مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه فقط یک لایه را به تنهائی و با ابعاد به اندازه دقیقا خود لایه Save کرد؟
Dariushtanha
22-08-2011, 14:04
سلام اساتید
میخوام یک لایه از چندین لایه را در پروژهام به تنهائی بعنوان یک فایل مستقل ولی با ابعاد خود لایه(و نه ابعاد کل پروژهام) Save کنم.روش کار چیست؟
aram_nfs
22-08-2011, 14:19
سلام
برای این کرا بقیه لایه ها رو غیر فعال کن (hidden)
بعد کل لایه مورد نظرت رو سلکت کن (کلید ctrl رو نگه دار و روی شکل لایه که توی پالت لایه نشون میده کلیک کن)
بعد از منوی image گزینه crop رو بزن (کلید ترکیبی alt+i+p)
lموفق باشی
Dariushtanha
22-08-2011, 14:29
ممنون ولی با این کار افکتهای اون لایه حذف میشه.
چطور میتونم افکتهای همراه این لایه را هم با خودش بردارم؟
با سلام...
آموزش مربوطه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aram_nfs
22-08-2011, 18:35
دوست عزیز نمی دونم مراحل رو کامل ادامه میدی یا نه
منظورت از افکت چیه؟
لایه های دیگه؟
خوب لایه ای رو که می خوای بمونه رو غیر فعال نکن (چشمکش رو خاموش نکن)
تموم روش هایی رو که می گم اول خودم امتحان می کنم بعد می گم پس احتمالش کمه که جواب نده
اگه منظورت از افکت layer blending هست با روش من و روشی که دوستمون گفت این بخش حفظ میشه
اگه منظورت لایه دیگه هست تو روش من می تونی هر لایه ای رو که بخای نگه داری و فقط اندازه کراپت رو به اندازه لایه ای که می خوای انتخاب کنی
موفق باشی
Dariushtanha
22-08-2011, 19:13
نه منظورم همون یک لایه موزد نظر هست نه لایه دیگه.
افکت مثل Stroke و یا Drop shodow و غیره...
با کاری که شما گفتین این افکتها سلکت نمیشن ...:41:
Dariushtanha
22-08-2011, 19:51
با سلام...
آموزش مربوطه...
با آموزش شما به چیزی که میخواستم نزدیک شدم ولی کامل نه.چرا که با کاری که شما آموزش دادین اطراف آبجکتمون خالی میمونه و بطور دقیق لایه کراپت نمیشه ...ولی من برای رسیدن به هدفم مجبور شدم یه لایه جدید درست کنم و با رنگ مورد نظرم زمینه را رنگ کردم و در نهایت به چیزی که میخواستم نزدیک شدم ولی این اون روشی نیست که آدم بتونه روش حساب کنه چرا که دقیق نیست.من دنبال یه راه دقیق هستم که بشه لایه را با افکتهای مربوط به خودش کاملا و دقیقا از بقیه لایهها بعنوان یک سند مستقل Save کرد.سندی دقیقا به انداره خود لایه.
من دنبال یه راه دقیق هستم که بشه لایه را با افکتهای مربوط به خودش کاملا و دقیقا از بقیه لایهها بعنوان یک سند مستقل Save کرد.سندی دقیقا به انداره خود لایه.
سلامی دوباره خدمت دوست عزیز....
ببینید شما یحتمل دنبال هلو بپر تو گلو که نیستید ؟ :31: به هر حال هر کار گرافیکی نیاز به کار کردن داره و نیاز به
ویرایش داره تا بتونید به چیزی که میخواید نزدیک بشید... من ندیدم کاری به چندتا کلیک نتیجه بده....
الان مشکل کجاست ؟
افکت یعنی چی ؟ استایل ها و قلم ها و پترن یا همون بافت هایی که به یه طرح داده میشه افکت میگن....
