مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید خودرو تا 23 میلیون
hesam4045
22-08-2011, 20:39
سلام دوستان من تا 23 تومان چه ماشینی بخرم بهتره ؟؟خودم نظرم روی هیوندای اوانته هستش البته اگه قیمتش همینی باشه که گفتم ....ممنون از همه.:20:
Amin-Nasim
23-08-2011, 13:51
سلام
شما اول معیار هاتون بگین بعد دوستان راهنمایی می کنن
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
hesam4045
23-08-2011, 14:13
سلام
شما اول معیار هاتون بگین بعد دوستان راهنمایی می کنن
اره زیر 23 میلیون باشه...نو باشه بهتر وگرنه در حد نو هم باشه بد نیست .... واسه خانواده میخام نه ماشین بازی ... پارس سال داشتم ولی میخام این دفعه یه چیز دیگه بگیرم...با این وضعیت بنزین خب اگه کم مصرف هم باشه که دیگه چه بهتر....ممنون
AmiRreZA_RAcEr
23-08-2011, 16:08
هیوندای ورنا تمیزش راحت گیر میاد و معیارهای شما رو هم داره
AmiRreZA_RAcEr
23-08-2011, 16:08
هیوندای ورنا تمیزش راحت گیر میاد و معیارهای شما رو هم داره
hesam4045
24-08-2011, 23:14
دوستان با 23 میلیون چه خودرویی میتونم صفر بخرم ؟؟ چون اوانته شده 30 میلیون پولم نمیرسه.
Amin-Nasim
25-08-2011, 15:28
اره زیر 23 میلیون باشه...نو باشه بهتر وگرنه در حد نو هم باشه بد نیست .... واسه خانواده میخام نه ماشین بازی ... پارس سال داشتم ولی میخام این دفعه یه چیز دیگه بگیرم...با این وضعیت بنزین خب اگه کم مصرف هم باشه که دیگه چه بهتر....ممنون
تو این رنج این ماشین ها هستن
رنو مگان 1600
زانتیا
ورنا اتوماتیک
MVM 530 صفر کیلومتر
ماکسیما هم هست
البته قیمت دقیقشون رو نمی دونم
به نظر من
مگان بگیر
MVM هم خوبه اما هنوز امتحانش رو پس نداده ولی امکاناتش کامله
hesam4045
26-08-2011, 04:51
اینایی که گفتین هیچ کدومشون رو صفرشو نمیتونم بگیرم بعدشم یه مشکلی داشتم پولم شد 20 تومان الان تا 20 میلیون چه ماشینی میتونم صفرشو بگیرم ؟؟ پارس سال داشتم ولی الان نظرم روی سورن ای ال ایکس هستش ....چه فرقهایی با سورن معمولی داره .....ممنون میشم کمکم کنید.
Amin-Nasim
26-08-2011, 18:08
اینایی که گفتین هیچ کدومشون رو صفرشو نمیتونم بگیرم بعدشم یه مشکلی داشتم پولم شد 20 تومان الان تا 20 میلیون چه ماشینی میتونم صفرشو بگیرم ؟؟ پارس سال داشتم ولی الان نظرم روی سورن ای ال ایکس هستش ....چه فرقهایی با سورن معمولی داره .....ممنون میشم کمکم کنید.
سورن ای ال ایکس جلو پنجره اش با سورن معمولی فرق داره
طراحی داخلی هم جدیده (قشنگ تره)
2 کیسه هوا
ترمز ضد قفل ABS
مولتی پلکس
ایموبلایزر
کمربند سه نقطه ای
تیویه اتوماتیک
قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی
MVM 530 هم خوبه فکر کنم الان صفرش 20 میلیونه
موتورش در حد و اندازه های زانتیاست
جادار و مناسب مسافرت
امکاناتش عالیه ( سانروف سنسور عقب تهویه اتوماتیک و . . . )
ایمنی عالیه ( 2 ایربگ ABS + EBD )
کیفیت ساختش هم بد نیست
به غیر از چینی بودن هیچ مشکلی نداره
به نظر من اگه زیبایی (به نظر من عقب MVM خیلی زشته) و قطعات و خدمات پس از فروش مد نظر هست سورن
اما اگه امکانات و موتور قوی تر و امکانات بیشتر مد نظر هست MVM530
fireboy8766
26-08-2011, 18:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم شاید این بتونه کمک بکنه. هم در مورد قیمت نقد و اقساط / و هم پیش فروش ضمنا در بخش مقایسه هم میتونید اطلاعاتی بگیرید!
