مشاهده نسخه کامل
: دلیل بی اعتنایی و دست کم گرفتن داوطلبان نسبت به دانشگاه آزاد چیست؟
MOHSEN_A1371
21-08-2011, 07:29
سلام ببخشید دوباره تاپیک جدید زدم
دلیلش این بود چون سال قبل یک تاپیک با این موضوع زده بودم و نظرسنجی تاپیک را همون سال قبل اشتباه اضافه کردم و نتیجه کاذب از نظرسنجی اعلام شد.
امسال با مدیریت صحبت کردم که نظرسنجی را ویرایش کردند ولی چون سیستم فروم با تغییر نظرسنجی مشکل دارع نمیتونه امتیازهای قبلی نظرسنجی را حذف کنه و نتیجه باز هم امسال بالکل بد درمیاد
به خاطر این نتیجه درست هم امسال از نظرسنجی به دست نمیاد گفتم یک تاپیک جدید بزنم تا نتیحه درست بگیرم.
یوزرهای محترمی که امسال در تاپیک قبلی نظر دادند میخوام ازشون که پستشان را یک بار دیگه اینجا کپی کنند
با مدیریت صحبت کردم که تاپیک قبلی را قفل کنه
از مدیریت میخوام اگر براش میشه تاپیک قبل را فقط قفل کنه و پاکش نکنه ولی اگر براش نمیشه تاپیک قبلی را فقط چند روز نگهش داره بعدش پاکش کنه
حتی با مسئولین بالای سایت هم پرسیدم که آقای Babak گفتن نمیشه نظرسنجی را درست کرد
خوب برگردیم به موضوع اصلی تاپیک بیایییید بگوییید و بررسی کنیم و موشکافی کنیم که چرا بعضی افراد در جامعه یا خیلی از کنکوری ها ، این دانشگاه آزاد را دست کم میگیرند و بی اعتنایی میکنند؟
آیا حق با آن هاست؟
matin_vv
21-08-2011, 08:48
بحث استخدام و اینا که به جز چند جای انگشت شمار که خودشون رو ... (مثل انرژی اتمی یا وزارت نفت) حل شده. جالب اینجاست که یکی از بستگان ما متولی امتحان ورودی یکی از بانکهای خصوصی کشوره، میگه معمولاً رتبه های اول رو دانشگاه آزادیا میارن.
خود من به شخصه هم دولتی تهران درس خوندم هم آزاد تهران، واقعاً تفاوت خاصی ندیدم. هر دو تا استاداشون در یه سطح و خیلی معمولی بودن.
به نظر من یک مشکل مهم اینه که دانشگاه آزاد رفته هر ده کوره ای یه واحد زده و اعتبار خودش و واحدهای مهمش مثل واحدهای تهران، قزوین، نجف آباد اصفهان، علوم تحقیقات شیراز ، مشهد و ... رو خراب کرده.
مسئله دوم این هست که روالی که دانشگاه آژاد داره طی میکنه، آسون کردن ورود به دانشگاه هست. خیلی از دانشگاههای دنیا یه سری پیش شرط معمولی رو برای ورود دانشجوها میگذارند و بعد وقتی دانشجو وارد شد سعی میکنن مطابق استانداردهای خودشون سطحشون رو بالا ببرند. متاسفانه تو مملکت ما بیشتر دانشگاهها حکم قیف وارونه رو دارن، یه عده ممتاز رو جذب میکنن، و بعد طرف میبینه دانشگاه اصلاً اون چیزی که فکر میکنه نیست و از خیلی لحاظ دچار افت میشه.
من شخصاً از این آسون بودن سطح سوالا دفاع میکنم. بچه هایی که واحدهای درست و حسابی دانشگاه آزاد رفتن، میدونن که واقعاً درس خوندن تو این واحدها چقدر سخته و پوست آدم کنده میشه.
مثلاً ما دوره فوق لیسانس یه استاد داشتیم که استاد تمام دانشگاه خواجه نصیر بود. نمره های بچه ها توی دانشگاه خواجه نصیر از نمره های بچه های ما بالاتر بود. حالا چرا؟ چون سطح بچه ها پایینتر بود؟ نه! چون طرف یه جورایی میخواست بگه یعنی من خیلی کارم درسته، سطح سوالات امتحانش تو دانشگاه آزاد از سطح سوالاتش تو دانشگاه خواجه نصیر بالاتر بود. این رو که میگم دیدم که میگم! چون نمونه سوالای هر دو دانشگاه رو در یه ترم داشتم و مقایسه کردم.
خیلی بحثای دیگه هم هست که حتماً بقیه دوستان بهش میپردازن. دانشگاه آزاد اگر این انبساط بی حد و حصرش رو کنترل کنه، آینده خوبی داره. اما هنوز سطح خیلی از واحدهاش به حد استاندارد هم نرسیده، از اون طرف بعضی واحدهاش از دانشگاههای معتبر دولتی هم داره جلوتر میزنه. اگه یه معدل بگیریم، هنوز به حد قابل قبول نرسیده...
این رو هم بگم که از نظر سیستم اداری، کارای کاغذبازی و ... دانشگاه آزاد (به استثنای واحدهای شهرستانش) یه فاجعه است. کاری که در یک سوت تو دانشگاه دولتی با اتوماسیون انجام میشه، تو دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز یا جنوب یک هفته طول میکشه!
اتفاقا برعکس. دانشجو های دانشگاه آزاد چون خودشون از جامعه ما هستن، فکر می کنن دانشگاه آزاد آسونه و خونه ی خالست. بخاطر همین درس هارو جدی نمی گیرن و فقط به دنبال پاس کردن هستن. و این خودش می شه دلیلی که اساتید هم کم کاری کنن. یعنی اگر دانشجو از استاد بخواد و فعال باشه, استاد هم شروع به کار می کنه. ولی دانشجو هایی که همه چیز براشون مهمه جز درس در نتیجه می شه اون چیزی که الان هستش.
البته در مورد سراسری این مورد هم هم صحت داره. ولی اونجا توی هر گروه ورودی حداقل هستن 10 نفری که واقعا برا درس اومدن و این خودش باعث می شه استاد نتونه ماست مالی کنه بره و همین باعث می شه سطح بچه ها بره بالا.
ناگفته نمونه که توی دانشگاه آزاد هم دانشجو های خوب و درس خون پیدا می شن. نزدیک ترین نمونه به من برادرم هست که داره با معدل 18.86 تو رشته ی کامپیوتر مدرکش رو می گیره. تمام نمرات تخصیصیش بدون استثنا 20 شده و توی عمومی ها کم آورده. سطح دانشگاهش هم پایین نیست. دانشگاهش مرکز استان هست و جزو 5 شهر پر جمعیت کشور.
در آخر به نظر من هیچ تفاوتی بین دانشگاه آزاد و سراسری نیست. همه جا خوب داره بد داره. من خودم دانشگاه سراسری هستم. ولی اون چیزی که فکر می کردم نبود. یه جورهایی زده شدم. توی گروه ورودی ما افراد درس خونش از 70 نفر کلا 5 نفر هستن. پس می بینید که دلیل اصلی به نظر من خود دانشجو ها هستن که سطح دانشگاه رو می برن بالا.
dimah2005
21-08-2011, 11:41
نوشته شده توسط dimah2005
حالا که درخواست کردی من یه چی بهت بگم به طور کلی در نظر داشته باش
اول اینکه علاقه ات رو پیگیر باش!!
دوم اینکه کاری به هزینه دانشگاه آزاد نداشته باش که پول 4 سال رو میشه توی سال اول کار پیدا کردن در میاری (اگه به فکر یه سال موندن هستی )
سوم اینکه دانشگاه آزاد زیاد دانشگاه نیست بیشتر مدرسه هستش مخصوصا اگه شهر خودت بری
چهارم اینکه چه بری آزاد چه سراسری باس درس بخونی وگرنه تو جفتش ولمعطلی هیچ فرقی هم نداره،
من خودم دانشگاه آزادیم ، نفر اول ورودی ما انقدر پشتکار داره که یه درسو با اینکه با نمره بالا قبول میشه ترمای بعد بازم میره سر کلاساشون تا بیشتر یاد بگیره
یعنی هدفت رو داشته باشی تو بیابونم باشی تو بدترین دانشگاه ایرانم باشی می تونی خودتو به جایی برسونی که اونی که با هوش بالاش توی بهترین دانشکاهای ایرانم بهش نرسه
////*///*////
F A R I D
21-08-2011, 11:54
اتفاقا برعکس. دانشجو های دانشگاه آزاد چون خودشون از جامعه ما هستن، فکر می کنن دانشگاه آزاد آسونه و خونه ی خالست. بخاطر همین درس هارو جدی نمی گیرن و فقط به دنبال پاس کردن هستن. و این خودش می شه دلیلی که اساتید هم کم کاری کنن. یعنی اگر دانشجو از استاد بخواد و فعال باشه, استاد هم شروع به کار می کنه. ولی دانشجو هایی که همه چیز براشون مهمه جز درس در نتیجه می شه اون چیزی که الان هستش.
البته در مورد سراسری این مورد هم هم صحت داره. ولی اونجا توی هر گروه ورودی حداقل هستن 10 نفری که واقعا برا درس اومدن و این خودش باعث می شه استاد نتونه ماست مالی کنه بره و همین باعث می شه سطح بچه ها بره بالا.
ناگفته نمونه که توی دانشگاه آزاد هم دانشجو های خوب و درس خون پیدا می شن. نزدیک ترین نمونه به من برادرم هست که داره با معدل 18.86 تو رشته ی کامپیوتر مدرکش رو می گیره. تمام نمرات تخصیصیش بدون استثنا 20 شده و توی عمومی ها کم آورده. سطح دانشگاهش هم پایین نیست. دانشگاهش مرکز استان هست و جزو 5 شهر پر جمعیت کشور.
در آخر به نظر من هیچ تفاوتی بین دانشگاه آزاد و سراسری نیست. همه جا خوب داره بد داره. من خودم دانشگاه سراسری هستم. ولی اون چیزی که فکر می کردم نبود. یه جورهایی زده شدم. توی گروه ورودی ما افراد درس خونش از 70 نفر کلا 5 نفر هستن. پس می بینید که دلیل اصلی به نظر من خود دانشجو ها هستن که سطح دانشگاه رو می برن بالا.
کاملا تایید میشه...
