مشاهده نسخه کامل
: پرینتر hp با گارانتی مادیران
farhad.maxoy
22-08-2011, 23:48
با سلام خدمت مدیر انجمن
من می خواستم پرینتر hp1102w رو بگیرم ولی متوجه شدم اچ پی گارانتی درست و حسابی نداره تو هر مغازه ای که میرم یه نوع گارانتی و معرفی میکنه. اول می خواستم بدونم واسه پرینتر hp اصلا دنبال گارانتی باشم یا نه؟
بعد اینکه کدوم یکی از گارانتی های اچ پی قابل اعتمادن؟
و اینکه داخل یکی از فروشگاه های شهرمون(رشت) همین پرینترو با گارانتی مادیران دیدم که پولوم مادیران رو همه پرینتر ها بود با توجه به اطلاعاتم مادیران شرکت معتبریه ولی وقتی داخل سایت مادیران می رم هیچ خبری از پرینتر hp نیست حتی هر چیم داخل گوگل سرچ می کنم اصلا یکبارم ازش موضوعی پیدا نکردم . می خواستم اگه بشه یه راهنمایی منو تو این مورد کنین.
با توجه به تجربه ام توی این سایت ، آقا مهران به سوالهای همه خیلی خوب و سریع جواب میدین ، اگه میشه همین لطف و تو این تایپیکم کنین . مرسی
mehran gorji
23-08-2011, 08:08
تو هر مغازه ای که میرم یه نوع گارانتی و معرفی میکنه.
برای مثال من خودم مرکز گارانتی دارم و پرینترهای hp رو خودم گارانتی میکنم.
پرینترهای hp را از تعمیرکار بخرید که هر مشکلی داشتید سریغا براتون برطرف کنه.
اول می خواستم بدونم واسه پرینتر hp اصلا دنبال گارانتی باشم یا نه؟
بستگی به خودتون داره.
طبق توصیه بالای عمل کنید.{از متخصص بخرید}
در صورت اسرار به گارانتی معتبر شرکت های بزرگ توصیه من فقط و فقط
ماشینهای اداری جهان گستر
و اینکه داخل یکی از فروشگاه های شهرمون(رشت) همین پرینترو با گارانتی مادیران دیدم که پولوم مادیران رو همه پرینتر ها بود با توجه به اطلاعاتم مادیران شرکت معتبریه ولی وقتی داخل سایت مادیران می رم هیچ خبری از پرینتر hp
چرا جدیدا شنیدم که گارانتی میکنه.
درسته شرکت معتبری است.
میتونی واسه سهولت گارانتی از مادیران بخرید.
که نمایندگی هاش هم هست همه جا.
اما من گارانتی رسمی توصیه نمیکنم.
آقا مهران به سوالهای همه خیلی خوب و سریع جواب میدین ، اگه میشه همین لطف و تو این تایپیکم کنین . مرسی
انجام وظیفه است.
1102w دستگاه عالی است.
اما برای اطمینان.
بودجه.
کاربرد.
تعداد پرینت ماهانه را به صورت میانگین مشخص کنید.
farhad moradi
23-08-2011, 09:54
با سلام خدمت مدیر انجمن
من می خواستم پرینتر hp1102w رو بگیرم ولی متوجه شدم اچ پی گارانتی درست و حسابی نداره تو هر مغازه ای که میرم یه نوع گارانتی و معرفی میکنه. اول می خواستم بدونم واسه پرینتر hp اصلا دنبال گارانتی باشم یا نه؟
و اینکه داخل یکی از فروشگاه های شهرمون(رشت) همین پرینترو با گارانتی مادیران دیدم که پولوم مادیران رو همه پرینتر ها بود با توجه به اطلاعاتم مادیران شرکت معتبریه ولی وقتی داخل سایت مادیران می رم هیچ خبری از پرینتر hp نیست حتی هر چیم داخل گوگل سرچ می کنم اصلا یکبارم ازش موضوعی پیدا نکردم . می خواستم اگه بشه یه راهنمایی منو تو این مورد کنین.
با توجه به تجربه ام توی این سایت ، آقا مهران به سوالهای همه خیلی خوب و سریع جواب میدین ، اگه میشه همین لطف و تو این تایپیکم کنین . مرسی
آره دوست عزیز . مادیران جدیدآ گارانتی میکنه . البته موجودیش همه ی مدلا نیست . شر کت ماشینهای اداری جهان گستر هم داره به صورت تخصصی رو این مارک کار میکنه . اینم عالیه
farhad.maxoy
23-08-2011, 10:26
چرا مادیران با اینکه مدتی از گارانتی کردن پرینتر اچ پی می گذره توی سایتش حتی اسمی از اون نبرده ، فقط این موضوع برام جای سواله.
چرا فرمودید تا جای امکان گارانتی رسمی توصیه نمی کنم؟
در مورد پرینت ماهانه ، یکبار توی یکروز مثلا 200 پرینت بگیرم یه هفته هم ممکنه اصلا پرینت نداشته باشم متوسط پرینتم شاید 400 500 تا باشه .
بیشتر به خاطر وایرلسش می خوام این مدلو (1102) بخرم .
farhad moradi
23-08-2011, 11:34
چرا مادیران با اینکه مدتی از گارانتی کردن پرینتر اچ پی می گذره توی سایتش حتی اسمی از اون نبرده ، فقط این موضوع برام جای سواله.
.
ببین الان خیلی از شرکتا هستن که دارن جز مارک خودشون چیز دیگه ای رو کار میکنن . حالا اسمی ازش نیومده تو سایتش مشکلی نیست . الان شرکت دایا سیستم که نماینده کاسیو تو ایرانه جدیدا المپیوس هم داره کار میکنه .
mehran gorji
23-08-2011, 13:35
چرا فرمودید تا جای امکان گارانتی رسمی توصیه نمی کنم؟
این گارانتی ها فقط اسم دارن.
به عنوان مثال.
من کانن کار میکنم و هروقت مشکلی پیش اومد حتی یک بار هم شرکت نفرستادم.
بفرستیو انتظارو دردسر راضی کردن مشتری و اینکه اعتبارت زیر سوال بره ارزش نداره.
خودم با توجه به اوراقی هایی که دارم.
1 ساعته بدون هیچ هزینه ای درستش میکنم.
من روی ماشینهای اداری صلاح نمیدانم که حتما از نمایندهخ بخرید یا گارانتی رسمی داشته باشه.
یادش بخیر قبلانا شرکت امیتاک بود.
دستگاه رو میفرستادی تعمیرش میکرد و جالب اینجاست یه پرینتر دیگه هم بهت میداد {بدون کارتریح و بدون ادپتور} در واقع ریفر:19: که دیگه از اینا خبری نیست.
بیشتر به خاطر وایرلسش می خوام این مدلو (1102) بخرم .
همینو بگیر مدل عالی است.
فقط از کسی بخر که خودش مرکز گارانتی داره تا خیالت راحت باشه.
farhad.maxoy
25-08-2011, 17:12
از بابت راهنمایتون یک دنیا ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.