ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن سیستم بعد از تعویض هارد

kaveh1589
21-08-2011, 19:13
سلام
خسته نباشید
لپ تاپ من ( hp 530 و هارد 120 - ram 1gig - cpu 2.1 cor duo) هارد رو تعویض کردم ( وسترن دیجیتال 320)
الان سیستم کند کار می کنه دوبار هم ویندوز زدم فرقی نکرده
در ضمن توی پارتیشن بندی 6 تا درایو انتخاب کردم یکی از دوستان می گفت به خاطر این هست و نباید بیشتر از 3 تا درایو می ساختی ممکنه مشکل ازهمین باشه ؟
می تونم هم ویندوز xp , و هم 7 رو همزمان داشته باشم مثلاً با 4 تا درایو ؟
با سپاس

Rainbow
21-08-2011, 20:02
تعدد پارتیشن هیچ ارتباطی به کندی هارددیسک نداره . شما مجددا پارتیشن بندی کنید با یک سایز جدید و فرمت NTFS انجام دهید .
بعد از نصب ویندوز سون بررسی کنید که آیا باز هم دچار کندی هست یا خیر . اگر کندی همچنان وجود داشته باشه به اعتقاد من ساختار
این مدل WD این هست و کاری نمیشه انجام داد .

kaveh1589
21-08-2011, 20:11
معذرت می خوام
متوجه نمیشم - یعنی این هارد مشکل سخت افزاری داره یا کلاً وسترن دیجیتال ها اینجوری هستن ؟

Rainbow
21-08-2011, 23:21
نه مشکل سخت افزاری نیست . ممکنه که بافر هارد کم باشه و یا rpm آن که معمولا 5400 دور یا 7200 دور هستند . تمامی این موارد می تونن بر کارآیی هارد دیسک اثر بگذارند . بهتر بود قبل از خرید هارد برای لپ تاپ جستجویی تو وب انجام می دادید و یک بررسی دقیق از مدل های مختلف هارددیسک های لپ تاپ به دست می آوردید . این وب سایتها مقایسات خیلی جالبی روی انواع متفاوت سخت افزارها انجام می دن که با دستیابی به اون نتایج می تونید خرید بهتری انجام بدبد .

kaveh1589
22-08-2011, 21:09
حالا چاره چي هست ؟
با ارتقا رم به 2 گيگ يا 4 ممكن هست مشكل حل بشه ؟
در ضمن با ويندوز 7 يه بار ديگه پارتيشن بندي كردم و اين بار فقط 3 درايو بيشتر نساختم ولي مشكل همچنان پابرجاست

Rainbow
22-08-2011, 21:23
متاسفانه چاره ای دیگری فکر نمی کنم داشته باشید . مورد شما جزء مواردی هست که در سخت افزار اصطلاحا بهش میگن ناسازگاری سخت افزارها . در واقع سخت افزارها هیچگونه مشکلی ندارن فقط باهم سازگار نیستن یا به قولی مچ نیستن . افزایش رم تاثیر فوق العاده ای روی سیستم شما نخواهد داشت . تنها یک راه امکان داره به نتیجه برسه و اون استفاده از هاردهای SSD هست ولی قیمتهای بسیار بالا دارن و ظرفیت کم .

kaveh1589
23-08-2011, 08:51
یعنی اگر یه هارد دیگه با یه مارک دیگه هم بگیرم همین مشکل رو دارم ؟

Rainbow
23-08-2011, 10:14
درصد ریسک پذیری بالایی داره . فکر می کنم تا همینجا هم هزینه زیادی پرداخت کردید . برند و مدل لپ تاپ شما چیه ؟

Farshid72
23-08-2011, 11:46
دوسته عزیز شما با نرم افزار های سیستمتون اول هاردتونو چک کنید بعد اگه خواستید دوباره ویندوز عوض کنید و حجم درایور ویندوزتونو حدود 15gb بزنید یا بیشتر ولی کمتر نشه خواهشا!!!! شما میتونید با نرم افزار های hd generator یا نرم افزار های مشابه bad sector های هاردتونو اگه باشه از بین ببرید.توصیه میشه واسه لپ تاپ معمولا واسه هاردش از برند fujitsu استفاده بشه

kaveh1589
01-09-2011, 12:09
دوستان من زنگ زدم جایی که هارد رو خریده بودم مشکلم رو گفتم گفتند حتماً هارد مورد داره ببر گارانتی
گارانتی چک کرد گفت مشکلی نداره از رم سیستم هست
الان بهتر شده . مشکل بیشتر زمانی هست که چندین برنامه همزمان در حال اجراست
زمانی که فقط یک کار رو انجام میدم کمتر مشهود هست
ممکنه از رم یا قطعه ی دیگری باشه ؟ در ضمن این کندی و گیر کردن توی ویندوز 7 بیشتر به چشم می خوره تا ویندوز xp
در صورتی که قبلاً با وین 7 روون تر و بهتر کار می کرد
با سپاس فراوان

Rainbow
01-09-2011, 19:11
دوستان من زنگ زدم جایی که هارد رو خریده بودم مشکلم رو گفتم گفتند حتماً هارد مورد داره ببر گارانتی
گارانتی چک کرد گفت مشکلی نداره از رم سیستم هست
الان بهتر شده . مشکل بیشتر زمانی هست که چندین برنامه همزمان در حال اجراست
زمانی که فقط یک کار رو انجام میدم کمتر مشهود هست
ممکنه از رم یا قطعه ی دیگری باشه ؟ در ضمن این کندی و گیر کردن توی ویندوز 7 بیشتر به چشم می خوره تا ویندوز xp
در صورتی که قبلاً با وین 7 روون تر و بهتر کار می کرد
با سپاس فراوان

متاسفانه دوستان تکنیسین که در این شرکتهای گارنتی کننده حضور دارن از این دسته سخنان حکیمانه زیاد می گن که مثلا هارد مشکل نداره و رم سیستم شما اشکال داره . همیشه بدنبال پاک کردن صورت مسئله بودن و بقول خودمون پیچوندن . به فرض چنانچه رم سیستم شما مشکل داشته چطور در زمانی که با هارد ظرفیت قدیم شما کانفیگ بوده
به مشکل نخورده و لپ تاپ بدون مسئله کار می کرده ! . حالا رم لپ تاپ ایراد دار شده ؟
بهرحال اگه به رم مشکوک هستید می تونید از برنامه Memtest استفاده کنید تا از صحت سلامت رم مطمئن بشید .