ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 206 تیپ 2 یا دوو سیلو

mehdi_gh27
22-08-2011, 12:29
سلام دوستان

تقریبا 9 تومانی برای ماشین گذاشتم کنار.

دنبال یه ماشین کم مصرف با رانندگی راحت میگردم طوری که از لحاظ هزینه ها هم خیلی اذیت نکنه.

با این پول پیگیری کردم تقریبا یه 206 تیپ 2 تو مایه های مدل 85 یا 86 میتونم گیر بیارم شایدم بالاتر.

و یه دوو سیلو تقریبا مایه های مدل 82 .

شنیدم که دوو سواری خیلی توپی داره و از لحاظ قطعات هم هزینه کمتری نسبت به 206 داره . مصرفشون هم که فکر میکنم یکی باشه .

البته نمی دونم احتمال به خرج افتادن کدوم بیشتره !! اونم از لحاظ کیفیت قطعاتی که روش سوار میشه .

دوستانی که هم تجربه این دو ماشین رو دارند و دوستانی که هم تخصصی تو کار ماشینن . ممنون میشم راهنمایی کنن.

منتظرم

فعلا

Amin-Nasim
22-08-2011, 20:32
قدرت موتور سیلو و 206 در یک حد هست
مصرف سوختشون هم تقریبا یکی هست
قیمت قطعات سیلو خیلی خوبه
به نظر من سیلو بگیر
هم واسه مسافرت خوبه هم واسه مصرف شهری سواریش هم عالیه

AmiRreZA_RAcEr
23-08-2011, 01:46
دوست عزیز همیشه ماشین رند بازار بگیر ، دیگه سیلو تمیز خیلی کم گیر بیاد ، احتمال خیلی زیاد بعد از خرید سیلو هر روز تعمیرگاه بودنه اگر هم زمانی بخوای ماشینو مشتری جایی نیست ، سیلو جزو ماشینایی که فروشنده ها گرون میفروشند خریدار ها ارزون میخرند ، یعنی اگه ماهر و زرنگ نباشید تو بازار به قیمت گرون باید بخرید ولی اگه خواستید بفروشید ضرر میکنید
عمر سیلو و ماشین های اون رده دیگه رو به اتمامه
البته 206 هم اگه خراب باشه اذیتت میکنه ولی با 9 تومن خیلی راحتتر میشه 206 تمیز گیر آورد

monazzah
23-08-2011, 08:39
دوست عزیز همیشه ماشین رند بازار بگیر ، دیگه سیلو تمیز خیلی کم گیر بیاد ، احتمال خیلی زیاد بعد از خرید سیلو هر روز تعمیرگاه بودنه اگر هم زمانی بخوای ماشینو مشتری جایی نیست ، سیلو جزو ماشینایی که فروشنده ها گرون میفروشند خریدار ها ارزون میخرند ، یعنی اگه ماهر و زرنگ نباشید تو بازار به قیمت گرون باید بخرید ولی اگه خواستید بفروشید ضرر میکنید
عمر سیلو و ماشین های اون رده دیگه رو به اتمامه
البته 206 هم اگه خراب باشه اذیتت میکنه ولی با 9 تومن خیلی راحتتر میشه 206 تمیز گیر آورد
منم هم موافقم البته اينم بگم خودم سال 83 يك سيلوي سفيد مدل 81 داشتم عجب ماشيني بود

ببين ماشيني كه توليد نشه دو زار نمي ارزه 405 مدل 87 كم كار بي رنگ بگير :20:

Amin-Nasim
23-08-2011, 13:23
اگر دنبال ماشین کم خرج و کم مصرف و کم دردسر می گردی
پراید بگیر هر چی باشه ماشین صفر خرجش از بقیه کمتره (کلا پراید اگه به خرج هم بیفته هزینهش از بقیه کمتره)
اگر 206 بگیری خرجش زیاده و مصرف سوختش کمه و رانندگی باهاش راحته
سیلو هنوز هم ماشین خوبیه ولی هر ماشینی بعد از 8-9 سال خرج داره

Pourya-pc
23-08-2011, 13:50
به نظر من پراید صفر 131 بخرید بهتره ، حداقلش اینه که 3 سال بدون هیچ مشکلی ماشینه و فقط میشینید پشتش و میرونید . اما ماشین کار کرده هرچقدر هم تمیز باشه ... دردسر زیاد داره .

mehdi_gh27
24-08-2011, 15:47
سلام سلام

ممنونم دوستان از راهنمایی هایی که کردید .

