ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید پلیر نوارهای دی وی و مینی دی وی

tanhae1
24-08-2011, 13:28
باسلام خدمت همه اساتید:

من برای کارم نیاز به یک پلیر نوارهای دی وی و مینی دی وی سونی دارم . لطفا راهنمیی کنید.
در بازارها هم خیلی دنبال همچین چیزی گشتم (تو اینترنت هم سرچ زدم اما به چیزی نرسیدم) ولی نتوانستم چیزی گیر بیاورم. و یا بهتر بگم که نمی دانم از کجا باید گیر بیاورم .
در ضمن قیمتش را هم نمی دانم اگر قیمت را هم ذکر کنید خیلی ممنون می شوم.
با تشکر

ELSIN
24-08-2011, 14:08
سلام
فکر کنم باید توی یکی از انجمن های این جا بپرسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مثلا "پخش کننده های صوتی، تصویری و سینمای خانگی "

tanhae1
24-08-2011, 15:01
دوست عزیز همان طور که گفتم یک دستگاه برای پخش نوارهای هندی کم سونی (DV -Mini DV) می خواهم . که مربوط به دوربین فیلم برداری می شود . که فکر کنم موضوع مربوط به همین انجمن می شود .

vvc
24-08-2011, 15:47
دوست عزیز همان طور که گفتم یک دستگاه برای پخش نوارهای هندی کم سونی (DV -Mini DV) می خواهم . که مربوط به دوربین فیلم برداری می شود . که فکر کنم موضوع مربوط به همین انجمن می شود .
فکر نکنم دستگاه پیلر DV وجود داشته باشه چرا که اکثر فیلمبردارهایی که این مدل دوربین رو دارند هم از خود دوربین برای پخش یا کپچر استفاده میکنند

tanhae1
24-08-2011, 20:39
حرف شما کاملا درست , می دانم اکثرا از خود دوربین برای پخش یا کپچر استفاده می کنند. ولی دستگاه پخش وجود دارد ی مقدار کم یاب هست در ضمن دستگاهی هست که هم پخش می کند و هم ریکورد اما قیمتش نسبتا بالا است حدود 2 یا 3 میلیون تومان و به صرفه نیست.

tanhae1
27-08-2011, 21:29
سلام
بعد از کمی جستجو به این تاپیک رسیدم البته ی کم قدیمی هست . از دوستان اگر کسی اطلاعات جدیدی دارد لطف کند بقیه را هم بهره مند کند .

سرانجام به DSR11 سونی رسیدم . لطفا راهنمایی کنید که از کجا می تونم تهیه کنم.

tanhae1
01-09-2011, 10:51
هیچکی نیست که اطلاعاتی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