مشاهده نسخه کامل
: این عکسو با چه دوربینی گرفتن؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان. نماز و روزه هاتون قبول
بچه ها من 3d کار میکنم الان دیگه نیاز شده که برای داشتن یه الگو برای طراحی از آبجکتا ازشون عکس بگیرم و همچنین بافتای مورد نظرم
راستش من زیاد با دوربینها سر و کار نداشتم حداگثر دیگه با موبایل عکس گرفتم مثلا
میخواستم یه دوربین بهم معرفی کنین که عین این عکس که یه کاربر خارجی برای ساختن توت فرنگی و ... گرفته بود عکس بندازه عین همین زلالم باشه !
اینم عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدم اینکه من بودجم محدوده شما اول بگین این مادر مرده اینو با چه دوربینی انداخت تا بعد من ببینم چقدر باید سر کیسه رو شل کنم!
ممنون
---------------------------------------
مردم گمان بردند سیاهی روی ماه از سایه خورشید است!
اما ندانستند این سرخی چهره، ز هیبت لنگر آسمان است که به زمین برده میشد!!!
"شهادت امام علی (ع) را به همه شما دوستداران علم و دانش صمیمانه تسلیت میگم"
سلام
متاسفانه عکس دارای اگزیف نیست و شمخص نیست با چه دوربینی گرفته شده
ولی عکس هم چنان کیفیت خوبی نداره که بخواید بدونید با چه دوربینی گرفته شده
دوستان بهتر میتونند بهتون مشاوره بدهند ولی با هر بودجه ای شما بخواید میتونید چنین عکسی تهیه کنید
سلام
ممنون از جوابت
میگم اگزیف چیه؟ تازه شنیدم
واقعا این تصویر خوب نیست کیفیت داره میزنه بیرون که با اینکه کم حجمه!
من منظورم نوع دوربین نبود یا اینکه مال کدوم شرکته و اینا منظورم این بود که از اون گرونا نباشه یه وقت!
واقعا هر دوربینی می تونه اینو میگیره؟!!!
من زیاد وارد نیستم هنوزم عکسای اون دوربینای گرونو از نزدیک ندیدم؟ ولی فک نکنم،
لااقل تا هشت نه مگاپیکسل و که دیدم غلط میکردن اینجوری باشن!(دور از جون شما)
واقعا اگه اینجوری باشه که کارم با 300 تومنم را میوفته که درسته ؟!!
ممنون
اونقدرا هم کیفیتش بالا نیست که شما میگی
EXIF:
سلام
ممنون از جوابت
میگم اگزیف چیه؟ تازه شنیدم
واقعا این تصویر خوب نیست کیفیت داره میزنه بیرون که با اینکه کم حجمه!
من منظورم نوع دوربین نبود یا اینکه مال کدوم شرکته و اینا منظورم این بود که از اون گرونا نباشه یه وقت!
واقعا هر دوربینی می تونه اینو میگیره؟!!!
من زیاد وارد نیستم هنوزم عکسای اون دوربینای گرونو از نزدیک ندیدم؟ ولی فک نکنم،
لااقل تا هشت نه مگاپیکسل و که دیدم غلط میکردن اینجوری باشن!(دور از جون شما)
واقعا اگه اینجوری باشه که کارم با 300 تومنم را میوفته که درسته ؟!!
ممنون
شما که خودت 3D کار هستی باید بدونی با نرم افزار بیشتر و بهتر میشه کیفیت عکس را بالا اورد و ...
بازم میگم خیلی کیفیت نداره!
دوستان بهتر میتونند کمکتون کنند در مورد 300 تومن دوربین.
اگه پاسخ ندادند توی بخش مشاوره بپرسید
tirdad_60
24-08-2011, 20:11
سلام
بعید میدونم با دوربین 300 تومن بتونید به این عمق میدان دست پیدا کنید اگر برای کارهای آینده هم دوربین میخواهید باید کمی بیشتر هزینه کنید
میتونید از دوربینهای SLR کمی قدیمی تر مثل CANON 450D یا NIKON D40 استفاده کنید
masoud glx
25-08-2011, 01:11
این عکس اصلا عکس خاصی نیست .
شما دوربین های کامپکت 200 -300 تومنی رو هم که لنزهای نه چندان واید دارن یعنی 28 به بالا یا حتی 38 استفاده کنید برای این عکس خوبه . روی ماکرو یا سوپر ماکرو یا هرچیزی که داره بزارید و روی اون توت فرنگی مورد نظر فوکوس کنید ( تنظیم نور و اینها بسته به محیط انجام بدید ) و حتما دقت کنید روی بازترین دیاف ممکن ست شده باشه . خروجی همین عکسی میشه که شما ثبت کردید .