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
درباره رشته های علوم پزشکی خدمتتون عرض کنم که همین چند وقت پیش بود که خانم وزیر بهداشت اومدن و در تلویزیون گفتن که نزدیک دوهزار و هشتصد و خورده ای نفر در شته پزشکی در سال گذشته مشروطی داشتیم .حالا دیگه چه تعداد لب مرزی بودن یا معدلای خیلی پایین آوردن خدا داند....
لابد همه اینها مال دانشگاه آزادی بودن؟؟؟؟!!!!!!
ببینید تو دانشگاه دولتی هم درس نخون تا دلتون بخواد داریم.اصلا آدمایی من دیدم که برای کنکورشون زحمت ریادی کشیدن و دولتی قبول شدن ولی وارد دانشگاه که میشن اصلا نمیخونن.
در کل به نظر من فرقی بین دانشگاه آزاد و دولتی به هیچ وجه نیست. خود بچه های دولتی مخصوصا اونایی درس نمیخونن اینو قبول ندارن ولی خودشونم خوب میدونن که واقعا فرقی نداره و فقط میخوان کلاس بزارن.
اگر هم از نظر کار و درآمد مدنظر داشته باشین باید عرض کنم که فقط و فقط باید پارتی داشته باشین.
hojjatinho
21-08-2011, 12:15
سلام
البته نمی خوام دانشگاه ازاد رو دست کم بگیرم ولی ...
دوستان یک نکته ای که هست اینه که در حال حاضر دانشگاه ازاد با سیاست های دولت کاملا مطابقت نداره ..
به همین دلیل و البته دلایل دیگه اونا اومدن رو پیام نور مانور خاصی دادن .. مثلا الان n تا رشته مهندسی به پیام نور اضافه شده !
چند وقت پیش هم یکی از نمایندگان مجلس که ظاهرا عاشق بی پروای دانشگاه ازاد بود اومد گفت مدرک پیام نور ارزش نداره و ... که با جوابیه تند سازمان سنجش مواجع شد.
به هر حال به نظر من اگه کسی مجبور بود ازاد بره می تونه به پیام نور هم فکر کنه ...
هر چند مهم نیست کی کجا بخونه . به نظرم مهم خود شخص هست.
موفق باشید .
معمولا کسانی در دانشگاه ازاد به جایی میرسن که قدر پول رو میدونن
افراد به راحتی وارد دانشگاه میشن ولی در دانشگاه اتفاق دیگری میفتد ببینید در دانشگاه ازاد استادا راحت میندازن که دوباره پول بگیرن و دانشجوهایی که قدر پولشون رو میدونن علاوه بر اینکه حرف استاد رو گوش میدن و مینویسن دنبال جزوات خوب میگرن حتی بیشتر انها(از دانشجویانی که قدر پول رو میدونن)سطح خیلی بالاتری از سراسری ها خوهند داشت
این پروسه 4 سال برای دانشجو اتفاق میفته که چون پول اضافی نده مجبوره درس بخونه و در اخر بعد چهار سال :
1.سطح علمی فوق العاده بالا(به خاطر تلاش خودش) و قبول شدن در ارشد و معدل بالا
2.صرف 4 سال درس خوندن و عادت داشتن به این نوع کندکاو(پیدا کردن جزوه خوب . ...)
3.وقت تلف نکردن و دنبال پول در اوردن و اماده شدن رزومه کاری و زندگی در شهر خودش
4. سطح علمی بالا داشتن سابقه کار
ولی چیزی داریم در ایران مفت باشه کوفت باشه ملت حاضرن پاشن برن سراسری دور و راحت خوابگاه باشه بچه ها هستن غذا هم که میدن (البته علف پلو:قرمه سبزی) کافور با میزان لازم ولی در اخر دانشجو بعد 4 سال :
1. معدل پایین نزدیک به 12
2.راحتی و تنبلی بیش از حد و همیشه منتظر اماده شدن لقمه برای دهن
3.گذراندن وقت در اردو و خوابگاه و .... در نتیجه نداشتن رزومه کاری و اشنا نبودن به محیط کاری و فنی
4.برگشتن به شهر خودش که بعد 4 سال براش شهر غریب میاد چون کسی رو نمیشناسه روزنامه میخره دنبال کار میگرده
بله هیچ چیز مهم نیست مهم فقط دانشجو هست.
(این مطلب نه برای همه ی دانشجویان سراسری و نه برای همه ی دانشجویان داشنگاه صدق نمیکنه)
hamidras
21-08-2011, 12:39
من بعد 1 سال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم
اصولا موفقیت تحصیلی ربطی به دانشگاه نداره فقط و فقط بستگی به انگیزه و پشتکار طرف داره حالا فرقی نداره شریف درس بخونه طرف یا تو یه واحد دانشگاه ازاد تو یه داهات کوره!
البته واسه تنبلایی مثل من دانشگاه فرق میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alishadabmehr
21-08-2011, 13:42
من بعد 1 سال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم
اصولا موفقیت تحصیلی ربطی به دانشگاه نداره فقط و فقط بستگی به انگیزه و پشتکار طرف داره حالا فرقی نداره شریف درس بخونه طرف یا تو یه واحد دانشگاه ازاد تو یه داهات کوره!
البته واسه تنبلایی مثل من دانشگاه فرق میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا نظر من كاملا برعكس شماست فرض كن يكي شريف بخونه يكي دانشگاه آزاد پرند خداوكيلي جو دانشگاه رو آدم تاثير ميزاره اساتيد تاثير ميزارن و اينكه شما مجبور باشي واسه نمره گرفتن تلاش كني رو تو سراسري ياد ميگيري آزاد نمره رو اكثرا ميدن مثلا شما يه نفر تو دانشگاه آزاد نشون بده كه واسه يه تحقيق 100 صفحه اي كه ارائه هم شده و يه ماه زحمت كشيدي واسش 10 صدم نمره بده من نمونه دارم اينارو ميگم و واقعا واسه دوستام اتفاق افتاده يا يكي رو تو دانشگاه آزاد نشون بده كه با نمره ي 9.98 افتاده باشه يا حداقل 9.90 .
حالا نياي بگي استاده كينه اي بوده نه اون واسه نمره اي كه ميده عوضش كار مي خواد من خواهرم با نمره ي 9.80 افتاده بود استادش ازش خواست واسه 20 صدم تحقيق ورداره بياره دانشگاه يعني اين
Переклад не
21-08-2011, 13:48
ورودی آسان قبولی مشکل
این خوبه
نه اینکه مثله سراسری (دولتی) ورودی مشکل و قبولی آسان
اینو باید به مسولین گفت که این قدر تو گوشی مردم خوندن که داشگاه آزاد اینجور هست دختر ها اینجور هستن هر کی میره دانشگاه آزاد و 1000 جور چرت دیگه الان هم همه مردم میگن دانشگاه آزاد بله فلان هست در صورتی که اینجوری نیست هم از نظر امکانات هم اساتید و ...... 100 % از دولتی بالا تر هست.
MoH_@_MaD
21-08-2011, 14:13
دوستان من از چند جا شنیدم که دانشگاه آزاد به خاطر شهریه های بالایی که میگیره از استاداش میخواد که امتحانات رو سخت بگیرن و تا میتونن دانشجو رو بندازن !!!!
آیا همچین چیزی صحت داره ؟؟؟
امتحانات میان ترم و پاین ترم در چه حدی برگزار مشه و درصد مشروطی های هر ترم نسبت به سراسری کمتره یا بیشتر ؟؟
ممنون
Переклад не
21-08-2011, 14:35
دوستان من از چند جا شنیدم که دانشگاه آزاد به خاطر شهریه های بالایی که میگیره از استاداش میخواد که امتحانات رو سخت بگیرن و تا میتونن دانشجو رو بندازن !!!!
امتحانات میان ترم و پاین ترم در چه حدی برگزار مشه و درصد مشروطی های هر ترم نسبت به سراسری کمتره یا بیشتر ؟؟
ممنون
این یه عوام گویی هستش و صحت نداره
سخت گیری امتحانات برمیگرده به سیاست دانشگاه (مرکز) اینکه کلا قبولی و خروجی از این دانشگاه مشکل هست .
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
من یک هفته کاملا تحلیل سازه خوندم اما با تمامی زحماتی که کشیدم باز تو امتحان گند زدم از بس سوالات سخته
farzaneh*f
21-08-2011, 14:53
اول اینکه من نمی دونم چرا این موضوع تا این حد برای شما مهمه اگه کسی فکر می کنه آزاد خوبه می تونه بره اونحا درس بخونه چه اهمیتی داره مردم نسبت به این دانشگاه چه نظری دارن، خوشبختانه از نظر اعتبار مدرک تو استخدام بیکاری که با بچه های سراسری فرق خاصی ندارن :41:
در مورد سوال تون نظر من اینه که مقایسه ی کلی آزاد و سراسری اصلا کار درستی نیست چون گستردگی موضوع خیلی زیاده، من خودم پارسال اومدم سراسری همدانو با آزاد تبریز (اونم فقط در مورد یه رشته ی خاص نه در مورد کل دانشگاه) نتونستم به نتیجه برسم نمی دونم یه عده چه طور به راحتی می تونن همه ی رشته های دانشگاهای آزادو با همه ی دانشگاهای سراسری مقایسه کنن!!!:18: :31: مطمئنا همه ی واحدهای دانشگاه آزاد دست کم گرفته نمی شن، مثلا دانشگاهای آزاد تهران و شهرای بزرگ قطعا نسبت به خیلی از سراسری های شهرای دیگه وضعیت بهتری دارن هم از نظر سطح علمی خود دانشگاه و هم دانشجویان ورودی :46:
یه عده با این موضوع که دانشگاه آزاد شعبه های زیادی داره مخالفن و فکر می کنن این موضوع باعث می شه اعتبار کلی آزاد زیر سوال بره که به نظر من منطقی نیست، به هر حال هر کسی می تونه فرق آزاد خوب با سراسری ضعیفو تا حدودی تشخیص بده و علت پایین بودن سطح آزاد نسبت به سراسری از نظر مردم بیشتر به خاطر اینه که معمولا دانشگاه سراسری هر استان به بهترین واحد آزاد همون استان ترجیح داده می شه پس وقتی اعتبار عمومی همه ی دانشگاهای آزادو(از دیدگاه مردم البته) جمع می کنیم نسبت به سراسری ها پایین تر به نظر میاد و این موضوع که تو هر استان به جز واحد اصلی آزادش کلی واحد آزاد دیگه هم داره تاثیر زیادی تو این قضاوت نداره یعنی اگه اون دانشگاها نبودن بازم در نگاه کلی کسی فکر نمی کرد آزاد از سراسری بهتره و البته اینکه کل آزاد از کل سراسری پایین تره سطحش (باید قبول کرد اینو چون هر جور حساب کنیم واقعیت داره!!!) باعث نمی شه دانشجوی خوب تو شعبه ی خوب آزاد تو کارش موفق نباشه :5:
فقط این وسط یه مشکلی هست، اونم هزینه ی دانشگاهه که باعث می شه همه نتونن برن اونجا حتی اگه به نظرشون دانشگاه معتبری باشه، البته این مشکل دانشگاه آزاد نیست به هر حال سیستمش اون طوریه، مشکل بیشتر از دیدگاه مردم ماست که فک می کنن تحصیلات دانشگاهی باید مثل مدرسه برای همه (با هر وضعیت تحصیلی) رایگان باشه در حالی که این توقع اصلا منطقی نیست تو هر کشور فقط می شه از تحصیلات یه عده ی خاصی از دانشجوها که نخبه باشن حمایت کرد، به نظر من تحصیل رایگان تو همون 10-11 تا دانشگاه سراسری مادر برای حمایت از نخبه های واقعی نه تنها کافیه بلکه زیادیم هست!:31:
در ضمن به نظر من بد نیست که دانشگاه آزاد یه سری شعبه هاش دارن که مدرک مفت می فروشن(!) چون با توجه به ساختار جامعه مون یه جورایی برای خیلیا لازمه و باز مشکل از دانشگاه آزاد نیست مشکل از مدرک گرایی موجوده :13:
F A R I D
21-08-2011, 15:07
اتفاقا نظر من كاملا برعكس شماست فرض كن يكي شريف بخونه يكي دانشگاه آزاد پرند خداوكيلي جو دانشگاه رو آدم تاثير ميزاره اساتيد تاثير ميزارن و اينكه شما مجبور باشي واسه نمره گرفتن تلاش كني رو تو سراسري ياد ميگيري آزاد نمره رو اكثرا ميدن مثلا شما يه نفر تو دانشگاه آزاد نشون بده كه واسه يه تحقيق 100 صفحه اي كه ارائه هم شده و يه ماه زحمت كشيدي واسش 10 صدم نمره بده من نمونه دارم اينارو ميگم و واقعا واسه دوستام اتفاق افتاده يا يكي رو تو دانشگاه آزاد نشون بده كه با نمره ي 9.98 افتاده باشه يا حداقل 9.90 .
