مشاهده نسخه کامل
: Live with Walkman » گوشي اندرویدي Sony Ericsson برای عاشقان موسیقی
سلام
می خوام این گوشی رو بخرم
فیلم های 720p رو پخش میکنه؟مثلا یه فیلم با پسوند MKV و رزولوشن 1280*720 با بیتریت 5 مگ رو پخش میکنه؟neo مشخصاتش دقیقا با این یکی هست فقط رزولوشن ال سی دی فرق میکنند پخش میکنه؟
تو اجرای بازی ها کم میاره؟
اگه به خواهید دوباره گوشی بخرید چی میگیرید؟ چرا؟
ایراد این گوشی چیه؟
باطری چه طوره؟
Hard reasetداره؟
و...
اره راحت اجرا میکنه MX Video Player اگه این نرم افزار رو که نصب کنی دیگه به هیج فرمتی نه نمیگه!
بازی هایی که برای خودش بوده ودان کردم که تا امروز برای من مشکلی نداشته.
گالکسی نوت میگیرم:31: ازش خوشم میاد:31:(زیاد عیب نداره اینگوشی)
فقط رزولیشن! که اونم به نظرم خوبه چون متناسب با سخت افزار و گوشی رو خیلی روون کرده:20:
خوبه مثل همه اندرویدها.
هارد ریست رو نمیدونم ولی فلش بهش میخوره باید یه کابل بگیری
vahidsport
27-01-2012, 16:55
تایپ کردن "فارسی" چه طوره؟اندازه تصویر جوری هست که تو حالت عمودی(landscape منظورم نیست) راحت تایپ کرد؟
ویبرش چه طوره؟
موقع زنگ خوردن صداش رو میشه شنید؟ کلا وظیفه زنگ خوردن ش رو خوب انجام میده؟ بر خلاف ویواز پرو!!!! تا حالا شده زنگش رو به خاطر نشنیدن صدا یا ویبره از دست بدید؟
ویبرش مثل بقیه ی سونی هاست ، مثل سامسونگ و نوکیا چشات به لرزش نمی افته
صدای زنگش کافیه زیادم هست
تایپ فارسیش تو اون وضعیت من رو که اذیت نمی کنه مخصوصا که تایپ بدون برداشتن انگشتش رو فارسی هم کار می کنه و خیلی عالیه
اگه انگشت هات خیلی بزرگن باید بیخیال این سایز گوشی بشی کلا
همانا ما آپدیت کردیم به 62 و همانگونه که قرار بود اتفاقی نیفتاد و چیزی از تغییر حس نکردیم!
باگ هایی رو قرار بود ببنده که نمیشه حس کرد و تو مصرف باتری قراره بهینه بشه که بعدا میگم شد شد یا نه!
vahidsport
28-01-2012, 11:26
اندروید 4 براش اموده؟
چه خبره؟
نه بابا این آپدیت فریمور جدید هست نه اندروید جدید.
چیزی که گوشی شما به اسم build number ارائه می کنه.
mojtaba182003
29-01-2012, 01:42
2.3.7 میگن اومده کسی لینک درستی و اموزش کاملی ازش سراغ داره ؟
این سایت گذاشته اما لینکا خرابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golabi_65
29-01-2012, 01:45
چه خبره؟
نه بابا این آپدیت فریمور جدید هست نه اندروید جدید.
چیزی که گوشی شما به اسم build number ارائه می کنه.
پس چرا مال من به 62 آپدیت نمیشه ؟ آوورده چیزشو اون بالا اما نمیشه ، شما چطوری کردی؟ با گارانتیه گوشیت؟
پس چرا مال من به 62 آپدیت نمیشه ؟ آوورده چیزشو اون بالا اما نمیشه ، شما چطوری کردی؟ با گارانتیه گوشیت؟ اصلا عجله نکن چون قرار نیست اتفاق خاصی بیفته با این آپدیت
گوشیتو وصل کن ، بعد که شناخت و کارش تموم شد از بخش notification (همون نوار کشویی بالا) نوع اتصال رو conection mode رو تغییر بده به MTP
من از اول MTP وصل شدم ارور داد ، MSC وصل کردم وقتی که شناخت همونجور که بالا نوشتم تغییر حالتش دادم و کار کرد.
راستی یه فلدری هم بود تو مموری اورجینال روی گوشی به اسم PCCompanion که اولش واسه آپدیت به گوشی ارور میداد و من فکر کردم از اونه و اونو برگردودنم شایدم مربوط به اون باشه ، شاید.
پ.ن: حجمش زیاده نمیدونم دقیقا چقدره ولی با سرعت 512 من 2 ساعتی طول کشید.
پ.ن:اولش واسه دانلود نکرد و از قندشکن استفاده کردم ، اما بعدا که ادامشو خواستم دانلود کنم مشکلی نداشت.
پ.ن:قابلیت resume داشت و من تو دو مرحله دانلودش کردم ، فقط اگه گوشیتون خاموش شد نترسید موقع انتقال فایل خودش خاموشش می کنه و اگه کنسل کنید باز خودش خاموش میکنه و باید روشنش کنید.
2.3.7 میگن اومده کسی لینک درستی و اموزش کاملی ازش سراغ داره ؟من خودم تازه اندرویدی شدم ، این آپدیت رو تو سایت ها دیدم اما به نظر نمی اومد که از طرف شرکت معتبری ریلیز شده باشه
به نظر خودم اگه اینجوری آپدیت بشه که سونی گوشی رو ساپورت نرمافزاری نکنه ، شاید ، ممکنه.
یاری دهنده ای هست که مارا یاری دهد؟
vahidsport
30-01-2012, 16:05
این برنامه رو نصب کنید ببینید که چند امتیاز میده
این کار رو حتما یکی انجام بده لازم داره (ممنون)
X10 خودشو خفه کرد 1400 و تو حالت عادی 1200 تا گرفت و Neo V تو حالت عادی 1600 تا گرفت می خوام بدونم این گوشی چند امتیاز میگیره؟
حجمش هم 800 کیلو هست از سرور Mediafire راحت دان میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X10 خودشو خفه کرد 1400 و تو حالت عادی 1200 تا گرفت و Neo V تو حالت عادی 1600 تا گرفت می خوام بدونم این گوشی چند امتیاز میگیره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F3dl13958ed58mz7)
پنج مارک تو صفحات اول بود!
بعضی موقعا به 2000 هم میرسه.
vahidsport
30-01-2012, 17:58
کمه کمه چقدر هست؟ شما به 2000 رسیدید؟
این طوری باشه خیلی خوبه تو پخش فیلم فکر نمیکنم کم بیاره حتی بازی اگه گیر رزولوشن نیوفته!!!!
آقا این ریست شدن قضیه چیه؟ جدی هست؟سخت افزاری ه یا نرم افزاری ؟ با اپدیت حل میشه؟
این طوری باشه خیلی خوبه تو پخش فیلم فکر نمیکنم کم بیاره حتی بازی اگه گیر رزولوشن نیوفته!!!!
آقا این ریست شدن قضیه چیه؟ جدی هست؟سخت افزاری ه یا نرم افزاری ؟ با اپدیت حل میشه؟
کم کم کم:31: 1750 دیده شده:27: بله من خودم به 2000 رسیدم.
نه با بازی ها اگه رزولیشن خودش باشه اصلا مشکلی نداره حداقل تا امروز من نداشتم
ریست هم به گفته و تجربه ی دوستان از رم گوشیه! مثلا من که الان رم خود گوشی رو دارم مشکل ریست ندارم! اگه میخواین رم بالاتر بگیرین باید خوبشو بگیرن مثلا رم کلاس 10 بگیرین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد! چون دوستانی بودن که رم بالاتر کلاس 4 گرفتن و موقعی که رمشون پر شده با مشکل ریست مواجه شدن!
.:PAR3A:.
30-01-2012, 20:41
به SD ربطی نداره ، اون رم که شما میگین احتمالا منظورتون حافظه Random Access گوشی هست (عین رم کامیپوتر یعنی)...
khafan8288
30-01-2012, 21:23
من خودم این مشکلو داشتم
البته گوشیه من ری استارت نمیشد
وقتی اطلاعات رم بیشتر از 3 یا 4 گیگ میشد
صفحه گوشی رو قفل میکردم دیگه باز نمیشد
باید باتریشو در میاوردم و میزاشتم جاش
بعد فهمیدم که مشکل از رمه
فک کنم رمه تقلبی بود
امروز یه رم دیگه خریدم 6 گیگ ریختم تووش آخ نگفته:31:
golabi_65
30-01-2012, 21:33
در کل در مورد ریست شدن من فکر میکنم کسایی که با گارانتی گرفتن به هیچ عنوان مشکل ریست رو نداشتن.
من خودم سه تا خریدم با گارانتی الان 1.5 ماه میشه ، یک بار هم ریست نشده ، حتی من شاید 1 هفته ام شده که off و on نکنم گوشیو ، اصلا کند نشده ، خیلی خوبه ، با نئو من کار کردم ، در مقابل نئو سریعتر هست چون رزولوشن کمتری داره
در ضمن من رم 16 گیگ ترنسند کلاس 4 با گارانتی هم انداختم براش ، به هیچ عنوان مشکل پیش نیومده
بازم میگم فکر کنم با گارانتی بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد .
vahidsport
30-01-2012, 22:33
1997 خیلی خوبه!!!! شما گوشی رو اور کلاک که نکردین؟کلاک گوشی همون 1GHz هست که 1997 تا گرفته؟
قیمت این گوشی کسی خبر نداره که لان چند شده؟
گوشی رو بفروشم خریدم ش
فقط اگه امکان هست یه چنتا عکس از شب بزارین ببینم چه طوره
"فوکوس پیوسته" تو فیلمبرداری داره ؟
به SD ربطی نداره ، اون رم که شما میگین احتمالا منظورتون حافظه Random Access گوشی هست (عین رم کامیپوتر یعنی)...
آقا من خودم میتونم اون دوتا رو از هم تشخیص بدم! اون که میگم از رمه چون خودم تست کردم میگم! دوستان دیگه هم تست کردن همین نتیجرو گرفتن!
در کل در مورد ریست شدن من فکر میکنم کسایی که با گارانتی گرفتن به هیچ عنوان مشکل ریست رو نداشتن.
اتفاقا من بدون گارانتی گرفتم:دی تا الان که درست بوده:دی
1997 خیلی خوبه!!!! شما گوشی رو اور کلاک که نکردین؟کلاک گوشی همون 1GHz هست که 1997 تا گرفته؟
قیمت این گوشی کسی خبر نداره که لان چند شده؟
گوشی رو بفروشم خریدم ش
فقط اگه امکان هست یه چنتا عکس از شب بزارین ببینم چه طوره
"فوکوس پیوسته" تو فیلمبرداری داره ؟
نه اوور نکردم.
370 390 باید باشه که به نظرم الان نگیری بهتره
گوشی رو فروختی دندون رو جیگر بزار وایسا ارزون شه:دی
عکس تو شب که اصلا تعریف نداره:41: حالا من هم یه عکس از شب گذاشتم یه دونه هم از روز خودت بببین:دی
این فولوکس چی هست حالا؟:دی
vahidsport
31-01-2012, 12:27
گوشی رو که بفروشم منتظر میشم قیمت بیاد پایین
تو شب فکر میکنم از ویواز پرو بهتر انداخته
در مورد "فکوس پیوسته" تو هدیکم ها رو دیدید که در حین فیلم برداری رو هر جسمی که میرید رو اون فکوس میکنه اسم این قابلیت رو تو جی اس ام ارنا زده "continuous autofocus" که ویواز پرو هم داره اینو من رو neo هم دیدم این قابیلت رو ولی سرعت فوکوس ش کم نسبت به ویواز پرو تو X10 که افتضاهه برای تست شما از یه جای دور فیلم بگیرید و 5-6 ثانیه صبر کنید بعد مثلا از فرش یا هر چیز دیگه تو فاصله 10 سانتی فیلم بگیرید بعد 5-6 ثانیه صبر کنید ببینید رو اون جسم فوکوس میکنه یا نه
تو ویواز پرو چون سرعت ش بالاست بودن این خاصیت رو راحت میشه فهمید ولی تو X10 و Neo چون پایین هست(مخصوصا X10) باید تست کنید تا بینید داره یا نه
مثل این فیلم که نمونه فیلم برداری ویواز پرو هست
musa.kahed
31-01-2012, 22:43
سلام
گوشي خوبيه قيمتشم چن وقت پيش از تهران گرفتم 340000تومن بود
khafan8288
31-01-2012, 23:48
من امتحان کردم
1756 بود مال من
vahidsport
01-02-2012, 00:06
این ارقام برای به گوشی با قیمت خیلی خوبه راحت میتونه خیلی از فیلم ها و بازی ها اجرا کنه
قیمت الان ش چنده؟
اینم مال گوشی ما
یکی دیگه هم گرفتم چند دقیقه بعدش این در اومد
جفت اون ------------ ها وطن دانلود هستش دیگه خودتون زحمتشو بکشید :دی
hamid555555
01-02-2012, 13:27
سلام
من تازه خریدمش بدون گاراتی یک هفته پیش 360000 تومان .
