مشاهده نسخه کامل
: Evermotion
SevenART
21-08-2011, 15:30
با عرض سلام خدمت دوستان
Evermotion
خدمت دوستان عرض کنم که یه باری یه نفری این برنامه را برای بنده تشریح کرد یه حدودی ، من زیاد ازش چیزی نفهمیدم ... حالا می خواستم بدونم این برنامه کارش چیه و از کجا میشه جورش کرد ! آموزشیش هم هست؟؟آیا؟؟
:40:
SSS_HHH_OOO
21-08-2011, 21:45
evermotion.org
یه سایت که توش مدلهای آماده و حتی چندتا آموزش و تعدادی پلاگین میفروشه
کارهاش بیشتر در مورد معماریه
SevenART
22-08-2011, 12:13
شهاب من یه چیز دیگه شندیم ،
به من گفتن که این یه نرم افزاره که روی سیستمهای میلیاردی موشن کپچره ! و برای انیمیت هستش !
البته شاید من اسم اینو دارم اشتباه میگم !! دقیقا اسمشو یادم نست !!
گمونم شما motion builder مد نظرت باشه
SevenART
23-08-2011, 09:00
موشن بیلدر یه برنامه خیلی ساده ایه !
این برنامه که می گفت با دوربین کار میکنه در این حد که شما یه فیلم بگیری از یک نفر توی فضای کروماکی و بعد حرکات اون را روی کاراکتر شما تا یک حدودی بدون نیاز به داشتن وسایلی همچون موشن کپچر اعمال میکنه و حتی بدون ریگینگ !!!!!
یه همچین چیزی میگفت ! و تا این حد یامه که اسمش EverMotion بود یا حد اقل کلمه موشن بعد از یک کلمه دیگه می اومد !!
به من گفتن که این یه نرم افزاره که روی سیستمهای میلیاردی موشن کپچره ! و برای انیمیت هستش !
!!
این برنامه که می گفت با دوربین کار میکنه در این حد که شما یه فیلم بگیری از یک نفر توی فضای کروماکی و بعد حرکات اون را روی کاراکتر شما تا یک حدودی بدون نیاز به داشتن وسایلی همچون موشن کپچر اعمال میکنه و حتی بدون ریگینگ
اين جمله ها يكم با هم فرق ميكنن :31:
اگه پرده كروماكي باشه و دستگاه موكپ هم باشه اين همون موشن كپچر با دم و دسگاشه :31:
اگه پرده كروماكي باشه و دوربينم باشه اين مربوط به موشن تركينگ ميشه كه نرم افزارم براش زياد هست كه الان بهترينش همون match mover اتودسك هست
شايد اصلا منظور دوستت يه چيزي مثل كينكت بوده كه اورموشنم يه چيزي تو مايه هاي كينكت رو داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موشن بیلدر یه برنامه خیلی ساده ایه ! ؟
جدا سادست ؟ بلتي يعني؟
من يه دو سوال دارم كسي نيس جوابم رو بده
سلام
موشن بیلدر برنامه سادی ای نیست و یه برنامه تخصصی و حرفه ای برای انیمیت هست، دلیل نمیشه اگه کسی نمیتونه باهاش کار کنه بگه ساده است.
چیزی هم که شما دارین در موردش بحث میکنید دستگاههای موشن کپچر هست که قبلا تو انجمن در موردش بحث شده سرچ کنید پیدا میکنید.
موفق باشید.
SevenART
23-08-2011, 20:45
خیلی ممنون کلا
ازش می پرسم بعد میذارمش اینجا بقیه هم ببنند :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.