ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای بازیها و تیک داشتن با وجود امکانات سخت افزاری بالا!!!

fire-boy
23-08-2011, 15:55
با سلام به همه دوستان گلم:
حیقت اینه که حدود چند ماهی است که تصمیم به ارتقای سیستم سخت افزاری کامپیوترم کردم و تا کنون تمامی سخت افزار های کامپیوترم رو ارتقاء دادم از پاور کامپوتر بگیرید تا cpu و کارت گرافیک...
ولی با همه این توصیف ها متاسفانه چند روز پیش که یه cpu amd phenome 2 x4 955 رو گرفتم و انتظار داشنم تا دیگه این بازی ها لامصبی تیک نداشته باشند ولی باز هم بازی های از قبیل Prince of Persia The Forgotten Sands و NFS-HP و crisis 2 تیک دارند به خصوص بازی مورد علاقه من Prince of Persia The Forgotten Sands خیلی تو گرافیک کم میاره البته نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی بازم بازیها روون نیستند...
حالا من مشخصات سیتممو میگم عزیزان ببینید مشکل از کجای سیستم منه؟؟؟

AMD Phenom II X4 955 - Motherboard: Gigabyte M52L-S3P - RAM: 4.00 GB Dual-Channel DDR2 - GRAPHICS: ATI Radeon HD 5450 - HDD: 488GB Western Digital - OS: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Power : Reflex 800W

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دایرکت ایس هم آخرین آبدیتش رو سیتمم نصبه...

منتظر نظرات مفید شما دوستان عزیزم میمونم...

EXTREME
23-08-2011, 19:20
طبیعیه تو بازی ها تیک داشته باشین گرافیک سیستمتون خیلی ضعیفه این گرافیک به درد بازی های الان نمیخوره
بهتر بود گرافیک رو ارتقا میدادین به همراه سی پی یو
شما با پایین آوردن تنظیمات بازی میتونید روون بازی کنید

fire-boy
23-08-2011, 20:34
مهرداد جان چه جوری گرافیک پایینه؟؟؟؟
تازه گرفتم اینم مشخصات کارت :
Memory 1024 MB
Memory type 2
DDR3
DIRECT-X 11 FULL SUPPORT
بعد میگی cpu ضعیفه؟؟؟؟
سی پی یو
AMD Phenom II X4 955 black edition یکی از بهترین cpu های حال حاضره... که برای بازی های روز توصیه شده گرفتم 185000 تومان...
مرسی

EXTREME
23-08-2011, 20:37
مهرداد جان چه جوری گرافیک پایینه؟؟؟؟
تازه گرفتم اینم مشخصات کارت :
Memory 1024 MB
Memory type 2
DDR3
DIRECT-X 11 FULL SUPPORT
بعد میگی cpu ضعیفه؟؟؟؟
سی پی یو
AMD Phenom II X4 955 black edition یکی از بهترین cpu های حال حاضره... که برای بازی های روز توصیه شده گرفتم 185000 تومان...
مرسی
دوست من پست منو خوب نخوندی
من کی گفتم سی پی یو ضعیفه نشونم بده تو پستم
من گفتم علاوه بر تعویض سی پی یو بهتر بود گرافیک خوب هم میگرفتین منظورم این بود
و گرافیکتون هم ضعیفه

گرافیک رو با مقدار حافظه و gddr3 بودن و تازه خریدن نمیسنجن دوست من با قدرت gpu میسنجن که این گرافیک قدرت نداره
برای اینکه این موضوع ثابت بشه تنظیمات بازی پایین تر بیارین با نرم افزار fraps فریم بگیرین ببینید چقدر افزایش فریم دارین

Joaquin
23-08-2011, 20:44
حق با مهرداد هستش
شاید با اورکلاک کردن کارت گرافیک بتونی بهتر بازی کنی

fire-boy
23-08-2011, 21:57
شرمنده مهرداد جان !
چون عجله داشتم زود جواب پست شما رو دادم و حواسم نبود ....
مهرداد جام میشه بگی رو چه دلایلی کارت گرافیکم ضعیفه.رم 1 گیگابایت داره مگه کافی نیست !!!و این که اگه این پایینه بهتره تو کارت گرافیک های amd چه مدلی رو بخرم که خیلی خوب باشه و بازی های جدیدو خیلی روون اجرا کنه البته با قیمت مناسب...
کلا یه نظرت برای ارتقای سیستمم برای بهینه شدن گیم های جدید چیه؟؟؟
خیلی خیلی ممنون...