یک سوال مگه memory این 512 مگابایت نیست از من نوشه 370 مگا بایت درسته؟
یک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
چطوری از قابلیت Usb Otg استفاده کنیم؟
کابلش پیدا میشه ؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
لطفا جواب بدین من بعدا نگاه می کنم
درباره روش روت کردنش هم بگین
vahidsport
01-02-2012, 16:16
با گارانتی کامتل 385 تومن امروز
تو علائدین باهاش کار کردم ال سی دیش خیلی هم بد نیست هم انداز ش و هم کیفبتش صداش هم بلند هست
khafan8288
01-02-2012, 19:06
چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!!:18:
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟
یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
کابلشو من که تو شهرستان گیر نیاوردم
روت؟ من که عمرا این گوشی رو روت نمی کنم چون همه چیزش به همه چیزش میاد.
khafan8288
01-02-2012, 19:48
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
vahidsport
01-02-2012, 20:01
یک برنامه معرفی کنید که تمام مشخصات گوشی رو نشون بده؟
من تو فحه قبل یه برنامه دادم اون فکر میکنم مشخات رو نشون میده
چشم
حتما میزارم
یه چیزه جالب
من دیروز صبح ازخواب بیدار شدم دیدم گوشیم شارژش تموم شده
باخاموشی زدم به شارژ بعد نگاش کردم دیدم شارژش نصفه هست بعد حس کردم پشت گوشیم خیلی داغ کرده گوشیمو روشن کردم
نرم افزار Battery Booster رو هم نصب کرده بودم قبلا
دمای باتری رو 40 درجه نشون داد درصد شارژ هم 80% بود
شارژر رو از برق کشیدم رفتم زدم به یه پریز دیگه
دیدم نوشته شارژ100%!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاخ درآوردم
باز شارژر رو از پریز کشیدم و زدم به پریز باز 100% نشون داد
این دفعه کلا از پریز کشیدم کلی باهاش کار کردم اما درصد شارژش همون 100% بود گوشیمو خاموش کردمو باتریشو درآوردم و انداختم جاش این دفعه نوشته بود 70% و به حالت عادی برگشت
امروز گفتم باید شارژو کامل خالی کنم بعد بزنم به شارژ از 15% تا 1% پنج دقیقه ای تموم شد
اما هرچی دیگه باهاش کار کردم این 1% کم نشد باخاموشی گوشیمو زدم به شارژ الان که از شارژ کشیدم بعد از نیم ساعت باز همون 100% رو نشون میده
به نظرتون مشکل از چیه؟به خاطر برنامه Battery Booster که نصب کردی نیست؟!!!!!
یه رم داره یه رام داره
مثل تفوت هارد کامپیوتر و رمش میمونه
رم 512 داره یعنی فقط تا 512 مگابایت میتونی رو حافظه ی خود گوشی برنامه یل فایل بریزی که کافیه چون اکثر نرم افزار ها قابلیت انتقال به حافظه ی جانبی یا مموری کارت رو دارن
رام هم مقدار فضاییه برنامه های درحال اشغال میتونن اشغال کنن تا اجرا بشن که قابل افزایش نیست که 370 مگ هست
مثلا باز کردن تنظیمات حدود 10-12 مگ از فضای رام رو میگیره ، برای همین هرازگاهی باید اونو خالی کرد
امیر آقا شرمنده یه چیزی در مورد توضیحاتتون می خواستم بدم....
درست توضیح دادین ها ولی جابه جا گفتید رم این گوشی 512 مگ هست ولی این رم فضایی هست که برنامه هایی که قرار اجرا بشن تو این رم میرن
و رام این گوشی 1 گیگ هست که ما فقط از 370 مگ اون میتونیم استفاده کنیم اونم فقط برای نصب برنامه و چیز های دیگه که بقیه اون یک گیگ رو سیستم عامل این گوشی روش نصب هست (مثل درایور C کامپیوتر که ویندوز تو اون نصب میشه):46:
khafan8288
01-02-2012, 20:09
دوستان کسی تا حالا از وایرلس این گوشی استفاده کرده؟
من امتحان میکنم مودم رو میشناسه کانکت هم میشه اما وقتی میخوام برم توو یه سایتی اون سایت رو لود نمیکنه
مشکل چیه؟
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
من تو فحه قبل یه برنامه دادم اون فکر میکنم مشخات رو نشون میده
به خاطر برنامه Battery Booster که نصب کردی نیست؟!!!!!
امیر آقا شرمنده یه چیزی در مورد توضیحاتتون می خواستم بدم....
درست توضیح دادین ها ولی جابه جا گفتید رم این گوشی 512 مگ هست ولی این رم فضایی هست که برنامه هایی که قرار اجرا بشن تو این رم میرن
و رام این گوشی 1 گیگ هست که ما فقط از 370 مگ اون میتونیم استفاده کنیم اونم فقط برای نصب برنامه و چیز های دیگه که بقیه اون یک گیگ رو سیستم عامل این گوشی روش نصب هست (مثل درایور C کامپیوتر که ویندوز تو اون نصب میشه):46:
اون نرم افزارو هم حذف کردم
اما باز اون جوریه
راستی الان که به گوشیم نگاه کردم شارژش شده 98%
فک کنم درست شده باشه
خداکنه که مشکلی نداشته باشه خیلی ناراحتم
من به شخصه تا حالا مشکلی با وایرلسش نداشتم :-??
khafan8288
01-02-2012, 21:25
من به شخصه تا حالا مشکلی با وایرلسش نداشتم :-??
دوست عزیز شما وقتی از طریق گوشی با مودت کانکت میشی دیگه هیچ کاره دیگه ای رو انجام نمیدی؟
khafan8288
02-02-2012, 02:26
یه سوال
دوستان شما چند دقیقه ای گوشیتون شارژ میشه؟
واسه کارکردن معمولی چقدر دوام میاره؟
راجع به مورد اول باید بگم نه, بعد یوزر پسورد زدن کاره دیگه ای نداشت .
راجع به شارژ هم باید بگم واقعا کمه ... اگه مجبور نشم روزی دوبار شارژش کنم هنر کردم . البته خیلی ازش کار میکشم اما باز هم به نظرم کم نگه میداره
vahidsport
02-02-2012, 10:03
تمام گوشی های اندروید شارژ کم نگه میدارن چون از سخت افزار وحشتناک کار میکشه من فقط رو گوشی های گالاسی اس و اس 2 شنیدم میگن خوب نگه میدارن مطمئن نیستم
دوست عزیز شما وقتی از طریق گوشی با مودت کانکت میشی دیگه هیچ کاره دیگه ای رو انجام نمیدی؟ موقعی که با گوشی برای اولین بار کانکت میشی ازتون یه رمز می خواد که این همون رمز هست که توی مودم دادید بعد از وارد کردن رمز و دفعات بعدی دیگه ازتون رمز نمی خواد من با این گوشی تست نکردم ولی با ویواز پرو ایکس 10 و نئو تست کردم حتی لپ تاب هم همینه کلا روند کانکت شدن با وای فای همینه اگر نوع شبکه رو WAP, WAP2 و یکی دو مدل دیگه هست بزارید در این صورت شما یه رمز تو مودم تون وارد میکنید و اگر هر دستگاه وایفای دار دیگه ای به خواد از وای فای مودم شما استفاده کنه باید اون رمز رو بزنه شما فقط باید رمز مودمت رو بدونی همین (خودتون عوض میتونید بکنید)
یه روش دیگه هم هست خودم تست نکردم و کاربرد ش هم کمه معمولا با همون روش های بالا میرن که رو مودم یه دکمه داره با اون میرن چه طوریش رو نمیدونم
راستی این گوشی root میشه؟کسی انجام داده؟
khafan8288
02-02-2012, 10:19
تمام گوشی های اندروید شارژ کم نگه میدارن چون از سخت افزار وحشتناک کار میکشه من فقط رو گوشی های گالاسی اس و اس 2 شنیدم میگن خوب نگه میدارن مطمئن نیستم
موقعی که با گوشی برای اولین بار کانکت میشی ازتون یه رمز می خواد که این همون رمز هست که توی مودم دادید بعد از وارد کردن رمز و دفعات بعدی دیگه ازتون رمز نمی خواد من با این گوشی تست نکردم ولی با ویواز پرو ایکس 10 و نئو تست کردم حتی لپ تاب هم همینه کلا روند کانکت شدن با وای فای همینه اگر نوع شبکه رو WAP, WAP2 و یکی دو مدل دیگه هست بزارید در این صورت شما یه رمز تو مودم تون وارد میکنید و اگر هر دستگاه وایفای دار دیگه ای به خواد از وای فای مودم شما استفاده کنه باید اون رمز رو بزنه شما فقط باید رمز مودمت رو بدونی همین (خودتون عوض میتونید بکنید)
یه روش دیگه هم هست خودم تست نکردم و کاربرد ش هم کمه معمولا با همون روش های بالا میرن که رو مودم یه دکمه داره با اون میرن چه طوریش رو نمیدونم
راستی این گوشی root میشه؟کسی انجام داده؟
مودم من پسورد نداره
دوباره سعی خودمو هم میکنم
بله روت میشه
من روت کردم
vahidsport
02-02-2012, 11:18
اگه پسورد نداشته باشه که هر کسی راحت میتونه از اینترنت شما استفاده کنه؟
ADSL دارید با WiMax ؟
مدل مودمون چیه؟
khafan8288
02-02-2012, 13:34
اگه پسورد نداشته باشه که هر کسی راحت میتونه از اینترنت شما استفاده کنه؟
ADSL دارید با WiMax ؟
مدل مودمون چیه؟
بله میدونم که میتونن استفاده بکنن
اما فعلا این کارو کردم
adsl دارم
مدل مودم tp-link w8901g
vahidsport
02-02-2012, 23:35
آقا اگه برات مقدور بازی Need for Speed ™ Hot Pursuit نصب کنید ببینید اجرا میکنه جم بازی حدود 300 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست اول ایت تاپیک هم نوشته برای HVGA هست ولی مثل اینکه برای ARM v6 هست این گوشی Arm v7 شاید جواب نده نمیدونم
Green_life
03-02-2012, 11:43
سلام.یه سوال داشتم
آپدیت جدید برا این گوشی اومده که فقط از طریق pc قابل آپدیت شدن هست
حالا که میخوام آپدیت کنم همون اول آپدیت کردن ارور میده.بنظرتون مشکل از کجاست؟
یا اصلا" بخاطر اینکه ایران هستیم نمیشه آپدیت کرد؟!
لطفا" راهنمایی کنید؟
سلام.یه سوال داشتم
لطفا" راهنمایی کنید؟
این که معلومه باید از وی پـــــــــی ان استفاده کنی.
ولی از من میشنوی اپدیت نکن چون تغییری احساس نمیشه به جز رفع باگ
من یه w810 داشتم که دکمه های ولوم کار تغییر ترک رو هم می کردن
ولی این ابله اینجوری نیست و باید صفحه رو روشن کنی و قفلشو باز کنی تا بتونی که ترک عوض کنی!
کسی برنامه ای سراغ داره که بشه تعریف دیگه ای رو دکمه های خارجی انجام داد؟
مثلا با نگه داشتن دکمه ولوم ترک عوض شه
یه مورد دیگه پلیر خود گوشی آلبوم رو به صورت ریپیات پخش می کنه یعنی هی از ترک آخر دوباره میره ترک 1 کسی میدونه کجا میشه ریپیتشو برداشت؟
خوب اینم یه روش برای مخفی کردن فایل هاتون از گالری گوشی.
همونطور که دقت کردین گالری گوشی همه ی فایل های عکس و ویدئو توی گوشی رو لود می کنه و کافیه دست کسی بدینش تا پتتون ریخته شه رو آب.
حالا اگه نخواین کسی عکس های خصوصیتون رو ببینه کافیه یه فولدر به اسم .nomedia (نقطه اول کلمه باید باشه) درست کنید و این فایل هارو بریزین توش.
پ.ن: این فولدر رو تو بخش اصلی درست نکنید چون ممکنه اختلالی تو لود همه ی عکس ها ایجاد کنه مثلا یه فولدر با اسم personal ایجاد کنید و بعد یه فولدر توش با اسم .nomedia
برای ایجاد فولدری با چنین اسمی نیاز به فایل منیجر دارید که من astro رو پیشنهاد میدم. ایجاد فولدری که اول اسمش نقطه داشته باشه تو کامپیوتر ممکن نیست یا حداقل من بلد نیستم.
حالا فقط از طریق همین فایل منجر به اون فایل ها دسترسی خواهید داشت.
البته با نرم افزار هایی هم میشه این فایل هارو مخفی کرد ولی من اطمینان نمی کنم به نرم افزار ها چون فرمت فایل رو عوض می کنن و هنوز نرم افزاری پیدا نکردم که اذیتم نکنه!
golabi_65
04-02-2012, 15:31
سلام.یه سوال داشتم
لطفا" راهنمایی کنید؟
ظاهرا این مشکل میتونه از این موارد باشه :
آخرین ورژن pc companion نصب باشه ، 2.0.2 فکر کنم.
رم گوشی اگه همون 2 گیگ که رو خودشه باشه فکر کنم آپدیت نمیکنه به 62
من خودم هر 2تا کار رو انجام دادم که آپدیت شد ، حالا نمیدونم مشکل از کدوم بوده
در ضمن به هیچ عنوان هم به وی پی ان و این چیزا نیاز نبود ، با IP ایران راحت آپدیت شد . حدود 160 مگ هم دانلود باید بشه .