برای دوربین های سوپر زوم بدون قابلیت اضافه کردن فیلتر هم میشه اینکار رو کرد که تا یکم قبل از انتها یا مقدار لازم زوم کنید ( در حدی که فوکوس میکنه و برای عدم اعوجاج چون معمولا 24 مم شدن جدیدا ) و فوکوس رو روی دستی قرار بدید و چون دیاف بسته شده شما طوری فوکوس کنید که پشت سوژه کاملا بلار بشه و شات بزنید ، با همون کادر طوری فوکوس کنید که جلوی سوژه بلار بشه و شات بزنید و دفعه سوم باز هم با همون کادر خود توت فرنگی رو فوکوس دستی کنید و شات کنید و اینها رو میکس کنید . خروجی فوق العاده و حد لنزهای چندذ میلیونی میشه .
برای سوپر زوم هایی هم که فیلتر نصب میشه میشه یه فیلتر کلازآپ با توجه به قطر دهنه خرید که 58 حدود 30 تومن هستش و هرچی سایز بزرگتر قیمت بیشتر . تا انتها زوم کنید در فاصله نیم متری یا کمتر و فوکوس کنید ( میشه ) و از عمق میدان لذت ببرید .
DSLR هم برای این ثبت کارایی اضافه ای نداره مگر موارد خاصی که داستان اونها جداست .
به راههای دیگه هم میشه فکر کرد ولی خوب همینها جوابگو هستن کاملا .
شاد باشید .
سلام به شما
خیلی ممنون توضیحات خوبی بود دستت درد نکنه
راستش منم گفته بودم که تا حالا عکسای اون دوربینای گرونو از نزدیک ندیدم
اینو هم چون به نظرم خیلی قشنگ اومد می گفتم که با کیفیته!
حالا چندتا سوال دارم همین جا می پرسم که دیگه تاپیک جدا نزنم لطف میکنین که جواب بدین :
1-چرا با دوربینای هشت نه مگا پیکسلی که دوستام میگیرن میارن تو کامپیوترم می بینیم اصلا اینجوری قشنگ نیست؟(200_300)
من فوتوشابم تا حدودی بلدم( حرفه ای نها) اما می دونم میشه یه کارایی کرد که عکس خیلی زلال بشه!
اما من خروجی خود دوربین مد نظرمه چون صرفا برای بافت و اینا نمی خوام
2-من با این راهنماییاتون شاید همون رنج قیمت 300 تومن برم یکی بگیرم که تو فروم گشتم همه دوستان خبره کار گفتن sx200 بگیر خیلی خوبه خب:
حالا من سوالم اینه که اینم هست 12MP بعد یه دوربین گرون میلیونی هم 12MP! این یعنی خروجی و کیفیت عکساشون یکی هست؟؟
3-میشه با یه مقایسه تصویری تفاوت سه دوربین با رنج قیمتی 300 _ 500 _ 800 تومنو بهم نشون بدین تا الان ندیدم تفاوتا رو.
اگه میشه از میوه جات باشه خیلی قشنگ تره
ممنون
masoud glx
25-08-2011, 03:23
سلام .
1- دوست عزیز ، تجهیزات عکاسی یک بحث و هنر و تکنیک عکاسی بحثی جداگانه هستش . احتمالا دوستان شما طریقه صحیح عکاسی رو بصورت کامل بلد نیستند . شارپنس رو میشه توی فوتوشاپ و . . . اضافه کرد اما شارپنسی که خروجی لنز و دوربین باشه قابل مقایسه نیست . البته این به این معنا نیست که ادیت تصاویر کار بیهوده ای هستش . سهم عمده ای از خروجی هر عکس به پست پروسسینگ اختصاص داره که شخصا بدون اینکار اصلا هیچ عکسی رو جایی منتشر نمی کنم . ( من توی فوتوشاپ شیرجه میزنم ) .
2- والا کلا سوالاتتون مربوط به این تاپیک نیست . بنده اگر می شد اخطار رو داده بودم :21: .
این مگاپیکسل کذایی که هــــــــــــــمچنان یقه بیچاره ما رو رها نکرده کارش مشخص کردن تعداد پیکسل های قرار داده شده روی سنسور هستش و بس . هر چه این تعدا بیشتر جزییات هم بیشتر و البته با توجه به سایز سنسور ، میزان نویز هم تغییر میکنه . دوربین 100 هزار تومنی 40 مگاپیکسلی هم اگر ساخته بشه با توجه به سایز بــــــــــسیار ریز هر پیکسل و چگالی بالایی که روی سنسور فسقلی اون قرار داده شده ، اصلا قابل مقایسه با فرضا یک فول فریم 12 مگاپیکسلی نیست که قیمتی بالای 5 میلیون داره ( D3s ) . چرایی اون فقط برای موضوع مگاپیکسل نیست . هر چند این موضوع هم می تونست دلیل کافی باشه .
