PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NewYork

anti-military
23-08-2011, 17:13
سلام . این صحنه رئال تایم رو واسه شرکت بازی سازی -------- زدم . تمام مدلهاش با تری دی مکس ساخته شده
موتورش UDK هست و صحنه داخل نیویورکه اما محیطش رو ذهنی طراحی کردم و از روی واقعیت نیست ...

فعلا روی 80% هست و یه سری جزئیاتش + خیابونش هنوز طراحی نشده ...
تری دی مکسم مشکل پیدا کرده وگرنه جزئیاتش هم امروز طراحی میکردم و اضافه میکردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

parvizamd
23-08-2011, 17:15
باحال شده سبک بازیت چیه؟open world?

.:PAR3A:.
23-08-2011, 17:38
خیلی عالیه مصطفی جان... محشره...
اما صحنه یه جوریه... کلا همه چیز خیلی Glow دارن... خیلی Real نشده... به نظرم یه کمی روی شیدر یا شایدم نور ها کار کن (از یو دی کی شناخت ندارم)... که بیشتر ریل بشه... تنها ایرادی که میبینم همون Glow بیش از حد هست که اگه اونو رفع کنی خیلی عالی میشه...

NINJA0098
23-08-2011, 18:25
ایول قشنگه....

تنها ایرادی که میبینم همون Glow بیش از حد هست که اگه اونو رفع کنی خیلی عالی میشه...
نه اتفاقا قشنگه....نگهش دار....با فتوشاپ این کارو کردی یا تو نور ....یا با متینی افکت دادی؟

anti-military
23-08-2011, 18:30
باحال شده سبک بازیت چیه؟open world?

بازی نیست پرویز . محیط رئال تایمه ...

خیلی عالیه مصطفی جان... محشره...
اما صحنه یه جوریه... کلا همه چیز خیلی Glow دارن... خیلی Real نشده... به نظرم یه کمی روی شیدر یا شایدم نور ها کار کن (از یو دی کی شناخت ندارم)... که بیشتر ریل بشه... تنها ایرادی که میبینم همون Glow بیش از حد هست که اگه اونو رفع کنی خیلی عالی میشه...

ممنون . من خودم متوجه نمیشم . خیلی ها همینو میگن ولی من برعکس احساس میکنم به این صورت جالب تر میشه
مخصوصا تو بازی که یه حس گرمایی به بازی میده ( تو مانیتورهای قدیمی فکر کنم اینجوری میشه )

ایول قشنگه....

نه اتفاقا قشنگه....نگهش دار....با فتوشاپ این کارو کردی یا تو نور ....یا با متینی افکت دادی؟

ممنون . نه بابا فتوشاپ چیه :31: با فتوشاپ اگه تغییر کنه که دیگه ارزش نداره !
همون رندر دیفالت موتوره ...

parvizamd
23-08-2011, 18:58
فکر کنم bloom رو انداختی تو محیط....چیز باحالیه.حس تابستون رو میده تو شرجی تو بازار خرمشهر دیدمت با نشناست قلب من ضعیفه .... بیبخشید اشتباه شد.....:31:کیه کیه کیه کیه کیه کیه ؟!؟!

anti-military
23-08-2011, 22:21
آقا جریان چیه ؟ بعضی ها میگن صحنه تاره و Blur شده ! ولی من خودم اصلا متوجه نمیشم و به نظرم خیلی شفافه !!!
یکی که مانیتور LCD داره تست کنه ببینه اینجوریه ... ( من خودم LCD دارم . فکر کنم تو این مانیتور قدیمی ها اینجوری میشه ! )

parvizamd
23-08-2011, 22:28
یکم تار شده.

anti-military
23-08-2011, 22:37
شاید عکسو تو سایز کوچیک میبینید ! مانیتورت چیه ؟

parvizamd
23-08-2011, 22:53
ASUS LED 19

MobinS
23-08-2011, 23:50
نه اتفاقا اصلا تار نیست... این glow بودن ابجکت ها هم اتفاقا خیلی جالبه! ( تابستانی و شرجی چیه دیگه؟ مثال بهتری نداشتی پرویز؟ :دی آبرومونو بردی با این تمثیل ها! :دی)
مشکلش این جاست چشم آدم خسته میشه نگاش می کنه... اونم بخاطر رنگاش هست... بلور بودنش اذیت نمی کنه ها ولی رنگ هاش خیلی رو اعصابه! نمی خواد تکسچر بدی ، همینو مثلا زردشون کن ببین چطور میشن...؟

anti-military
24-08-2011, 00:05
تو پولیش های بعدی این مشکلاتش حل میشه اما تم کلیش به همین صورت تقریبا کلاسیک میمونه ...

راستی سایتی یا جایی نمیشناسید مسابقات ساخت صحنه های رئال تایم برقرار کنه ؟ میخوام همینو شدیدا روش کار کنم تو مسابقه شرکت بدم :31:

parvizamd
24-08-2011, 13:33
اتفاقا یکی از کاربرد های BLOOM نشون دادن رنگ نور آفتابه که برای نشون دادن شرجی هست .البته BLOOM یه جورییه شبیه Glow هست مثال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A'khz
26-08-2011, 14:00
اینو ببین به نظرم همین رنگ زرد ها مشکل ایجاد میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]