PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس

lordsuperboys
21-08-2011, 12:51
سلام دیروز یه نفر هی چنتا لینک تو یاهو send to all می کرد اخر من رفتم ببینم چیه یه برنامه بود دانلود کردم اجرا که کردم ارور داد و اجرا نشذ بعد از اون سیستم ویروسی شد و امروزم که رفتم Restore کنم دیدم restore point پاک شده :13:
این ویروس هر از چند وقتی همون لینکارو از ایدی من به چن نفر از ادد لیستا می فرسته :19: بعدش چند دقیقه یه بار یه page تو مرورگرم وا میشه به ادرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چیز دیگه هنوز ندیدم ولی اینا خودش کلی اذیت می کنه
با نود 32 اخرین اپدیت scan کردم چیزی نبود الان من باد چی کار کنم :18:
لینکای الوده اینان فقط حواستون باشه به محض اجرا ویروسی میشه مراقب باشین:
karte sharje raaygaane irancell
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
filter shekane jadid[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
filter shekane ghavi ultra
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید s2a
این لینکا هر چند یکبار از یه ایدی بم سند میشه

Dr Hannibal
21-08-2011, 12:58
لاگ ها ، نتایج ، ریپورت ها باید باشه.

احتمالا هنگامی که این پست رو مطالعه می کنید از ویروسی شدن کمی عصبانی هستید ، مرحله اول برای رفع آلودگی خونسردی شماست ، خیلی اتفاق افتاده که با انجام کارهای غیر ضروری و اشتباه مشکلات ناشی از آلودگی بیشتر میشه پس با آرامش و دقت بیشتر تمامی نکاتی که اینجا قرار داده شده رو مطالعه کنید سپس برای رفع آلودگی مراحل رو انجام بدید در آخر طبق مراحلی که در پایین اعلام کردم تاپیک جدید مربوط به مشکلتون رو ایجاد کنید که اغلب این کار به دلیل جامع بودن مراحل لازم نمیشه و آلودگی رفع میشود.

برای راحتی و دسترسی سریع کاربران مراحل از هم تفکیک شده و نیازی نیست شما کل این تاپیک رو مطالعه کنید ، بلکه مراحل مثل یک نقشه تاپیک جدا در همین پست قرار داده شده و فقط کافیه آنرا دنبال کنید. مطالب غیر ضروری و ضروری برای خواندن مشخص شده. پس لازم نیست شما کل تاپیک رو یک دفعه بخوانید بلکه باید مراحل نوشته شده در پایین رو دنبال کنید.

مراحل:

مراحلی که باید در زمان آلودگی انجام دهید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ضروری)

نکات پس از پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).(ضروری)

احتیاج به مشورت بیشتر دارم و باید تاپیک جدید ایجاد کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ضروری)

MrGee
21-08-2011, 14:57
نمي دونم اون برنامه مربوط به ايرانسل رو اجرا كرديد يا نه ولي در حال حاضر اين آنتي ويروسها اون رو به عنوان ويروس مي شناسند و بايد يكي از اين آنتي ويروسها رو نصب كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين برنامه هم مي خواد به اينترنت وصل بشه كه شما با استفاده از فايروالها نبايد اجازه بديد اين اتفاق بيفته

و براي اينكه اون لينكها بهتون ارسال نشه ID رو كه اينها رو ارسال مي كنه ignore كنيد

lordsuperboys
23-08-2011, 01:55
تشششششششکر تشکرررررر رفتم پی کارای که گفته بودین اون نرم افزار اولی نصب شد مال ویر کار نکرد ولی این هیتمن پرو زد دکو پوزشونو اورد پایین ایول ایول قربونه دانشت

lordsuperboys
23-08-2011, 02:22
فقط من از کجا سریال نامبر این هیتمن پرو رو پیدا کنم؟

far360shad
15-05-2012, 21:56
سلام
آقا من هم این ویروسو گرفتم . برنامه هایی مثل trojan remover رو هم نصب کردم ولی فایده ندااااااااره . دیگه دیوونم کرده. یه لینکم داده بودین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 114fb2174fe2bb3f3cd0d1c290644-1313925307
لینک رو باز نمیکنه . لطفا کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــک دوستان