ehsan_update
23-08-2011, 23:57
خوب دوست عزیز قدرت کارت گرافیک به خیلی چیزها بستگی داره و رم 1 گیگ فقط یه قسمت کوچک از اونهاست، به نظر من حداقل کارت گرافیکی که بتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه 5770 هستش که برند force3d رو حدود 140 الی 150 میتونی گیر بیاری. من همه این بازی هایی که گفتی رو با این گرافیک با کیفیت بالا اجرا کردم.
اگر هم بودجت رو بگی دوستان بهتر میتونن راهنماییت کنند.

EXTREME
24-08-2011, 10:25
شرمنده مهرداد جان !
چون عجله داشتم زود جواب پست شما رو دادم و حواسم نبود ....
مهرداد جام میشه بگی رو چه دلایلی کارت گرافیکم ضعیفه.رم 1 گیگابایت داره مگه کافی نیست !!!و این که اگه این پایینه بهتره تو کارت گرافیک های amd چه مدلی رو بخرم که خیلی خوب باشه و بازی های جدیدو خیلی روون اجرا کنه البته با قیمت مناسب...
کلا یه نظرت برای ارتقای سیستمم برای بهینه شدن گیم های جدید چیه؟؟؟
خیلی خیلی ممنون...
رم گرافیک در اولویت آخره
گرافیک پارامترهای زیادی داره مثل core clock -memory clock - تعداد ترانزیستورهای gpu - تعداد واحدهای rop
رابط حافظه - پهنای باند حافظه - تعداد واحد های سایه زنی - فرکانس واحدهای سایه زنی - تعداد واحدهای عملیاتی raster - تعداد واحدهای بافت گذاری - پردازنده ی جریان بازم بگم :31:
رم گرافیک اونم زیاد مثل 2 گیگ فقط تو ریزولیشن های بالا کاربرد داره
شما اگه بودجتون میرسه برید کارت 6770 رو بگیرید قدرتش با 5770 هیچ فرقی نداره و هم قیمت اونه منتها از فناوری های جدیدتر و directx 11 هم پشتیبانی میکنه

fire-boy
24-08-2011, 12:53
این گزینه هایی که ذکر کردین مثل: 5770 و 6770 اگه قیمت دارین میشه ذکرکنین؟؟ خیلی ممنون
در ضمن هدف اصلی من برای ارتقای سیستم اجرا گیم های جدید با گرافیک بالا هست... میخوام از لحاظ توان پردازش در حد xbox360 باشه و گیم ها رو راحت اجرا کنه...
در ضمن مثل اینکه کارت گرافیک رو به ما انداختند چون استثنا من از مشخصات فنی کارت گرافیک چیزی نمیدونم...این شاخصه هایی که مهرداد جان هم بالا ذکر کردن و هیچیش نفهمیدم :31:
من فقط رو حساب مدل کارت گرافیک که بالا بود گرفتمش ...به هرحال از سری Ati Radion HD 2000-3000-4000 بالاتره...که اینم یه اشتباه بود...
فقط دوستان گلم یه کارت گرافیک رو راهنمایی کنید با قیمت مناسب و البته با پرفورمنس بالا و تا چند سال دیگه تو بورس باشه....
از همه دوستان ممنون...

azaramir
24-08-2011, 15:49
دوست عزیز من بازی کرایسیس 2 رو با این سیستم رون اجرا کردم البته پچشم کرده بودم
cpu3.5 ram 2g گرافیک 1 گیگ
منم بعضی موقع ها همیچین مشکلی برام پیش میاد ویندوزت رو عوض کن اگه ویندوز نصبیت مشکل نداشته باشه احتمالا درست میشه کرکش هم چک کن