حالا نياي بگي استاده كينه اي بوده نه اون واسه نمره اي كه ميده عوضش كار مي خواد من خواهرم با نمره ي 9.80 افتاده بود استادش ازش خواست واسه 20 صدم تحقيق ورداره بياره دانشگاه يعني اين
دوست عزیز خود من دانشگاه آزاد شیراز هستم.تو دانشگاه دولتی آدم رو بخاطر یک جلسه غیبت بیشتر با نمره 7 میندازن؟ اونم درس عمومی.
بله دوست عزیز من خودم دوبار با نمره 9.9 و 9.7 افتادم.که البته کم کاری از خودم بود. دانشگاه آزادها با هم فرق دارن.متاسفانه مردم فکر میکنن دانشگاه آزادای شهرهای بزرگ با ده کوره ها یکیه!!!!!
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
هم از نظر امکانات هم اساتید و ...... 100 % از دولتی بالا تر هست.
در رشته های علوم پزشکی که دقیقا همینطوره.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
ممنون
شما یکم به عقل خودت رجوع کن. گیرم که دانشگاه آزاد گفته باشه.استادا هم وجدان ندارن میگن باشه ما بچه میندازیم؟؟!!!!!
F A R I D
21-08-2011, 15:15
ببینید بچه ها همه که در دانشگاه آزاد رشته های پزشکی و مهندسی نمیخونن که هزینه اش کمی زیاد باشه.تازه همون مهندسی هم برای خیلیا زیاد نیست.
رشته های علوم انسانی دوره کارشناسیش خیلی که گرون در بیاد 6 میلیون برای 4 سال. برخی از مردم میگن فقط افراد پولدار میرن دانشگاه آزاد. خوب در پاسخ باید گفت که آیا 6 میلیون برای 4 سال به منزله اینه که طرف آدم پولداریه؟ خوب خیلیا هستن که دیگه 6 میلیون پس اندازو دارن.
در کل دانشگاه آزاد بد نیست.ظرفیت دانشگاه های دولتی محدوده . اگر کسی قبول نشه دانشگاه آزاد خیلی هم خوبه.
mohsen_rkh
21-08-2011, 15:25
دوستان گرامی من تو دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، مهندسی نفت می خونم؛ اگر سؤالی این رابطه از من داشتید در خدمتم.
alireza20202003
21-08-2011, 15:33
ولی من فکر میکنم علاوه بر دانشجوها اساتید هم نقش خیلی مهمی در تعیین رتبه یک دانشگاه دارند فعلا هم تنها معیاری که تو ایران برای سنجش اساتید معتبر وجود داره تعداد مقالات در مجلات خارجی معتبر هستش + میزان اعتبار استاد در دانشگاههای خارجی برای دادن Recommendation که خوب با این دو معیار کسی واسش جای شک نمیمونه که دانشگاه شریف و تهران بهترین دانشگاههای ایران هستند.
که البته خود سازمان سنجش هم کاملا به این موضوع اشراف داره و خودش برای کنکور کارشناسی ارشد در تعیین تاثیر معدل برای دانشگاهها ضریبی تحت عنوان ضریب موثر معدل در نظر گرفته که مثلا برای دانشگاه های معتبر 1.1 هستش یعنی شما معدل کل کارشناسیت مثلا اگه 16 بود در 1.1 ضرب میشه و 17.6 به عنوان معدل موثر برای کنکور ارشد در نظر گرفته میشه. این ضریب برای دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی 1 هستش (البته میگن این ضریب بر اساس میانگین معدل دانشگاهها تعیین میشه!).
و در آخر این رو هم در نظر داشته باشیم که برای کارشناسی خیلیها از روی اسم دانشگاه انتخاب رشته و دانشگاه میکنن اما برای ارشد اینطور نیست و بیشتر میرن دنبال اینکه کدوم دانشگاه توی گرایششون بهترین اساتید رو داره و همین امر باعث میشه که دانشگاهی مثل خواجه نصیر تو بعضی از گرایشهای برق از دانشگاه امیرکبیر و علم و صنعت جلو بزنه و خیلی زودتر از اونا پر شه. تو خیلی از گرایشها و رشته های دیگه هم همینطوره. حالا همین قضیه برای رشته مکاترونیک به نفع دانشگاه آزاد رقم میخوره طوری که دانشگاه آزاد قزوین در این رشته به تعداد زیادی از دانشگاه های دولتی ارجحیت داره ، اینم به نقل از یکی از دانشجوهای ارشد همون دانشگاه آزاد قزوین در سال 88 :
اینم مطلب من تو تاپیک قبلیه بود :11:
من هم دولتی درس خوندم هم آزاد.
آزاد نمره اوردن راحت تر بود.با اینکه اون دانشگاه جزو 5 دانشگاه برتر ازاد کشور بود.سطح اساتید پایین نیست ولی سطح دانشجو ها به طور واضحی پایین هست.چون طبیعتا کسی که توانشو داشته دولتی قبول بشه ازاد نمیره.
البته انگشت شمار هستند کسایی که این شرایط براشون صدق نمیکنه و واقعا با استعداد و درس خون هستند و بنا به دلایلی افتادن دانشگاه ازاد
از استادی که هم دانشگاه ازاد و هم دولتی داده هم سوال کردم گفت اون مطالبی را که اینجا میگم توی ازاد نمیگم.
farzaneh*f
21-08-2011, 15:43
1.
دوست عزیز خود من دانشگاه آزاد شیراز هستم.تو دانشگاه دولتی آدم رو بخاطر یک جلسه غیبت بیشتر با نمره 7 میندازن؟ اونم درس عمومی.
2.
شما یکم به عقل خودت رجوع کن. گیرم که دانشگاه آزاد گفته باشه.استادا هم وجدان ندارن میگن باشه ما بچه میندازیم؟؟!!!!!
بالاخره کدوم درسته؟!! :31:
اگه واسه 1 جلسه غیبت بیشتر انداخته باشه که خب واقعا دیگه بی وجدان رو شما چه طوری می خوایی تعریفش کنی که بگی این استاده وجدان داره!!! :41:
ناگفته نماند که من فک نمی کنم هدف پول باشه حس می کنم یه سری از استادای دانشگاه آزاد می خوان به اصطلاح پیاز داغشو زیاد بذارن که کسی نگه آزاد به خاطر پول نمره ی الکی می دن :13:
F A R I D
21-08-2011, 16:20
بالاخره کدوم درسته؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واسه 1 جلسه غیبت بیشتر انداخته باشه که خب واقعا دیگه بی وجدان رو شما چه طوری می خوایی تعریفش کنی که بگی این استاده وجدان داره!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه من در درس عمومی افتادم حقم بود.چون استاد از روز اول گفته بود که من روی غیبت حساسم.خوب منم نباید غیبت میکردم. یعنی اصلا فکر نمیکردم چنین آدمی باشه.
ولی اینکه عمدا بخوان خیلی سخت بگیرن و یا اینکه دانشجو نمره بیاره و فقط بخاطر پول بندازنش این بی وجدانیه.
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
کلا ببینید رشته خود من مهندسیه
هر چی نباشه رشته های مهندسی از خیلی از رشته های دیگه بالاتره.من اگر کسی رو ببینم که داره همین رشته رو در دانشگاه های تهران و امیرکبیر و ... میخونه مسلما با خودم فکر میکنم که سطحش از من بالاتره.ولی کسایی هستن که فرضا رشته مدیریت و رشته تربیت بدنی دارن تو دولتی میخونن. وقتی به من میرسن چنان کلاسی میزارن که انگار شاخ غول شکوندن.فقط بخاطر اینکه دولتی میخونن!!!!!
خوب اگر بنا به این رشته ها بود خود منم تو دولتی این رشته ها رو می آوردم.
NINJA0098
21-08-2011, 17:34
من اونورم گفتم مشکل دانشگاه آزاد پرستیژ اجتماعی پایین و هزینه ی بالاس....
farzaneh*f
21-08-2011, 17:46
اینکه من در درس عمومی افتادم حقم بود.چون استاد از روز اول گفته بود که من روی غیبت حساسم.خوب منم نباید غیبت میکردم. یعنی اصلا فکر نمیکردم چنین آدمی باشه.