مموری من 8 بود و آپدیت شد ولی کل محتویات مموری اصلی رو منتقل کرده بودم روش
khafan8288
04-02-2012, 20:21
سلام
آقا این گوشی واقعا عالیه اااااااااااااا
من بنچمارک x10-x10 mini-x10 mini pro رو با لایو مقایسه کردم زمین و آسمون فرق دارن
مال لایو من 1800 اما مال X10ها از 560 بالاتر نرفته
هرکی میخواد بخره بخره
به خدا خیلی گوشیه مشتیه
vahidsport
04-02-2012, 23:39
قیمت ش بالاست قیمت الی این گوشی 300 هست
قیمت امروز این گوشی رو کسی داره؟
تو این یکی دو روز قبل فکر میکنم حدود 5-10 تومن قیمتش اومده پایین
taghi_ramzi
05-02-2012, 20:07
با سلام و ادب
قیمتش در حال حاضر تو فروشگاههای تهران چقدره؟ با تشکر.
vahidsport
06-02-2012, 16:42
مناسب ترین قیمتی که امروز تو علاودین داشت 385 با گارانتی اصلی و ....
بگیرم!!!!! یا صبر کنم چی میگید
Neo v حدود 10 تومن گرون شده
به نظر من نگیر!!! نه تنها این گوشی بلکه هیچ گوشی با این قیمتا اصلا نمیارزه
a.toraby
06-02-2012, 22:27
خوب اینم یه روش برای مخفی کردن فایل هاتون از گالری گوشی.
همونطور که دقت کردین گالری گوشی همه ی فایل های عکس و ویدئو توی گوشی رو لود می کنه و کافیه دست کسی بدینش تا پتتون ریخته شه رو آب.
حالا اگه نخواین کسی عکس های خصوصیتون رو ببینه کافیه یه فولدر به اسم .nomedia (نقطه اول کلمه باید باشه) درست کنید و این فایل هارو بریزین توش.
پ.ن: این فولدر رو تو بخش اصلی درست نکنید چون ممکنه اختلالی تو لود همه ی عکس ها ایجاد کنه مثلا یه فولدر با اسم personal ایجاد کنید و بعد یه فولدر توش با اسم .nomedia
برای ایجاد فولدری با چنین اسمی نیاز به فایل منیجر دارید که من astro رو پیشنهاد میدم. ایجاد فولدری که اول اسمش نقطه داشته باشه تو کامپیوتر ممکن نیست یا حداقل من بلد نیستم.
حالا فقط از طریق همین فایل منجر به اون فایل ها دسترسی خواهید داشت.
البته با نرم افزار هایی هم میشه این فایل هارو مخفی کرد ولی من اطمینان نمی کنم به نرم افزار ها چون فرمت فایل رو عوض می کنن و هنوز نرم افزاری پیدا نکردم که اذیتم نکنه!
این روش که گفتید برای مخفی کردن فایل ها توی لینوکس هستش. و از اونجا که کرنل آندرویید هم لینوکسه برای همینه میشه. البته تو ویندوز چون نقطه جداکننده نام فایل از پسوند اون هست نمیشه این کار رو کرد
مناسب ترین قیمتی که امروز تو علاودین داشت 385 با گارانتی اصلی و ....
بگیرم!!!!! یا صبر کنم چی میگید
Neo v حدود 10 تومن گرون شده
نگیر
بدون گارانتی پیدا کن اونم طبقه 6
vahidsport
07-02-2012, 12:58
نگیر
بدون گارانتی پیدا کن اونم طبقه 6
دیروز تا طبقه 5 رفتم هموشن 380 به بالا میدادند
Xperia mini هم 330 کمتر پیدا نکردم(البته اینو خوب نگشتم)
کابل USB on-the-go نوکیا N8 رو این گوشی جواب میده؟ کسی تست کرده؟
یکی اموزش اوور کلاک کردن این گوشی رو بگه لطفا!
بهترین رام الان برای این گوشی چیه؟
mehdi.t.f
07-02-2012, 14:12
سلام دوستان من با بلوتوث و اینترنت بی سیم این گوشی مشکل پیدا کردم. بلوتوثش انتقال فایل انجام نمیده و اینترنت بی سیمش کانکت می شه اما صفحه باز نمیکنه. البته با ایرانسل جواب میده ، اما بی سیم با وجود اینکه مک ادد شده و کانکت میشه اما صفحه باز نمیکنه.:41:
khafan8288
07-02-2012, 14:22
سلام دوستان من با بلوتوث و اینترنت بی سیم این گوشی مشکل پیدا کردم. بلوتوثش انتقال فایل انجام نمیده و اینترنت بی سیمش کانکت می شه اما صفحه باز نمیکنه. البته با ایرانسل جواب میده ، اما بی سیم با وجود اینکه مک ادد شده و کانکت میشه اما صفحه باز نمیکنه.:41:
سلام
دوست عزیز شماهم دقیقا مشکل منو دارید
البته مشکل من حل شد
شما یه بار مودم رو ریست کنید بعد دوباره تنظیمات رو درست کنید
من این کارو کردم مشکلم حل شد
mehdi.t.f
07-02-2012, 14:28
مودم رو ریست کردم ،تنظیمات جی پی ار اس ایرانسل حذف شد! حالا تنظیمات بی سیم رو چطور بهش بدم؟ بی سیم دانشگاه هستش و وی پی انی! مسئول ای تی میگه وقتی به بی سیم وصل میشی انلاین نشونت میده و صفحه باز نکردنت، مشگله خودته!
khafan8288
07-02-2012, 19:58
مودم رو ریست کردم ،تنظیمات جی پی ار اس ایرانسل حذف شد! حالا تنظیمات بی سیم رو چطور بهش بدم؟ بی سیم دانشگاه هستش و وی پی انی! مسئول ای تی میگه وقتی به بی سیم وصل میشی انلاین نشونت میده و صفحه باز نکردنت، مشگله خودته!
شما باید برید توو صفحه تنظیمات مودم
بعد بقیه کارارو توو دفترچه راهنمای مودم هستش باید انجام بدی
حالا میری توو قسمت وایرلس گوشی و وایرلس گوشی رو روشن میکنی خودش سرچ میکنه و مودم رو پیدا میکنه
رو اسم مودم کلیک میکنی اگه پسورد داشته باشه مودم ازت پسورد میخواد
پسورد رو بزن بعد کانکت میشه
سلام بچه ها من میخوام برم رم بگیرم میترسم یه رم بگیرم هی ریست کنه از اونایی که رم خریدن و ریست نکرد لطفا مدل و کلاس رم رو بنویسن
khafan8288
08-02-2012, 14:43
سلام بچه ها من میخوام برم رم بگیرم میترسم یه رم بگیرم هی ریست کنه از اونایی که رم خریدن و ریست نکرد لطفا مدل و کلاس رم رو بنویسن
دوست عزیز رم کلاس 10 بیشتر به درد دوربین عکاسی میخوره و برای گوشی زیادیه
من رم سن دیسک گرفته بودم همش هنگ میکرد
اما رم 8گیگ کلاس 4 مارک team گرفتم خیلی باخاله
شکرخدا تاحالا هنگ نکرده
mehdi.t.f
08-02-2012, 14:49
سلام. نشد چون فکر کنم تو تنظیمات وی پی ان گوشی باید کارایی انجام داد. بلوتوثش چی؟ نمیتونه انتقال فایل انجام بده!
نه وای فای نه بلوتوس مشکلی نداره
کافیه از رو گالری رو دکمه share بزنی و خودش بلوتوس رو روشن می کنه و میفرسته
برای گرفتن بلوتوس حتما باید ویزیبل کنی گوشی رو علاوه بر روشن کردن بلوتوس
برای وای فای هم چون تنظیمات مودم دانشگاه شما روی وی پی اون بسته شده نمیتونید با هیچ گوشی به اون وصل بشید
چون برای استفاده از وی پی گوشی اول باید به اینترنت وصل باشی
بهتره تو جایی که وایرلس معمولی داره امتحانش کنی اگه اونجا هم نتونستی وصل بشی بعدش پیگیر باش
پ.ن: تو تنظیمات مودم اگه پسورد نداشته باشه که فقط روشن کردن وایرلس کافیه ، اگه پسورد داشته باشه خود گوشی ازتون درخواست پسورد می کنه ، بازم می گم بعضی از مودم ها رو به صورت وی پی اون تنظیم می کنند (چراشو نمیدونم) که فقط با کانکشن وی پی اون میشه ازش استفاده کرد که فقط میشه با کامپیوتر ازش استفاده کرد.
golabi_65
08-02-2012, 16:51
ترنسند 16 گیگ کلاس 4 گرفتم 25 تومن هنگ نمیکنه اصلا
8 گیگ کلاس 4 ترنسند هم گرفتم 12 تومن ، اونم هنگ نمیکنه
کلاس 4 کافیه ، نیازی به کلاس بالاتر نیست ، به نظرم برای موبایل حجم بالاتر باشه بهتره تا کلاس ، آدم مجبور نشه چیزیو پاک کنه ، یه بار میریزی تموم میشه میره .
يك سئوال ؟
دوستان آيا راهي پيدا كرده اند كه برنامه هاي نصب شده روي واكمن را بتوانند روي مموري كارت منتقل نمايند
khafan8288
11-02-2012, 20:19
يك سئوال ؟
دوستان آيا راهي پيدا كرده اند كه برنامه هاي نصب شده روي واكمن را بتوانند روي مموري كارت منتقل نمايند
نرم افزار App_2_SD_Pro هستش
اما من خودم تست نکردم
نیازی به نرم افزار نیست
کافیه بری تو تنظیمات و بعدش تو اپلیکیشن و بعدش هم تو مدیریت برنامه ها یا manage application
حالا رو هر برنامه ای لمس کنی اگه قابلیت انتقال به مموری استیک رو داشته باشه دکمه ی انتقال فعاله
اون برنامه ای رو هم که دوستمون ذکر کرد همین کار رو می کنه فقط موقع نصب هر برنامه ای اگه قابلیت انتقال داشته باشه خودش علام می کنه!
پ.ن: بعضی از برنامه ها ممکنه مشکل پیدا کنن مثلا من وقتی فایرفاکس رو منتقل کردم اداونز هاش دیگه اجرا نشدن.
نیازی به نرم افزار نیست
کافیه بری تو تنظیمات و بعدش تو اپلیکیشن و بعدش هم تو مدیریت برنامه ها یا manage application
حالا رو هر برنامه ای لمس کنی اگه قابلیت انتقال به مموری استیک رو داشته باشه دکمه ی انتقال فعاله
اون برنامه ای رو هم که دوستمون ذکر کرد همین کار رو می کنه فقط موقع نصب هر برنامه ای اگه قابلیت انتقال داشته باشه خودش علام می کنه!
پ.ن: بعضی از برنامه ها ممکنه مشکل پیدا کنن مثلا من وقتی فایرفاکس رو منتقل کردم اداونز هاش دیگه اجرا نشدن.
قبلا اينكار رو كردم .
متاسفانه هيچكدام از ٣٠ برنامه نصب شده روي مموري قابل انتقال به مموري كارت نيستند
khafan8288
12-02-2012, 07:40
یه سوال جدید
دوستان شما اگه صدای زنگ گوشیتونو کم کنید یعنی بزاریدش رو ویبره
اگه اسمس بیاد گوشی ویبره داره یا نه؟
golabi_65
12-02-2012, 11:02
یه سوال جدید
دوستان شما اگه صدای زنگ گوشیتونو کم کنید یعنی بزاریدش رو ویبره
اگه اسمس بیاد گوشی ویبره داره یا نه؟
بله داره عزیز
khafan8288
12-02-2012, 12:26
بله داره عزیز
مال من نداره
هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
لطفا بهم میگید که چیکارکنم درست بشه؟
golabi_65
12-02-2012, 16:17
مال من نداره
هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
لطفا بهم میگید که چیکارکنم درست بشه؟
settings >>sound setting >> Vibrate >> when sound is off
یا بزار always که همیشه ویبره باشه
khafan8288
12-02-2012, 17:32
settings >>sound setting >> Vibrate >> when sound is off
یا بزار always که همیشه ویبره باشه
خب من این کارو کردم
اما درست نشد
اگه زنگ بزنن ویبره داره
اما توو اسمس نداره:41:
آقا تو تنظیمات خود مسیج هم برو یه ویبره هشدار (notification vibration) داره که باید فعالش کنی.
در مورد انتقال برنامه به مموری هم که دیگه app 2 sd هم تست کن اگه نشد یه جای کارت می لنگه. یا گوشی یا شاید خیلی خیلی کم مموری
khafan8288
12-02-2012, 20:00
آقا تو تنظیمات خود مسیج هم برو یه ویبره هشدار (notification vibration) داره که باید فعالش کنی.
در مورد انتقال برنامه به مموری هم که دیگه app 2 sd هم تست کن اگه نشد یه جای کارت می لنگه. یا گوشی یا شاید خیلی خیلی کم مموری
اینم انجام دادم
درست نشد:19::41::44::37:
golabi_65
12-02-2012, 22:48
اینم انجام دادم
درست نشد:19::41::44::37:
ریست کن ببینیم چی میشه ، عجیبه
setting>>privacy>>setting reset
ehsan_update
13-02-2012, 01:59
قبلا اينكار رو كردم .
