مشاهده نسخه کامل
: استفاده از کینکت به جای موشن کپچر؟!!!
alone_son
22-08-2011, 16:24
سلام به همگی دوستان 3d کار
خیلی از ما دوست داریم یک دستگاه موشن کپچر داشته باشیم یعنی همه ما:27:ولی به دلیل قیمت
بسیار بالایی که داره نمی توانیم بخریم از طرفی همه ما انیم کردن را تجربه کردیم و می دونیم انیم کردن
با دست بدونه یک وسیله چقدر سخت و بی کیفیت هستش:2:
من یک چیزایی درباره کینکت هم شنیدم و هم دیدم
شما خودتون ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این را هم ببینید
می خواستم ببینم کسی در این باره اطلاعاتی نداره؟؟؟
یعنی واقعا میشه از کینکت به عنوان موشن کپچر استفاده کرد؟؟؟
کسی تا حالا این کار را نکرده ببینه میشه یا نه؟؟؟
اين همون كينكت ايكباكس هست يعني ؟
با حساب اين ويديو پس ديگه احتياج به حسگر حركتي نيس؟
ولي فك ميكنم خيلي محدود باشه محدود به فضايي كه دوربينه ميتونه شناسايي كنه.برا حركتايي كه ميدانه بيشتري ميخوان جواي نميده
anti-military
23-08-2011, 00:04
منم تنها اطلاعاتی که دارم چندتا ویدیو تو یوتوب هست که به نظر خیلی جالب در اومدن . حتما اینا رو ببینید ...
.:PAR3A:.
23-08-2011, 00:39
درایور هاش واسه ی PC فکر کنم اومده... البته کینکت واسه ی یک انیمیشن Realistic اونقدرایی که واسه ی بازی مناسبه نیست ها!!! ولی بازم از هیچی خیلی بهتره...
این کینکت چقدر هست ؟
.
اینطور که نشون میده خیلی کاربرد باید داشته باشه !
23-08-2011, 16:25
کینکت حدود 165-170 هست...
کینکت حدود 165-170 هست...
هزار ؟!
فقط همین !!؟
وسایل جانبی هم میخواد ؟!
یعنی الآن این همون نی که باهاش بازی میکنن ؟
بازی هاش گرونه ؟
alone_son
23-08-2011, 23:27
هزار ؟!
فقط همین !!؟
وسایل جانبی هم میخواد ؟!
یعنی الآن این همون نی که باهاش بازی میکنن ؟
بازی هاش گرونه ؟
آره دیگه این همونه که با هاش بازی می کنند
وسیله جانبی هم فکر نکنم بخواهد
بازی هاش هم معلومه دیگه وقتی کینکت کپی خور شده باشه بازی هاش هم کپی رایتیه دیگه یعنی همون قیمت کپی
دوستان اگه کسی قصد خرید داره حتما بخره و به غیر از بازی این ساخت انیمیشن هم با هاش تست کنه
و بیاد اطلاع بده ببینیم کیفیتش چه جوریه
ممنون:40:
23-08-2011, 23:45
این همونیه که باهاش بازی میکنن ، بازی هاش هم تو تهران 1600 و توی شهر ما 2500 و شهر های دیگه هم 2000 و ایناس خلاصه : دی
داشتنو من دارم ، ولی حقیقتش جرئت نکردم با هـــک و ایناش درگیر بشم واسه پی سی : دی
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
این همونیه که باهاش بازی میکنن ، بازی هاش هم تو تهران 1600 و توی شهر ما 2500 و شهر های دیگه هم 2000 و ایناس خلاصه : دی
داشتنو من دارم ، ولی حقیقتش جرئت نکردم با هـــک و ایناش درگیر بشم واسه پی سی : دی
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
e
خو پاشو پاشو ، برو هکش کن : دی
گول بخور : دی
ممکنه اگه بد -- بشه از کار بیوفته یعنی ؟!
SSS_HHH_OOO
25-08-2011, 03:51
خوب این کینکت اساس کارشو من قبلا خیلی دنبالش رفتم
چندتا مشکل اساسی داره
اولیش تو عمق حرکاته
وقتی روبروش وایسادی حرکات دست رو به سمت طرفین خیلی خوب در میاره ولی برای حرکات دست به سمت جلو و عقب خیلی میلنگه
دوم اینکه به حرکات اعضای ریزتر حساس نیست
مثلا انگشتا و اگه خیلی هم بخوان کار کنن روش با کیفیت پایینی انگشتا رو تکون میده
بازیهایی هم که تو اکس باکس هست بر اساس حدود حرکت دست و پا کار میکنه و حرکاتش اگه دقت کنید از پیش آماده شده است و مثل دقیقا حرکت دست و پای خود شخص نیست
در کل خیلی مونده تا پیشرفت کنه و به جایی برسه که بخواد جای موشن کپچر بگیره
شهاب توی اون فیلمی که دوستان گزاشتن اینطور که معلومه فاصله ها رو هم تشخیص میده !
یعنی طرف دستشو که میاره جلو ، آبی میشه و بدنش که دور تره سبز رنگ !!
البته خوب لنگ که باس بزنه ، هر چی باشه بدون تکنولوژی های پیشرفته داره حرکتو تشخیص میده
با حرف شهاب کاملا موافقم... توی عمق ضعیفه ، البته نه خیلی ولی به هر حال ضعیفه... نکته اصلی اینه که همون طور که شهاب گفت اعضای ریز رو نمیتونه تشخیص بده... مثلا انگشتا... به نظرم خیلی نباید انتظار موشن کپچرو ازش داشت ، فقط میشه به عنوان یه کنترلر گیم با تکنولوژی بالا روش حساب کرد...
alone_son
26-08-2011, 19:58
حالا به نظر شما میشه ازش برای ساخت حرکات یک بازی استفاده کرد؟؟؟
کسی نخریده خودش عملا انجام بده؟؟؟
راستی ضعیفیش چه جوریه ؟؟یعنی میشه با یکمی و رفتن تو 3d max درستش کرد ؟؟
*Forgotten*
27-08-2011, 00:13
اصل اینه که حرکت اصلی رو داشته باشیم ویرایشش که دیگه آب خوردنه
ولی تو سال 2011 قسمت گرافیک (به طور کلی) خیلی پیشرفت کرده و الان پردازشگرهایی مثل APU اومده
الان که شما این تاپیکو زدید متوجه شدم در آینده نزدیک استفاده از دستگاهای موشن کپچر تو خونه دیگه رویا نیست با قیمت های بسیار پایین
بزودی هر کس میتونه انیمیشن های خیلی خفن با سرعت بالا درست کنه خیلی عالی میشه
payman bay
31-08-2011, 01:16
-- کردن نمیخاد
نرم افزار Brekel Kinect Setup v0.36 رو دان کردم
و پلاگین Brekel Kinect MoBu Device v0.12 واسه Motion Builder ولی گرافیک خیلی قوی میخاد که بتونه تصاویر اچ دی که کینکت میفرسته رو پردازش کنه تا از طریق MotionBuilder فایل FBX رو ببری توی max. جایی که تست رو انجام میدی باید نورش زیاد باشه و..... زیاد یادم نمیاد چون یه سال پیش انجامش دادم.
نرم افزاراش توی این لینکه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.