ولی اینکه عمدا بخوان خیلی سخت بگیرن و یا اینکه دانشجو نمره بیاره و فقط بخاطر پول بندازنش این بی وجدانیه.
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
کلا ببینید رشته خود من مهندسیه
هر چی نباشه رشته های مهندسی از خیلی از رشته های دیگه بالاتره.من اگر کسی رو ببینم که داره همین رشته رو در دانشگاه های تهران و امیرکبیر و ... میخونه مسلما با خودم فکر میکنم که سطحش از من بالاتره.ولی کسایی هستن که فرضا رشته مدیریت و رشته تربیت بدنی دارن تو دولتی میخونن. وقتی به من میرسن چنان کلاسی میزارن که انگار شاخ غول شکوندن.فقط بخاطر اینکه دولتی میخونن!!!!!
خوب اگر بنا به این رشته ها بود خود منم تو دولتی این رشته ها رو می آوردم.
من که هیج جوره به اون استاده حق نمی دم...نمی گم به خاطر پوله مثلا خواسته ابهتشو نشون بده ولی به نظر من بازم معقول نیست این کارش :41:
من که اولشم گفتم مقایسه ی کلی کار درستی نیست به قول شما مهندسی آزاد اونم شیراز قطعا فرق داره با مدیریت دولتی، حتی به نظر من نسبت به مهندسی دانشگاه دولتی یه شهر کوچیکترم ارجحیت داره ولی خب همون طوری که شما خودتم گفتی به تهران و امیرکبیر (و حتی شاید همون صنعتی شیراز خودتون) نمی رسه و به خاطر همینه که می گم نمی شه همین طوری رو هوا گفت آزاد بهتره یا سراسری بستگی به رشته و شهر و دانشگاهش داره
F A R I D
21-08-2011, 18:28
من که هیج جوره به اون استاده حق نمی دم...نمی گم به خاطر پوله مثلا خواسته ابهتشو نشون بده ولی به نظر من بازم معقول نیست این کارش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم دیوونه زیاده!!!!!
شما خودتو ناراحت نکن.
mohsen_rkh
21-08-2011, 22:05
از نظر من مقایسه ی کلی دانشگاه های آزاد با دانشگاه های سراسری از اساس اشتباهه. چون این مبحث واقعاً گسترده است و نتایج مقایسه ی دو واحد دانشگاهی به هیچ وجه قابل تعمیم به بقیه ی واحد های دانشگاهی نیست. از نظر من اینکه اعتبار دانشگاه آزاد از نظر خیلی ها رفته زیر سؤال، بحث مالی اون نیست (اتفاقاً برعکس، خودتون بهتر می دونید که مردم کشورمون برای هر چیزی بیشتر پول بدن بیشتر ارزش قائل میشن.) ؛ بحث این هست که دانشگاه آزاد با شعار حقوق آموزشی برابر و البته با هدف کسب درآمد بیشتر، تعداد بی شماری واحد و مرکز دانشگاهی تأسیس کرده و بنابراین به قول برخی از دوستان، در هر "کوره دهاتی" یک واحد یا مرکز آموزشی دانشگاه آزاد به چشم می خوره؛ اما آیا رتبه ی آموزشی واحد یا مرکز دانشگاهی که در یک روستای دور افتاده در کشور تأسیس میشود با واحد های بزرگ و معتبر دانشگاه آزاد (از قبیل علوم و تحقیقات، تهران-جنوب، کرج، قزوین و ....) که در بسیاری از مسابفات و تنگاتنگ های علمی رتبه های بسیار برتری از برخی دانشگاه های سراسری کسب می کنند برابره؟ مسلماً خیر؛ بنابراین مقایسه ی کلی همه ی واحدهای دانشگاه آزاد با همه ی دانشگاه های سراسری به کل اشتباه هست و از نظر من معتبر نیست؛ شیوه ی درست مقایسه، انتخاب دو یا چند واحد دانشگاهی خاص و سپس انجام مقایسه هست.
البته اونقدرها هم دست کم نمیگیرنش!
والله هر روز که دامنه ی گیر دادن به همه چیزو توش بزرگتر میکنن؛ هزینه شو با تورم بالا میبرن؛
نمره دادن هر روز کمتر میشه تا هی بیفتی و پول بدی! واسه همینه که آزادی ها فوق بهتر قبول میشن تا سراسری ها!
نگین نه که خودم شاهد عینی هستم!
به قول یه آدم مهم: دانشگاه آزاد مثل قیف میمونه و سراسری قیف وارونه!
H A M A S
22-08-2011, 02:38
به یه نفر گفتن 3 تا دروغ پشت سرهم دیگه بگو:
گفت:دانشگاه آزاد اسلامی!
shabeashegha
22-08-2011, 05:19
منم مثل اغلب دوستان مقایسه کلی رو قبول ندارم . باید 2تا دانشگاه خاص در دو رشته خاص رو با هم بررسی کنیم مثلا بگیم پزشکی آزاد تهران با پزشکی دولتی مشهد . این مقایسه قابل قبوله ولی اینکه بگیم کلا آزاد بهتره یا سراسری کاملا غلطه. در مورد امکانات و سطح علمی و هر چیزی مقایسه کلی جواب نمیده.
من توی رشته خودم میگم دارو سازی آزاد تقریبا هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ امکانات از همه داروسازیای دولتی پایینتره (من هم داروی آزاد بودم هم داروی دولتی)
البته بودن کسانی که مثلا داروی دولتی راه دور اورده بودن ولی ترجیح داده بودن بخاطر کنار خانواده بودن داروی آزاد بخونن انکار نمیکنم که سطح بالا هم وجود داشت ولی تک و توک
دانشگاه آزاد مگه چشه؟
کلی از این مملکت به لطف دانشگاه آزاد مدرک گرفتند. باید دعاشون هم کنیم.
hermione
22-08-2011, 10:27
اینجور مقایسه کلی همونطوری که خیلی از بچه ها گفتن از پایه و اساس مشکل داره دلیل اینکه میبینید یه عده هم میان توی این تاپیک و نظرات صرفاَ از روی تعصب میدن همینه//کلاَ ضعفی که از یه عده تعمیم میدید به کل این میشه تعصب//
به نظر من بهترین کاری که میشه کرد نقاط ضعف و قوت هر کدوم از اینارو جدا بررسی کنید
توی هر دانشگاهی همه جور آدمی هست
پس لطفاَ نتیجه گیری کلی نکنید که مثلا هرکس توی آزاده بچه پولداره و اومده برای مدرک - هرکس توی سراسریه چون همه چیز رایگانه میاد برای 12 و...
درضمن اینم بگم دیگه اون روزا که دولتی رایگان بود گذشت عزیزان دل خوابگاه که 2ترم 300میگیره هر درس بیشتر از 1 بار بیوفتی باید هزینه معادل شبانه بدی - از ترم دیگه هم که با این طرح تاک غذای 1800تومنی میدن (البته فکر نکنید کیفیت بهتر میشه همون آشغال قبلیو با همین قیمت میدن )
در مورد آزاد
دانشگاه آزاد درسته که راه ورود به دانشگاهو راحت کرده اما یه سوال می پرسم ( خواهشا فکر نکنید که از روی تعصبه و چون طرف دولتی می خونه اینو میگه ) اما آیا واقعاَ نیاز جامعه است که سالی 1 میلیون نفر وارد دانشگاه بشن ؟ بعد آخر کار هم همه بیکار
و فکر هم نمی کنم این همه شعبه زدن دانشگاه آزاد روی هر تپه و روستایی ( که به قول بعضیا آب و برق نداره ولی آزاد داره ) از سر دلسوزی باشه مطمئناَ با این همه درآمدی که داره می تونه امکانات خیلی بهتری در اختیار بذاره
دانشگاه های خارج از کشور هم برای تحصیل پول میگیرن ولی خب لااقل پولی که میگیرن خرج دانشجو میشه
(به عنوان مثال دانشگاه هوستون -تگزاس دانشگاه سوم دنیا برای دوره کارشناسی برق سالی 12هزار دلار میگیره )
این همه هزینه کردن از اول ابتدایی تا کلاسای کنکور ، مشاور ، هزینه آزاد آخرش به کجا ختم میشه ؟
دقیقا مثل اینه که از شما می پرسن حق انتخاب دارید با چه شرایطی می خواید بیکار باشید ؟ کارشناسی ؟ ارشد ؟ آزاد ؟ سراسری
آزاد و سراسریش فرق نداره برق و مکانیک و علوم پایش فرق نداره در هر صورت بیکارید .:دی
یک چیزی میگم دادش من دانشگاه دولتی باهنر شیراز الکترونیک میخونه
ولی خود من دانشگاه آزاد لارستان الکترونیک میخونم
حالا داداشم خودش داره زمین و هوا میزنه که بیاد آزاد لار درسمون هم مثل همه یعنی من هم میتونستم دولتی برم ولی چون یک سزی مشکل داشتم رفتم آزاد حالا چرا میگه میخوام بی یام آزاد
چون که دولتی آشغاله به دانشجو ها محل نمی زارن و 1000 چیر دیگه ... .. اصلا میگه ساعت 9 شب خاموشی هست :2: یعنی دانشجو بخواد درس بخونه به ...... میگیرین باید بره تو حیاط تو گرما یا سرما تو نماز خونه یا هر جای دیگه درس بخونه.
minizoro
22-08-2011, 18:05
سوال از ته غلطه !
شما میخای پایین بودن سطح علمی اغلب دانشگاها رو دلیلشو بدونی چرا میپرسی دست کم گرفتن؟
دانشگاه قزوین از شریف بیشتر نباشه کمترم نیست !
عزیزم دانشجو دانشجو بود میرفت دولتی میخوند ! عرضه ت همینه ... اینو من میگم که خودم دانشجوی آزادم، بعله، اگه تلاش میکردی و میخوندی میرفتی دولتی،
اما این دلیل نمیشه که دانشجوهای دانشگاه آزاد کم مایه یا سطح علمی پایینی داشته باشن، خیلی ها هستن که چشمشون بعد دانشگاه باز میشه و خر میخونن و واسه مقاطع بالاتر بورس میشن خارج میرن از همین آزاد!
در واقع ربطی به دانشگاه اصلا نداره !
