PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل چیه؟!!

Yashar_satyr
22-08-2011, 15:49
سلام - سیستم من موقعه اجرا بازی از کار مافته و یه دفه صفحه مشکی میاد و باید سیستم رو روشن خاموش کرد - کارت گرافیک هم تست کردم رویه سیستم دیگه سالم بود - حالا به پاور شک دارم - پاور سیستم رو تا ویندوز بالا میاره - حالا مشکل از چی می تونه باشه؟! در ضمن درست بعد از اومدن صفحه مشکی دوره فن گرافیک میره بالا-

MAIN = GIGA H55M-USB3
RAM = 2Gx2=4G 1600 CORSAIR
CPU = INTEL CORE I3 540 3.07MHz
VGA = XFX ATI HD 6870
POWER = GREEN GP885B
HDD=1T SEAGATE
OS= 7 - 32 + 64BIT

EXTREME
22-08-2011, 16:46
اگه گرافیک رو سیستم دیگه چک شده پس مشکلی نداره
من فکر کنم شما ویندوز هم قبلا عوض کردید و درایور هم به روزه پس مشکل نرم افزاری نیست
شما تو سیستم خودتون با نرم افزار FURMAK به مدت 15 دقیقه تست پایداری بگیرین ببینید چه اتفاقی میفته و دمای گرافیک رو هم ببینید
همچنین با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید
نتیجه نگرفتین بگین
در ضمن دمای سایر قطعات هم چک بشه
بایوس مین رو هم آپدیت کنید

Yashar_satyr
22-08-2011, 17:11
ویندوز عوض شده(هم 32 و هم 64 سون نصبه) آخرین درایور هم نصبه + بایوس مین هم آخرین آپدیت هستش.
دمای سایر قطعات طبیعیه و گرافیک در حالت نرمال 45 تا 50 و در حالت کار به 70 می رسه.

با اون نرم افزار اگه تست کنم سیستم از کار می افته و صفحه مشکی میاد.
عجیب انجاست که پاور و گرافیک رو رویه سیستم دیگه انداخت و جواب داد البته مین و رم و سی پی یو آن سیستم خیلی پایین بود و برق زیادی مصرف نمی کرد - ولی مین و رم و سی پی یو من بالاست و برق زیاد مصرف می کنه.

EXTREME
22-08-2011, 18:06
ویندوز عوض شده(هم 32 و هم 64 سون نصبه) آخرین درایور هم نصبه + بایوس مین هم آخرین آپدیت هستش.
دمای سایر قطعات طبیعیه و گرافیک در حالت نرمال 45 تا 50 و در حالت کار به 70 می رسه.

با اون نرم افزار اگه تست کنم سیستم از کار می افته و صفحه مشکی میاد.
عجیب انجاست که پاور و گرافیک رو رویه سیستم دیگه انداخت و جواب داد البته مین و رم و سی پی یو آن سیستم خیلی پایین بود و برق زیادی مصرف نمی کرد - ولی مین و رم و سی پی یو من بالاست و برق زیاد مصرف می کنه.
رم مصرفی نداره مینتون هم چیپ h55 هست که این مدل اینقدر مصرف نداره
سی پی یو تون هم 32 نانومتریه سری westmere با گرافیک مجتمع و کم مصرفه
با این تفاسیر من به مینتون شک دارم چون به قطعه ی دیگه ای نمیتونه ربط داشته باشه
برای اینکه این موضوع ثابت بشه پاور اون سیستم رو بزنید به سیستم خودتون اگه مشکل حل شد از پاور بوده وگرنه اگه مشکل حل نشد ایراد از مین باید باشه

Yashar_satyr
22-08-2011, 18:16
یه پاور 1235 گرین انداختم و یه ساعت بازی کردم - مشکلی پیش نیومد. نظرتون چیه که پاور رو بفرستم گارانتی؟
گرین خدماتش چطوریه؟
یه بار گرافیک رو فرستادم پس پاور رو هم می فرستم.