hesam4045
27-08-2011, 00:18
دوستان مولتی پلکس.....چیه ؟؟
Amin-Nasim
27-08-2011, 18:16
مولتی پلکس سامانه هوشمند مرکزی جهت عیب یابی
hesam4045
27-08-2011, 23:43
دوستان کسی از برنامه فروش و پیش فروش ایران خودرو برایرسورن ای ال ایکس خبر نداره??توی فروش شهریور نبود نمایندگی رفتم پرسیدم فعلا خبری نیست
Amin-Nasim
28-08-2011, 14:36
دوستان کسی از برنامه فروش و پیش فروش ایران خودرو برایرسورن ای ال ایکس خبر نداره??توی فروش شهریور نبود نمایندگی رفتم پرسیدم فعلا خبری نیست
باید صبر کنی احتمالا برای عید فطر حتما برنامه ای دارن
سورن ای ال ایکس بهترین انتخاب دوروبر این mvm ها هم نرید کافی یک بازر پشینی پشتش از هر چی ماشین سیر میشه ...
hesam4045
30-08-2011, 00:43
سلام دوباره به همه .دوستان یه راهنمایی و مشاوره بهم بدید که زیر ۲۰ تومن ماشینی که به درد من میخوره چیه واسه ۵ نفر داخلش جادار و مصرفش با این اوضاع بنزین هر چی کم مصرفتر باشه بهتره. ممنون .
Pourya-pc
30-08-2011, 05:52
سلام دوباره به همه .دوستان یه راهنمایی و مشاوره بهم بدید که زیر ۲۰ تومن ماشینی که به درد من میخوره چیه واسه ۵ نفر داخلش جادار و مصرفش با این اوضاع بنزین هر چی کم مصرفتر باشه بهتره. ممنون .
سلام ، گزینه های مناسب برای شما به ترتیب :
سمند ال ایکس ای اف 7
سمند سورن ای ال ایکس
متاسفانه به غیر از این دو گزینه برای شما گزینه مناسب تری نیست ، پژو پارس هم میتونید خریداری کنید که من پیشنهاد نمیکنم چون هزینه اضافی در قبال امکانات کمتر و کیفیت پایین تر باید بپردازید .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
سلام ..
کمریGLX 2007-2008-2009 با سانروف . .
قیمت این سه تا با توجه به سالم بودن از لحاظ فنی و بدنه . ..
مرسی
دوست عزیز کمری آپشن های متفاوتی داره که روی قیمت تاثیر گذار هست .اما قیمت حدودی کمری
کمری مدل 2007 --->30.500.000
کمری مدل 2008--->33.800.000
کمری مدل 2009--->38.600.000
خوب سمند که کم مصرف نیست اصلا!!! مصرفش روی D هست! خیلی زیاده. من هر 4 5 روز یه بار باید بنزین بزنم! لیتری 700:13::41:
خوب سمند که کم مصرف نیست اصلا!!! مصرفش روی D هست! خیلی زیاده. من هر 4 5 روز یه بار باید بنزین بزنم! لیتری 700
206 sd هم موجوده البته عقبش فقط بچه زیر 10 سال جامیشه!!
405 tu5 خوبه lx tu5 هم خوبه من خودم سورن داری صدی 8.8 لیتر میسوزونه ازش عکس هم گذاستم تو تایپیک سمند...
Pourya-pc
30-08-2011, 13:35
سمند EF7 ماشین کم مصرفی هست و XU7 هم برای 5 نفر بد نمیسوزونه . در کل هرچی ماشین بزرگتر باشه راحتیش بیشتر و مصرفش هم بیشتر میشه.
hesam4045
30-08-2011, 21:00
متاسفانه به غیر از این دو گزینه برای شما گزینه مناسب تری نیست ، پژو پارس هم میتونید خریداری کنید که من پیشنهاد نمیکنم چون هزینه اضافی در قبال امکانات کمتر و کیفیت پایین تر باید بپردازید .
توی پست های قبلی گفته بودم که پارس سال داشتم نمیگم ناراضی بودم ولی میخام تنوع بشه و یه ماشین دیگه بگیرم نظرم روی هیچ کدوم از ۲۰۶ ها نیست با اینکه مصرفش کمه ولی بدرد کسی یخوره که ۳ نفر یا کمتر باشن نه ما که ۵ نفریم.ضمن اینکه کسانی که عقب ۲۰۶ میشینن خیلی از تنگ بودن جا گله مندند.
