مشاهده نسخه کامل
: خرید چند قطعه با 500
سلام
میخام رم + سی پی یو + پاور + مین + دی وی دی رایتر با بودجه دوروبر 500 تومن بگیرم.
از اینتل پیشنهاد بدین لطفا. مین هم ایسوز باشه فکر کنم بهتره // مین هم گرافیک انبرد باشه
یکم عجله ای فقط :11:
CPU=Intel i5 2400=225
MB=ASUS P8H61-M LE/USB3=130
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=35
DVD=SONY sata=25
Case=GREEN MD121=30
POWER= FSP HEXA 500=70
ALL=515
CPU=Intel i5 2400=225
MB=ASUS P8H61-M LE/USB3=130
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=35
DVD=SONY sata=25
Case=GREEN MD121=30
POWER= FSP HEXA 500=70
ALL=515
ممنون
پاور من میگم گرین 430 بگیرم که حدود 50 تومنه
کیس رو که دارم .
یه مین برد بهتر میتونین معرفی کنین. این که USB3 نداره.
قیمت p8h67-m چنده؟
ممنون
پاور من میگم گرین 430 بگیرم که حدود 50 تومنه
کیس رو که دارم .
یه مین برد بهتر میتونین معرفی کنین. این که USB3 نداره.
قیمت p8h67-m چنده؟
چون فقط ایسوس میخواین و 50 تومان اضافه میشه فقط یک انتخاب دارید
ASUS P8H67-M PRO=185
USB3 داره در عکس آبی ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS P8H61-M LE/USB3 مینبرد خوبی هست؟
کیفیتش مطلوبه.
با اون h67 به جز اسلات رم و پرت دیگه چه فرقی دارند؟
این h61 بگیرم با یه cori5 2500k خوب در میاد؟
حالا چرا فقط اسوس ؟
خب به نظرتون چي بگيرم؟
چندتا پيشنهاد بدين ممنون ميشم
يه سوال:
اين دو سي پي يو چقدر باهم تفاوت دارند
COREI5 2500
COREI7 2500
توي مين هم كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم
PC_Expert
25-08-2011, 10:59
خب به نظرتون چي بگيرم؟
چندتا پيشنهاد بدين ممنون ميشم
پیشنهاد من:
cpu: intel core i5 2500K : 254
mb: ASRock H67M-GE: 128
ram: 2*2G 1333 kingmax: 34
power: Green GP430-EU: 50
odd: liteon: 24
sum: 490
مادربرد معرفی شده، یک h67 کامل با قیمت مناسبه، کیفیت بالایی هم داره، usb3 و sata3 و 4 اسلات رم هم داره.
مادربرد های اسوس یه مقدار الکی گرون هستند و وارد کنندگان و فروشندگان پول برند و علاقه خریداران به برند رو میگیرند.
COREI7 2500
چنین پردازنده ای موجود نیست.
GIGA GA-H61M-USB3 = 130
ELITE H61H2-M3 = 72
پیشنهاد من:
cpu: intel core i5 2500K : 254
mb: ASRock H67M-GE: 128
ram: 2*2G 1333 kingmax: 34
power: Green GP430-EU: 50
odd: liteon: 24
sum: 490
مادربرد معرفی شده، یک h67 کامل با قیمت مناسبه، کیفیت بالایی هم داره، usb3 و sata3 و 4 اسلات رم هم داره.
مادربرد های اسوس یه مقدار الکی گرون هستند و وارد کنندگان و فروشندگان پول برند و علاقه خریداران به برند رو میگیرند.
چنین پردازنده ای موجود نیست.
ممنون
من خودم اول قصد داشتم ازراک بگیرم. ولی دیدم انقدر توش حرف و حدیث هست که بیخیال شدم.
البته مغازه دارها اینجوری مگن که برگشتی داره و . . .
برا همین میگم یه پول بیشتر بدم یه ایسوز بردارم خیال خودمو راحت کنم.