کلا این موضوع علاوه بر اینکه کاملا از موضوع این تاپیک خارج هستش ، بحث بسیار مفصلی رو هم میطلبه که از اونجاییکه احتمالا برای بسیاری از دوستان دیگه هم ممکنه سوال باشه ، منطقی این هستش که توی تاپیک صحیح سوال کنید تا توضیحاتش رو من و سایر دوستان قرار بدیم .
3- برای خرید دوربین عکاسی ، مطالعات عکاسی جز نیازهای اولیه هستش . توصیه می کنم مقداری بیشتر مطالعه کنید . اصلا همچین مقایسه ای معنا نداره .
موفق باشید .
سوال باشه در خدمتم .
اولا که همونطور که دوستان گفتند عکس شما اصلا ارزش بحث نداره. و تنها نکته اون عمق میدان کم اونه که با باز گردن دیافراگم بهش رسیده.
اگه می خواهی دوربینی زیر 400 تومن بخری معمولا حالت های انتخاب دیافراگم رو در اختیار شما نمی ذاره و باید با حالت های اتومات اون کار کنید. این دوربین ها در شرایط نور روز و اگه از فلاش استفاده نکنید بد نیستند و شما رو به خواسته تون می رسونند. البته برای سوژه های تکی و نه مثل این عکس که تعداد زیادی توت فرنگی کنار همه. می تونید sx230 رو انتخاب کنید.
بین 400 تا 700 می تونید دوربین های نیمه حرفه ای (شبه SLR ) رو تهیه کنید . برای کار شما کافیه. چون قدرت انتخاب دیافراگم و شاتر و ... رو به شما می ده. البته نباید توقع داشته باشید که در شرایط نامساعد (نور خیلی زیاد یا خیلی کم یا حرکت خیلی سریع و...) خواسته شما رو برآورده کنه.
Canon EOS-1100D+lens 18-55 IS II هفتصد تومن
Nikon D3100+ lens 18-55 هفتصد تومن
و یا از مدل های قدیمی تر مشابه انتخاب کنبد.
بیشتر از این هم به درد شما نمی خوره. مگه اینکه پولتون اضافه باشه.:31:
hamedredrose007
28-08-2011, 01:25
مطمئن باش که این عکس رو با یک دوربین DSLR(حرفه ای) با لنز ماکرو و به احتمال زیاد در استودیو و یا اتلیه گرفته شده
من خودم CANON 600Dدارم با لنز ماکرو که حتا از این بهتر هم میگVI
پیشنهاد یک دوربین حرفه ای بین 700 تا یک و دویست و یک لنز ماکرو در حدود 500 تا یک میلیون تومن
حداقل دوربین CANON 1100 D البته لنز 18-55 اون اصلا مناسب نیست و خیلی بی کیفیته
به فکر دوربین معمولی و نیمه حرفه ای نباش
masoud glx
28-08-2011, 10:16
مطمئن باش که این عکس رو با یک دوربین DSLR(حرفه ای) با لنز ماکرو و به احتمال زیاد در استودیو و یا اتلیه گرفته شده
من خودم CANON 600Dدارم با لنز ماکرو که حتا از این بهتر هم میگVI
پیشنهاد یک دوربین حرفه ای بین 700 تا یک و دویست و یک لنز ماکرو در حدود 500 تا یک میلیون تومن
حداقل دوربین CANON 1100 D البته لنز 18-55 اون اصلا مناسب نیست و خیلی بی کیفیته
به فکر دوربین معمولی و نیمه حرفه ای نباش
دوست گرامی .
داشتن دوربین عکاسی ، هر فردی رو به عکاس خوب تبدیل نمی کنه .
لطفا اطلاعات اشتباه ندید .
ســـــــــلام!
بابا شما هنوز دارین بحث میکنین!؟ من و بگو که از ترس اخطار و اینا الان یه هفته هست نمیام اینجا!! آخه من کاربر انجمن 3d ام اخطار به ضرر منه! می دونین که، هر روز باید با بچه ها مشاوره کنم برا پروژه هام و...بن بشم خوب نیست برام.
بابا شما که ما رو نامید کردین که! من که گفته بودم زیاد از دوربین و اینا سر در نمیارم، بعدم این عکس که می بینین خیلی خفنه! اینجوری نگاش نکنین 25 مگ حجمش هست!!! روی سایز اصلی که میزارم دوربین میاد رو لبه پرزش!! به هر کی که نشونش میدم تعجب میکنه! وگرنه آره شما درست میگین این الان خیلی معمولی شده آنچنان چیز خاصی هم نیست، تموم رنگا و شارپش همه پریده! بعدم من دایل آپیم نمتونم بالای 100 کیلو بایت آپلود کنم اینترنتم قطع میشه! وگرنه یکم بهترشو میزاشتم ببینین!