سمند EF7 ماشین کم مصرفی هست و XU7 هم برای 5 نفر بد نمیسوزونه . در کل هرچی ماشین بزرگتر باشه راحتیش بیشتر و مصرفش هم بیشتر میشه.......................................... .................................................. .................................................. ........................................منم میگم حالا اگه مصرفش ازبقیه خودروها یکم بیشتربود اشکال نداره بهتر از اینه که وقتی توی ماشین میشینیم معذب باشیم.
206 sd هم موجوده البته عقبش فقط بچه زیر 10 سال جامیشه!!
405 tu5 خوبه lx tu5 هم خوبه من خودم سورن داری صدی 8.8 لیتر میسوزونه ازش عکس هم گذاستم تو تایپیک سمند...
اره ۲۰۶ که کلا نظرم روش نیست حتی اگه قیمتش ۱۰ تومن باشه ولی سورن و سمند ال ای ایکس بهتره ......مخصوصا سورن ای ال ایکس
Pourya-pc
30-08-2011, 21:58
حیف که سورن ای ال ایکس با موتور EF7 نمیدن دست مردم وگرنه فاتحه پارس و ال 90 و انواع 206 و 207 خوندست . کلا توی این رده سورن ای ال ایکس ماشین خوبی میشد . هرچند که موتور XU7 هم موتور بدی نیست اما دورش خیلی وقته تمام شده .
hesam4045
30-08-2011, 22:11
حیف که سورن ای ال ایکس با موتور EF7 نمیدن دست مردم وگرنه فاتحه پارس و ال 90 و انواع 206 و 207 خوندست . کلا توی این رده سورن ای ال ایکس ماشین خوبی میشد . هرچند که موتور XU7 هم موتور بدی نیست اما دورش خیلی وقته تمام شده .................................................. .................................................. .................................................. .....
الان همین موتوری که روش هست صدی چند میسوزونه??
حیف که سورن ای ال ایکس با موتور EF7 نمیدن دست مردم وگرنه فاتحه پارس و ال 90 و انواع 206 و 207 خوندست . کلا توی این رده سورن ای ال ایکس ماشین خوبی میشد . هرچند که موتور XU7 هم موتور بدی نیست اما دورش خیلی وقته تمام شده .
.................................................. .................................................. .....................................فکر میکنم به خاطر فروش سمندال ایکس این کارو میکنن.
از فروش سورن ای ال ایکس فعلا خبری نیست میگن میخان از ماههای دیگه و با موتور ef7 بفروشن.
البته شایعه هم زیاده میگن این نوع موتور (ef7) رو دیگه روی سورن ای ال ایکس نمیزنن و میخان که روی دنا بزنن. و سورن ای ال ایکس رو با همون موتوری که تا تالان میزدن تولید کنن . من نمیدونم مگه فرق مصرف بنزین این دو تا موتور چقدره ؟؟
mohamad skystar
01-09-2011, 12:33
البته شایعه هم زیاده میگن این نوع موتور (ef7) رو دیگه روی سورن ای ال ایکس نمیزنن و میخان که روی دنا بزنن. و سورن ای ال ایکس رو با همون موتوری که تا تالان میزدن تولید کنن . من نمیدونم مگه فرق مصرف بنزین این دو تا موتور چقدره ؟؟
دوست من تمام محصولات ایران خودرو در آینده با موتور کم مصرف هم TU5 و هم EF7 وارد بازار خواهند شد.
شرکت داره تیراژ تولید موتورهای TU5 رو بالا میبره و روی سمند , 405 هم نصب شد
اما به دلایل نبود سازمان دهی در تولید این موتور گاهی اوقات محصولاتی که با این موتور به بازار میان
یه بازه زمانی فاصله میوفته و دچار مشکل میشن.
از طرفی اسرار بر تولید موتور های XU7 هم دلیلی هست بر این مشکل.
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
.................................................. .................................................. .................................................. ....
الان همین موتوری که روش هست صدی چند میسوزونه??