تو دانشگاه آزاد درس رو میگن، که اغلب استاداشونم بد نیستن (البته رشته و دانشگاه ما که کلا چرته استاداش بقیه رشته ها اینجا خوبن به نسبت) حالا دانشجو داریم تو کلاس چشمش دنبال کو*ن دختر مردمه و داره به اونا نمره میده که مخ کدومو بزنه با کدومش بخابه، دانشجو داریم مثل بچه آدم نشسته داره گوش میده، و چون علاقه داره بعد استاد هم میره کتابی که استاد گفته رو خیلی خوب میخونه و با نمره عالی پاس میکنه، در حالی که اگه کتاب رو هم نمیخوند پاس بود ... شایدم با نمره خوب، با جزوه فقط، حالتی که زورکی اون دانشجو اولیه میکنه، ینی جزوه رو میخونه میره یه نمره پاسی میشه
آینده دانشجو:
اولی یا معدل 12 اینا لیسانس میگیره آخرشم هیچی !
دومی بورس میشه خارج، یا فوری چون معدل خوبی داره استخدام میشه!
عزیزم ربطی به دانشگاه نداره و این تو هستی که تعیین میکنی مرتبه ات رو
دسته ای هم به دلایل مختلف مثل سریع نبودن، نداشتن علاقه به همه دروس کنکور نمیتونن تو سراسری رتبه خوبی بیارن و میمونن، که واسه این دسته آزاد بهشته، و اغلب این دسته هستن که دانشجوهای دسته دوم رو تشکل میدن،
راحتت کنم، درس نخونی ماها هیچ توجیهی نداره! تقصیر هیچ کسی هم نیست جز خودمون
نفر اول ریاضی امسال کنکور گه گاو ها رو تو گاو داری جمع میکرد!
درس خون باشی سر کوه هم میخونی
دلیلی این هم اینکه خب عزیزم هر کسی قرار نیست درس بخونه، لیسانس بگیره،
من یکی رو میشناختم ترم 5 انصراف داد از عمران، همه میگفتن اه پسره احمق بی بته ، آخرشم این شد !
6 ماه بعد پیش داریوش مهرجویی مشاور هنری شد!
چرا؟
چون استعدادشو کشف کرد،
چیزی که براش ساخته شده بود، نقاشی و طراحی و هنر
خیلی از ما ها تو ایران به خیلی چیزا علاقه داریم که هیچ وقت دنبالش نمیریم
و این احمقانه است
حیف کردن خودمونه
من رای ندادم به نظر سنجیت ...
F A R I D
23-08-2011, 08:19
سوال از ته غلطه !
شما میخای پایین بودن سطح علمی اغلب دانشگاها رو دلیلشو بدونی چرا میپرسی دست کم گرفتن؟
دانشگاه قزوین از شریف بیشتر نباشه کمترم نیست !
عزیزم دانشجو دانشجو بود میرفت دولتی میخوند ! عرضه ت همینه ... اینو من میگم که خودم دانشجوی آزادم، بعله، اگه تلاش میکردی و میخوندی میرفتی دولتی،
اما این دلیل نمیشه که دانشجوهای دانشگاه آزاد کم مایه یا سطح علمی پایینی داشته باشن، خیلی ها هستن که چشمشون بعد دانشگاه باز میشه و خر میخونن و واسه مقاطع بالاتر بورس میشن خارج میرن از همین آزاد!
در واقع ربطی به دانشگاه اصلا نداره !
تو دانشگاه آزاد درس رو میگن، که اغلب استاداشونم بد نیستن (البته رشته و دانشگاه ما که کلا چرته استاداش بقیه رشته ها اینجا خوبن به نسبت) حالا دانشجو داریم تو کلاس چشمش دنبال کو*ن دختر مردمه و داره به اونا نمره میده که مخ کدومو بزنه با کدومش بخابه، دانشجو داریم مثل بچه آدم نشسته داره گوش میده، و چون علاقه داره بعد استاد هم میره کتابی که استاد گفته رو خیلی خوب میخونه و با نمره عالی پاس میکنه، در حالی که اگه کتاب رو هم نمیخوند پاس بود ... شایدم با نمره خوب، با جزوه فقط، حالتی که زورکی اون دانشجو اولیه میکنه، ینی جزوه رو میخونه میره یه نمره پاسی میشه
آینده دانشجو:
اولی یا معدل 12 اینا لیسانس میگیره آخرشم هیچی !
دومی بورس میشه خارج، یا فوری چون معدل خوبی داره استخدام میشه!
عزیزم ربطی به دانشگاه نداره و این تو هستی که تعیین میکنی مرتبه ات رو
دسته ای هم به دلایل مختلف مثل سریع نبودن، نداشتن علاقه به همه دروس کنکور نمیتونن تو سراسری رتبه خوبی بیارن و میمونن، که واسه این دسته آزاد بهشته، و اغلب این دسته هستن که دانشجوهای دسته دوم رو تشکل میدن،
راحتت کنم، درس نخونی ماها هیچ توجیهی نداره! تقصیر هیچ کسی هم نیست جز خودمون
نفر اول ریاضی امسال کنکور گه گاو ها رو تو گاو داری جمع میکرد!
درس خون باشی سر کوه هم میخونی
دلیلی این هم اینکه خب عزیزم هر کسی قرار نیست درس بخونه، لیسانس بگیره،
من یکی رو میشناختم ترم 5 انصراف داد از عمران، همه میگفتن اه پسره احمق بی بته ، آخرشم این شد !
6 ماه بعد پیش داریوش مهرجویی مشاور هنری شد!
چرا؟
چون استعدادشو کشف کرد،
چیزی که براش ساخته شده بود، نقاشی و طراحی و هنر
خیلی از ما ها تو ایران به خیلی چیزا علاقه داریم که هیچ وقت دنبالش نمیریم
و این احمقانه است
حیف کردن خودمونه
من رای ندادم به نظر سنجیت ...
باریکلا منم همینو میگم.
همش به خود آدم بستگی داره...
T E R M I N A T O R
23-08-2011, 10:52
دانشگاه آزاد متاسفانه با پایین درنظر گرفتن سطح سوالات کنکور و با قبولی های بی حد و حساب کاملا خودشو زیر سوال برده. دوست من ریاضی و فیزیک را 0 درصد و شیمی را 15 درصد زد و مهندسی پتروشیمی قبول شد!!!
دانشگاه سراسری شهرهای کوچیک اصلا ارزش نداره بری فقط پولو وقتتو هدر مبدی مثل من که با وجود اینکه دانشگاه ازاد تبریز مهندسی قبول شده بودم رفتم دانشگاه ارومیه شبانه مهندسی به قول شماها به خاطر پرستیژو این حرفای عوام فریب خرجمم خیلی بیشتر لز دانشگاه ازاد شد 4 سال رو فقط حرص خوردم هم از استادا هم از وضع خوابگاها دانشگاه غذا طرز برخورد با دانشجوها و....لصلا موندم یودم این کارمندا واستادا و مدبر گروه و اینا رو به چه اساسی استخدام کردند و اونجا کار می کنند ... الانم بیکارم چون تو داشگاه استادا واحدهای عملی رو فقط می پیچوندن خودمم چون تو شهر غریب بودم سابقه کاری ندارم همه دوستای من که ازاد تبریز قبول شده یودند میرتد سر کار و من ییکارم یعنی خدا فقط لعنتشون کنه 4 سال وقت و پولمو به هدر دادم...
hermione
24-08-2011, 13:07
دانشگاه سراسری شهرهای کوچیک اصلا ارزش نداره بری فقط پولو وقتتو هدر مبدی مثل من که با وجود اینکه دانشگاه ازاد تبریز مهندسی قبول شده بودم رفتم دانشگاه ارومیه شبانه مهندسی به قول شماها به خاطر پرستیژو این حرفای عوام فریب خرجمم خیلی بیشتر لز دانشگاه ازاد شد 4 سال رو فقط حرص خوردم هم از استادا هم از وضع خوابگاها دانشگاه غذا طرز برخورد با دانشجوها و....لصلا موندم یودم این کارمندا واستادا و مدبر گروه و اینا رو به چه اساسی استخدام کردند و اونجا کار می کنند ... الانم بیکارم چون تو داشگاه استادا واحدهای عملی رو فقط می پیچوندن خودمم چون تو شهر غریب بودم سابقه کاری ندارم همه دوستای من که ازاد تبریز قبول شده یودند میرتد سر کار و من ییکارم یعنی خدا فقط لعنتشون کنه 4 سال وقت و پولمو به هدر دادم...
اتفاقا یکی از دوستای اصفهانیم که شبانه کاشان می خوند همینو می گفت ( الان ترم 7هست) که هزینه شبانه + اجاره خونه + غذا و ... با آزاد برابری می کنه
ولی این موضوع هیچ ربطی به بیکاری بعد از دوره تحصیل نداره و این نتیجه گیری که هرکس دولتی شهر کوچک می خونه بیکار میشه کاملاَ غلطه .
وقتی واحدا صرفاَ برای پاس گذرونده بشه و آشنا هم نداشته باشه آدم نتیجش میشه بیکاری.
این روزا یا باید نابغه باشی یا آشنا داشته باشی .
shabeashegha
24-08-2011, 14:21
اتفاقا یکی از دوستای اصفهانیم که شبانه کاشان می خوند همینو می گفت ( الان ترم 7هست) که هزینه شبانه + اجاره خونه + غذا و ... با آزاد برابری می کنه
ولی این موضوع هیچ ربطی به بیکاری بعد از دوره تحصیل نداره و این نتیجه گیری که هرکس دولتی شهر کوچک می خونه بیکار میشه کاملاَ غلطه .
وقتی واحدا صرفاَ برای پاس گذرونده بشه و آشنا هم نداشته باشه آدم نتیجش میشه بیکاری.
این روزا یا باید نابغه باشی یا آشنا داشته باشی .
البته رشته داریم تا رشته . من توی رشته خودم هزینه هر ترم دانشگاه آزاد با غذا و رفت و آمد و کتاب و بقیه موارد مربوط به تحصیل ترمی 2ونیم میشد یعنی ماهی 500 هزار تومن تقریبا در صورتی که الان توی شهرستان نهایتا با 200تومن سروتهش هم میاد تازه من روزانه هستم ولی شبانه هم مثلا برای دامپزشکی ترمی 800تومنه که میشه ماهی 160. بازم با هزینه های جانبی بشه 350(با کلی بریز و به پاش)
minizoro
24-08-2011, 20:48
مونده به خودت، تو همین آزادش دوست من ترم 2 برق الکترونیک بود، یه ربات ساخت! از بس علاقه داشت خودش میرفت میخوند، الانشم که ترم5 ـه الفه ورودیشونه،
تو ورودی خودشون و حتی سایر ورودی ها بسیاری از افراد حتی در معادلات دیفرانسیل مشکل دارند چه برسه مدار طراحی کنن!
