ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با 3d Max میشه همچین چیزی طراحی کرد ؟

"R E Z A"
22-08-2011, 10:59
سلام .

من میخواستم طراحی آشپزخانه ( بیشتر کابینت کاری آشپزخانه ) رو با استفاده از نرم افزار یاد بگیرم .

یه نرم افزار در این زمینه هست به نام KitchenDraw که نتیجه ی نهاییش این هست (از سایت اصلی این نرم افزار اینجا گذاشتم ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایتی که در ایران این نرم افزار رو عرضه میکنه توی قسمت نمونه کارش یه همچین طرحی رو گذاشته که ادعا میکنه با استفاده از همین نرم افزار طراحی شده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته طبق گفته ی سایت این طرح با آخرین نسخه ی KitchenDraw طراحی شده از طرفی هم نسخه ی کرک شده ی این نرم افزار گیر نمیاد و نسخه ی اصلیش هم در حدود 150 تومن درمیاد

میخواستم ببینم که

1-با 3d Max میشه کارهای کابینت آشپزخانه رو مثل عکس دومی در آورد ؟
2-یا عکس اول رو با استفاده از 3d max و افکت گذاری به حالت واقعی تر مثل عکس دومی در آورد ؟

من تا آخر تابستان وقت دارم این طراحی آشپزخانه رو یاد بگیرم به نظر شما اگه فقط بخوام با 3d Max این کار رو یاد بگیرم زمان کافی دارم ؟ ( با استفاده از خودآموز)

با تشکر قبلی

Dark000prince
22-08-2011, 11:48
سلام
بابا مکسی خیلی قوی تر از این حرفاس .
این عکس هایی که گذاشتی کار حرفه ای ای نیستن .
تازه مکس 3 تومن می دی میخری . کی 150 تومن می ده ؟؟؟ :31:

1- با مکس می شه اونا رو درآورد . خیلی بهترش رو هم راحت میشه درآورد .
2- اون عکس هم تو مکس مثل کارای اولیه است . برای تمرینای اولیه می تونی عکس دومی رو بسازی .

وقتی چند تا نرم افزار قوی هست ، دنبال این باقالی ها نرین .
اینجا ایرانه .
خارجه که اگه مکست تقلبی باشه گاز می گیرن D:

در مورد سرعت یادگیری هم به پشتکار و علاقه بستگی داره .

"R E Z A"
22-08-2011, 12:01
سلام . ممنون از جوابتون

به نظر شما همین بسته ی آموزشی p30world که اگهیش تو سایت هست برای من کافیه ؟

چقدر طول میکشه که یه طرحی مثل عکس دومی رو در آورد ؟ ( توسط یه کاربر معمولی تری دی مکس)

اگه یه خودآموز خوب هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

Wolf of aria
22-08-2011, 14:56
سلام . ممنون از جوابتون

به نظر شما همین بسته ی آموزشی p30world که اگهیش تو سایت هست برای من کافیه ؟

چقدر طول میکشه که یه طرحی مثل عکس دومی رو در آورد ؟ ( توسط یه کاربر معمولی تری دی مکس)

اگه یه خودآموز خوب هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

سلام
اگر میخواهی توی کارت دستد بالا باشه همون طور که دوست مون DARK000Prince گفت با نرم افزار های بزرگ کارکن

از آموزش هم که باید گفت به دنبال خودآموز ها نگرد فایده ای نداره همین بسته ای که گفتی بخر کاره شروع کن
انشاالله توی دو الی سه ماه میتونی مثل کار دومی توی مکس درست کنی...

البته پشت کار ضروریه برای موفق شدن..:10:

"R E Z A"
22-08-2011, 15:26
ممنون .

میشه بگین یه کاربر معمولی تری دی مکس توی چند ساعت میتونه طرحی مثل عکس دوم رو درست کنه ؟

meysam 3d
22-08-2011, 15:41
میشه بگین یه کاربر معمولی تری دی مکس توی چند ساعت میتونه طرحی مثل عکس دوم رو درست کنه ؟ اگه بخای همه آبجکتای صحنه رو خودت مدلسازی کنی برای یه کاربر معمولی فکر میکنم حدود 10 تا 15 ساعت طول بکشه که فکر نکم نیازی باشه چون توی سایتای مختلف مدل آماده هست در اون صورت 3تا5 ساعت وقت برای چینش صحنه و تنظیمات نور و رندر نیاز داری
موفق باشید

1navid
22-08-2011, 15:47
این کار رو شما با مکس تو اوایل یادگیری انجام می دید و با کیفیت بالاتر و اگه مکس و یکی از موتور رندر ها رو ( منتال ری -یا ویری) رو یاد بگیری کارات خیلی خیلی واقعی میشه (شاید متوجه نشی عکس واقعی یا کشیده شده) فقط علاقه و پشتکار می خواد البته بهتره تو آموزشگاه یاد بگیری بعد از این بسته ها استفاده کنی اینجوری زودتر یاد می گیری

kamron_devil
24-08-2011, 01:14
اموزش از شرکت digital tutors 2009 3d max خیلی خوبه و تو گوگل هم search کنی اموزش های خوبی پیدا می کنی و همینطور یوی تو ب