ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالاخره فضایی ها وجود دارند یا نه؟

essence
22-08-2011, 22:14
طرح موضوع حمله بیگانگان فضایی به زمین برای مقاصد مختلفی نظیر دلایل سیاسی، علمی، امنیتی، تبلیغاتی و حتی سرگرمی عنوان می شود که متاسفانه نمی توانیم به هیچ کدام آن ها اعتماد کنیم.
به نظر می رسد بهترین کاری که ما می توانیم انجام می دهیم این است: صبر! صبر! صبر! به یک دلیل جالب: زیرا موجودات فرازمینی خود راه هایی برای ارتباط با ما خواهند یافت! بجای اینکه ما دنبال آنها بگردیم، منتظر می مانیم تا آنها ما را پیدا کنند!
ثابت شده است رویدادهایی که احتمال وقوع آنها بسیار زیاد است ، در هر زمانی ، دیر یا زود سرانجام به وقوع می پیوندند، تنها اگر ما به اندازه ی کافی صبر کنیم. ما احتمال می دهیم که حیات فرا زمینی وجود دارد ، پس بهتر است منتظر بمانیم. این خود دلیل محکمی برای اعتبار جهانی این انتظار است. هنگامیکه شما کسی را در بین شلوغی گم می کنید، بهترین روش این نیست که به دنبال او بروید ، بلکه منطقی تر است که سر جای خود منتظر بمانید تا او بیاید. غیر منطقی به نظر می رسد که جایگاه شناخته شده ی خود را رها کنیم و به دنبال مکان ناشناخته ای برویم. مثلا افرادی که در ایستگاه اتوبوس نشسته اند چه کار می کنند؟ چرا بجای اینکه کاری انجام دهند فقط نسشته اند؟ جواب روشن است، آنها در حال صبر کردن هستند!! چرا که اگر بخواهند بدنبال اتوبوس ها بروند هیچ گاه نخواهند توانست سوار آنها شوند.
همچنین صبر کردن بی دردسر و بی خطر است و مسائلی چون گرمایش زمین، تروریسم یا مبارزات هسته ای را به دنبال ندارد!

Mr.Crow
22-08-2011, 22:50
آخه این صبر معلوم نیست تا کجا ادامه پیدا میکنه ! اگه موجودات فضایی در حد باکتری و تک سلولی هم وجود داشته باشن ، به بزرگترین حادثه تاریخ بشریت تبدیل میشن ولی باید خودمون بگردیم و پیداشون کنیم. چون ممکنه در حدی باشن که چند صد هزار سال طول بکشه تا وسایل ارتباطی درست کنن و تا اون موقع دیگه ... :دی

seamack
23-08-2011, 22:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد.

shabe.saket
24-08-2011, 00:34
علم و ادیان دو حیطه متفاوت دارند و نباید به هم نزدیک شده و در کار یکدیگر دخالت کنند
مطالب علمی را به حیطه مذاهب و ادیان نکشانید و مطلبی مثل شیعه بودن انیشتین و کشف هوش فرازمینی در هزار سال پیش و ...را در تالار علمی و زیرمجموعه هاش مطرح نفرمایید

maria501
13-12-2011, 19:10
من اعتقادي به وجودشون ندارم مگه بيكارن اين همه راه (صدها شايدم هزاران يا ميليون ها سال نوري ) بيان تا برسن زمين بعد به جاي اينكه خودشون رو نشون بدن قايم موشك بزي در بيارن

jvdabz
13-01-2012, 17:34
بنظر من خود انسان ها روزي بعنوان موجودات فضايي در ساير كهكشان ها براي ساكنان كرات ديگر شناخته خواهند شد.

علم و ادیان دو حیطه متفاوت دارند و نباید به هم نزدیک شده و در کار یکدیگر دخالت کنند
مطالب علمی را به حیطه مذاهب و ادیان نکشانید و مطلبی مثل شیعه بودن انیشتین و کشف هوش فرازمینی در هزار سال پیش و ...را در تالار علمی و زیرمجموعه هاش مطرح نفرمایید

دوست عزيز معتبر ترين و بهترين منبع براي كشف علوم،دين هست.
اتفاقا ما مسلمان ها كه يك منبع غني علمي به نام قرآن رو داريم،بايد حداكثر استفاده رو ازش بكنيم.به هيچ وجه علم و دين از هم جدا نيستند.