EXTREME
24-08-2011, 19:37
دوست عزیز من بازی کرایسیس 2 رو با این سیستم رون اجرا کردم البته پچشم کرده بودم
cpu3.5 ram 2g گرافیک 1 گیگ
منم بعضی موقع ها همیچین مشکلی برام پیش میاد ویندوزت رو عوض کن اگه ویندوز نصبیت مشکل نداشته باشه احتمالا درست میشه کرکش هم چک کن
شما مدل گرافیکتو دقیق بگو
همچنین تو چه ریزولیشن و رو چه سطحی کرایسیس 2 رو بازی میکنی فریم تو بازی رو هم بگو دقیقا چند فریم میگیری

این گزینه هایی که ذکر کردین مثل: 5770 و 6770 اگه قیمت دارین میشه ذکرکنین؟؟ خیلی ممنون
در ضمن هدف اصلی من برای ارتقای سیستم اجرا گیم های جدید با گرافیک بالا هست... میخوام از لحاظ توان پردازش در حد xbox360 باشه و گیم ها رو راحت اجرا کنه...
در ضمن مثل اینکه کارت گرافیک رو به ما انداختند چون استثنا من از مشخصات فنی کارت گرافیک چیزی نمیدونم...این شاخصه هایی که مهرداد جان هم بالا ذکر کردن و هیچیش نفهمیدم :31:
من فقط رو حساب مدل کارت گرافیک که بالا بود گرفتمش ...به هرحال از سری Ati Radion HD 2000-3000-4000 بالاتره...که اینم یه اشتباه بود...
فقط دوستان گلم یه کارت گرافیک رو راهنمایی کنید با قیمت مناسب و البته با پرفورمنس بالا و تا چند سال دیگه تو بورس باشه....
از همه دوستان ممنون...
شما همیشه قبل از خرید گرافیک باید بنچ مارکاشو حتما نگاه کنید

azaramir
24-08-2011, 20:23
مال من ati 4350 فریمش رو که ندیدم تو سطح hige چون کمتر نداره و فقط بالاتر داره تنظیماتشو دستکاری نکردم فکر کنم رزولیشن 1024 باشه
اگه سیستم برای بازی پایین باشه تو بعضی از بازیا اجازه میده وارد بشی اما وقتی بازی میکنی کنده تیک نداره منم چون تجریه اشو دارم گفتم چون قبلا گرافیکم 256gs بود باهاش کلی بازی بازی کردم مثل endwar2که بازیش کردم اروم بود فریم کم میداداما تیک نداشت که باعث شد گرافیکم بسوزه

EXTREME
24-08-2011, 20:58
دوست من شما دارید رو 1024*1280 بازی میکنید
در ضمن کراسیس 2 high نداره 3 حالت داره gamer - advance - hardcore شما رو کدوم حالت میزارید ؟
مشکل ایشون تو یک بازی نیست تو همه بازی ها مشکل دارند
کارت 5450 کلا کارتی نیست که باهاش بشه بازی های الان رو با حداکثر جزئیات بازی کرد و ایشون باید تنظیمات گرافیکی بازی رو پاییین بیارن تا روون بشه بازی

azaramir
24-08-2011, 21:32
این جور که من یادم میاد داشت اخه من پچ1.9 رو نصب کردم بازی هم رون تر شد مال چند وقت پیش بود خواستی بگو عکس بزارم (اصلا بازی جالبی نبود)

EXTREME
24-08-2011, 21:41
این جور که من یادم میاد داشت اخه من پچ1.9 رو نصب کردم بازی هم رون تر شد مال چند وقت پیش بود خواستی بگو عکس بزارم (اصلا بازی جالبی نبود)
کرایسیس 2 رو اگه بازی کرده باشین 3 حالت برای تنظیمات گرافیک داره همون 3تایی که گفتم شما رو کدوم حالت بازی کردین
کرایسیس 2 هم جزء بازی های مشکل دار نبود یک کرک skidrow داد همون خوب بود نیاز به crack fix نبود

azaramir
25-08-2011, 08:22
سلام بفرماید اینم عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا کرک شما مال موقعی بوده که نسخه بتای بازی منتشر شده که برای تنظیماتش بود