متاسفانه هيچكدام از ٣٠ برنامه نصب شده روي مموري قابل انتقال به مموري كارت نيستند
متاسفانه گوشی ما هم اینطوره! حتی گوشی رو روت کردم و برنامه App2SD رو هم نصب کردم اما بازم موقعی که میخوام برنامه ها رو از حافظه گوشی move کنم رو sd card ارور میده و میگه انجام نشد! :41:
تقریبا حافظه داخلی گوشی دیگه پر شده، دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟ :11:
پ.ن: راستی کسی تونسته بازی Lane Splitter رو روی لایو نصب کنه؟ من ورژن های مختلفش رو تست کردم ولی همشون موقع نصب میگن not installed! . کم کم دارم نا امید میشم از این گوشی :41:
mohammad20ali20
13-02-2012, 06:39
اگه گوشیتون فارسیه زبانش رو به انگلیسی تغییر بدید درست میشه.
golabi_65
15-02-2012, 16:36
قابل توجه دوستانی که به 62 آپدیت نکردن : نسبت به 58 یا 42 میزان استفاده از رم خیلی بهینه شده .
قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
یکی بود گفت بازی lane splitter نصب نمیشه
آقا نصب شد و عجب بازی باحالی هم هست
داداش میتونی یه لینک بدی؟
AMIR REZAs
18-02-2012, 15:15
قبل از آپدیت میزان رم مورد استفاده برای من همیشه رو 75% تا 80% بوده ولی الان با همون برنامه ها میزان رم همیشه رو 60% هست . 15 تا 20 درصد بهینه شده رم .
رام خاورمیانش اومده؟ شما فلش کردی یا با Update servise آپدیت کردی؟
من از "بازار" گرفتم ، چند تا پست قبل تر هم همون شخص لینک دانلود ورژن قدیمیشو گذاشته.
به نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟
golabi_65
18-02-2012, 21:48
رام خاورمیانش اومده؟ شما فلش کردی یا با Update servise آپدیت کردی؟
بله خاورمیانه هست و فارسی ساپورت میکنه کامل
من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
Green_life
18-02-2012, 23:31
دوستان یه راهنمایی کنند
چطور میشه با این گوشی شماره تلفن رو روی سیم کارت ذخیره کرد؟
golabi_65
19-02-2012, 11:38
دوستان یه راهنمایی کنند
چطور میشه با این گوشی شماره تلفن رو روی سیم کارت ذخیره کرد؟
داخل کانتکت ها >> رایت کلیک کن که آپشن بیاد :31: >> back up cont >> آخرشم sim card انتخاب کن
AMIR REZAs
19-02-2012, 15:38
به نظرتون آندروید چهار رو این گوشی خوب اجرا میشه؟؟ منظورم اینکه از نظر سخت افزاری کم نمیاره؟
چهار که هیچی پنجمش بیاد حریفه :31: از شوخی گذشته بله پردازنده 1 گیگاهرتزی کافیه .
من با PC Companion آپدیت کردم . حدود 160 مگ هم Data دانلود شد برای آپدیتش.
هر چی با PC Companion یا update servise تلاش میکنم میگه شما آخرین ورژن رو دارید در حالی که ورژن من 58 هست!
golabi_65
19-02-2012, 21:54
هر چی با PC Companion یا update servise تلاش میکنم میگه شما آخرین ورژن رو دارید در حالی که ورژن من 58 هست!
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .
من این ورژنو دارم
Green_life
20-02-2012, 00:00
آقا یه سوال
آخرین ورژن آپدیت 4.0.2.A.62 روی گوشی اومده ولی فقط از طریق pc قابل آپدیت شدنه! چرا؟؟
در صورتی که همین ورژن آپدیت روی گوشی برادرم(xperia ray) اومد و براحتی از طریق خود گوشی آپدیت کرد
چرا اینطوریه؟!!!:19:
فعلا که اینترنت تکلیفش با خودش معلوم نیست
اگه بدون دادن ارور خاصی آپدیت نمیشه از قندشکن استفاده کنید
من خودم تو دو مرحله آپدیت کردم ، دفعه اول از قند شکن استفاده کردم تا تونست وصل بشه ولی تو مرحله دوم نیاز نداشت!
AMIR REZAs
20-02-2012, 14:03
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .حواسم نبود اصلا من این مشکل رو دارم با PC companion
با خود گوشی که میخوام دانلود کنم میگه آخرین ورژن رو دارید .
golabi_65
20-02-2012, 16:03
حواسم نبود اصلا من این مشکل رو دارم با PC companion
با خود گوشی که میخوام دانلود کنم میگه آخرین ورژن رو دارید .
usb connection mode باید عوض شه از تو تنظیمات گوشی، احتمالا مشکل با PC companion حل میشه.
آقا یه سوال
آخرین ورژن آپدیت 4.0.2.A.62 روی گوشی اومده ولی فقط از طریق pc قابل آپدیت شدنه! چرا؟؟
در صورتی که همین ورژن آپدیت روی گوشی برادرم(xperia ray) اومد و براحتی از طریق خود گوشی آپدیت کرد
چرا اینطوریه؟!!!:19:
دوست عزيز من همين ورژنو از طريق واي فاي مودمم براحتي آبديت كردم و هيچ مشكلي نداشت !
حدود ١٠ دقيقه هم بيشتر طول نكشيد.
greenmidi
20-02-2012, 20:05
آخرین ورژن PC Companion رو نصب کن 2.0.2 و اگه سیستم دیگه دم دست داری کلا رو سیستم دیگه تست کن ، منم موبایل خودم آپدیت شد ولی مال فامیلمون نمیشد رو لپتاپش ، آخر آوورد رو لپتاپ من راحت آپدیت شد .
من این ورژنو دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 189%2F1326199667%2FSony_Ericsson_PC_Companion_2.02 .015_Web.exe)
دلیلش اینه که لپ تاپ ویندوز 64 بیتی داشته
فقط با ویندوز 32 بیت میشه آپدیت کرد
ahmad206206
21-02-2012, 10:58
سلام دوستان خوبید میخاستم کمکم کنید. من روی گوشیم رام نصب کردم وقتی که ریست کردم روی آرم سونی اریکسون مونده و بالا نمیاد میخام گوشیمو آپدیت کنم تا درست بشه البته با برنامه Sony_Ericsson_PC_Companion_2.02.015_Web.exe من با ورژن قدیمش بلدم آپدیت کنم اما چون lan مودمADSL ام خراب شده و از usbاستفاده میکنم نمیتونم از وژن قدیمش استفاده کنم بخاطر همین میخام با ورژن جدید برنامه آپدیت یعنی Sony_Ericsson_PC_Companion_2.02.015_Web.exe گوشیمو آپدیت کنم اما نمیتونم اگه ممکنه کمکم کنید از نحوه نصب و نحوه اتصال گوشی تا آخرش لطفا خیلی خیلی ساده و کامل توضیح بدید .تصویری هم که باشه ممنون میشم
golabi_65
21-02-2012, 12:24
دلیلش اینه که لپ تاپ ویندوز 64 بیتی داشته
فقط با ویندوز 32 بیت میشه آپدیت کرد
نه مال من 64 بیته ، با 64 آپدیت شد راحت.
Punisher_2008
22-02-2012, 15:49
سلام..
دوستان میگن برنامه Neutron Music Player روی گوشی های HVGA اجرا نمیشه
کسی تست نکرده؟
میشه یکی تست کنه خبرشو بهم بده...
سلام..
دوستان میگن برنامه Neutron Music Player روی گوشی های HVGA اجرا نمیشه
کسی تست نکرده؟
میشه یکی تست کنه خبرشو بهم بده...
سلام
من تست کردم خوده برنامه بدون مشکل بالا اومد ، ولی چیزی رو باز نکرد انگار اهنگ ندارم:31:
چرا عکس های تو گالری لود نمیشن?
خاموش روشن هم کردم اما نیومد که نیومد
منهم گاهي همين مشكلو رو دارم نميدونم علتش چيه ولي قاعدتا بايد اثرات نصب بعضي برنامه ها رو گوشي باشه
khafan8288
28-02-2012, 11:47
مال منم گاهی این مشکلو داره
اما فک کنم واسه این باشه که عکس زیاد توو گالری باشه
یه سوال در مورد آپدیت کردن
خود گوشی اون گوشه ی بالا مینویسه آپدیت جدید اومده
من زدم واسه آپدیت تا آخرش رفت گفت گوشی روشن و خاموش میشه و آپدیت میشه
روشن خاموش شد اما توو آخر پیغام خطا داد
مشکل چیه؟
چیکار کنم؟
بازی Modern Combat 3 : Fallen Nation روی live اجرا می شه
بازی Modern Combat 3 : Fallen Nation روی live اجرا می شه
سخت افزارش که قادر به اجرا هست مگر اینکه با رزولوشن صفحه مشکل داشته باشه باید بگردید ورژن 320x480 رو پیدا کنید
هیچ چیزی تو گوشی ضدحال تر از این نیست که دکمه خارجی برای تعویض و استوپ موزیک نداره
اگه هر گوشی دیگه ای بود مشکلی نبود اما سری موزیک!!...
khafan8288
02-03-2012, 21:42
واقعا راست میگی
اون دوتا دکمه پایینش هم که لمسیه گه گاهی اذیت میکنن
سلام دوستان ... من از طریق اکسس پوینت اینترنت وایرلس دارم ... گوشیمم سونی اریکسون لایو هستش ... با لپ تاپم به راحتی میتونم از اینترنت استفاده کنم ... مشکلم اینجاس که وقتی وای فای گوشیو روشن میکنم ... SSIDاکسس پوینت رو پیدا میکنه و به اکسس پوینت کانکت میشه ولی دسترسی به اینترنت نداره ... یعنی نمیتونم با مرور گر صفحه ای رو لود کنم یا مثلا مسنجر بالا نمی اد ... وای فای گوشی ایرادی نداره چون تو دانشگاه تست کردم همه چی اوکیه ... به نظرتون ایراد از کجاست؟
دوست گرام نوع اتصالت چیه؟
چون گوشی به روتر وایرلس شما وصل شده ولی بعد از اون مهمه
مثلا روتر های شرکت ما به صورت وی پی ان بسته شده اند ، مودم به روتر وصل میشه ولی به اینترنت نمیتونه وصل بشه ، چون یه مرحله بعد از اون مونده که واسه گوشی ها تعریف نشده!
کاریش هم نمیشه کرد مگه اینکه نوع کانکشن روتر رو تغییر بدن.
Pedram_mrn
05-03-2012, 13:25
دیشب این گوشی واسه زن داداشم گرفتیم 425... فکر کنم یکم گرون گرفتیم... یادش بخیر ارزونی:27:
به نظر یکم سریعتر از نئو و آرکه بخاطر رزولیشن کمتر و سخت افزار یکسان...
خیلی باهاش حال کردم خوش دسته دوربینشم خوبه صداشم درحده این گوشی های 12 باندس:31:
اگه بخوام معادل هنسفری شو بخرم چی باید بگیرم؟
آخه باحاله:دی
petozherver
08-03-2012, 14:46
2 روز پیش گوشی رو تو استان گیلان خریدم 400 تومن(بدون گارانتی).
چیز باحالیه.خوشحالم که گرفتمش.
یه سوال داشتم.رم 4 گیگ فابریک گوشیه نوکیا n79 رواگه به جای رم 2 گیگش بذارم جواب میده؟
khafan8288
08-03-2012, 14:58
یه سوال داشتم.رم 4 گیگ فابریک گوشیه نوکیا n79 رواگه به جای رم 2 گیگش بذارم جواب میده؟
سلام
گوشیتون مبارک
شما باید رم مارک معتبر بگیری
من اول سن دیسک گرفته بودم خیلی اذیتم میکرد ولی بعدا team گرفتم خیلی کارش درسته
ولی به نظر من واسه گوشیتون رم کمتر از 8 بگیری بی انصافیه
من 8 گیگ گرفتم از بس برنامه و موزیک ریختم 100 مگ جای خای مونده
توو اولین فرصت باید یه رم 16 یا 32 یبگیرم
رم بگیر نگیر نداره َََ، من سن دیسک گرفتم و تا حالا هم آخ نگفته ، ولی موافقم زیر 8 تا بی انصافیه برار ، خوراک فیلم دیدنه این اسکرینش
جلوه ای که تو گوشی داره تو ال ای دی خونه نداره!
petozherver
08-03-2012, 20:48
دوستان میدونم باید حداقل رم 8 بگیم.
ولی رم 4 که میگم مال گوشی قبلیم هست و واسم مجانی در میاد اگه ازش استفاده کنم.فعلا کارمو راه میندازه.
فقط می خواستم بدونم رم فابریک نوکیا n79 واسه ی این گوشی مناسب هست؟
چون بعضی از دوستان گفته بودن اگه رم سازگار نباشه یا جنسش خوب نباشه گوشی ریاستارت میکنه.
البته رم فابریک نوکیا حتما جنسش خوبه ولی نمیدونم با این گوشی سازگاری داره یا نه.
petozherver
08-03-2012, 21:31
باطری گوشیم 3 روز دوام اورد.البته زیاد استفاده نکردم ولی 3 روز فک کنم خیلی عالی باشه برای همچین گوشی ای.
نمیدونم چرا اکثرا تو نظراتتون گفته بودین باریش متوسطه.باطریش به نظر من عالیه.