حالا با روشی که بنده و دوستان بهتون گفتیم چیزی پاک نمیشه اگه توی رویش آموزش بنده زمینه بصورت شفاف
شده ... بدلیل اینکه شما فقط یه لایه جدا کردید پس نمیتونه زمینه داشته باشه که اون کاری نداره با قرار دادن یه
لایه جدید میتونید لایه بگراند رو ایجاد کنید....
aram_nfs
22-08-2011, 21:13
من اینم بگم برم با اجازه
توی فتوشاپ ابزاری هست باه اسم کراپ که با c فعال میشه و امکان این رو میده که اندازه دلخواه شما رو از تصویر مورد نظر جدا کنه
شما با این احوالاتی که دیدم داری آواتار درست می کنی که اگه از اولش میخواستی می تونستیم بهتر کمکت کنیم و آموزش کلیشو برات بزاریم
الان داری لقمه رو دور سرت می گردونی
امیدوارم موفق بشی بلاخره
Dariushtanha
22-08-2011, 23:10
من اینم بگم برم با اجازه
توی فتوشاپ ابزاری هست باه اسم کراپ که با c فعال میشه و امکان این رو میده که اندازه دلخواه شما رو از تصویر مورد نظر جدا کنه
شما با این احوالاتی که دیدم داری آواتار درست می کنی که اگه از اولش میخواستی می تونستیم بهتر کمکت کنیم و آموزش کلیشو برات بزاریم
الان داری لقمه رو دور سرت می گردونی
امیدوارم موفق بشی بلاخره
دوست عزیز
لازمه عرض کنم همین ابزاری که شما میفرمائید اسمش کراپ است قادر نیست تصاویر غیر چهارضلعی را برش بده
زمانیکه ما به لایهمان افکت Shadow میدیم تصویر از حالت چهارضلعی خارج میشه و دیگه شکل هندسی منظمی نخواهد داشت پس این ابزار به درد سوال من نمیخوره که شما پیشنهاد کردی.
و اما در مورد آواتار باید بگم که بله میخواستم آواتار درست کنم ولی نه اینکه فقط برای آواتار درست کردن بخوام الکی و از سر باز کنی یه چیزی در فروم از پیشنهاد دوستان بدزدم و بیخیال بشم نخیــــــــر...
من آواتار را بعنوان یک نمونه برای یادگیری انتخاب کردم و لذا آموزش کلی ساخت آواتار بدردم نمیخورد که شما بخواهید ارائه بدید.
اینکاری که من دارم انجام میدم هم اسمش هنرجوئی و آموزش علم و هنر است و نه لقمه را دور سر چرخاندن!
من در پست قبلیم عرض کردم با روشی که شما گفتین افکتها همراه تصویر برش داده نمیشن.حالا اگه راهی بلدید بسمالله و اگر هم نه بگید بلد نیستم چرا دارید سفسته میکنید!
Dariushtanha
22-08-2011, 23:24
سلامی دوباره خدمت دوست عزیز....
ببینید شما یحتمل دنبال هلو بپر تو گلو که نیستید ؟ :31: به هر حال هر کار گرافیکی نیاز به کار کردن داره و نیاز به
ویرایش داره تا بتونید به چیزی که میخواید نزدیک بشید... من ندیدم کاری به چندتا کلیک نتیجه بده....
الان مشکل کجاست ؟
افکت یعنی چی ؟ استایل ها و قلم ها و پترن یا همون بافت هایی که به یه طرح داده میشه افکت میگن....
حالا با روشی که بنده و دوستان بهتون گفتیم چیزی پاک نمیشه اگه توی رویش آموزش بنده زمینه بصورت شفاف
شده ... بدلیل اینکه شما فقط یه لایه جدا کردید پس نمیتونه زمینه داشته باشه که اون کاری نداره با قرار دادن یه
لایه جدید میتونید لایه بگراند رو ایجاد کنید....
نه دوست عزیز
دنبال هلو برو تو گلو نیستم ولی برای کار سادهای که درخواست دادم قطعا یک راه ساده وجود داره که بقول شما با چند تا کلیک ساده میشه انجامش داد و احتمالا یا متوجه درخواست من نشدین یا اینکه من بد درخواست دادم و یا اینکه...