EXTREME
22-08-2011, 18:33
یه پاور 1235 گرین انداختم و یه ساعت بازی کردم - مشکلی پیش نیومد. نظرتون چیه که پاور رو بفرستم گارانتی؟
گرین خدماتش چطوریه؟
یه بار گرافیک رو فرستادم پس پاور رو هم می فرستم.
اگه با یه پاور دیگه مشکلی نداشتین پس همون پاور ایراد داشته اگه پاور سالم باشه که عوض نمیکنن ممکنه پاور کم باشه برای سیستم شما که من بعید میدونم گرین 885 برای سیستم شما کم باشه
شما با 1 ساعت تست زود نتیجه نگیرید 4 ساعت بازی کنید اگه دیدید واقعا درست شده بفرستینش

Yashar_satyr
22-08-2011, 18:37
اگه با یه پاور دیگه مشکلی نداشتین پس همون پاور ایراد داشته اگه پاور سالم باشه که عوض نمیکنن ممکنه پاور کم باشه برای سیستم شما که من بعید میدونم گرین 885 برای سیستم شما کم باشه
شما با 1 ساعت تست زود نتیجه نگیرید 4 ساعت بازی کنید اگه دیدید واقعا درست شده بفرستینش
دیگه نمیشه تست کرد - یا مشکل پاوره یا مین - از گرافیک نیست چون تویه 2 3 تا سیستم تست کردم - فردا پاور رو می فرستم - گرین خدماتش خوبه؟؟

EXTREME
22-08-2011, 18:39
دیگه نمیشه تست کرد - یا مشکل پاوره یا مین - از گرافیک نیست چون تویه 2 3 تا سیستم تست کردم - فردا پاور رو می فرستم - گرین خدماتش خوبه؟؟
چرا نمیشه تست کرد؟
تست کنید تا مطمئن شین که پاور ایراد داره یا مین
ممکن هم هست پاور مشکل نداشته باشه و برای سیستم شما کم باشه مولتی متر دارین که ولتاژ های خروجی پاورتون رو بگیرید ؟

Yashar_satyr
22-08-2011, 19:00
چرا نمیشه تست کرد؟
تست کنید تا مطمئن شین که پاور ایراد داره یا مین
ممکن هم هست پاور مشکل نداشته باشه و برای سیستم شما کم باشه مولتی متر دارین که ولتاژ های خروجی پاورتون رو بگیرید ؟
چی هست ؟ نرم افزاره؟ منظورتون اهم متر هستش. بله هست - ولی فردا می فرستم.
چون قبلا با مین+سی پی یو+رم قبلیم همین طور صفحه مشکی می اومد و واسه همی مین رو عوض کردم و گرافیک مشکل نداشت - دیدم باز هم صفحه مشکی می آید فهمیدم گرافیک مشکل داره فرستادم گارانتی حالا باز هم صفحه مشکی می آید - کل داستان همیه؟
فقط مونده پاور - حالا نظرتون چیه؟؟؟ من که موندم چیکار کنم- معلوم نیست مشکل از چیه؟؟!؟!؟!؟!؟

EXTREME
22-08-2011, 19:05
چی هست ؟ نرم افزاره؟
نه بابا یک وسیله هست برای گرفتن ولتاز و مقاومت

Yashar_satyr
22-08-2011, 19:33
الان از Hwmonitor دیدم ماکس برق سی پی یو 73 شده و مین آن 12 هستش و میانگین ان 24W هستش آیا مشکلی نداره که رسیده به 73 ؟؟؟
ولتاژ گرافیک هم 0.95V ثابت است

EXTREME
22-08-2011, 19:53
الان از Hwmonitor دیدم ماکس برق سی پی یو 73 شده و مین آن 12 هستش و میانگین ان 24W هستش آیا مشکلی نداره که رسیده به 73 ؟؟؟
ولتاژ گرافیک هم 0.95V ثابت است
یک عکس از hw monito در همین حالت بزار اینجا

Yashar_satyr
22-08-2011, 20:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
22-08-2011, 22:01
دما ها خوبن برای ولتاز اینطوری نمیشه فهمید با مولتی متر باید ببینید