مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای نوشتن یه برنامه مدیریتی برای مدرسه
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من معاون یه مدرسه راهنمایی هستم از برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی میخوام یه برنامه برای مدرسه درست کنم که بتونم تمام اطلاعات دانش آموزان و معلمان - نمرات دانش آموزان - وضعیت انظباطی - آمار گیری و نمودار پیشرفت تحصیلی و حضور غیاب آنها و غیره رو وارد کنم نمیدونم با چه برنامه ایی میتونم این کار رو انجان بدم با همین بیسیک میشه همچین نرم افزاری رو درست کرد یا نه لطف کنید راهنماییم کنید با تشکر
amirxbest
22-08-2011, 12:33
دوست عزیز شدنش که با بیسیک میشه اتفاقا بیسیک واسه کار با بانک عالی هست.
اما چیزی نیست که بشه 2 دقیقه نوشت و شما خواسته ی عجیبی داری:18:
یا بیسیک رو خیلی خیلی دست کم گرفتی یا یه کم اعتماد به نفس بالادارین:31:
موفق باشید.
دوست عزیز شدنش که با بیسیک میشه اتفاقا بیسیک واسه کار با بانک عالی هست.
اما چیزی نیست که بشه 2 دقیقه نوشت و شما خواسته ی عجیبی داری:18:
یا بیسیک رو خیلی خیلی دست کم گرفتی یا یه کم اعتماد به نفس بالادارین:31:
موفق باشید.
ممنونم دوست عزیز ولی برای شروع به نطر شما باید از کجا شروع کنم
ali.8824
24-08-2011, 13:01
باسلام اگه میشه این سوال را با برنامه maple حل کنید
از U دو بار نسبت X مشتق گرفته +از U دو بار نسبت Y مشتق گرفته =0
اگر X بین صفر و بینهایت باشد
اگرY بین صفر ویک باشد
باشرایط مرزی
U (صفر,X)=صفر
(X,یک)=صفر
(صفر,Y)=ده
بادقت 000001
amirxbest
24-08-2011, 13:28
واسه شروع که من همیشه میگم بهترین چیز کتابهایی هست که تو هنرستان رشته کامپیوتر هست و سه جلد هست برنامه سازس 1و2و3 که منم که تو هنرستان بودم با همین شروع کردم و خوبیش اینه که هر چیزی رو از ابتدا و تا حدودی(%80) مفصل میگه و واسه این برنامه ای که شما میخوای و با توجه به اینکه اصلا کار نکردی حداقل 4 یا 5 ما باید کار کنی چون برنامه خوب و به درد بخور باید برنامه نویس خوب و با تجربه ای باشی
موفق باشید:46:
ali.8824
24-08-2011, 13:35
باسلام اگه میشه این سوال را با برنامه maple حل کنید
از U دو بار نسبت X مشتق گرفته +از U دو بار نسبت Y مشتق گرفته =0
اگر X بین صفر و بینهایت باشد
اگرY بین صفر ویک باشد
باشرایط مرزی
U (صفر,X)=صفر
(X,یک)=صفر
(صفر,Y)=ده
بادقت 000001
szh_1367
24-08-2011, 14:00
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من معاون یه مدرسه راهنمایی هستم از برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی میخوام یه برنامه برای مدرسه درست کنم که بتونم تمام اطلاعات دانش آموزان و معلمان - نمرات دانش آموزان - وضعیت انظباطی - آمار گیری و نمودار پیشرفت تحصیلی و حضور غیاب آنها و غیره رو وارد کنم نمیدونم با چه برنامه ایی میتونم این کار رو انجان بدم با همین بیسیک میشه همچین نرم افزاری رو درست کرد یا نه لطف کنید راهنماییم کنید با تشکر
اگر میخواهی برنامه نویسی یاد بگیری این راهش نیست که برای مدرسه خودتون این کار رو انجام بدید
شما باید یه سری کتاب مطالعه کنید تا تازه دیدتون نسبت برنامه نویسی تغییر کنه سپس به مطالعه زبانی برنامه نوسی بپردازید که میخواهید با ان برنامه نویسی کنید
اگر شما فرد کاملا باهوشی باشید و تلاش بسیار زیادی در این راه انجام دهید 6 ماه برای این پروسه زمان کافی است
اما به نظر من شما با هزینه و وقتی بسیار کمتر که اصلا قابل مقایسه نیست میتوانید به هدفتان که نوشتن برنامه ای برای مدرسه است برسید
جزئیات و درخواست هایی روکه دارید رو به دقت بر روی یک کاغذ یاداشت کنید و با استخدام یک برنامه نویسی حرفه ای که به وفور یافت میشود برنامه خودتون رو تکمیل کنید . حتی میتوانید از اون فرد برای یاد گیری زبان کمک بگیرید
kourosh_sos
24-08-2011, 14:17
کتاب آموزش برنامه نویسی پایگاه داده با vb در 21 روز هم میتونه کمکت کنه
amirxbest
24-08-2011, 16:57
کتابهای جالب تری هم از vb در 21 روز هم هست یکی از دوستان برنامه نویس یک کتاب آموزشی نوشته که تا حدودی شبیه کتابهای فنی حرفه ای هست که به نظرم کاملترین کتاب pdf رایگان زبان فارسی هست که دیدم.
خواستید بگید لینکش رو بزارم.:46:
kourosh_sos
24-08-2011, 21:14
نیکی و پرسش خب دوست عزیز هرچی کتاب خوب داری بزار
najafi.a
07-10-2011, 19:49
Man mitonam benvisam am 300 hezartomaman pool migiram:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.