کیفیت صفحشم خیلی عالیه.من رفیقم اکسپریا neo داره.چند روز پیش خرید 580 تومن.
کیفیت صفحه ی گوشیه من از neo هم بهتره.وقتی میذاریم کنار هم قشنگ خودشو نشون میده:8:
هنسفریشم فوق العادست.:8:
khafan8288
08-03-2012, 23:48
رم بگیر نگیر نداره َََ، من سن دیسک گرفتم و تا حالا هم آخ نگفته ، ولی موافقم زیر 8 تا بی انصافیه برار ، خوراک فیلم دیدنه این اسکرینش
جلوه ای که تو گوشی داره تو ال ای دی خونه نداره!
شما واسه گوشی لایوتون رم سن دیسک گرفتید؟
بله ، من حساس نیستم و نبودم رو رم چون همش چینیه و فقط رو شانسم حساب کردم که ظاهرا خوب بود
یه چیز دیگه ، من وقتی اینترنت گوشی رو روشن میکنم گالری لود نمیشه ، اگه ممکنه امتحان کنید ببینید برای شما هم اینجوریه؟
gprs منظورمه نه وایرلس
AMIR REZAs
09-03-2012, 19:16
یه چیز دیگه ، من وقتی اینترنت گوشی رو روشن میکنم گالری لود نمیشه ، اگه ممکنه امتحان کنید ببینید برای شما هم اینجوریه؟
gprs منظورمه نه وایرلس
من که مشکلی ندارم ... شاید رمتون زیاد پر شده
petozherver
09-03-2012, 20:26
بازی زامبی و گیاهان رو دانلود کردم نصب نشد.
گربه ی سخن گو هم همین طور.
کلا اکثر بازی ها رو نصب نمیکنه.
مگه اندروید نسخه ی پایین تر به گوشی ما نمی خوره؟
شمام همین مشکل رو دارین؟
یه در خواستم داشتم.
پلیر قوی که دایویکس و ام کاوی رو با زیر نویس راحت اجرا کنه کسی سراغ نداره؟
:10:
پلیر فقط mx video player نصب کنین ، علاوه بر اینکه همه فرمت هارو ساپورت می کنه واسه زیر نویس هم معمولا مشکلی نداره (نمیگم بدون مشکله)
نه ربطی به رم نداره ، فکر کنم باگ باشه ، چون حتی روشن خاموش هم کردم بازم اینطور بود ، فقط با روشن خاموش کردن gprs درست میشه.
واسه خودمم عجیبه.
من جز آسفالت که اسکیرنش نمیخورد تو بقیه بازی ها مشکلی نداشتم با گوشی
petozherver
10-03-2012, 02:22
دوستان تاپیک تخصصی برای این گوشی نیست که ما بتونیم برنامه ها و بازیهای تست شده رو این گوشی رو نصب کنیم؟
دوستان تاپیک تخصصی برای این گوشی نیست که ما بتونیم برنامه ها و بازیهای تست شده رو این گوشی رو نصب کنیم؟
من این گوشی رو تازه فروختم کل برنامه و بازی هایی که شما گفتی رو بدون مشکل توش اجرا کردم، حتما فایل دیتاتون ناقص یا خراب بوده.
تاپیک نمیخواد کل برنامه های اندروید روش اجرا میشه بازی های اچ دی هم دقت کن نسخه Hvga رو دانلود کنی.
به این تاپیک هم سر بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AMIR REZAs
10-03-2012, 16:05
همه ی برنامه ها نصب میشن
بازیهای Hvga
petozherver
10-03-2012, 16:46
همه ی برنامه ها نصب میشن
بازیهای Hvga
زبان گوشی رو که انگلیسی کردم همه چی رو نصب میکنه:21:
petozherver
10-03-2012, 23:11
دوستان شما گوشیاتونو روت کردین؟روت کردنش راحته؟
دوستان شما گوشیاتونو روت کردین؟روت کردنش راحته؟
اره ، کاری نداره یه سر به موبایلستان بزن
petozherver
11-03-2012, 17:25
اره ، کاری نداره یه سر به موبایلستان بزن
اونجام مثله اینجا کسی پاسخگو نیست:41:
Dark Shine
11-03-2012, 17:38
قیمـت رو میدیــن ؟!
taghi_ramzi
11-03-2012, 17:42
شهر ما با گارانتی میدن 380
احتمالاً فردا من میخرمش.
amin_g_p
11-03-2012, 23:47
کسی کیف مخصوص این گوشی را خریده محافظ lcd چطور؟
hamid555555
12-03-2012, 10:04
یکی آموزش مرحله به مرحله روت کردن بگه . من با flashtool گزینه روت زدم عمل نکرد و ارور داد .
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
من دو ماه پیش بدون گارانتی 360 گرفتم . گوشی خوبیه الان همه قیمتها رفته بالا نمی ارزه . بذارین قیمتها بیاد پایین بعد بگیرین
Reza_994
12-03-2012, 10:59
دوستان الان قیمت این گوشی چند شده
چند وقت پیش که میخواستم بخرم 300 بود !
الان جایی هست به قیمت قبلی بده ؟
taghi_ramzi
12-03-2012, 11:36
سلام
الان خریدمش. با گارانتی پارس کامتل به قیمت 380 چوق.
a.toraby
12-03-2012, 11:39
3 ماه پیش خریدم 290
اگه میدونستم اینجوری مشه 10تا میخریدم الان میومدم تو انجمن میفروختم 20 تومن زیر بازار :31:
GTA III تست شد ، بدون هیچ مشکلی.
فکر نمیکردم اینقدر بتونه ساپورت کنه ، ایول.
کسی بازی فرست پرسن شوتر سراغ نداره که فضایی مضایی نباشه؟
دوستان این گوشی فلش رو ساپورت میکنه؟
فلش پلیر روش هست ، تو اینترنت هم با فلش موردی نداره.
دوستان نمیشه از این بازی های HD بک آپ گرفت؟
من تقریبا بعد از نصب 400 مگ دانلود کردم اما هرچی میگردم نیستش!
sadeghbb
13-03-2012, 15:51
دوستان الان قیمت گوشی بدون گارانتی چنده؟!
بهتره که گیم دیتا رو دانلود کنید اینطوری دسترسی راحت تره
برای بک آپ هم تیتانیوم بک آپ هست (گوشیتون باید روت باشه)
GPS این گوشی نقشه تهران رو داره؟ مسیریابی میکنه؟ کسی تا حالا gps این گوشی رو موقع رانندگی تست کرده؟
khafan8288
14-03-2012, 13:28
GPS این گوشی نقشه تهران رو داره؟ مسیریابی میکنه؟ کسی تا حالا gps این گوشی رو موقع رانندگی تست کرده؟
من استفاده کردم
اول باید نقشه هارو لود کنی من از طریق وایرلس لود کردم
هرجایی که باشی نشون میده و اگه حرکت کنی اونم حرکت میکنه
درضمن یه قسمتی هم داره که مثلا میزنی از ارومیه تا تهران چند کیلومتره و چقدر طول میکشه تا برسی
گوکل مپ اش مسیر میده ولی خیلی خنگه.
wisepilot تو شهر من که جواب نداد.
واسه نقشه هم ، نقشه ی هیچ جارو دیفالت نداره باید کم کم لود کنه.
taghi_ramzi
14-03-2012, 14:11
برای نصب نرم افزارهای متفرقه ، گوشی باید روت بشه؟
اسم فایل منیجر مناسب براش چیه ؟
amin_g_p
14-03-2012, 15:50
برای همه ی نرم افزار ها روت لازم نیست بعضی نرم افزارهای خاص. فایل منیجرهای مختلفی وجود داره:
Astro file manager
X-plore
root explorer
دوستان کیف مخصوص live کسی خریده؟
من استفاده کردم
اول باید نقشه هارو لود کنی من از طریق وایرلس لود کردم
هرجایی که باشی نشون میده و اگه حرکت کنی اونم حرکت میکنه
درضمن یه قسمتی هم داره که مثلا میزنی از ارومیه تا تهران چند کیلومتره و چقدر طول میکشه تا برسی
گوکل مپ اش مسیر میده ولی خیلی خنگه.
wisepilot تو شهر من که جواب نداد.
واسه نقشه هم ، نقشه ی هیچ جارو دیفالت نداره باید کم کم لود کنه.
1-یعنی بدون اینترنت امکانش نیست؟؟؟ مثل جی پی اس های مخصوص ماشین-مارشال و مگافورس- که خودشون نقشه تهران رو دارن و فقط اولش چند لحظه طول میکشه تا با ماهواره ارتباط برقرار کنن و بعدش مقصد رو میدی و خودشون مسیر یابی میکنن و تازه به فارسی هم حرف میزنن.
2-برنامه ای وجود نداره که نقشه تهران رو پیش فرض بریزه تو جی پی اس این گوشی و کار کنه بدون نیاز به اینترنت؟
برای گوشی ها نوکیا هست وبخوبی کار میکنه و حتی فارسی هم راهنمایی میکنه ولی من میخوام گوشی آندرویدی باشه:19:
AMIR REZAs
14-03-2012, 19:06
-یعنی بدون اینترنت امکانش نیست؟؟؟ مثل جی پی اس های مخصوص ماشین-مارشال و مگافورس- که خودشون نقشه تهران رو دارن و فقط اولش چند لحظه طول میکشه تا با ماهواره ارتباط برقرار کنن و بعدش مقصد رو میدی و خودشون مسیر یابی میکنن و تازه به فارسی هم حرف میزنن.
2-برنامه ای وجود نداره که نقشه تهران رو پیش فرض بریزه تو جی پی اس این گوشی و کار کنه بدون نیاز به اینترنت؟
برای گوشی ها نوکیا هست وبخوبی کار میکنه و حتی فارسی هم راهنمایی میکنه ولی من میخوام گوشی آندرویدی باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول باید نقشه ها رو با کامپیوتر دان کنی بعد بریزی تو گوشی :
برنامه Navitel Navigatorخیلی خوبه
khafan8288
14-03-2012, 19:41
1-یعنی بدون اینترنت امکانش نیست؟؟؟ مثل جی پی اس های مخصوص ماشین-مارشال و مگافورس- که خودشون نقشه تهران رو دارن و فقط اولش چند لحظه طول میکشه تا با ماهواره ارتباط برقرار کنن و بعدش مقصد رو میدی و خودشون مسیر یابی میکنن و تازه به فارسی هم حرف میزنن.
برای گوشی ها نوکیا هست وبخوبی کار میکنه و حتی فارسی هم راهنمایی میکنه ولی من میخوام گوشی آندرویدی باشه:19:
نخیر امکانش نیست
ولی نرم افزار maverick هستش
شما اول نقشه هارو دانلود میکنی بعد میریزی توو گوشیت و کار میکنه
ولی من از مال خود گوشی راضیم
Reza_994
14-03-2012, 23:57
360t خریدم
این اولین گوشی اندرویدی من هست! هیچی بلد نیستم :دی
به نظرتون من این گوشی رو الان بخرم یا بعد از عید؟ امکانش هست ارزونتر بشه؟
سلام
قیمت گوشی؟بازیها ونرم افزارهای hd رو ساپورت میکنه؟دوام باطری خوبه؟
taghi_ramzi
15-03-2012, 21:38
سلام
قیمت گوشی؟بازیها ونرم افزارهای hd رو ساپورت میکنه؟دوام باطری خوبه؟
حدود 370
میگن که میکنه
دو روز در بهترین حالت
سی پی یو و جی پی یوی این گوشی با آرک یکی هست و مشکلی با اجرای بازیهای اچ دی نداره من خودم مدرن کمبات 2 رو روش تست کردم فقط مشکل اصلی رزولوشن هست که فایل نصبی مخصوص گوشی رو باید دانلود کنید(اگر موجود باشه)
Mehdi.KinG
16-03-2012, 16:47
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه مساله ای که برام مهمه هدست Live Sound از چندتا مغازه سوال کردم گفتن
که هرچی تو کارتونش هست و پلمپ واسه همه همینه ولی بعضی از دوستان گفتن که با این هدست خریدن نظر شما چیه
چیکار کنم از کجا بخرم تا این هدست رو باهاش بدن ؟
amin_g_p
16-03-2012, 18:47
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه مساله ای که برام مهمه هدست Live Sound از چندتا مغازه سوال کردم گفتن
که هرچی تو کارتونش هست و پلمپ واسه همه همینه ولی بعضی از دوستان گفتن که با این هدست خریدن نظر شما چیه
مال من که این هدست را نداشت کلا یکی از ایرادات نداشتن یک هدست خوب روی این گوشی واکمن هست
این هدست چند قیمت هست من پیدا نکردم شایدم خوب نگشتم! به جاش می خواستم MW600 بخرم.