الان P8H61-m خوب هست بردارم. قابلیت اورکلاک cpu رو داره؟
میارزه 50 بیشتر بدم P8H67-m بگیرم یا اینکه همون H61 کافیه؟
PC_Expert
25-08-2011, 21:39
ممنون
من خودم اول قصد داشتم ازراک بگیرم. ولی دیدم انقدر توش حرف و حدیث هست که بیخیال شدم.
البته مغازه دارها اینجوری مگن که برگشتی داره و . . .
برا همین میگم یه پول بیشتر بدم یه ایسوز بردارم خیال خودمو راحت کنم.
الان P8H61-m خوب هست بردارم. قابلیت اورکلاک cpu رو داره؟
میارزه 50 بیشتر بدم P8H67-m بگیرم یا اینکه همون H61 کافیه؟
حرف مغازه دار ها به هیچ وجه سند و ملاک نیست، فروشندگانی که این رو میگفتن خودشون ازراک داشتن؟ ازراک نداشته رو کی به اونها برگردونده؟! متاسفانه اغلب صنف فروشندگان کامپیوتر تخصصی نسبت به کارشون ندارند.
کیفیت این مادربرد های ازراک مورد تایید من و سایر اعضای انجمن هست .
فعلا كه بيخيال ازراك شدم!
الان من مين P8H67-M بگيرم ميتونه CI5 2500K انلاك كنه؟
البته اهل اوركلاك هم نيستم. :دي
مين ديگه اي نيست از اين همه مين بدرد ما بخوره؟!
فعلا كه بيخيال ازراك شدم!
الان من مين P8H67-M بگيرم ميتونه CI5 2500K انلاك كنه؟
البته اهل اوركلاك هم نيستم. :دي
مين ديگه اي نيست از اين همه مين بدرد ما بخوره؟!
I5 2500K با سری H اورکلاک نمیشه و قیمت 250 هزار تومان هست اگر هزینه بیشتر دارید بگیرید چون گرافیک مجتمع داخل CPU که به انواع گرافیک استفاده میشه 3000 هست که خیلی بهتر از 2000 هست که CPU بدون K دارن و مین دیگه هم هست از نظر کیفیت عالی و از نظر گارانتی فوق العاده با 5 سال گارانتی
MSI H67MA-E45=160
seyediali3
26-08-2011, 14:15
اگه میخواهی آورکلاک کنی باید چیپستت سری P باشه و اگر میخواهی گرافیکت آنبرد باشه باید از سری H استفتده کنی و اگه هردو را میخواهی یاید از سری z استفاده کنی که یه سرگردن از دوتای قبلی بالاتر. ارزونترینش هم از اینتل با مدل Intel DZ68DB که قیمتش حدود180تومنه.
I5 2500K با سری H اورکلاک نمیشه و قیمت 250 هزار تومان هست اگر هزینه بیشتر دارید بگیرید چون گرافیک مجتمع داخل CPU که به انواع گرافیک استفاده میشه 3000 هست که خیلی بهتر از 2000 هست که CPU بدون K دارن و مین دیگه هم هست از نظر کیفیت عالی و از نظر گارانتی فوق العاده با 5 سال گارانتی
MSI H67MA-E45=160
من اهل اورکلاک نیستم اصلا
پس برم 2500 خالی بردارم؟
فردا میرم برای خرید سیستم اگه با مغازه دار به توافق رسیدم که H67-GE برمیدارم اگر نه که P8H61-m یا اینکه بیشتر خرج میکنم P8H67-m برمیدارم.
تایید میکنید کارمو؟
===============
مدل دقیق پاور با قیمت هم بگید. گرین باشه
==============
مدل دقیق مین P8H67-m هم بگید اخه یکی پرو داره یکی ال ای یکی . . . کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟11!!!!
من اهل اورکلاک نیستم اصلا
پس برم 2500 خالی بردارم؟
فردا میرم برای خرید سیستم اگه با مغازه دار به توافق رسیدم که H67-GE برمیدارم اگر نه که P8H61-m یا اینکه بیشتر خرج میکنم P8H67-m برمیدارم.
تایید میکنید کارمو؟
===============
مدل دقیق پاور با قیمت هم بگید. گرین باشه
==============
مدل دقیق مین P8H67-m هم بگید اخه یکی پرو داره یکی ال ای یکی . . . کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟11!!!!