B3HZ@D
13-01-2012, 18:22
دوست عزيز معتبر ترين و بهترين منبع براي كشف علوم،دين هست.
اتفاقا ما مسلمان ها كه يك منبع غني علمي به نام قرآن رو داريم،بايد حداكثر استفاده رو ازش بكنيم.به هيچ وجه علم و دين از هم جدا نيستند.
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست
وظایف دین و کتب دینی مشخصه , وظایف علم و نظریه های علمی هم مشخصه.
هر وقت این دو تا با هم قاطی شدن هیچ سودی رو به کسی نرسوندن.

M o h a m m @ d
13-01-2012, 19:06
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست
وظایف دین و کتب دینی مشخصه , وظایف علم و نظریه های علمی هم مشخصه.

اگه به خدا و قران اعتقاد داشته باشی همچین حرفی نمیزنی.
خدا تو قران از هرچی حرف زده از گذشته اینده حال .تو هیچ جا نگفته غیر از زمین موجود دیگه ای هست .
اگه قرار باشه به علم توجه کنی اونا میگن انسان نسل جهش یافته میمونه حتما به این حرف اعتقاد داری یا خدا که میگه از روز اول انسان بودی.
علم انسان ناقصه همیشه برای هر چیزی توجیه داره ولی حقیقتش یک چیز دیگس

B3HZ@D
13-01-2012, 20:41
اگه به خدا و قران اعتقاد داشته باشی همچین حرفی نمیزنی.
خدا تو قران از هرچی حرف زده از گذشته اینده حال .تو هیچ جا نگفته غیر از زمین موجود دیگه ای هست .

دوست عزیز بارها گفتم الان هم میگم...توی همچین بحث هایی که مربوط به مسائل علمی میشه نباید پای دین یا خدا رو وسط کشید
اصلا علم کاری نداره که کی به چی اعتقاد داره...به این توجه میشه که نظریه چی هست و تا چه حد اعتبار داره.
اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم و این طرف و آن طرف میرفتیم و پرواز و حضور در کهکشان و سیارات جزو ارزوهای دست نیافتنی بود.

اگه قرار باشه به علم توجه کنی اونا میگن انسان نسل جهش یافته میمونه حتما به این حرف اعتقاد داری یا خدا که میگه از روز اول انسان بودی.
علم انسان ناقصه همیشه برای هر چیزی توجیه داره ولی حقیقتش یک چیز دیگس

این که انسان بقول شما از نسل میمونه برای من خیلی عاقلانه تر به نظر میاد تا این که بخوام فکر کنم انسان از خاک آفریده شده.
شما نه قران رو کامل خوندی و نه نظریات چارلز داروین مربوط به فرگشت موجودات.پس خواهشا اینقدر راحت همچین مسائلی رو زیر سوال نبرین.
همین بس که کتب دینی ادعا میکنن که از عمر بشر روی زمین 6 هزار سال میگذره در صورتی که انسان هوشمند یا متفکر خیلی وقته که وارد تاریخ شده و فکر کنم حدود 200 هزار سال باشه.
مدارک زیادی هم وجود داره که فرگشت رو اثبات میکنه و فقط در حد حرف نبوده.

hts1369
13-01-2012, 21:27
احتمالا موجودات فضایی وجود دارن ولی مسلما به این شکل که به ما نشون دادن (تو این فیلمهای تخیلی) نیستن.

M o h a m m @ d
13-01-2012, 21:32
دوست عزیز بارها گفتم الان هم میگم...توی همچین بحث هایی که مربوط به مسائل علمی میشه نباید پای دین یا خدا رو وسط کشید
اصلا علم کاری نداره که کی به چی اعتقاد داره...به این توجه میشه که نظریه چی هست و تا چه حد اعتبار داره.
اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم و این طرف و آن طرف میرفتیم و پرواز و حضور در کهکشان و سیارات جزو ارزوهای دست نیافتنی بود.

این که انسان بقول شما از نسل میمونه برای من خیلی عاقلانه تر به نظر میاد تا این که بخوام فکر کنم انسان از خاک آفریده شده.
شما نه قران رو کامل خوندی و نه نظریات چارلز داروین مربوط به فرگشت موجودات.پس خواهشا اینقدر راحت همچین مسائلی رو زیر سوال نبرین.
همین بس که کتب دینی ادعا میکنن که از عمر بشر روی زمین 6 هزار سال میگذره در صورتی که انسان هوشمند یا متفکر خیلی وقته که وارد تاریخ شده و فکر کنم حدود 200 هزار سال باشه.
مدارک زیادی هم وجود داره که فرگشت رو اثبات میکنه و فقط در حد حرف نبوده.
خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداه
من تسلیم کسی که حرف خدا با چالز داروین مقایسه میکنه حرفی برا گفتن نمیمونه....

