مشاهده نسخه کامل
: فقط Task manager در ویندوز بالا میاد !!
Iceboy_LOVE
21-08-2011, 08:45
درود
دوستان امروز صبح Avira رو سیستم نصب کردم که بعد از ری استارت کردن .. موقعی که Login میکنه
هیچی رو ویندوز XP - 32bit بالا نمیاد.. فقط بک گراند نشون میده :41:
اگه Alt+ctrl+delete بزنم ... Task manaer میاد... تو رو خدا این مشکل رو راه حلی بدین.. من کلی بازی دارم رو سیستم ..
از طریق system 32 برنامه Pain باز کردم و این عکس رو گرفتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز 7 - 64 بیتی هم دارم
Dew Drop
21-08-2011, 12:44
سلام
به احتمال زیاد مشکل ویروسی دارید ...
تو همین Task manager برید به File و New task رو باز کنید و بنویسید Explorer.exe و OK کنید.
بعد برید به رجیستری این مسیر رو برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
تو صفحه سمت راست کلید Shell رو پیدا کنید و اون رو باز کنید,تو کادر Valu date اش Explorer.exe بنویسید و OK رو بزنید.
amd>intel
21-08-2011, 12:48
شما يكبار تو safe mode بالا بياييد و آويرا انيستال كنيد . ببينيد مشكل حل ميشه يا نه . بهتره پاك كردن ويروس از سيدي امرجنسي آويرا استفاده كنيد . بعد كه ويروسيابي كرديد ويندوز را در حالت نرمال بالا بياريد
اگه با پستهاي بالايي مشكل حل نشد اين برنامه رو دانلود كنيد و رو سيستم تون با Task manager اجرا كنيد بعد ليستي رو كه بهتون مي ده رو از منوي save ذخيره كنيد و اينجا بزاريد تا ببينيم مي شه مشكل رو رفع كرد يا نه
Iceboy_LOVE
21-08-2011, 16:14
سلام
به احتمال زیاد مشکل ویروسی دارید ...
تو همین Task manager برید به File و New task رو باز کنید و بنویسید Explorer.exe و OK کنید.
بعد برید به رجیستری این مسیر رو برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
تو صفحه سمت راست کلید Shell رو پیدا کنید و اون رو باز کنید,تو کادر Valu date اش Explorer.exe بنویسید و OK رو بزنید.
درود بر شما دوست عزیز و ممنون از همه دوستانی که از راهنمایی کردند و خدا اجرتون بده این شب قدر ی :11:
خدا بکنم اویرا رو چی کار کنه ! من Trustport رو 7 دارم .. ویندزم آخ هم نگفته:13:
وقتی که Explorer.exe رو مینویسم پیام بهم میده طبق این عکس :
احتمال میدام در مسیر D:\Windows باشه و مسیر بهش دادم اما بازم پیام داد
در رجیستری اون مسیری که گفته بودین رفتم و رو خود Shell کلیک کردم و داخل خودش از قبل Explorer.exe نوشته بود
شما يكبار تو safe mode بالا بياييد و آويرا انيستال كنيد . ببينيد مشكل حل ميشه يا نه . بهتره پاك كردن ويروس از سيدي امرجنسي آويرا استفاده كنيد . بعد كه ويروسيابي كرديد ويندوز را در حالت نرمال بالا بياريد
درود بر شما
وارد Safe mode وینــدوز XP شدم اما صفحه سیاه مخصوص خودش اومد و هیچ برنامه و Start menu نیامد
دقیـقا مثل همون ویندوز . من به جز Task manager که داخلش میتونم آدرس برنامه و دستور وارد کنم به هیچ چیز دیگر دسترسی ندارم..مثلا اگه regedit رو بخوام باید از Task manager اقدام کنم تا بیاد .
اویــرا رو نمیشد پاک کرد در ویندوز XP و رفتم در ویندوز7 از ریشــه Shift+Delete کردم !!
اگه با پستهاي بالايي مشكل حل نشد اين برنامه رو دانلود كنيد و رو سيستم تون با Task manager اجرا كنيد بعد ليستي رو كه بهتون مي ده رو از منوي save ذخيره كنيد و اينجا بزاريد تا ببينيم مي شه مشكل رو رفع كرد يا نه
درود بر شما . برنامه خوبی معرفی کردید
طبق همون مطلبی که بالا گفتم موقع Login ویندوز چه در Safe mode XP و چه در حالت عادی فقط به
Task manager دسترسی دارم که از اون طریق عکسا رو گرفتم و Winrar رو باز کردم و حتی اون برنامه ای که دادید اجــراء کردم. این نتایج بدست آمد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا عکس هم از همین برنامه و پروسه های در حال اجرا گرفتم :
یه سوال دیگه : راهی نیست که ویندوز را Restore کنیــم ؟
به نظر مي رسه شما صدمات بسيار زيادي ديده كه به اين وضع افتاده
اين عكسها از كامپيوتر خودمه با مال خودتون مقايسه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن فايل explorer هم حدف شده
بهترين راه حل تعويض يا repair ويندوز هست
Iceboy_LOVE
21-08-2011, 19:55
درود
فایل Explorer.exe را از ویندوز 32 بیتی یکی از بچه ها گرفتم و در مسیر D:\Windows ریختم و Restart کردم و ویـندوز به راحتی بالا اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اویــرا رفته بود Explorer.exe رو نمیدونم چی کارش کرده بود که قرنطینه شده بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.