل میشه که تو پرفرمنس نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر عمل خواهد کرد ولی متاسفانه هنوز بنچمارکی ازش ندیدم که براتون بذارم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد Vidock به این ادرس یه سر بزنید.

آقا قربون دستت من دقیقا دنبال همچین چیزی هستم ک گرافیکای جدیدو پشتیبانی کنه و مهمتر از همه بشه اونو ب نوت بوک وصل کرد و ازش بجای گرافیک اصلی استفاده کرد.شدیدا مشتاق اطلاعات بیشتر شما هستم.
درباره ی قیمتش هم 1توضیح بدید.واقعا ممنون

sir payman
13-01-2012, 12:48
خواهش میکنم
شما با استفاده ازVidock 4 plus که قیمتش تو تهران 350 هست(بسیار کمیاب هم هست) میتونید کارتهایی تا 225 وات مثل amd 6850 رو روش نصب کنید.
تفاوت مدلهای Vidock تو منبع تغذیه و سایز کارتهای قابل پشتیبانیش هست این مدلی هم که بهتون معرفی کردم بهترین مدل این سری هست.

M.R.P
13-01-2012, 14:29
خب کارتای سری 7000 amd رو پشتیبانی میکنه؟چون شنیدم 28نانومتری هستن و مصرفشونم کمتره.قویترین کارتی ک از amd میشه روش گذاشت چیه.
قربونت.

sir payman
13-01-2012, 14:39
در حال حاضر 6850 قویترین کارتی هست که میتونید استفاده کنید.
برای سری 7000 هم باید تا اومدن 78xx صبر کنید چون 7970 نسبتا پر مصرف هست و vidock دوتا سوکت 3 پین بیشتر نداره بنابراین 7970 رو پشتیبانی نمیکنه و سایزش هم بزرگتر از این کیس هست

vahid javani
18-02-2012, 11:39
سیستمهای جدید اینتل وصل میشه

سلام دوست عزیز ببخشید من 4530s corei3 با گرافیک اینتل دارم میتونم از ViDock استفاده کنم؟؟؟
بعد این 250 که قیمت دادید بدون کارت گرافیک هست دیگه؟؟؟

Mahdi_137
01-04-2012, 12:14
سلام آقا منم یه Vaio F132FD خریدم ولی چون گرافیکش ضعیفه دلمو زده به نظرت راه حل خوبی میشه پیدا کرد مثلا همین گرافیکهای اکسترنال که هم مقرون به صرفه باشه هم بدرد بخور؟

m.tarhsaz
20-11-2012, 22:40
"sir payman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" ، اين Vidock 4 plus را ازکجا ميشه تهيه کرد ؟