چه سراسری باشی چه آزاد اگه نخونی خب نخونی!
اگه استادا نگن خودت بری دنبالش یاد میگیری
ولی یه چیزی هست، اینکه بچه های آزاد بعد از ورود به دانشگاه زحمت بیشتری میکشن، چون جونشون در میاد پول میدن، سعی میکنن یه چیزی یه کاری دست و پا کنن ... البته قشر بی خیال و بی عار هم داریم ...
همه جا همه جور آدم پیدا میشه به نظرم، باز مونده به خود آدم
خوب من همینو دارم بگم که شنیدم کسی توی یه اداره دولتی خواست کارمند بشه... اونجا فهمید که معدل 13 سراسری با 16 آزاد برای اون اداره برابری میکنه...
خوب از طرفی رتبه قبولی برای یه رشته... توی آزاد و سراسری و البته نوع سوالات آزمون ورودی این دانشگاهها متفاوته...
و اینم هست :
میدونین فرق مدرسه غیر انتفاعی و دولتی توی نمره دادن به دانش آموزاشون چیه؟ این رو کمی با اغراق !!! شاید بشه مقایسه کرد...
و این یکی آخریشه :
میدونین خوب شاید بشه گفت استادای خوب و سخت گیر تمایل تمایل به کار و عضو هیئت علمی شدن توی دانشگاهای سراسری رو دارن... این رو وقتی انشا الله استاد شدین میفهمین...
درست یا غلط... نمیدونم... بازم واقعا نمیدونم ایراد از کجاست...
King Of Iran
25-08-2011, 04:29
تا الان 14 نفر در نظر سنجی مدرک دانشگاه آزاد را معتبر نمی دانند :18:
کاش می آمدند می گفتند خودشان کجا درس میخونند :27:
safoora55
25-08-2011, 09:07
خوب به نظر من دیگه اون دوره که کسی مدرک رو بر اساس دانشگاه آزاد یا پیام نور یا دولتی ارزیابی کنه گذشته. الان بیشتر براساس واحد دانشگاهی و رشته مقایسه می کنن . ولی خوب به نظر من دولتی همچین هم آش دهنسوزی نیست در مقایسه با واحدهایی مثل علوم تحقیقات. البته یک مساله مهم میمونه که اونم قبولی دکترا هست. توی دانشگاه ما(علوم پزشکی شهید بهشتی) قبلا ارشد با مصاحبه بود و معمولا بچه های دولتی قبول میشدن. چندسال اخیر مصاحبه رو برداشتن. جالبه که دو سال پیش از پنج نفر ورودی هیچ کدوم دولتی تهران نبودن. سال قبل هم هیچ کس از تهران نبود. امسال دو نفر ورودی آزاد داریم(یکیش تهرانه) یکی پیام نور که خودم باشم. دونفر دولتی که یکشیون هفت سال قبل لیسانس گرفته و یکی هم تکمیل ظرفیت اومد که هیچ کدوم مال تهران نیستن.
خوب اگه دولتی واقعا بچه هاش درسخونن پس توی دانشگاه ما از این همه دانشگاه معتبر تهرانی خبری نیست؟
از استاد هم نگید که برای من و یکی دیگه از دوستهام که علوم تحقیقاته زیاده تفاوتی توی استاد نداره تازه توی بعضی از درسها استادای بیخاصیتی داشتیم که هیچی یاد نگرفتیم ولی همون درس رو توی آزاد بهترین اساتید مربوط تدریس می کنن.
اینجا با اینکه دانشگاه ما لیسانس نداره ولی مربی با مدرک ارشد گرایش پایینتر از رشته ما هیئت علمی هست که بالاجبار باید هر ترم باهاش درس داشته باشیم و واقعا هم هیچی سواد نداره و فقط پارتی داشته
جذب استاد هم دلبخواه خودشونه غیر از یکی دوتا استاد حسابی که اگه نبودن هیچی این دانشگاه نمی ارزه الا مدرکش که برای قبولی دکترا بدرد میخوره چون توی بچه های دانشگاه ما هیچ دکترایی غیر از دولتی های معتبر! پذیرفته نشدن که من نمیدونم بر چه اساسی مصاحبه قبول شدن نصفشون اصلا سواد درست و حسابی ندارن به علت اینکه ما جلسات گروهی داریم که حتی نمیتونن جواب ما تازه واردهای ارشد رو بدن.و خوب معمولا میگن قبولی دکترا توی دانشگاه دولتی با مدرک آزاد خیلی سخته.
ولی خوب هنوز هم میگم بستگی به دانشجو داره دانشگاههای معتبر دسترسی دانشجو به منابع علمی و اساتید سطح بالا خیلی بهتره البته منظورم خود دانشگاه نبود بلکه ارتباط گرفتن با استادای دانشگاههای دیگه ست. واعتماد به نفسی که دانشجو میتونه به دست بیاره. معمولا دانشگاه آزادی ها به خودشون بها نمیدن و فکر می کنن خیلی از دانشگاههای دولتی عقب ترن و البته منابع تحقیقاتی که این دانشگاه اصلا امکانات نداره و این خیلی بد هست.
hermione
25-08-2011, 19:56
به جز 10 دانشگاه برتر دولتی واقعاَ باید قبول کنیم سطحشون فرق داره و بحثشون جداست و یه سری دانشگاه که واقعا سطح پایینی دارن (دیگه اسمشونو دانشگاه نمیشه گذاشت) بقیه دانشگاهها حداقل امکانات آموزشی و سطح اساتید معمولی دارن ، ادامه راه به دانشجو بستگی داره که می تونه با تلاش خودش ضعف علمی دانشگاهو جبران کنه
مقاله بده توی مسابقات علمی شرکت کنه و... در آخر هم ارشد دانشگاه خوبی قبول میشه
لیسانس که واقعاَ دیگه مدرکش حساب نمیشه (حالا چه سراسری چه آزاد)
برای کار هم میپرسن چه رشته ای هستی و کدوم از این کارها بلدی (البته معدل هم خیلی مهمه )
يكي از فاميلاي ما توي دانشگاه مسئول انتخاب هيئت علميه اون ميگفت كه اين روزا براي استخدام معمولا به دانشگاه طرف كاري ندارن فقط معدل براشون مهمه و توانايي هايي كه داره و فقط تو استخدام دانشگاه ها و بعضي از سازمان هاي دولتي يكي از ملاك هاشون دانشگاهيه كه مدركت رو گرفتي.
يكي از فاميلامونم ليسانس برق داشت از انشگاه سراسري تبريز مي خواست توي يه كارخونه اي استخدام بشه كلي هم دوندگي كرد بيچاره آخرشم يكي ديگه رو استخدام كردن كه مدركش مال دانشگاه آزاد بود ولي معدلش 17 بود از معدل اين آقا بيشتر بود!حالا اين فاميل ما بهش بر خورد رفت تركيه ارشد بخونه توي يه دانشگاه آمريكايي.
Aryana_b
27-08-2011, 11:34
ما امسال تقریبا همه ی معلمامون از ازاد بد میگفتن یکیشون میگفت دانشگاه ازاد اسلامی نه دانشگاهه نه ازاد ...
بیشترم راجع به محیطش بود و اینکه همش به فکر این هستند که بیشتر پول بگیرن میگفتن مال تهران اشغاله دیگه ببینین شهرستاناش چه جوریه.جو بیخود و ادمای...
البته من که 80% فکر میکنم این حرفا بخاطر این بود که به ما شاگرداشون بقبولونند درس بخونیم( خیر سرمون) سراسری قبول بشیم
خودم فک میکنم بیشتر به خود طرف بستگی داره که چقدر تلاش کنه و چقدر هدفش و درساش براش اهمیت داشته باشه
راستی کلی هم سوالای ازاد رو مسخره میکردن اینکه ریاضی رو سخت میگیرن تا پیش نیاز بخوره-یکیشون میگفت صندلی هم کنکور ازاد بده قبوله:31: چون با درصد منفی هم میشه قبول شد با همه ی درصدا 0 هم میشه
farid0485
27-08-2011, 14:17
-----------------
F A R I D
27-08-2011, 16:16
ما امسال تقریبا همه ی معلمامون از ازاد بد میگفتن یکیشون میگفت دانشگاه ازاد اسلامی نه دانشگاهه نه ازاد ...
بیشترم راجع به محیطش بود و اینکه همش به فکر این هستند که بیشتر پول بگیرن میگفتن مال تهران اشغاله دیگه ببینین شهرستاناش چه جوریه.جو بیخود و ادمای...
البته من که 80% فکر میکنم این حرفا بخاطر این بود که به ما شاگرداشون بقبولونند درس بخونیم( خیر سرمون) سراسری قبول بشیم
خودم فک میکنم بیشتر به خود طرف بستگی داره که چقدر تلاش کنه و چقدر هدفش و درساش براش اهمیت داشته باشه
راستی کلی هم سوالای ازاد رو مسخره میکردن اینکه ریاضی رو سخت میگیرن تا پیش نیاز بخوره-یکیشون میگفت صندلی هم کنکور ازاد بده قبوله:31: چون با درصد منفی هم میشه قبول شد با همه ی درصدا 0 هم میشه
شما هم به معلمت میکفتی جاهایی مثل علوم مثل علوم تحقیقات وآزاد شیراز آزاد مشهد چند شهر خوبه دیگه هم میشه با صفر قبول شد؟
طرف پزشکی آزاد با درصد 90 و 100 قبول نمیشه دیگه چه برسه با صفر!!!!!!!!!!!!!!1
avator20002000
01-09-2011, 15:09
انصافا دانشگاه های خوب ازاد زمین تا اسمون با اون واحدهای کوچولوی دور افتادش فرق داره.از بعضی از دانشگا های سراسری هم بهتره.اگه بحث مالی دانشگاه ازاد رو هم در نظر بگیرید 1/10 هزینه بین المللی سراسری هم نیستش!
آره می شه قبول شد ولی دقوز آباد ممسنی ده آقا بابا وسط کویر تو زاهدان رشته ی آب یاریه 'گیاهان دریایی و دندون پزشکی جنین
شما اگر تونسیتی رشته های خوب را با درصد های پایین قبول شی ........
F A R I D
02-09-2011, 13:07
انصافا دانشگاه های خوب ازاد زمین تا اسمون با اون واحدهای کوچولوی دور افتادش فرق داره.از بعضی از دانشگا های سراسری هم بهتره.اگه بحث مالی دانشگاه ازاد رو هم در نظر بگیرید 1/10 هزینه بین المللی سراسری هم نیستش!