B3HZ@D
13-01-2012, 22:21
خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداه
من تسلیم کسی که حرف خدا با چالز داروین مقایسه میکنه حرفی برا گفتن نمیمونه....

نه دوست عزیز همچین چیزی نیست...هیچ کسی از خاک آفریده نشده که من بخوام دومی باشم
در ضمن اینجا اصلا بحث مقایسه بین خدا و چارلز داروین نبوده...من گفتم شما اطلاعی از فرگشت ندارین.
همین صحبت اخرتون هم دلیلی شد بر حرف بنده.

Soheil-Green
14-01-2012, 04:07
یکی از بزرگترین مشکلات ما ایرانیا اینه که ندونسته راجبه همه چی اظهار نظر میکنیم...
شاید دو تا کتاب درست و درمون هم نخونده باشیم(اونم 2 صفحه یا بیشتر!) ولی از انرژی هسته ای گرفته تا آشپزی نظر کارشناسانه(!) میدیم!:D

این مشکل کماکان تو این انجمن هم مطرحه...
دوستانی که تازه عضو میشن هیچ نگاهی به پست های قبل نمیندازن و فقط میان یه پست(که قبلا 32^10 بار راجبش بحث شده) میدن و دوباره جنجال میندازن.. و بعد دوباره غیب میشن!

اول اینکه برای بار 52522600 ام: "علم رو با دین قاطی نکنین!"
جامعه ی علمی از یه نظر شبیه مسجد(!) میمونه: قبل از ورود به مسجد باید کفش هاتو در بیاری.... قبل از ورود به بحث علمی هم باید عقاید دینیتو بذاری کنار (و واسه خودت نگه داری و مطرح نکنی)!

دیگه نمیخوام در این مورد بحث رو کش بدم چون مطمئنن مجبور میشم "قوانین انجمن مربوط به عدم بحث درباره مذهب" رو بشکنم...

کاملا درسته! سود که نرسوندن هیچی، ضرر هم رسوندن!

دوست عزیز شما یا مفسر قرآن هستی و یا با نویسنده ی قرآن در این مورد صحبت کردی! (و یا اصلا قرآن رو نخوندی!)
اینجا جاش نیست ولی: تو همون قرآن هم قرار نیست بیاد مستقیم بگه آدم فضایی وجود داره... اتفاقا خیلی از شبه-پژوهشگران(که منتظرن یه چیز علمی اثبات شه و بیان اون رو به قرآن ربط بدن!) از چندین آیه تفسیر هایی که میکنن که اتفاقا به وجود موجودات دیگه خیلی هم اشاره میکنه!
پس بگذریم...!

اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم
اسب که خوبه! باید سوار شتر میشدیم!:D

در مورد عنوان سوال این تاپیک هم اولا هنوز از نظر علمی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم(حتی یه باکتری هم تو جاهای غیر از زمین پیدا نکردیم) دوما درباره این موضوع یه تاپیک جداگونه با نزدیک 300 صفحه هست که میتونید به اون مراجعه کنید و خیلی از ابهاماتتون رو هم برطرف کنید...

Saeed Dz
14-01-2012, 15:30
ره این تاپیک به ترکستان هست!

+

بیگانه ها - UFOs ؛ علم در برابر شبه علم [ پیش از فعالیت پست اول را مطالعه بفرمایید‍!] :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

الف) قوانين مربوط به قرار دادن مطالب علمي جديد:
1- به جستجو در فهرست مقالات بپردازيد و در صورت اطمينان از نبود تاپيكي داراي موضوع مشابه با موضوع مطلب شما، به ايجاد تاپيك جديد اقدام نماييد. در صورت عدم رعايت اين قانون تاپيك شما با تاپيك مشابه قبلي ادغام و در صورت ادامه ی روند طبق چارچوب بخش علمی رفتار خواهد شد!

shabe.saket
14-01-2012, 19:58
تاپيك مادر هوش فرازميني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپيك مادر تكــــــــــــــامل و داروينـــــــــــــيسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شيعه و منبر مسجد شناسي در انجمنهاي علمي پي سي ولد جايي نداره

تاپيك قفل شد.