fire-boy
25-08-2011, 09:13
حق با مهرداد هستش
شاید با اورکلاک کردن کارت گرافیک بتونی بهتر بازی کنی
حق با شما بود اورکلاک کردم خیلی بهتر شد الان پرینسو با گرافیک High رو تقریبا روون اجرا میکنم... :31:
البته با نرم افزار afterburner این کارو کردم ولی خیلی زیادم اورکلاک نمیکنه ...
دوستان برنامه دیگه ای سراغ ندارند که بشه بیشتر باهاش اور کرد چون خیلی با این اور حال کردما :27:
البته به غیر ار ati tools و rivatuner چون دوتاشون گرافیک منو ساپرت نمیکنند...

EXTREME
25-08-2011, 09:15
دوست من شما به پست من توجه نمیکنید من هی مجبورم پست تکراری بدم
مشکل دوست ما با شما تقریبا یکیه
دوست ما گرافیکشون ضعییفه و میتونن بازی رو روون اجرا کنن منتها با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی بازی که بازی روون میشه شامل کم کردن ریزلیشن و تنظیمات گرافیکی
وقتی با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی بازی روون میشه این دیگه به ویندوز ربطی نداره
در ضمن کرایسیس 2 هم نسخه لیک شده رو من بازی کردم و هم اصلی
نسخه لیک یا همون بتا کرک نداشت که من با کرک اون بازی کنم یک راست میرفت تو بازی
نسخه اصلی هم یک کرک داشت که بدون مشکل بود
همچنین شما دارید رو یک ریزولیشن پایین بازی میکنید تو فول اچ دی اگه بخواین بازی اصلا بازی بالا نمیاد
چون گرافیک شما خیلی ضعیف تره
حالا که شما منو رو اوردید و نرم افزار fraps هم دارین وارد بازی بشین و فریم ریت رو به من بگین
در حالتی که بازی روونه
تنظیمات گرافیکی بازی رو ببرید بالا و مجددا فریم ریت رو به من بگین
این قضیه خیلی واضحه نمیدونم شما چرا دارید بحث میکنید
وقتی تنظمات گرافیکی کم بشه فریم ریت میره بالا
شما دارید رو high بازی میکنید پایین ترین سطح با ریزولیشن پایین اونم کرایسیس 2 که نسبت به سری های قبلیش ضعیف تر شده تا سیستم های متسط هم بتونن اجراش کنن شما با همین تنظیمات کرایسیس وارهد رو هم بازی کن ببین چی میشه
دوست ما هم با اور کلاک گرافیک فریم ریتشون رفت بالا و این یعنی اینکه گرافیک ضعیف بوده و به ویندوز مربوط نیست
بازی هم روون شده

EXTREME
25-08-2011, 09:26
حق با شما بود اورکلاک کردم خیلی بهتر شد الان پرینسو با گرافیک High رو تقریبا روون اجرا میکنم... :31:
البته با نرم افزار afterburner این کارو کردم ولی خیلی زیادم اورکلاک نمیکنه ...
دوستان برنامه دیگه ای سراغ ندارند که بشه بیشتر باهاش اور کرد چون خیلی با این اور حال کردما :27:
البته به غیر ار ati tools و rivatuner چون دوتاشون گرافیک منو ساپرت نمیکنند...
بهترین نرم افزار همون msi after butner هست برای شما دمای گرافیک تو لود چنده الان با تست furmark

fire-boy
25-08-2011, 09:34
بهترین نرم افزار همون msi after butner هست برای شما دمای گرافیک تو لود چنده الان با تست furmark

سلام مهرداد جان....
با این که اون دو گزینه رو تا آخر بردم اما دمای گرافیکم از 65 درجه بیشتر نرفت...
خیلی حال میده میگم بیشتر اور کنم :27:

EXTREME
25-08-2011, 09:46
سلام مهرداد جان....
با این که اون دو گزینه رو تا آخر بردم اما دمای گرافیکم از 65 درجه بیشتر نرفت...
خیلی حال میده میگم بیشتر اور کنم :27:
دمای گرافیک خوبه
شما حتما درایور گرافیک رو آپدیت کنید بی تاثیر نیست اینکار
همچنین بازی که شما میکنید چیه و کل تنظیمات گرافیکی بازی رو هم بگین

fire-boy
25-08-2011, 10:04
گرافیک رو که آپدیت میکنم نمیدونم چرا بهم میریزه گرافیک...
یهنی من با درایور اورجینال مثلا PES2011 رو راحت بازی میکنم ولی با آپدیت تیک دار میشه گرافیک...:41:
به نظرت مال چیه؟؟
در ضمن تنظیمات من هم اینه:

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

این shader clock آنلاک نمیشه تو این برنامه؟؟؟
core voltage هم لاک شده هست...

EXTREME
25-08-2011, 10:46
antialising رو غیر فعال کن تو بازی باعث افت فریم میشه
شما وقتی میخواین درایور جدید رو نصب کنید قبلش برید تو سیف مود درایور گرافیک رو پاک کنید از تو دیوایس مینیجر
سپس وارد ویندوز بشین و درایور جدید رو نصب کنید درایور هم باید درست باشه
الان شما که پارامترهارو تا آخرین حد بردین بالا خرابی توی تصویر موقع بازی ندارین ؟ تو نرم افزار after burner رو میگم
تو گرافیک های رادون shader clock نیست با core clock زیاد میشه
ولتاز آنلاک باشه بهتره بهش دست نزنید

fire-boy
25-08-2011, 11:01
antialising رو غیر فعال کن تو بازی باعث افت فریم میشه
شما وقتی میخواین درایور جدید رو نصب کنید قبلش برید تو سیف مود درایور گرافیک رو پاک کنید از تو دیوایس مینیجر
سپس وارد ویندوز بشین و درایور جدید رو نصب کنید درایور هم باید درست باشه
الان شما که پارامترهارو تا آخرین حد بردین بالا خرابی توی تصویر موقع بازی ندارین ؟ تو نرم افزار after burner رو میگم
تو گرافیک های رادون shader clock نیست با core clock زیاد میشه
ولتاز آنلاک باشه بهتره بهش دست نزنید

مرسی مهرداد:
از کجا باید برم تو سیف مود؟؟منظورت همون سیف مود ویندوزه قبل از این که بخواد ویندوز بالا بیاد؟؟علت اینکه باید برم تو سیف مود برای حذف درایور کارت گرافیک چیه؟؟(ارتقای معلومات شخصی :31:)
منظورت از خرابی تصویر چیه؟؟؟تو بازی pop:tfs که از قضا خیلی بهتر شده ولی نمیتونم تو pes2011 قبلا تیک نمیزد ولی الان یه نمه تیک داره ولی دموها خیلی روونه...
بابت راهنمایی after burner هم ممنون.

EXTREME
25-08-2011, 11:09
بله
شما تنظیمات بازی رو بیارن پایین بازی روونتر میشه
قبل از لود ویندوز f8 رو تند تند میزنید وارد سیف مود میشین و از تو دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو unistall کنید
اینکار باعث میشه درایور ها رو هم نصب نشن
خرابی تصویر یعنی به هم ریختگی رنگ یا پیکسلی شدن تصویر

Corba
22-09-2013, 10:59
سلام که نام خداست ، دوستان من هم همین مشکل رو دارم سیستم من RAM : 2048MB , VGA : GT520 ، گرافیک : 2گیگ ، CPU : 3.40 ،

1- ویروس کشی کردم ( هم از طریق ویندوز ، هم از طریق BIOS ) و نود 32 ، آویرا ، نروتون ، کسپر

2- آپدیت گرافیک هم آخرین رو گرفتم ( 327.23 )

3- ویندوز 7 ، XP ، 8 هم سال 2013 دارم ( جولای )

4- ویندوز XP پک 2 - 3 رو هم نصب کردم ( اکنون پک 2 )

5- تا هفته پیش تمام بازیهارو با بهترین کیفیت میگرفت ( مادربورد عوض کردم : از مادربورد گیگابایت به فاکسکان )

حتی الآن هم بازی PES 2009 تیک داره که به تازگی pes 2014 آمده

لطفا جواب دهید ...