مشاهده نسخه کامل
: راه حل برای بکاپ گیری بدون امکان پاک شدن
liverpooli
24-08-2011, 10:54
سلام.
من یه لپ تاپ دارم که یه درایو بیشتر نداره و روش ویندوز اکس پی نصبه . ظاهرا نمیشه هارد رو به درایو های بیشتری تقسیم کرد و تنها راه حل فرمت و پارتیشن بندی جدیده. حالا سوال اینه که من اگه بخوام توی خود هارد بکاپ گیری کنم تا داده هایم پاک نشن بعد از پارتیشن بندی ونصب ویندوز جدید بکاپ پاک نمیشه؟
دوست عزيز ، فكر كنم شما سوالتون رو توي تاپيك زير بگيد سريعتر به جواب برسيد . بريد قسمت برند لپ تاپ خودتون .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
liverpooli
24-08-2011, 15:43
دوست عزیز اصلا ربطی به لب تاپ و برند لب تاپ نداره. سوال من در مورد بکاپ گیریه . همین . حالا چه تو لب تاپ چه تو پی سی .
مگه میشه پارتیشن بندی نشه؟
شما با برنامه هایی مثل partiotion magig,paragon partition manager,acronis تست کن
liverpooli
24-08-2011, 21:18
مگه میشه پارتیشن بندی نشه؟
شما با برنامه هایی مثل partiotion magig,paragon partition manager,acronis تست کن
امتحان کردم . نمیشه . میگه درایوی که توش سیستم عامل نصبه رو نمیشه تغییر داد.
عزیزم شما با برنامه ی Acronis.Disk.Director.Suite.Home.11 براحتی میتونی درایوتو ریسایز کنی اگر موفق نشدی
بازم با برنامه Acronis.Backup and recovery براحتی میتونی از طریق ویندوز یا داس بکاب بگیری و بریزی توو فلش یا دی و دی و با خیالت راحت فرمت کنی و دوباره پارتیشن بندی کنی
اگه عکس و فیلم داری جدا با فشرده سازی نرمال بکاب بگیر و بقیه اطلاعاتو های کمپرس کن
liverpooli
25-08-2011, 10:43
طبق گفته اساتید طبق دستور زیر عمل باید کرد :
My computer > Control Panel > Administrator tools > computer management > Disk management
روی پارتیشن C کلیک راست کنید و گزینه shrink volume… را انتخاب کنید. یکم صبر کنید تا فضای هارد شما اسکن شود و ...
ولی در ویندوز آکس پی گزینه shrink volume وجود نداره . چکار باید کنم ؟
liverpooli
25-08-2011, 19:00
کسی جواب نمیده؟...
با سپاس.
شما چرا بك آپها رو به يه سيستم ديگه انتقال نمي دي تا بعد از پارتيشن بندي اونها رو برگردوني؟
liverpooli
27-08-2011, 12:16
شما چرا بك آپها رو به يه سيستم ديگه انتقال نمي دي تا بعد از پارتيشن بندي اونها رو برگردوني؟
خب دیگه چه نیازی به بکاپ گیری هست؟ فایلها رو کپی پست میکنیم به یه سیستم دیگه.
خب دیگه چه نیازی به بکاپ گیری هست؟ فایلها رو کپی پست میکنیم به یه سیستم دیگه.
تموم شد رفت....
liverpooli
27-08-2011, 13:29
تموم شد رفت....
چی تموم شد رفت؟
همين ديگه فايلها رو كپي پيست كنيد يه سيستم ديگه يا به فلش و يا به dvd
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.