نه دوست عزیز حتما K بگیرید اختلاف قیمت 10 هزار تومان هست ولی با بسوند K گرافیک 3000 هست که قدرتی اندازه کارت گرافیک 5550 داره حتما K باشه چون شما گرافیک ندارین بله مادربرد این 3 تا خوب هستند البته MSI گارانتی عالی داره و بنچ ساله
Green GP430A-EU=50
مدل PRO احتمالا بیدا نمیکنید کمیابه معمولی هم خروجی گرافیک نداره P8H67
این 4 مدل میتونید تهیه کنید
ASUS P8H67-M PRO=150
ASUS P8H61-M LE/USB3=130
MSI H67MA-E45=160
MSI - H67MA-E35=127
نه دوست عزیز حتما K بگیرید اختلاف قیمت 10 هزار تومان هست ولی با بسوند K گرافیک 3000 هست که قدرتی اندازه کارت گرافیک 5550 داره حتما K باشه چون شما گرافیک ندارین بله مادربرد این 3 تا خوب هستند البته MSI گارانتی عالی داره و بنچ ساله
Green GP430A-EU=50
مدل PRO احتمالا بیدا نمیکنید کمیابه معمولی هم خروجی گرافیک نداره P8H67
این 4 مدل میتونید تهیه کنید
ASUS P8H67-M PRO=150
ASUS P8H61-M LE/USB3=130
MSI H67MA-E45=160
MSI - H67MA-E35=127
اوکی
مشکل اصلی MSI اینکه جای اسلات کارت TV نداره. منم کارت TV که دارم باید روش ببندم. پس حذف میشه.
الان کیفیت مینهای ازراک در حد گیگا و ایسوز هست؟
بله حذف میشه به جز MSI - H67MA-E35=127
اگر مشکل هزینه ندارید بهترین انتخاب برای شماست GIGABYTE-GA-Z68AP-D3=214
بستگی به مدلش داره ولی قابل قبوله البته شرکت گارانتی شاب خیلی ضعیفه و از مدل های جدید خبری نیست خیلی عقبه از دیگران انقدر ضعیف معلومه گارانتیش چجوره
PC_Expert
26-08-2011, 19:47
بله حذف میشه به جز MSI - H67MA-E35=127
اگر مشکل هزینه ندارید بهترین انتخاب برای شماست GIGABYTE-GA-Z68AP-D3=214
بستگی به مدلش داره ولی قابل قبوله البته شرکت گارانتی شاب خیلی ضعیفه و از مدل های جدید خبری نیست خیلی عقبه از دیگران انقدر ضعیف معلومه گارانتیش چجوره
بی دلیل یک شرکت رو متهم می کنید، بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟ حدس و گمان؟ یک بار به این گارانتی مراجعه کردید؟ از لحاظ برخورد با ارباب رجوع، رسیدگی به کار ارباب رجوع، بسیار خوب کار میکنند. یاد بگیرید تو فروم تا زمانی که اطلاع دقیق از چیزی ندارید در موردش صحبت نکنید.
بی دلیل یک شرکت رو متهم می کنید، بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟ حدس و گمان؟ یک بار به این گارانتی مراجعه کردید؟ از لحاظ برخورد با ارباب رجوع، رسیدگی به کار ارباب رجوع، بسیار خوب کار میکنند. یاد بگیرید تو فروم تا زمانی که اطلاع دقیق از چیزی ندارید در موردش صحبت نکنید.
اولا کسی با شما حرف نزد
دوما من با شما نه حرفی دارم نه بحثی بست هاتون هم نگاه نمیکنم ایندفعه براتون گفتم بدونید
سوما میگم خصومت شخصی داری با من میگی!!! اینهمه تواین انجمن برند و گارانتی رو زیر سوال بردن مثلا گفتن آواژنگ خوب نیست یا گارانتی در ایران معنای نداره یا گیگا خوب نیست یا و... شما اونجا هیچی نگفتی من هم حرف میزنم شما نظر میدی دیگه بست های منو نگاه نکنید به دیگران و دوستان مثل من باشید تا برند یا گارانتی زیر سوال بردن زود بیرید وسط مثل همیشه ایراد بگیرید
بازم تکرار میکنم به بست های من نگاه نکنید چون من هیچ حرف و بحثی با شما ندارم چون خصومت شخصی داری
PC_Expert
26-08-2011, 20:17
زمانی که کاربری داره به اشتباه راهنمایی میشه باید حرف رو به اطلاعش رسوند، وگرنه من هم هیچ علاقه ای به صحبت با شما ندارم.