اینم عکسش توی gsmarena :
Mehdi.KinG
16-03-2012, 19:27
سلام آقا امین این لینکی که گذاشتم و باز کن ببینش نظرت عوض میشه یکی از دلایلی که هنوز گوشی رو نخریدمش این هدست
mehdi.t.f
16-03-2012, 19:56
salam. mikham ro goshim barname java ro support kone, jbed va netmit ro emtehan kardam nemishe,:41:
mohammadrezams
16-03-2012, 19:59
سلام به همه دوستان عزیز
من چند ماه پیش رنگ مشکی این گوشیو 310 تومن خریدم. توی جعبه همین هدستی که میگین بود البته شنیدم سفیداش از این هدستا نداره. نمیدونم
این مال من:
khafan8288
16-03-2012, 20:28
salam. mikham ro goshim barname java ro support kone, jbed va netmit ro emtehan kardam nemishe,:41:
سلام
شما میتونید از نرم افزار Java J2ME Runner استفاده کنید
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
سلام به همه دوستان عزیز
شما باید اول از فروشنده بپرسید که هندزفریش چه مدلیه
من از علائدین خریدم هندزفریش از اون live sound هستش
Mehdi.KinG
16-03-2012, 20:31
سلام محمدرضا جان ممنون برادر خیلی لطف کردی خدا امواتت رو بیامرزه یکی پیدا شد بگه ما راست میگیم
حالا برادر من چیکار کنم اگه بدون کجا میفروشن همین فردا میخرم ؟ یه مسلمون کمک کنه
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
ممنون دوست من جای مشخصی یا مغازه ای رو نمیشناسی که بفروشه ؟
مثلا شماره ای ازش داشته باشی ؟
mohammadrezams
16-03-2012, 20:49
سلام محمدرضا جان ممنون برادر خیلی لطف کردی خدا امواتت رو بیامرزه یکی پیدا شد بگه ما راست میگیم
حالا برادر من چیکار کنم اگه بدون کجا میفروشن همین فردا میخرم ؟ یه مسلمون کمک کنه
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
ممنون دوست من جای مشخصی یا مغازه ای رو نمیشناسی که بفروشه ؟
مثلا شماره ای ازش داشته باشی ؟
من انزلی زندگی میکنم داداش. نمیدونم بدردت میخوره یا نه. ولی فاکتور رو پیدا کردم این مشخصاتش:
(بالای فاکتور پاره شده اسم مغازه فک کنم رایا سیستم بود)
شماره تلفن: 0181.422.82.00
همراه: 0911.183.23.85
آدرس: بندر انزلی-خیابان مطهری-بعد از چهار راه شهدا-مغازه های کوچک شهرداری-پلاک 70
amin_g_p
16-03-2012, 23:23
من نمی دونستم پس کلی ضرر کردم !!! مال من معمولیه:41: مشکی هم هست
سلام آقا امین این لینکی که گذاشتم و باز کن ببینش نظرت عوض میشه یکی از دلایلی که هنوز گوشی رو نخریدمش این هدست
لینک را دیده بودم. شانس ما که معمولی بود خبر نداشتم مگر نه بیشتر جست و جو می کردم!
mohsen.haftom
17-03-2012, 22:19
سلام به همه برو بچ! اقا من میخوام این رو بگیرم اصفهان هستم هرجا رفتم هندزفری که توی جعبه بود ازین معمولیاست چیکارکنم؟؟ از دوستان کسی تازه خریده؟؟ چه نوع هندزفری داشته توش؟؟ تو جعبه آک هم هندز فری لایو سوند نبود توی علائدین با لایو سوند دارند؟؟کسی از دوستان شماره ای از اون مغازه داره؟؟از اصفهان کسی نکرفته؟؟لطفا کمک کنید بچه ها تورو خدا! خیلی ازین گوشی خوشم اومده ولی وقتی دیدم هندزفری اصلی توی هیچکدوم نیس ضد حال خوردم لطفا کمک کنید
taghi_ramzi
17-03-2012, 23:06
من هفته پیش خریدم با هندزفری معمولی.
این هندزفری خاصی که شما می خواید ، جداگانه قیمتش چنده؟
mohsen.haftom
17-03-2012, 23:27
شما از کجا خریدید؟؟فکر کنم حدود 120 30 باشه تازه اگه باشه البته فکر کنما! از دوستان کسی نبود؟
khafan8288
17-03-2012, 23:53
من از تهران خریدم
دوستان میخواید آدرسشو بهتون بدم؟
mohsen.haftom
18-03-2012, 00:15
داداش با هندزفری اصلی لایو؟؟؟چه قیمتی و کی خریدید؟؟؟لطف میکنی بگی؟؟؟هندزفریش لایو بود یا معمولی؟؟؟اگه بدی که خوبه+ تلفنش مرسی
khafan8288
18-03-2012, 13:12
داداش با هندزفری اصلی لایو؟؟؟چه قیمتی و کی خریدید؟؟؟لطف میکنی بگی؟؟؟هندزفریش لایو بود یا معمولی؟؟؟اگه بدی که خوبه+ تلفنش مرسی
بله با هندزفری اصلی خریدم
90/10/22 من خریدم 350+10تومن نرم افزار
هندزفریش هم لایو هستش
علائدین-طبقه هم کف-پلاک 65-شماره:66719176
اسم فروشگاه غدیر هستش
mohsen.haftom
18-03-2012, 14:55
بله با هندزفری اصلی خریدم
90/10/22 من خریدم 350+10تومن نرم افزار
هندزفریش هم لایو هستش
علائدین-طبقه هم کف-پلاک 65-شماره:66719176
اسم فروشگاه غدیر هستش
اقا ببخش هی سوال میکنما مطمئن هستی این هندزفری بود>؟؟؟که عکسشو میزارم ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] u p.v a ta ndo w nl o a d.com/images/v5bo2xpq7kb24dhx5v6l.png
Mehdi.KinG
19-03-2012, 13:15
سلام به همه دوستان
من امروز خریدم 375000 دوستم از کرج واسم خریده با هندزفری لایو فردا دستم میرسه
فردا دستم میرسه امتحانش میکنم خبرش میدم بهتون .
سلام
دوستان من توی نصب نرم افزارهای بالای 20 مگ مشکل دارم.
وقتی میخوام بازی بالای 20 مگ نصب کنم میگه نصب نشد ولی بازی بازی های کم حجم به راحتی نصب میشه.
نسخه اندرویدم 2.3.4 هست.
نمی دونم مشکل چیه.
امروز هم اومدم یه بازی 30 مگی از بازار گرفتم اومدم نصب کنم، نشد.
البته یه بار هم گوشی رو به تنظیمات کارخانه تغییر دادم.
سلام
دوستان من توی نصب نرم افزارهای بالای 20 مگ مشکل دارم.
وقتی میخوام بازی بالای 20 مگ نصب کنم میگه نصب نشد ولی بازی بازی های کم حجم به راحتی نصب میشه.
نسخه اندرویدم 2.3.4 هست.
نمی دونم مشکل چیه.
امروز هم اومدم یه بازی 30 مگی از بازار گرفتم اومدم نصب کنم، نشد.
البته یه بار هم گوشی رو به تنظیمات کارخانه تغییر دادم.
زبان گوشيت را عوض كن و بگذار انگليسي درست ميشه!
khafan8288
20-03-2012, 19:40
اقا ببخش هی سوال میکنما مطمئن هستی این هندزفری بود>؟؟؟که عکسشو میزارم ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] u p.v a ta ndo w nl o a d.com/images/v5bo2xpq7kb24dhx5v6l.png
سلام
بله
دقیقا همینه
mohsen.haftom
21-03-2012, 01:09
سلام من رفتم اون مغازه گوشی رو داشت ولی اصلا اون هندزفری باهاش نبود! ازون سیم گردا بود آخه جرا؟؟؟؟؟//از دوستان کسی تازه خریده؟؟/هندزفریش چه طوری بوده؟؟از کجا خریده؟؟؟تورو حدا زود جواب بدید
taghi_ramzi
21-03-2012, 13:02
این هندزفری های خاص رو به نظرم رو یه سری ویژه میزاره اریکسون ، نه روی همه ی لایو ها
عکسی که از محتویات جعبه تو بررسی تخصصی سایت جی اس ام آرنا هست ، هندزفریش از این معمولیاست
khafan8288
22-03-2012, 00:19
فک کنم فقط واسه سری های اول اصلی بود
سر داییم چندوقت پیش گرفت با گارانتی اما با هندزفری معمولی
amin_g_p
22-03-2012, 00:32
آقا این اصلی چیه؟! پک اصلی با هدست معمولیه که همه جای دنیا هم با همون ریویوش کردن و لی پک خاص هم هست که خودم از سونی پرسیدم گفت بستگی به فروشنده (فروشگاه) بستگی داره از خودشون بپرسید بعضی جاها مشخصات فرق داره
دوستان زیاد حساس نشین این هنسفری هم از اون هنsفری بهتر نباشه بد تر نیست!!
خیالتون راحت همین هنسفری که میگین به درد نمیخوره واقعا صداش فوق العادس
دوستان ما یه بازی هواپیما به اسم رنو ریختیم چند باری هم بازی کردیم ، اما بعدش هرچی زدیم همین که لودینگش پر میشه میپره بیرون
کسی اطلاعی نداره چه بلایی باید سرش آورد؟
دوستان قاب گوشی رو میشه عوض کرد؟تو بازار پیدا میشه؟
کیس محافظ چی؟
گوشی من قسمت پایینش ضربه خورده:((
تو اینتر فیس این گوشی امکانش هست که شورت کات های کرنرها رو حذف کرد؟
و دوم اینکه آیا کیفیت دوربین 5 مگاپیکسل سامسونگ و سونی اریکسون با هم فرق دارن؟
taghi_ramzi
25-03-2012, 10:38
یعنی کلاً حذف بشن ؟ فکر نکنم ، من که گشتم همچین چیزی نیست. احتمالاً باید روت بشه.
کیفیت عکسها رو هم باید خودتون مقایسه کنید ، تو بررسی تخصصی هر گوشی تو جی اس ام آرنا ازش نمونه عکس و فیلم می زارن.
a.toraby
26-03-2012, 10:25
شما اگه دونه دونه اون آیکون های داخلشون رو حذف کنی، آخری رو که حذف کنی خود اون حباب هم میره.
اگه بخوای دوباره بیاد کافیه یه آیکونی رو بکشی ببری اون گوشه صفحه خودش میاد
کار به این سادگی که روت نمیخواد که!!!
رام رو باید عوض کنی
حذف نمیشه کرد ، ولی میتونی یه شرتکات رو طوری اونجا قرار بدی که دیگه باز و بسته نشه و ثابت باشه
شما اگه دونه دونه اون آیکون های داخلشون رو حذف کنی، آخری رو که حذف کنی خود اون حباب هم میره.
نمیره برادر!
abcsajjad
27-03-2012, 21:34
سلام
عذر ميخوام من بعد از تعطيلات ميخوام بخرم اين گوشي رو ميخواستم بپرسم صبر كنم تا ارزون بشه يا نه ؟ اصلا قراره ارزون بشه يا نه ! چون تقريبا صد هزار تومدن گذاشته روش ظرف همين 3 ماه اخير
چيكار كنم تا كي بايد صبر كنم تا قيمتها متعادل بشه ؟
يه سوال ديگه اونم اينكه ورژن چهار اندرود براي اين گوشي اومده يا نه ...
مرسي
taghi_ramzi
27-03-2012, 21:45
رو قیمتها به هیچ وجه نمیشه حساب کرد
هیچکس حتی فروشنده ها هم نمی تونن پیش بینی کنن
ولی خب این گوشی بین بقیه ، کمترین افزایش قیمت رو داشته
به نظرم حدود 370 به ریسکش می ارزه.
ورژن 4 هم فعلاً نیومده.
petozherver
30-03-2012, 14:24
دوستان فیلم برداری و عکس برداری در شب گوشیتون چطوره؟
مال من تو شب افتضاحه مال شما هم همینطوره؟
البته تو روز خوبه.
taghi_ramzi
30-03-2012, 14:43
سلام
چندان خوب نیست ، ولی به نظر من قابل قبوله
مخصوصاً فیلمبرداری شبانه ش بد نیست و شاید بشه گفت خوبه. هر چی باشه گوشیه و بیشتر از این هم ازش انتظار نمی ره.
petozherver
30-03-2012, 20:41
سلام
چندان خوب نیست ، ولی به نظر من قابل قبوله
مخصوصاً فیلمبرداری شبانه ش بد نیست و شاید بشه گفت خوبه. هر چی باشه گوشیه و بیشتر از این هم ازش انتظار نمی ره.
من گوشی رو دیشب برای مقایسه گذاشتم کنار اکسپریا neo واقعا کیفیت فیلمش نسبت به اون خیلی پایین بود.کلا تو تاریکی هیچی معلوم نبود.فک کردم اشکال از تنظیمات فیلمبرداری گوشی هست ولی دیدم نه تنظیمات درست بود.
hamid555555
30-03-2012, 21:00
سلام
من می خوام گوشی رو روت کنم البته اول تو سایت سونی آنلوک کردم و برنامه فلش تول دانلود کردم ولی با این برنامه روت نمیشه ارور میده . کمک کنید
taghi_ramzi
30-03-2012, 23:01
من گوشی رو دیشب برای مقایسه گذاشتم کنار اکسپریا neo واقعا کیفیت فیلمش نسبت به اون خیلی پایین بود.کلا تو تاریکی هیچی معلوم نبود.فک کردم اشکال از تنظیمات فیلمبرداری گوشی هست ولی دیدم نه تنظیمات درست بود.