یکدهم که حالا نه.... ولی حرفتو قبول دارم.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
من امسال رتبم 622 منطقه 1 انسانی شد و میخوام رشته علوم سیاسی رو با زیرگروه 554 تو دانشگاه تهران بخونم، آزاد هم این رشته رو واحد تهران مرکز قبولم ولی اگر خودتون رو جای من بزارید حتما میرید دانشگاه تهران چون خودتون تفاوت هاش رو میدونید من حتی اگر شهریه دانشگاه تهران 2 برابر آزاد بود باز هم با سر میرفتم چون مطمئنم تفاوت این دو دانشگاه ( که هر دو جز تاپ ترین آزاد و سراسری هستند ) زمین تا آسمونه به نظر من فرق آزاد و سراسری مثل فرق مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی با مدارس عادی و به درد نخور ( مخصوصا رشته انسانی ) میمونه که حالا وسط اینا چند تا غیر انتفاعی خوب هم هست ولی باز به خوبی تیزهوشان و نمونه نمیشن
Extreme-Forces
03-09-2011, 16:06
دوستان من خودم دانشگاه ازاد تهران جنوب مهندسی صنایع میخونم. هیچ وقت هم از ازاد طرف داری نمیکنم چون اگه میتونستم دولتی قبول میشدم و میرفتم. ولی لازمه چندتا چیز بگم.
یکی اینکه بحث با 0 زدن یا منفی زدن میشه ازاد قبول شد.. اره میشه قبول شد ولی چی؟ اگه اینجوریه شما با 20000 سراسری میتونی بری امار یا ریاضی بخونی ولی چرا همه دنبال رشته ی تاپ هستن؟اونوقت شما باید همین ریاضی یا امار سراسری رو خیلی پست حساب کنی. ولی خیلی ها میرن میخونن و موفق میشن.
دوم اینکه به استادا میگن دانشجوت رو بنداز.مطمئن باشید هیچ استادی دوست نداره اخر ترم بگه 80 درصد دانشجوهام افتادن چون 2 3 جا دیگه هم تدریس دارن و برای خودشون بده.
سوم بحث کار پیدا کردن که به نظرم خیلی تفاوت نداره.الان بیشتر به سابقه کاری و مهارت فرد بها میدن بعد بحث معدل و ...
در اخر هم بگم که اونی که میخواد موفق بشه چه تو ازاد و چه تو سراسری هیچ کس نمیتونه جلوش رو بگیره :11:
به امید موفقیت همه.
F A R I D
03-09-2011, 18:46
من امسال رتبم 622 منطقه 1 انسانی شد و میخوام رشته علوم سیاسی رو با زیرگروه 554 تو دانشگاه تران بخونم آزاد هم این رشته رو واحد تهران مرکز قبولم ولی اگر خودتون رو جای من بزارید حتما میرید دانشگاه تهران من حتی اگر شهریه دانشگاه تهران 2 برابر آزاد بود باز هم با سر میرفتم چون مطمئنم تفاوت این دو دانشگاه ( که هر دو جز تاپ ترین آزاد و سراسری هستند ) زمین تا آسمونه به نظر من فرق آزاد و سراسری مثل فرق مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی با مدارس عادی و به درد نخور ( مخصوصا رشته انسانی ) میمونه که حالا وسط اینا چند تا غیر انتفاعی خوب هم هست ولی باز به خوبی تیزهوشان و نمونه نمیشن
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
من امسال رتبم 622 منطقه 1 انسانی شد و میخوام رشته علوم سیاسی رو با زیرگروه 554 تو دانشگاه تهران بخونم، آزاد هم این رشته رو واحد تهران مرکز قبولم ولی اگر خودتون رو جای من بزارید حتما میرید دانشگاه تهران چون خودتون تفاوت هاش رو میدونید من حتی اگر شهریه دانشگاه تهران 2 برابر آزاد بود باز هم با سر میرفتم چون مطمئنم تفاوت این دو دانشگاه ( که هر دو جز تاپ ترین آزاد و سراسری هستند ) زمین تا آسمونه به نظر من فرق آزاد و سراسری مثل فرق مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی با مدارس عادی و به درد نخور ( مخصوصا رشته انسانی ) میمونه که حالا وسط اینا چند تا غیر انتفاعی خوب هم هست ولی باز به خوبی تیزهوشان و نمونه نمیشن
حرفتون درسته. ولی شما هوز دانشجو نشدید.خیلی ها برای کنکور خیلی میخونن ولی وقتی وارد دانشگاه میشن دیگه اصلا درس نمیخونن حتی دانشگاه های خوب.
حرف شما به شرطی درسته که شما در دانشگاه تهران خیلی خوب درس بخونین والا اگر کم تلاش کنید و فقط به فکر پاس کردن باشین هیچ فرقی با فارغ التحصیلان دانشگاههای دیگه ندارین.
ضمنا در مملکت ما رشته و دانشگاه خیلی مهم نیست.در واقع باید بگم اصلا مهم نیست.مهم پارتیه!!!!:31:
از طرفی مگه همه باید به دانشگاه سراسری برن.خوب ظرفیت ها محدوده دیگه!! پس باید جای دیگه ای هم باشه تا دیگران هم درس بخونن.
saeedkhaledian
10-09-2011, 01:24
دوستان کسی از تهران مرکز داریم یه پرسجو واسه ما بکنه؟؟؟!!؟!؟!؟!؟!!؟
درباره رشته موسیقیشه.در مورد شهریه و سرفصل این رشته .یعنی اونجا سنتی درس می دن یا کلاسیک (منظور موسیقیه ها!) .چون چیزی تو دفترچه چیزی ننوشته و اینکه تو سراسری تو تا رشته مجزا داره ولی تو ازاد یرخی می گیرن.
ممنون اگه کسی هست دستشو میبوسم
sindrome
14-09-2011, 22:04
دوستان امروز چهارشنبس من باید تا دوشنبه 28 شهریور تصمیم بگیرم.. کل تاپیک رو هم خوندم..
سراسری صنایع تفرش روزانه قبول شدم (سال اول خوابگاه نداره)
آزاد واحد علوم تحقیقات تهران مهندسی نفت قبول شدم..
با هر کس که سررشته ای تو آموزش یا بحث کار داشته مشورت کردم گفته آزاد علوم تحقیقات مهندسی نفت ..
با اینکه من دلم با سراسری هست اما از طرفی نفت رو بیشتر از صتایع دوست دارم.. قبول کنیم که آینده ی شغلی نفت هم از صنایع بهتره.. ( البته رشته ی صنایع هم رشته ی خوبی هستش )
الان بین دو راهی هستم.. راستش من هم با عنوان تاپیک مخالفم چون سوال و ملاک رو اشتباه عنوان کردن..
حتی تو دبیرستان و پیــش هم دبیرا که از دانش آموزای سالهای قبل می گفتن ، اول تاکید داشتن روی سراسری اما آخر سر همیشه حساب بعضی دانشگاه های آزاد رو جدا می کردن.. آخــه دانشگاهی مثل علوم تحقیقات با بیش از 16هزار دانشجو و ۸۰۰ نفر هیات علمی رو نمیشه با دانشگاه آزاد مثلا شهرقدس یا ورامین یا . . یا حتی با سراسری شهرهای دور مقایسه کرد.. یا دانشگاه آزادهای تهران و شهرهای مرکز استان و شهرهای بزرگ رو نمیشه با روستاهاش مقایسه کرد..
راستش من در مورد هزینش حساب کردم. . تقریب پول این 4سال رو تو آزاد کتار دارم.. (مایه دار هم نیستم که بگن همه آزادادیا مایه دارن.. چون میشناسم کسایی که واسه تحصیل تو آزاد تو فشار هستن. ) واسه همین نظرم داره به سمت نفت تو بزرگترین دانشگاه آزاد کشور میره.. که قطعا اونجا همکلاسی هام هم کسایی هستن که از نظر علمی تو همین حدودها هستن دیگه.. چون درصدهام تو عمومی حدود 60 و تخصصی به ترتیب 25 ، 45 ، 30 هست.. سوالاش هم قبول دارم : تعداد سوالهای آسان و آبکی تو آزاد بیش از سراسری هست اما اینجوری نیست هرکسی جای خوب قبول بشه.. دقیقا تفاوتی که شریف رو از پردیس علی آباد کتول جدا میکنه تو آزاد هم بین دانشگاهای بزرگ و شهرای کوچیک هستش.. ضمن اینکه حق با دوستمون هست.. مگه ظرفیت دانشگاهای خوب سراسری تو یه رشته ی خاص چقدره؟ به نظر من دانشگاهای خوب و با امکانات شاید حداکثر 500نفر، خب پس بقیه که امکانات میخوان چی؟ من خودم تلاشمو کردم اما سراسری بهتر از این نیاوردم اما به هرکس گفتم علوم تحقیقات آوردم، جیگرش حال اومده!!!
اما هنوز تصمیم نگرفتم.. به نظر هزینه ها یکی در میاد.. خونمون کرج هستش و محل کار بابام تهران ( صبح با بابام میرم مشکل وسیله رفت ندارم)
F A R I D
15-09-2011, 11:40
دوستان امروز چهارشنبس من باید تا دوشنبه 28 شهریور تصمیم بگیرم.. کل تاپیک رو هم خوندم..
با هر کس که سررشته ای تو آموزش یا بحث کار داشته مشورت کردم گفته آزاد علوم تحقیقات مهندسی نفت ..
با اینکه من دلم با سراسری هست اما از طرفی نفت رو بیشتر از صتایع دوست دارم.. قبول کنیم که آینده ی شغلی نفت هم از صنایع بهتره.. ( البته رشته ی صنایع هم رشته ی خوبی هستش )
الان بین دو راهی هستم.. راستش من هم با عنوان تاپیک مخالفم چون سوال و ملاک رو اشتباه عنوان کردن..
حتی تو دبیرستان و پیــش هم دبیرا که از دانش آموزای سالهای قبل می گفتن ، اول تاکید داشتن روی سراسری اما آخر سر همیشه حساب بعضی دانشگاه های آزاد رو جدا می کردن.. آخــه دانشگاهی مثل علوم تحقیقات با بیش از 16هزار دانشجو و ۸۰۰ نفر هیات علمی رو نمیشه با دانشگاه آزاد مثلا شهرقدس یا ورامین یا . . یا حتی با سراسری شهرهای دور مقایسه کرد.. یا دانشگاه آزادهای تهران و شهرهای مرکز استان و شهرهای بزرگ رو نمیشه با روستاهاش مقایسه کرد..