راستش دوستان بابت پیشنهاد پرایدتون خیلی راغب نیستم . منو ببخشید

حقیقتش نزدیک به 8 سالی هست که رانندگی میکنم با اکثر ماشینها راحتم ولی از اتاق و امنیت و سیستم ایرودینامیکی پراید اصلا راضی نیستم وقتی میشینم پشت فرمون این ماشین انگاری ترس وقوع هر حادثه ای رو دارم . اصلا در هنگام رانندگی احساس راحتی ندارم . اصلا. مخصوصا موقعی که مسافر تکمیل رانندگی میکنی و ماشین یک مقدار سنگین تر از حد طبیعیش هست . در کل اینطور بگم که با RD خیلی خیلی راحت ترم تا پراید. ( یعنی تا این حد با این ماشین مشکل دارم )

دوستان قصد اینکه پای دوو رو کشیدم وسط بیشتر بخاطر این بود که نزدیکانی که این ماشین رو دارند به گفته خودشون این ماشین قیمت قطعات پایینتری نسبت به 206 داره و میگن هم قیمت 405 هست ( از لحاظ قطعات ). و میگن تقریبا تو هر شهری 2 یا 3 تا نمایندگی قطعات دوو پیدا میشه و مشکل چندانی بابت تهیه قطعات ندارند. و صحبت سر این هست که میگن واقعا سواری عالی میده حتی در رده زانتیا !!!!

گفته ی شما درسته و احتمال اینکه بشه دوو سالمی و تمیزی که به خرج نیفتاده باشه کم گیر آورد یا اینکه بهتره بگم شانسی هست. و اونهم بخاطر اینه که دیگه تولید نمیشه .

به هر حال از لطف همگی ممنونم

دوست دارم دوستان بیشتر تو بحث راهنماییم کنند.
اگه احیانا تو همین مایه ها ماشین خاص دیگه ای پیشنهاد میکنید ممنونم میشم بفرمایید

منتظر دوستان عزیز هستم :11:

فعلا

AmiRreZA_RAcEr
24-08-2011, 16:51
اگه دنبال خاص بودن هستید میتونید به میتسوبیشی گالانت هم فکر کنید ، سوپر سالناش واقعا هیولایی هستند واسه خودشون

mehdi_gh27
24-08-2011, 17:56
اگه دنبال خاص بودن هستید میتونید به میتسوبیشی گالانت هم فکر کنید ، سوپر سالناش واقعا هیولایی هستند واسه خودشون

دنبال خاص بودن که هستم البته اونم تا حدی که هم از لحاظ قطعات به مشکل نخورم و استهلاک و مصرف بنزینش در حد رده 206 باشه .

میشه بیشتر در موردش توضیح بدید .

ممنونم

Amir..H
24-08-2011, 21:56
قدرت موتور سیلو و 206 در یک حد هست
مصرف سوختشون هم تقریبا یکی هست
قیمت قطعات سیلو خیلی خوبه
به نظر من سیلو بگیر
هم واسه مسافرت خوبه هم واسه مصرف شهری سواریش هم عالیه
تا اونجایی که یادمه موتور سیلو 100 اسب قدرت داره و موتور 206 که همه میدونن 75 اسبه
به نظر من خرید 206 توجیح بیشتری داره چون چند سالی کمتر از سیلو راه رفته اگه 206 تمیز مدل 86 یا حتی 87 گیر بیارین به نظرم از سیلو مناسب تره
هرچند که سیلو ماشین نرم و خوبیه و مصرفشم کمه ولی چون مجبورید مدل پایین بخری خیلی توصیه نمیشه
مگه مدل کم کار تمیزشو سراغ داشته باشی که بعیده