اولا کسی با شما حرف نزد
دوما من با شما نه حرفی دارم نه بحثی بست هاتون هم نگاه نمیکنم ایندفعه براتون گفتم بدونید
سوما میگم خصومت شخصی داری با من میگی!!! اینهمه تواین انجمن برند و گارانتی رو زیر سوال بردن مثلا گفتن آواژنگ خوب نیست یا گارانتی در ایران معنای نداره یا گیگا خوب نیست یا و... شما اونجا هیچی نگفتی من هم حرف میزنم شما نظر میدی دیگه بست های منو نگاه نکنید به دیگران و دوستان مثل من باشید تا برند یا گارانتی زیر سوال بردن زود بیرید وسط مثل همیشه ایراد بگیرید
بازم تکرار میکنم به بست های من نگاه نکنید چون من هیچ حرف و بحثی با شما ندارم چون خصومت شخصی داری
زمانی که کاربری داره به اشتباه راهنمایی میشه باید حرف رو به اطلاعش رسوند، وگرنه من هم هیچ علاقه ای به صحبت با شما ندارم.
ممنون از دوستان
بیزحمت بخاطر چیزهای بیمورد بحث نکنید
بیخیال
من رفتم یه مغازه خدمات کامپیوتری میگفت کیفیت ساخت مین های ازراک مدلهای بالا خیلی عالیه. ولی مدلهای پایینش مشکل دار هستند!!!!!!!
اولا کسی با شما حرف نزد
jonerex عزیز، به این صورت حرف زدن در انجمن زیاد جالب نیست... شما با هم کمی اختلاف نظر دارید، اختلاف نظر که نباید به دعوا و بد و بیراه گفتن همیشه کشیده بشه... اگه همه ی کاربران سر موضوعات این چنینی کارشون به دعوا کشیده بشه که ...!
امیدوارم مشکلتون رو با هم حل کنید.
موفق باشید.
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
من رفتم یه مغازه خدمات کامپیوتری میگفت کیفیت ساخت مین های ازراک مدلهای بالا خیلی عالیه. ولی مدلهای پایینش مشکل دار هستند!!!!!!!
شما اگه حرف مغازه خدمات کامپیوتری رو به اعضای این جا ترجیح میدید که بحثی باقی نمیمونه...!
ASRock جزو برند های بسیار عالی هست، مدل بالا و پایین هم تقریبا در همه ی برند ها همین طوره، روی مدل های High End بهتر کار میشه.
موفق باشید.
شما اگه حرف مغازه خدمات کامپیوتری رو به اعضای این جا ترجیح میدید که بحثی باقی نمیمونه...!
خب دارم تحقیق میکنم چی بردارم
اگر انقدر ازراک خوب هست پس من میرم فردا برای سفارش asrock h67m-GE
فقط یه سوال:
جریان این HT که در ادامه ایم مدل هست چیه؟ مدل عادی بردارم یا اونی که HT داره؟
پس سیستم من این شد:
ببینید مشکلی و نکته ای نیست!
cpu: cori5 2500K
mb: asrock H67m/ge
power: Green GP430A-EU
ram: 2*2 patriot
اوکیه؟
PC_Expert
26-08-2011, 21:10
مدل عادی بردارم یا اونی که HT داره؟
مدل بدون پسوند در بازار موجوده، در مورد اون یکی اطلاعی ندارم.
پس سیستم من این شد:
ببینید مشکلی و نکته ای نیست!
cpu: cori5 2500K
mb: asrock H67m/ge
power: Green GP430A-EU
ram: 2*2 patriot
مشکلی نیست، خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.