میشه یکی دو تا اسکرین شات از فیلمتون بزارید؟
petozherver
31-03-2012, 00:42
میشه یکی دو تا اسکرین شات از فیلمتون بزارید؟
نه.چون هیچی معلوم نیست ابرو ریزی میشه:31:
AMIR REZAs
31-03-2012, 11:33
من تو عکس برداری تو شب مشکلی ندارم فیلمبرداری رو تا حالا تست نکردم:31: فکر نکنم با وجود فلش Led و کیفیت HD مشکلی باشه
سلام دوستان.
من میخوام این گوشیو بگیرم.فقط ترسم ار پیکسل پایین ال سی دی ش هستش.ایا کیفیتش خیلی پایینه؟تو ذوق میزنه؟
taghi_ramzi
31-03-2012, 18:34
من یه سری فیلم شب چهارشنبه سوری باهاش گرفتم
شاید نور صحنه خوب بوده ، چون تو فیلمی که من گرفتم هیچ جای تار و نامفهومی نیست
تصویر نویز داره البته ، ولی طوری نیست که نفهمی چی به چیه.
سلام دوستان.
من میخوام این گوشیو بگیرم.فقط ترسم ار پیکسل پایین ال سی دی ش هستش.ایا کیفیتش خیلی پایینه؟تو ذوق میزنه؟
درود
من تنها گوشی که برای مقایسه دم دستم دارم c7 نوکیاست که میشه گفت هیچ فرقی که به چشم بیاد ندارن
کیفیت این بیشتر از c7 نباشه کمتر نیست.
petozherver
31-03-2012, 22:21
دوستان کیفیت فیلمبرداری تو شب برای این از neo پایین تر بود که اون گوشی یه سنسور مخصوص شب داره که لایو نداره.
گوشی رو تو روز با neo مقایسه کردم فیلم برداریش هیچ چیزی از اون کم نداره و حتی شاید خوش رنگ تر از اون هم بود.
نکته جالب اینجا بود که صدایی که موقع فیلمبرداری 2 تا گوشی ضبط کردن اصلا قابل مقایسه نبود.
یعنی نه تنها صدای اسپیکر های لایو فوق العادست بلکه صدا رو هم خیلی خوب ضبط میکنه.
کلا تو این رنج قیمت بهترین گوشی هست واسه همین نگرانم که زود جواد بشه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
سلام دوستان.
نه تنها کیفیت صفحش پایین نیست بلکه در حد خوبی هم هست.:18:
mehdi.t.f
01-04-2012, 11:55
سلام. من یه سه ماهی که دارمش 335 خریدم. دوربین عکاسی در حد 3.2 و فیلم برداری عالی. یه رم Team هشت گیگ کلاس چهار گرفتم 18000 تومان ،مشگلی ندارم. کیفیت صفحه اش تو ذوق نمیزنه.
باطریش داره میره تو کلک! الکی خالی میکنه بدون هیچ برنامه در حال اجرایی!!
:5:
taghi_ramzi
01-04-2012, 12:22
در مورد باتری ، خوب شد یادم افتاد
تو صفحه 27 دفترچه ش ، توصیه های خوبی برای کم کردن استفاده باتری نوشته
من با یه شارژ کامل ، روزی 2 ساعت بازی و خاموش کردن شبها موقع خواب ، 2 الی 2.5 روز راحت استفاده می کنم.
petozherver
01-04-2012, 18:54
چند روز پیش رم 16 گیگ سیلیکون پاور کلاس 4 براش گرفتم 29 تومن.گرون نخریدم؟
کیفیت سیلیکون پاور خوبه؟
a.toraby
02-04-2012, 09:39
دوستان کیفیت فیلمبرداری تو شب برای این از neo پایین تر بود که اون گوشی یه سنسور مخصوص شب داره که لایو نداره.
گوشی رو تو روز با neo مقایسه کردم فیلم برداریش هیچ چیزی از اون کم نداره و حتی شاید خوش رنگ تر از اون هم بود.
نکته جالب اینجا بود که صدایی که موقع فیلمبرداری 2 تا گوشی ضبط کردن اصلا قابل مقایسه نبود.
یعنی نه تنها صدای اسپیکر های لایو فوق العادست بلکه صدا رو هم خیلی خوب ضبط میکنه.
کلا تو این رنج قیمت بهترین گوشی هست واسه همین نگرانم که زود جواد بشه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نه تنها کیفیت صفحش پایین نیست بلکه در حد خوبی هم هست.:18:
دوست عزیز دیگه اون دوران گذشت که گوشی رو واسه کلاسش میخریدن. برای همین دیگه جواد شدن هم معنی نداره تو این دوره زمونه!!!!
petozherver
02-04-2012, 13:24
دوست عزیز دیگه اون دوران گذشت که گوشی رو واسه کلاسش میخریدن. برای همین دیگه جواد شدن هم معنی نداره تو این دوره زمونه!!!!
حرفتو کامل قبول دارم.به شوخی گفتم نگران جواد شدنشم باو:20:
در ضمن اگه جواد شه بهتر.چون لوازم جانبیش بیشتر گیر میاد.
الان هر چی گشتم یه کیف درستو درمون واسه این گوشی من نتونستم پیدا کنم:5:
amin_g_p
02-04-2012, 21:37
سونی بازم آپدیت آندروید 4 زا به تعویق انداخت. برای live آخر ماه می یا اوایل ژوئن!!!
abcsajjad
02-04-2012, 22:29
ورژن 4 هم فعلاً نیومده.
390 تومن بدون گارانتي ميدن تو شهرما
قيمت 14 فروردين اي بود
بخرم من يا فعلا دست نگه دارم؟
abcsajjad
03-04-2012, 19:56
ورژن 4 هم فعلاً نیومده.
من قیمت کردم الان 390تومن بدون گارانتی میدن
بخرم؟
saeediranzad
04-04-2012, 06:59
سلام
من دیروز خریدم. بدون گارانتی 370 تومن؛ اهواز، پاساژ کربلایی.
abcsajjad
04-04-2012, 11:02
اینجا 380 زده
شما 370 خریدی
به منم 390 میگن !!!!
ای بابا !!!!!!!!!!!!!
قیمتا چرا اینجوری شده؟
بچه های دیگه نظری ندارن؟ چیکار کنم من ؟
khafan8288
04-04-2012, 11:41
اینجا 380 زده
شما 370 خریدی
به منم 390 میگن !!!!
ای بابا !!!!!!!!!!!!!
قیمتا چرا اینجوری شده؟
بچه های دیگه نظری ندارن؟ چیکار کنم من ؟
بابا بخر 10تومن 20 تومن چیزی نیست
ارزششو نداره صبر کنی
خدارو چه دیدی شاید باز رفت بالا
vahidsport
04-04-2012, 12:01
یکی از رفیقام این گوشی خردید یه دونه بعد از عید و یکی قبل از عید یکی به قیمت 355 و اون یکی به قیمت 358 تومن از علائدین ادرس دقیق ش رو نمیدونم
taghi_ramzi
04-04-2012, 12:24
اگه عجله دارید ، حدود 370-380 خیلی فرقی نداره ... جایی که من ازش 380 خریدم ، الان میده 410
اگه عجله ندارید (در حال حاضر گوشی قابل اطمینان دارید) ، صبر کردن هم شاید بد نباشه.
امروز بعد از ظهر علاالدین
از 350 با گارانتی اصلی بود، تا 400.دو 3 جا هم 350 می دادن.همون طبقه همکف.طبفه 4-5 هم خیلی تفاوت قیمت نبود، تهش 355 میگفتن.
بدون گارانتی اصلی 340 هم بود
بازار موبایل هم، همکف اکثرا 380 بود تا 400.
یه جایی هم 370 و یه جا دیگه 360
Highbury
04-04-2012, 20:24
دوستان باوجود پیکسلهای کم، کیفیت صفحش نسبت به گوشیهایی مثل ایکس8 یا گالاکسی ایس چطوره؟
کارکرده تمیز سراغ دارید؟:31:
saeediranzad
05-04-2012, 03:22
عزیز! حساب کتاب که نداره؛ اون هم سونی که نمایندگی فروش و وارد کردن هم نداره.
تو سایت موبایل دات آی آر، قیمت فروشگاههای مختلف در شهرهای مختلف را زده.
با این وجود من هم میگم اگه عجله نداری تا اول خرداد صبر کن؛ شاید یه چند تومنی ارزونتر بشه.
marshal2600
05-04-2012, 08:46
گارانتی اصلیش چیه ؟!
panther99
05-04-2012, 10:08
يكي از دوستان ما ديروز 16 فروردين از تهران 365 خريده . يعني نسبت به 3 هفته پيش 40 تومني ارزونتر شده . و به نظر ميرسه تا ارديبهشت يا خرداد به 310 يا حتي 300 هم برسه . قيمت واقعيش هم همون 300 تا 310 هست . به نظر من بالاتر نميارزه !! البته تو اين رنج گوشيه فوق العاده ايه .
abcsajjad
05-04-2012, 13:35
400 تومنم امروز یه جای دیگه بهم گفت!!!!!!!!
بچه ها اگه گوشی رو من روت کنم میتونم بازم به اندروید4 اپدیتش کنم؟
saeediranzad
05-04-2012, 15:17
گارانتی اصلیش چیه ؟!
گارانتی هم تو این مملکت حساب و کتاب نداره. ولی بعضی گوشیهای سونی اریکسون را پارس کامتل یه زمانی گارنتی میکرد.
یعنی اینطور نیست که هرگوشی تو بازار باشه، حتماً شرکت وارد کننده اصلی گارانتیش کنه. فقط انهایی را که خودش وارد کنه گارانتی میکنه.
--------------------------------------------
دوستان، من نمیتونم از لپتاپ با بلوتوث روی گوشی فایل بفرستم؛ ولی برعکسش امکان داره.
فایل را که میفرستم، یه پیام میده که نیاز به تأیید داره. ولی نه پنجره ای برای تأیید باز میشه، نه فرصت میده کاری بکنم و failed میده.
صواب داره هرکی میدونه بگه!
سلام
دوستان من یه رم جدید گرفتم و رم قبلیم رو میخوام اطلاعاتشو (بازی و برنامه) به رم جدید انتقال بدم.
باید چیکار کنم که مشکلی پیش نیاد؟
saeediranzad
06-04-2012, 13:10
سلام
دوستان من یه رم جدید گرفتم و رم قبلیم رو میخوام اطلاعاتشو (بازی و برنامه) به رم جدید انتقال بدم.
باید چیکار کنم که مشکلی پیش نیاد؟
سلام
خب، راستش من یه راه ساده به ذهنم آمد. رَم قبلی را با رم ریدر و رم فعلی را با گوشی به لپتاپ یا PC وصل کن.
انتقال باید انجام بشه.همین! (تاحالا خودم این کار را نکردم!)
Green_life
06-04-2012, 23:11
اندروید 4 برا این گوشی اومده؟
از طریق اینترنت قابل ارتقا هست؟
saeediranzad
07-04-2012, 02:03
اصلاً با برچسب upgradable to Android4 فروخته میشه؛ ولی هنوز هیچ گوشی سونی اریکسونی با آندروید4 بیرون نیامده. من در gsmarena گشتم، حتا S E Xperia Duo که ورودش درحد شایعه است آندورید 2.3.4 داره.
abcsajjad
07-04-2012, 10:29
اواخر اردیبهشت میاد.
اوایل ماه june
سلام . بچه ها چند تا سوال داشتم :
-1 اولا اینکه الان قیمت live with walkman چنده ؟
2- اینکه آیا این گوشی کلیپ های اچ دی رو پخش میکنه ؟
3- آیا ارزش داره منی که الان گالاکسی جیو دارم ، اینو بفروشم و با تقریبا صد تومن پول گذاشتن این گوشی رو بگیرم ؟ ( دوربین رو بی خیال ، واسه من گیم ، اچ دی چه بهتر - راحتی و روون بودن و اینکه راحت برنامه ها روش نصب بشن و force close ندن مهمه )
4- و آخر اینکه وسایل این گوشی اصلا پیدا میشه ؟
راستی بنظرتون ، 70-80 تومن ارزش داره جای xperia mini اینو بگیرم ؟؟؟ آخه زیاد فرق ندارن ( من شنیدم xperia mini ریست میکنه و هنگ میکنه و ...)
راستی دوامش چطوره ؟ من یه C905 هم دارم که هرروز یه قطعه ش بدون اینکه کاری بکنم میاد دستم !!! واسه همین یکم از سونی اریکشون میترسم !!! :)
این پست حذف بشه لطفا . اشتباهی نوشتم
petozherver
09-04-2012, 03:08
سلام . بچه ها چند تا سوال داشتم :
-1 اولا اینکه الان قیمت live with walkman چنده ؟
2- اینکه آیا این گوشی کلیپ های اچ دی رو پخش میکنه ؟
3- آیا ارزش داره منی که الان گالاکسی جیو دارم ، اینو بفروشم و با تقریبا صد تومن پول گذاشتن این گوشی رو بگیرم ؟ ( دوربین رو بی خیال ، واسه من گیم ، اچ دی چه بهتر - راحتی و روون بودن و اینکه راحت برنامه ها روش نصب بشن و force close ندن مهمه )
4- و آخر اینکه وسایل این گوشی اصلا پیدا میشه ؟
راستی بنظرتون ، 70-80 تومن ارزش داره جای xperia mini اینو بگیرم ؟؟؟ آخه زیاد فرق ندارن ( من شنیدم xperia mini ریست میکنه و هنگ میکنه و ...)