تازه شم فقط همین نبود که چندتا بودن، این دسته جمعی بود قشنگ تر اومد گفتم همینو آپلود کنم وگرنه اون ننه مرده!! همه رو با یه دوربین انداخت، نمی دونمم کدوم دوربین میتونه 25 مگ عکس بندازه!برا همین اومدم پرسیدم از اولم داشتم آپلود میکردم گفتم الان بچه ها ببینن میگن که، این چیه دیگه آوردی و ...! پ
یه چیز دیگه ای هم که تو بحثاتون فهمیدم و بیشتر ناامید شدم قیمت دوربینا بود!! الان فهمیدم با 300 تومنم نمی تونم حتی همینو بندازم چه برسه به ...!چی بگم ...مثل اینکه باید پس انداز کردن و شروع کنم این جور که معلومه...
راستی دوربین دست دوم میشه خرید اصلا صلاح هست بخریم اصلا اول بگین کسی دوربین یه تومنی سری قدیمی رو میاد بفروشه که مثلا یکی مثل من بره بخره و اینا...
ببخشید که زیاد شد
مرسی
masoud glx
31-08-2011, 13:05
من فکر کردم اون همه نوشتن توضیحات برای جواب شما کافی هستش ... که ظاهرا اینطور نبوده !
همه صحبت ها تکراری شد غیر از دو مورد که ...
عکس 25 مگاپیکسلی دو حالت داره یا ورژن خام ( راو ) یک دوربین بوده که بعید می دونم یا اینکه با فول فریم ها گرفته شده مثلا 5 دی که عمق میدان هم میتونه توجیهی باشه واسه این قضیه . البته حالت سومی هم میشه متصور شد و اونم اینه که رزولوشن عکس رو با نرم افزار زیاد کردن .
در مورد مورد دوم غیر تکراری ، خرید دوربین دست دوم هم فکر بدی نیست و خستند دوستانی که 40 دی و 50 دی خودشون رو با قیمت ها 600 و 700 می فروشند .
سلام آقا مسعود من واقعا ازتون عذر میخوام شرمندم همون اول هم که شما توصیه کرده بودین من قبول کردم حرفتونو، دیدین که یه هفته ای نبودم اینجا
اما چون من کاربر این انجمن نیستم، بچه ها رو هم خوب نمی شناسم برای همین تا یه دوست دیگه ای میاد یه توصیه فنی پیچیده شبیه پیشنهاد شما میده من باز این وسط دو دل میشم(چون اطلاعاتم کم هست به من حق بدین) این میشه که شما از من دلخور بشین (واقعا شرمندم)
اما حالا با این توضیحاتی که الان درباره اون عکسه دادین من میخواستم بدونم که اون کانن 40 یا 50 ای که فرمودین تا چه رزویی عکس میگیره فک کنم بهترین دوربینا برا من (با دید آینده نگری) همینی که گفتین، باشه نه؟خودمم الان احساس میکنم باید همینا رو بگیرم تمرین میکنم تا با تجربه بیشم دیگه مشکلی نیست...
بازم ممنون از راهنماییتون
masoud glx
31-08-2011, 17:18
دوست عزیزم . . . موضوع دلخوری نیست . شما سوال می پرسید و من و سایر دوستان هم جواب میدیم . یا در تاپیک دیگه ای من سوالی دارم و دوستان جواب میدن . اما اینکه دقیقا مسائلی که پاسخ داده شده رو دوباره بپرسیم در همون تاپیک خوب کمی دور از انصاف هستش . بهرحال من نه دلخورم نه ناراحت و امیدوارم که بتونم کمکی به انتخاب بهتر شما داشته باشم .
در مورد انتخاب دوربین یک تاپیک مجزا داریم . به نظر من شما دوباره پست های این تاپیک رو مطالعه کنید . اگر تصمیم به خرید کامپکت گرفتید ، برای انتخاب بهترین کامپکت متناسب با بودجه ی شما توی اون تاپیک راهنمایی خرید ، سوال کنید . برای سوپرزوم ها و DSLR ها هم به همین صورت ...
پیشنهاد من اول ، تعیین سقف بودجه شماست . بعد از اون تعیین جدیت و پشتکار شما برای پیشرفت در عکاسی . با مشخص شدن اینها میشه به انتخاب دقیق تر کمک کرد .
شاد و پیروز باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.