PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بریده شدن رگ دست

sanaz.joon
23-08-2011, 11:59
در صورت بریده شدن رگ دست بعد از چند دقیقه مرگ رخ میده؟

sanaz.joon
24-08-2011, 12:52
کسی هست راهنمایی کنه؟

hes25
26-08-2011, 22:23
سلام

نه خدا نکنه!
منم شیشه پشت دست راستمو بریده بود نسبتا هم عمیق بود،اول آدم خیلی هل میکنه، چون یدفعه خون زیادی میاد یکمی ترس داره!

اما الان خوب خوب شدم امـــــــــــــــــا...؟ جاش عمری میمونه رو دستتون متاسفانه! رو دست من که موند اگه خواستین عکس میگیرم ببینین.

میگم حالا شما هنوز زنده ای...؟!! این همه نوشتم میگم! یه وقت بهم نخندن بگن خواب بودی تو مگه خبر نداری و اینا ...!(دور از جون)

و هـــــــو الشافی

-------------------------------
راستی ظرفا رو می شستی !

sanaz.joon
27-08-2011, 12:03
راستی ظرفا رو می شستی !

اره موقع شستن ظرفا اتفاق افتاد کلا از لحاظ علمی چقدر طول میشکه تا مرگ رخ بده و آیا مرگش دردناکه؟

huti_421
27-08-2011, 12:13
خودکُشی کار خوبیه، آفرین بر شما :دی

hes25
27-08-2011, 20:15
بلا بدور ننـــه! این کارا چیـــه؟!

آره از نظر علمی یه مدتی طول میکشه شاید چند ساعت! بعدم همینجوری نیست که آدم خلاص بشه زجر کش میشه آدم!

من خودم اینو نمی دونشتم اما وقتی شنیدم که دشت ابولهبو می بریدن و چقدر خودشو به زمین میکوبید! تازه ته دلم خالی شد گفتم چقد خدا رحم کرد که شیشهه اگه یکم اینور تر و می ماچید! الان منم پیش ابولهب اینا! بودم (آدم خوب نیست این بشر خدا رو شکر شانس آوردم)

اما اگه قبول نداری و می گی که من دخترم و اینا چه ربطی به من داره و ... باید خدمت شما عرض کنم که دست زنشم بریده بودن (نمی دونستی نه!) اونم خیلی ورجه وورجه میکرد تا زجر کش شد!

یه وقت نری پیشش ننه!(اون که اصلا آدم خوبی نبود!)

----------------------------------------
در زندگی باید تلخی صبر را چشید و سختی اش را کشید
تنها کسانی که تا انتها زیر باران می مانند زیبایی رنگین کمان را می بینند!

sanaz.joon
28-08-2011, 00:09
چرا دوستان انقد تمایل دارن موضوع رو به طنز بکشن؟من یه سوال علمی پرسیدم یه جواب علمی هم میخواستم نه اینجوری

hes25
28-08-2011, 00:22
اخه همه فک میکنن میخوای یه بلایی سر خودت بیاری مادر!

اما اگه واقعا از نظر علمی بخوای بین ده دقیقه تا یه ربع فک می کنم بستگی به جثه آدمم داره خب ...

اول که خون زیاد میره احساس ضعف-گرسنگی -تشنگی شدید- بی حالی شدید-سردرد شدید-سیاهی رفتن چشم و علامت آخرم رویت سفیدی مطلق و عبور روح از کانال نورانی ( سیستمای عصبی و نورونها و ...) و در آخر هم تجرد صورت میگیره یعنی روح جدا میشه و تمام، مردیم !
(اینو فک کنم درباره امیر کبیر خونده بودم...)

حالا خدایی این کارو نکنی ما بیچاره شیم!!

مرصی

Переклад не
28-08-2011, 00:28
بعد از بریده شدن اتفاقی ، طی یک حادثه ، باید چیکار کنیم؟

avator20002000
28-08-2011, 00:45
بعد از بریدن دست شما درد نداری هی بی حالو بی حال تر میشی اگه جلوی خونریزی هم نگیری زود بعد چند دقیقه بیهوش میشی اگرم بیمارستان نبرنت مرگ!
اینم بگم دستتو بعد از خونریزی باز جلوی خونریزی شو بگیری زنده بمونی تا دو سه هفته ضعف داری.
اینا رو از رو تجربه گفتم البته به غیر از مورد اخری مردن.

Переклад не
28-08-2011, 11:18
تو بیمارستان چطوری رگ رو به هم میدوزن؟

avator20002000
28-08-2011, 11:40
بعد از جلوگیری از خونریزی اگه دولتی باشه بیمارستانی که رفتی مثل لاهاف دورزی برات می دوزن جاشم بدجور می مونه ولی اگه خصوصی بری برات بخیه زیبایی میزنن که خیلی بیشتر طول می کشه از بخیه معمولی زدنش بعدشم باید یه کرمی رو بزنی که جاش نمونه البته می مونه ولی خیلی خیلی کمتر از بخیه معمولی.
------
کلا یه توصیه هر جای بدنتون برید احتیاج به بخیه داشت فقط زیبایی بزنید معمولی نزنید بد شکل میشه مخصوصا اگر اونجاییی که بریده تو چشم باشه.