بگذریم
ببینید با روشی که شما در فیلم آموزشی به اون اشاره داشتین اگه لایه مورد نظر ما دارای افکت Drop Shadow از قسمت Add a layer Style باشه وقتی جداش کردیم غیر از تصویر و این افکت که عرض کردم یک فضای خالی که شطرنجی است در اطراف آبجکت مان بوجود میاره که کار را خراب میکنه.من میخوام این فضای خالی وجود نداشته باشه بلکه میخوام بطور خالص فقط و فقط تصویر با افکتش باقی بمونه .امتحان کنید و اگر باز هم متوجه عرض بنده نشدین با تصویر توضیح بدم
سلام....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
h_mirgh20
23-08-2011, 00:34
سلام
شما میخوای با چه فرمتی خروجی بگیری؟
چی رو میخوای اینجوری ذخیره کنی؟
از گزینه Convet To Smart Object در منوی راست کلیک بر روی لایه استفاده کنید به همراه ابزار کروپ و یا حتی روش های دیگر برش تصویر
Dariushtanha
23-08-2011, 00:34
جناب Unisef مثل اینکه باز هم متوجه عرضم نشدین...
نمیخوام رنگ زمینه داشته باشه و میخوام با فرمت PNG ذخیرهاش کنم.فقط و فقط تصویر با افکتش میخوام (خصوصا افکت Drop Shodow):41:
h_mirgh20
23-08-2011, 00:41
خوب با نگه داشتن alt روی چشم کنار لایه مورد نظر کلیک کنید
اینجوری همه لایه ها به جز لایه مورد نظر اینویزیبل یا همون هیدن میشن
aram_nfs
23-08-2011, 01:09
دلم نیومد اینو نگمو بخابم چون بهم گفتن بلد نیستی جوا نده
کاش اولش می گفتین منظورتون از افکت سایه هست
برای این کار یه لایه جدید و خالی بسازید (قبل از کراپ یا هر روش دیگه)
و با لایه اصلی merg کنید با ctrl+e در هنگام انتخاب دو لایه
بعد کراپ یا اسمارت آبجکت رو به کار ببرین مشکل حل میشه آقای مهنس
جناب Unisef مثل اینکه باز هم متوجه عرضم نشدین...
نمیخوام رنگ زمینه داشته باشه و میخوام با فرمت PNG ذخیرهاش کنم.فقط و فقط تصویر با افکتش میخوام (خصوصا افکت Drop Shodow):41:
خب برادر من همون حالت قبلی که زمینش شطرنجی هست آمادس برای ذخیره فرمت PNG شما سایشم جابجا کنید
معلوم میشه....
Dariushtanha
23-08-2011, 02:11
خب برادر من همون حالت قبلی که زمینش شطرنجی هست آمادس برای ذخیره فرمت PNG شما سایشم جابجا کنید
معلوم میشه....
بله در تصویر شما با افکتی که دادید مشکلی نیست
ولی با دراپ شادو این روش جواب نمیده و فضای خالی اطراف آبجکت نهائی باقی میمونه.امتحان کنید و اگه لازم بود بفرمائید با تصویر نشون بدم.
Dariushtanha
23-08-2011, 02:24
خوب با نگه داشتن alt روی چشم کنار لایه مورد نظر کلیک کنید
اینجوری همه لایه ها به جز لایه مورد نظر اینویزیبل یا همون هیدن میشن
دوست عزیز
مشکل چیز دیگهایه.
اگه مایل باشید تاپیک را مطالعه بفرمائید
h_mirgh20
23-08-2011, 08:15
بله در تصویر شما با افکتی که دادید مشکلی نیست
ولی با دراپ شادو این روش جواب نمیده و فضای خالی اطراف آبجکت نهائی باقی میمونه.امتحان کنید و اگه لازم بود بفرمائید با تصویر نشون بدم.
دوست عزیز دراپ شادو هم داره با زاویه 140-150 دقت کنی میبینی
با اجازه بقیه دوستان :دی
وقتی شما اون زمینه ی شطرنجی رو میبینی اونو نبین یعنی ندیده بگیر اون اصلا هیچی نیست شما کارو درست انجام دادی الان لایتو هر جا کپی کنی یا ذخیره کنی بدون زمینست
من هر چی فکر میکنم تو روشی که (Unicef) پیشنهاد داده هیچ مشکلی نمیبینم کارت باید درست انجام شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.