موتور XU7
مصرف داخل شهر 12 لیتر
خارج از شهر 9 لیتر
ترکیبی 8.5 لیتر
hesam4045
01-09-2011, 12:48
موتور XU7
مصرف داخل شهر 12 لیتر
خارج از شهر 9 لیتر
ترکیبی 8.5 لیتر[/QUOTE]
................................................ موتور (ef7) چقدر میسوزونه؟
مصرف داخل شهر 12 لیتر
فکر نکنم اینقدر بالا باشه رو مدل های نود که مالتی پلکس شدن من بیشتر 9 ندیدم عکس هم گذاشتم تو تایپیک سمند...
mohamad skystar
01-09-2011, 16:47
موتور XU7
مصرف داخل شهر 12 لیتر
خارج از شهر 9 لیتر
ترکیبی 8.5 لیتر
................................................ موتور (ef7) چقدر میسوزونه؟[/QUOTE]
موتور EF7 که الان روی سمند نصب شده
مصرف خارج از شهر 6.5 لیتر
داخل شهر 11 لیتر
ترکیبی 8 لیتر
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
فکر نکنم اینقدر بالا باشه رو مدل های نود که مالتی پلکس شدن من بیشتر 9 ندیدم عکس هم گذاشتم تو تایپیک سمند...
دوست من 12 لیتر در شهر میسوزونه و این مورد رو خود ایران خودرو هم تو سایت زده
هم برای سمند LX مولتی پلکس هم برای سورن مولتی پلکس
hesam4045
09-09-2011, 21:16
سلام دوستان یه ماکسیما 84 سورمه یی رنگ که اندازه دو وجب گلگیر و در عقب رنگ داره چند میارزه ؟خودش میگه 22 تومن ....
mohamad skystar
09-09-2011, 23:23
سلام دوستان یه ماکسیما 84 سورمه یی رنگ که اندازه دو وجب گلگیر و در عقب رنگ داره چند میارزه ؟خودش میگه 22 تومن ....
اگر اتوماتیک باشه خیلی خوب گفته اگه دستی باشه به روز گفته
hesam4045
09-09-2011, 23:28
دستیه ...با توجه به امکانات دیگه ماکسیما البته غیر از مصرف سوخت بالا و ...شما بودید اینو میگرفتید یا پارس جدید با موتور TU5 ؟؟؟
mohamad skystar
09-09-2011, 23:45
دستیه ...با توجه به امکانات دیگه ماکسیما البته غیر از مصرف سوخت بالا و ...شما بودید اینو میگرفتید یا پارس جدید با موتور TU5 ؟؟؟
دوست من ماکسیما و پارس جدید هیچ ربطی به هم ندارن.
هر خودرو با هم ردیف خودش مقایسه میشه.
پارس رو باید با سمند - 405 -تندر و...... مقایسه کنیم و ماکسیما رو با سوناتا-کمری و .....
من ماکسیما دستی رو اصلا ترجیح نمیدم چون واقعا زیر بارش نمیرن.
پارس TU5 به نظر من الان بهترین نوع بین خانواده پارس هست.
shakib56
15-09-2011, 16:07
سلام
به نظر من بیخیال ماکسیما اونم با 6 سال کارکرد!! چون فقط هزینه هات رو بالا می بری و دیگه ماکسیما اون کلاس سابق رو هم نداره.
خانواده سمند و پرشیا و این قبیل تانک های ایران خودرو رو رو هم بذار کنار چون همشون سر و ته یه کرباسن و زود لش(افتاده) می شن. به نظر من با 20 تومن اگه دنبال یه ماشین نسبتا شیک و با امکاناتی یه ام وی ام 530 بگیر و اگه به فکر فروش و سادگی بیشتری هستی یه 206 اس دی اتومات بگیر البته 207 اتومات هم گزینه بدی نیست چون ایران خودرو فرصت کمتری داشته تا خرابش کنه و نسبتا جدیده.
Arash_ramaz
09-10-2011, 16:12
الان زیر 20 تومن mvm 530 هم گیر میاد با امکانات عالی
من تا حالا سوارش نشدم ولی از هرکی پرسیدم گفتن کمک فنر های مزخرفی داره
hesam4045
10-10-2011, 19:33
با تشکر از همه دوستان سمند ای اف 7 بنزینی ثبت نام کردم.
delta_3000
07-11-2011, 17:43
زیر 23 تومن به نظر من برو جن 2 بگیر
هم جوابشو پس داده و هم خودرو عالییی هست
اگه چیز تمیزشو پیدا کردی برو بگیرش
POROMA2008
08-08-2013, 02:39
الان زیر 20 تومن mvm 530 هم گیر میاد با امکانات عالی
کجا هست ؟؟؟؟ نکنه پست قدیمیه
کجا هست ؟؟؟؟ نکنه پست قدیمیه
پست برای ۲ سال پیشه ! الان با ۲۰ تومن ام وی ام ۱۱۰ می تونین بخرین ! :دي
shadows_funeral
08-08-2013, 20:15
تاپیک مربوط برای مشاوره خرید وجود دارد. فلذا این تاپیک قفل می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.