total_overdose
25-08-2011, 00:38
تا اونجایی که یادمه موتور سیلو 100 اسب قدرت داره و موتور 206 که همه میدونن 75 اسبه
به نظر من خرید 206 توجیح بیشتری داره چون چند سالی کمتر از سیلو راه رفته اگه 206 تمیز مدل 86 یا حتی 87 گیر بیارین به نظرم از سیلو مناسب تره
هرچند که سیلو ماشین نرم و خوبیه و مصرفشم کمه ولی چون مجبورید مدل پایین بخری خیلی توصیه نمیشه
مگه مدل کم کار تمیزشو سراغ داشته باشی که بعیده
ذوست عزیز سی یلو موجود در ایران 75 اسب بخار قدرت داره:46:

Amin-Nasim
26-08-2011, 17:59
سلام
می تونید دنبال 206 تمیز بگردید
ایمنیش از پراید خیلی بهتره
سمند هم خوبه ایمنیش هم خوبه ولی مصرفش در شهر بالاست

LordMMD
10-09-2011, 17:18
این که میگن خرج 206 بالاست، من متوجه نمیشم یعنی میشه لطفا یه توضیحی بدید در مورد این که دقیقا یعنی چی، چه قطعاتیش و کلا چه کاراییش خرج بالا داره ؟
ممنون و معذرت بابت دخالت در تاپیک شما

mohamad skystar
10-09-2011, 18:58
این که میگن خرج 206 بالاست، من متوجه نمیشم یعنی میشه لطفا یه توضیحی بدید در مورد این که دقیقا یعنی چی، چه قطعاتیش و کلا چه کاراییش خرج بالا داره ؟
ممنون و معذرت بابت دخالت در تاپیک شما

اینکه میگن مخارج 206 بالاست در حالت کلی میگن.
لوازم مصرفیش قیمتش نسبت به سایر خودروها بالاتره.
اگر نیازی به تعمیر داشته باشه هزینه هاش بیشتره.
در کل وقتی میگن خرج 206 بالاست بیشتر رو مورد فنی و موتوریش میگن.

mehdi_gh27
11-09-2011, 14:21
دوستان دوباره سلام

حقیقتش این مدت همچنان پیگیر تحقیقاتم .

فعلا تندر90 هم نظرم رو جلب کرده ظاهرا از بعضی پژو ها سرتره !!!

دوستان نظر شما رو هم میخواستم بدونم

پیگیری کردم با 11.5 تا 12 تومان یه تندر E2 مدل 86 یا 87 میتونم گیر بیارم .
و با قیمت 10.5 تا 11 هم یه دوو سیلو تمیز مدل 82 .

نظر دوستان چی هست ؟؟

ممنونم:10:

mohamad skystar
11-09-2011, 16:10
دوستان دوباره سلام

حقیقتش این مدت همچنان پیگیر تحقیقاتم .

فعلا تندر90 هم نظرم رو جلب کرده ظاهرا از بعضی پژو ها سرتره !!!

دوستان نظر شما رو هم میخواستم بدونم

پیگیری کردم با 11.5 تا 12 تومان یه تندر E2 مدل 86 یا 87 میتونم گیر بیارم .
و با قیمت 10.5 تا 11 هم یه دوو سیلو تمیز مدل 82 .

نظر دوستان چی هست ؟؟

ممنونم:10:

100 درصد خرید تندر 90 به صرفه تر خواهد بود.
تندر مدل 87 گیرت میاد و از نظر قدرت و شتاب با سیلو قابل مقایسه نیست.
تندر در حالت کلی عملکردش نسبت به سیلو بهتره.
تنها مزیت سیو نسبت به تندر 90 چسبندگی بهترش هست. در تمام وارد تندر برتری داره