راستی دوامش چطوره ؟ من یه C905 هم دارم که هرروز یه قطعه ش بدون اینکه کاری بکنم میاد دستم !!! واسه همین یکم از سونی اریکشون میترسم !!! :)
1-قیمتش تو گیلان 380 بدون گارانتی.
2-اچ دی پخش میکنه در حد لالیگا
3-از لحاظ روونی و راحتی مشکلی نداره مگر اینکه بازی ای به رزولیشن گوشی نخوره. سرعتشم عالیه.
4-وسایلش تو شهر ما کلا پیدا نمیشه.
راستی 70 80 تومن ارزش داره اینو بگیری:31:
برنامه easy sever
advanced task kill
رونصب کردم و ذر حالت سو@پر گذاشتم بازم باید روزی دوبار شارژ کنم
همچنین تو برنامه تسک کیلر همین ک ه همشون رو کیل می کنم بازم دوباره فعال میشن راهی نداره کلا کیل بشه خودکار
برنامه استارتاپ منیجر رو تنظیم کردم که هیچ برنامه ای وقتی گوشی روشنه اجرانشه ولی بازم فرق نداره
همین که گوشی رو روشن کنم مثل خوره برنامه ها باطری رو میخورن
کمک
khafan8288
15-04-2012, 08:47
برنامه easy sever
advanced task kill
رونصب کردم و ذر حالت سو@پر گذاشتم بازم باید روزی دوبار شارژ کنم
همچنین تو برنامه تسک کیلر همین ک ه همشون رو کیل می کنم بازم دوباره فعال میشن راهی نداره کلا کیل بشه خودکار
برنامه استارتاپ منیجر رو تنظیم کردم که هیچ برنامه ای وقتی گوشی روشنه اجرانشه ولی بازم فرق نداره
همین که گوشی رو روشن کنم مثل خوره برنامه ها باطری رو میخورن
کمک
خب وقتی کیل میکنی یه سری از برنامه های خود گوشی دوباره باز میشه
شما باتریتون چند میلی آمپر هستش؟
باتشکر
ولى آخه برنامه هایی که باز نکردم رو خودش اتومات باز میکنه
باطری هم
1160 li.poly
battry status:good
تو اطلاعات گوشی که ایناست
saeediranzad
16-04-2012, 08:06
مشکل در روت کردن
من هنوز نتونستم گوشیم را روت کنم. به دو روش هم رفتم. Super one click; DoomLord
ولی هیچکدوم جواب نداد. کسی میدونه باید چه کار کنم؟
super one روی این مرحله میمونه و پیش نمیره: Running psneuter
khafan8288
16-04-2012, 11:39
باتشکر
ولى آخه برنامه هایی که باز نکردم رو خودش اتومات باز میکنه
باطری هم
1160 li.poly
battry status:good
تو اطلاعات گوشی که ایناست
شما گوشیتونو از یه جای معتبر گرفتید؟چون مال من باتریش 1200 هستش
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
مشکل در روت کردن
من هنوز نتونستم گوشیم را روت کنم. به دو روش هم رفتم. Super one click; DoomLord
ولی هیچکدوم جواب نداد. کسی میدونه باید چه کار کنم؟
super one روی این مرحله میمونه و پیش نمیره: Running psneuter
برنامه flashtool رو هم امتحان کردی؟
saeediranzad
17-04-2012, 07:06
شما گوشیتونو از یه جای معتبر گرفتید؟چون مال من باتریش 1200 هستش
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
برنامه flashtool رو هم امتحان کردی؟
سلام
1160 درسته؛ روندش میکنند میگن 1200.
نه، فهمیدم مشکل چیه. سونی اریکسون لایو، تا بوت لودرش آنلاک نشه، روت نمیشه.
فعلاً از آنلاک کردنش هم منصرف شدم. همینجوری فایل منیجر و دیکشنری روش نصب کردم. راحت میشه از آندروید مارکت دانلود کرد.
khafan8288
19-04-2012, 21:14
سلام
فعلاً از آنلاک کردنش هم منصرف شدم. همینجوری فایل منیجر و دیکشنری روش نصب کردم. راحت میشه از آندروید مارکت دانلود کرد.
نخیر عزیز من
روی باتری گوشی من نوشته 1200mA
این سری های جدید 1160 هستن
Pedram_mrn
19-04-2012, 22:26
سلام
شما اگه رام 42 یا 58 داشته باشی با همون فلش تول( آخرین ورژنشو دانلود کن) به سادگی روت میشه کمتر از 2 دقیقه... اگه ورژن رامت 62 69 باشه از این روش نمیشه پیشهناد میشه یه رام ورژن 42 یا 58 رو اول فلش کنی بد بری سراغ روت...
درضمن یه سری برنامه ها هستن که هرکاری کنی باز میشن احتیاج نیست اونارو ببندی... وقتی اونارو میبیندی هی شروع به باز شدن میکنن که تو مصرف باتریه بیشتر تاثیر میذاره...
saeediranzad
19-04-2012, 23:52
سلام
شما تا حالا تونستید عکس در قطع گوشی (یعنی طولش از عرضش بیشتر باشه) پسزمینه بندازید؟
من که هرکار کردم نشد. جای دیگه هم پرسیدم. میآد عرضی میندازه که بیشتر از یک سوم عکس را دربر نمیگیره.
petozherver
20-04-2012, 00:36
دوستان من هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم این پیغام ظاهر میشه.کسی میدونه چیه؟اینم عکسش
saeediranzad
20-04-2012, 11:41
سلام
عکس را دیدم. جای دیگه هم پرسیده بودید. راستش من تا حالا ندیدم.
شاید موقع خاموش کردن برنامه های زیادی باز دارید. یه بار همه برنامه ها را ببندید و بعد خاموش کنید ببینید چی میشه.
petozherver
20-04-2012, 12:42
سلام
عکس را دیدم. جای دیگه هم پرسیده بودید. راستش من تا حالا ندیدم.
شاید موقع خاموش کردن برنامه های زیادی باز دارید. یه بار همه برنامه ها را ببندید و بعد خاموش کنید ببینید چی میشه.
اره جای دیگه پرسیدم کسی جواب نداد.:31:
یبار گوشی رو فلش کردم باز این پیغام میومد.نمیدونم چیه.
البته کارکرد گوشیم عادیه و مشکلی نداره.فقط موقع خاموش روشن کردن یبار پیغام میده بعدش دیگه نمیاد:13:
khafan8288
20-04-2012, 13:39
اره جای دیگه پرسیدم کسی جواب نداد.:31:
یبار گوشی رو فلش کردم باز این پیغام میومد.نمیدونم چیه.
البته کارکرد گوشیم عادیه و مشکلی نداره.فقط موقع خاموش روشن کردن یبار پیغام میده بعدش دیگه نمیاد:13:
سلام
دوست عزیز احتمال داره که مشکل از شورت کات باشه
یا هرچی شورت کات داری رو پاک کن
یا یه تم دیگه نصب کن خبرشو بده
petozherver
20-04-2012, 14:05
سلام
دوست عزیز احتمال داره که مشکل از شورت کات باشه
یا هرچی شورت کات داری رو پاک کن
یا یه تم دیگه نصب کن خبرشو بده
اگه منظورتون شورت کات های روی صفحه هست من زیاد شورت کات ندارم.
بیشتر widgets رو صفحه گذاشتم.
تم هم فقط تم فابریک لایو رو دارم.اونم عوض کردم باز پیغام داد.:41:
Pedram_mrn
20-04-2012, 14:05
دوستان من هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم این پیغام ظاهر میشه.کسی میدونه چیه؟اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngig.com%2Faks%2FDSC_0295.JPG)
مهم نیست اصلا یه برنامه ی سیستمیه گوشی که متوقف میشه(فورس کلوز میده)...
شما اگه گوشیت روته میتونید بل کل پاک کنیدشو از شرش خلاص شید
petozherver
20-04-2012, 15:22
مهم نیست اصلا یه برنامه ی سیستمیه گوشی که متوقف میشه(فورس کلوز میده)...
شما اگه گوشیت روته میتونید بل کل پاک کنیدشو از شرش خلاص شید
گوشیم روته.
چجوری می تونم از شرش خلاص بشم؟:40:
khafan8288
20-04-2012, 16:14
اگه منظورتون شورت کات های روی صفحه هست من زیاد شورت کات ندارم.
بیشتر widgets رو صفحه گذاشتم.
تم هم فقط تم فابریک لایو رو دارم.اونم عوض کردم باز پیغام داد.:41:
خب یه بارهم وجیت هارو حذف کن
چون منم قبلا این مشکلو داشتم که با عوض کردن تم حل شد
Pedram_mrn
20-04-2012, 16:58
گوشیم روته.
چجوری می تونم از شرش خلاص بشم؟:40:
برنامه ی Titanium backup کرک شدشو نصب کن بعد بگرد دنبال همون برنامه که ارور میداد(crash monitor بود یا device monitor یادم نیس)
اونو فیریز کن خلاص
petozherver
20-04-2012, 17:02
خب یه بارهم وجیت هارو حذف کن
چون منم قبلا این مشکلو داشتم که با عوض کردن تم حل شد
کلشو پاک کردم درست نسد:41:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
برنامه ی Titanium backup کرک شدشو نصب کن بعد بگرد دنبال همون برنامه که ارور میداد(crash monitor بود یا device monitor یادم نیس)
اونو فیریز کن خلاص
اخه مشکل اینجاست که من برنامه ای به اسم crash monitor تو گوشیم ندارم.نمیدونم این پیغام از کجا میاد:5:
saeediranzad
21-04-2012, 10:18
اونو فیریز کن خلاص
اخه مشکل اینجاست که من برنامه ای به اسم crash monitor تو گوشیم ندارم.نمیدونم این پیغام از کجا میاد
عزیز! چی را فریز کنه. همونطور که دوست دیگه گفت این یه برنامه سیستمه. یعنی موقع خاموش کردن گوشی برای خاموش کردن فعال میشه.
مفهوم پیام اینه که برنامه خاموش کردن درست اجرا نشد و وسط کار تموم کرد.
شاید یه برنامه دیگه با این ناهماهنگی داره و نمیگذاره آن درست کارش را بکنه.
Pedram_mrn
21-04-2012, 13:08
کلشو پاک کردم درست نسد:41:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
اخه مشکل اینجاست که من برنامه ای به اسم crash monitor تو گوشیم ندارم.نمیدونم این پیغام از کجا میاد:5:
عزیز شما نصبش نکردی برنامه ی خود گوشیه برو تو تیتانیوم فیریزش کن تموم شه بره...
عزیز! چی را فریز کنه. همونطور که دوست دیگه گفت این یه برنامه سیستمه. یعنی موقع خاموش کردن گوشی برای خاموش کردن فعال میشه.
مفهوم پیام اینه که برنامه خاموش کردن درست اجرا نشد و وسط کار تموم کرد.
شاید یه برنامه دیگه با این ناهماهنگی داره و نمیگذاره آن درست کارش را بکنه.
اون دوست که گفت برنامه ی سیستمیه خودم بودم جیگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ی مهمی نیست و کارش فقط مانیتور کردنه من رو سه تا از گوشی های سونی فیریزش کردم(ARC Neo Live) هیچ اتفاقی هم نیافتاد خیالت راحت باشه...
saeediranzad
21-04-2012, 14:24
البته فکر کنم منظور کرش کردن یعنی بستن و خاموش کردن مانیتور باشه که موقع خاموش کردن گوشی میاد.
به هرحال خود گوشی خاموش میشه؛ چه فریز بشه یا نشه. ولی من میترسم درست خاموش نشدن به مانیتور آسیب بزنه.
Pedram_mrn
21-04-2012, 15:30
البته فکر کنم منظور کرش کردن یعنی بستن و خاموش کردن مانیتور باشه که موقع خاموش کردن گوشی میاد.
به هرحال خود گوشی خاموش میشه؛ چه فریز بشه یا نشه. ولی من میترسم درست خاموش نشدن به مانیتور آسیب بزنه.
شما که عوض انجمن زبان هستید...
مانیتور اینحا یعنی نظارت کردن ربطی به صفحه نمایش گوشی نداره کرش هم یعنی خراب شدن از کار افتادن...
این برنامه وظیفش جمع کردن اطلاعاته همین و بس
marshal2600
21-04-2012, 18:03
350 گرفتم
سوال داشتید بپرسید
petozherver
21-04-2012, 20:55
اونو فیریز کن خلاص
اقا دمت گرم با برنامه ی لینک تو اس دی فریزش کردم درست شد.:10::40:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
350 گرفتم
سوال داشتید بپرسید
مبارکه:10:
saeediranzad
22-04-2012, 08:12
شما که عوض انجمن زبان هستید...
مانیتور اینحا یعنی نظارت کردن ربطی به صفحه نمایش گوشی نداره کرش هم یعنی خراب شدن از کار افتادن...
این برنامه وظیفش جمع کردن اطلاعاته همین و بس
سلام. بله، هستم. ولی آدم اگه گند نزنه مردم فکر میکنند اسطوره ها هنوز وجود دارند.:31:
حق با شماست. این را از سایت سونی پیدا کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
barsava2011
23-04-2012, 11:46
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و اینجا محلی باشه برای کسانی که این گووشی رو دارن و به روز اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن. امیدوارم همه لایویها بیان....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.