مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید پلیر نوارهای دی وی و مینی دی وی
باسلام خدمت همه اساتید:
من برای کارم نیاز به یک پلیر نوارهای دی وی و مینی دی وی سونی دارم . لطفا راهنمیی کنید.
در بازارها هم خیلی دنبال همچین چیزی گشتم (تو اینترنت هم سرچ زدم اما به چیزی نرسیدم) ولی نتوانستم چیزی گیر بیاورم. و یا بهتر بگم که نمی دانم از کجا باید گیر بیاورم .
در ضمن قیمتش را هم نمی دانم اگر قیمت را هم ذکر کنید خیلی ممنون می شوم.
با تشکر
سلام
فکر کنم باید توی یکی از انجمن های این جا بپرسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا "پخش کننده های صوتی، تصویری و سینمای خانگی "
دوست عزیز همان طور که گفتم یک دستگاه برای پخش نوارهای هندی کم سونی (DV -Mini DV) می خواهم . که مربوط به دوربین فیلم برداری می شود . که فکر کنم موضوع مربوط به همین انجمن می شود .
دوست عزیز همان طور که گفتم یک دستگاه برای پخش نوارهای هندی کم سونی (DV -Mini DV) می خواهم . که مربوط به دوربین فیلم برداری می شود . که فکر کنم موضوع مربوط به همین انجمن می شود .
فکر نکنم دستگاه پیلر DV وجود داشته باشه چرا که اکثر فیلمبردارهایی که این مدل دوربین رو دارند هم از خود دوربین برای پخش یا کپچر استفاده میکنند
حرف شما کاملا درست , می دانم اکثرا از خود دوربین برای پخش یا کپچر استفاده می کنند. ولی دستگاه پخش وجود دارد ی مقدار کم یاب هست در ضمن دستگاهی هست که هم پخش می کند و هم ریکورد اما قیمتش نسبتا بالا است حدود 2 یا 3 میلیون تومان و به صرفه نیست.
سلام
بعد از کمی جستجو به این تاپیک رسیدم البته ی کم قدیمی هست . از دوستان اگر کسی اطلاعات جدیدی دارد لطف کند بقیه را هم بهره مند کند .
سرانجام به DSR11 سونی رسیدم . لطفا راهنمایی کنید که از کجا می تونم تهیه کنم.
هیچکی نیست که اطلاعاتی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.