راستش من در مورد هزینش حساب کردم. . تقریب پول این 4سال رو تو آزاد کتار دارم.. (مایه دار هم نیستم که بگن همه آزادادیا مایه دارن.. چون میشناسم کسایی که واسه تحصیل تو آزاد تو فشار هستن. ) واسه همین نظرم داره به سمت نفت تو بزرگترین دانشگاه آزاد کشور میره.. که قطعا اونجا همکلاسی هام هم کسایی هستن که از نظر علمی تو همین حدودها هستن دیگه.. چون درصدهام تو عمومی حدود 60 و تخصصی به ترتیب 25 ، 45 ، 30 هست.. سوالاش هم قبول دارم : تعداد سوالهای آسان و آبکی تو آزاد بیش از سراسری هست اما اینجوری نیست هرکسی جای خوب قبول بشه.. دقیقا تفاوتی که شریف رو از پردیس علی آباد کتول جدا میکنه تو آزاد هم بین دانشگاهای بزرگ و شهرای کوچیک هستش.. ضمن اینکه حق با دوستمون هست.. مگه ظرفیت دانشگاهای خوب سراسری تو یه رشته ی خاص چقدره؟ به نظر من دانشگاهای خوب و با امکانات شاید حداکثر 500نفر، خب پس بقیه که امکانات میخوان چی؟ من خودم تلاشمو کردم اما سراسری بهتر از این نیاوردم اما به هرکس گفتم علوم تحقیقات آوردم، جیگرش حال اومده!!!
اما هنوز تصمیم نگرفتم.. به نظر هزینه ها یکی در میاد.. خونمون کرج هستش و محل کار بابام تهران ( صبح با بابام میرم مشکل وسیله رفت ندارم)
من خودم رشته صنایع رو خیلی بیشتر از نفت دوست دارم. به همین خاطر میرفتم صنایع.
ولی شما ببین دلت با کدوم رشته هست.
ضمنا رشته صنایع از مهندسی نفت خیلی خیلی آسون تره.
sindrome
15-09-2011, 15:03
من خودم رشته صنایع رو خیلی بیشتر از نفت دوست دارم. به همین خاطر میرفتم صنایع.
ولی شما ببین دلت با کدوم رشته هست.
ضمنا رشته صنایع از مهندسی نفت خیلی خیلی آسون تره.
من برام سختیش مهم نیســت.. مهم آینده رشته هست که خودم چون تجربه ای ندارم از شما دوستای عزیز پرسیدم ..
چون سخت باشه یا آسون باید خوند و با معدل بالا قبول شد چون من قصدم ادامه تحصیل هست (انشالله بعد بخونم وسه فوق) چون از درس فراری نیستم و قبول دارم که رتبه و رشته های تاپــــــی هم قبول نشدم. اونم به خاطر وقفه ی دو ماهه ای بود که افتاد (فروردین و اردیبهشت 90).. همین از سرم هم زیاده البته!!!
حالا اکثرا میگن نفت تهران.. چون شنیدم علوم تحقیقات آزاد از همه لحاظ بهتر از سراسری های متوسط و حتوسط رو به بالاس.. یعنی فک کنم بعد دانشگاهای سراسری تهران (که فنی مهندسین) علوم تحقیقات بهترین و مجهزترین دانشگاه کشور باشه.. اگه کسی نفت خونده یا صنایع یا هر نظری داره لطفا بگه که استفاده کنیم.. راه دوری نمیره :40:
mohsen_rkh
16-09-2011, 11:02
من مهندسی نفت دانشگاه علوم و تحقیقات می خونم. ساکن کرج هم هستم. اگر سؤالی در این مورد دارید بفرمایید.
حالا اکثرا میگن نفت تهران.. چون شنیدم علوم تحقیقات آزاد از همه لحاظ بهتر از سراسری های متوسط و حتوسط رو به بالاس.. یعنی فک کنم بعد دانشگاهای سراسری تهران (که فنی مهندسین) علوم تحقیقات بهترین و مجهزترین دانشگاه کشور باشه..
رتبه ی 9 در بین کل دانشگاه های کشور و رتبه 1 در بین دانشگاه های آزاد.
دانشگاه آزاد که بحث نداره تکلیفش مشخصه . نظر هرکسی به درد خودش می خوره ! مهم فکر جامعه هست و فکر جامعه بی خودی درباره چیزی خراب نمی شه . حالا یکی بخواد ریشه یابی کنه و تک تک نظر بده داره خودشو توجیه می کنه و کسایی که تاییدش می کنند مثل خودشن...
کلا" جانب داری تو هر زمینه ای هست .
به هرحال من معتقدم هرکسی زحمت و سختی بکشه موفق میشه .
Mahsa.so
28-09-2011, 23:17
كاملاً اشتباه مي كني،دانشگاه آزاد تازگيا بدون كنكورم دانشجو مي گيره!!!!!!!!:41:
F A R I D
28-09-2011, 23:32
دانشگاه آزاد که بحث نداره تکلیفش مشخصه . نظر هرکسی به درد خودش می خوره ! مهم فکر جامعه هست و فکر جامعه بی خودی درباره چیزی خراب نمی شه . حالا یکی بخواد ریشه یابی کنه و تک تک نظر بده داره خودشو توجیه می کنه و کسایی که تاییدش می کنند مثل خودشن...
کلا" جانب داری تو هر زمینه ای هست .
به هرحال من معتقدم هرکسی زحمت و سختی بکشه موفق میشه .
اینم نظر شخصی شما بود. پس ما بگیم نظر شخصی شما بدرد خودت میخوره؟!!!!!!
من فکر نمیکنم جامعه ما اینقدر مغرضانه تصمیم بگیره. خیلی چیزای دیگه هم هستن که مهمترن.
متاسفم.
دانشگاه ازاد با سراسری هیچ فرقی نمیکنه
بستگی به خود طرف داره طرف اهل درس باشه و تلاش کنه بقیه چیزا حله من خودم کسی بودم که تا سوم دبیرستان معدلم 18 بود نهایی سوم هم شدم 18 ولی برای سراسری و پیش همش پای اینترنت بودم و درس نخوندم سراسری هم قبول نشدم امسال رفتم ازاد و میخوام بخونم تو مجله ای هم هفته پیش خوندم دو نفر ازاد قبول شدن ولی برای کارشناسی ارشد و فوق لیسانس سراسری قبول شدن و پرسیدن فرقشون چیه اونا هم میگفتن ما هر دوشو تجربه کردیم فرقی نداره فقط بستگی به شخص داره
یه سری دانشگاه مادر داریم که همیشه اولین اولویت هستن. اینا هم معمولا سراسری اند بعد اونا؛
ازاد همیشه تو اولویت دومه اونم بخاطر شهریه ش.
دوما ی سری دانشگاه ازاد هست ک از خیلی از دانشگاهههای سراسری/غیر انفتاعی بالاتره و تقریبا برابر با ی سری دانشگاه های روزانست.
اگه بحث شهریش و کنار بذاریم ، به طور کلی نمیشه راجبشون صحبت کرد؛ چون سطح هر دانشگاه با دانشگاه متفاوت ه. مثلا من ازاد تهران جنوب یا علوم تحقیقات و به روزانه شهرستان ارجح میدونم.
F A R I D
30-09-2011, 19:04
مثل اینکه منظوره منو متوجه نشدی ؟ نکنه دانشگاه آزادی هستی ؟!
جامعه با مردم فرق داره . او کی ؟ اینو گرفتی عمو ؟ کلاس چندی؟!
چیزی به نام اقبال عمومی به گوشت خوده ؟ بعید می دونم !
تاسف واسه من یا ... ؟! :31:
به هرحال لحن تندت مناسب این تاپیک نبود
من از شما معذرت می خوام.
شما بهترین دانشگاه دنیا و ایران درس بخون. بهترین رشته رو هم بخون. تا وقتی پارتی نباشه یعنی هیچی!!!! اوکی؟!!
من خودم با چشمای خودم فارغ التحصیل مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر گرایش گاز دیدم که تو سر خودش میزنه برای 300 تومن حقوق ماهیانه. اومده بود برای گزینش تو آموزشگاه آزاد علوی بلکه بتونه پذیرفته بشه که در نهایت هم نشد. بعضیا با وجود اینکه خیلی هم تلاش میکنن و واقعا درس خونو زرنگ هم هستن ولی از پس کنکور نمیتونن بر بیان و مشکل دارن باهاش. حالا شاید باور نکنی.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
یه سری دانشگاه مادر داریم که همیشه اولین اولویت هستن. اینا هم معمولا سراسری اند بعد اونا؛
ازاد همیشه تو اولویت دومه اونم بخاطر شهریه ش.
دوما ی سری دانشگاه ازاد هست ک از خیلی از دانشگاهههای سراسری/غیر انفتاعی بالاتره و تقریبا برابر با ی سری دانشگاه های روزانست.
اگه بحث شهریش و کنار بذاریم ، به طور کلی نمیشه راجبشون صحبت کرد؛ چون سطح هر دانشگاه با دانشگاه متفاوت ه. مثلا من ازاد تهران جنوب یا علوم تحقیقات و به روزانه شهرستان ارجح میدونم.
ما هم همینو میگیم که!!!
بعضیا فکر میکنن دانشگاه آزادی جذام داره. اصلا مگه دانشگاه های دولتی روزانه و شبانه چقدر ظرفیت داره؟!!! اونم با این همه جوون که در مملکت داریم. یکم واقع بین باشین.
تو دانشگاه سراسری رشته بدم با استاذای ضعیف زیاد داریم که خیلی ازادها ازش بهترن مثل علوم تحقیقات!
در کل به نظرم اگه این مقایسه بطور موازی=رشته-شهر-سراسری یا ازاد مقایسه بشه خوب سراسری قوی تره!
اما از نظر کار ازاد با سراسری زیاد فرق نمیکنه اول پارتی مهمه بعدشم باید چیزی که خوندی بدونی چیه!
الانم دیگه اونطور مردم فرق نمیزارن ازاد بهتره یا سراسری مدرکه مهمه!کلا دانشجو دیگه اون اعتباری که قبلا داشت نداره!:41:
هرکی میخواد موفق باشه حتما باید دست و بالشو خاکی کنه تا کار یاد بگیره چون تو دانشگاه ها اصولا واحدای کار گاهیش خیلی سرسریه!
الان اروپا و كشور هاي پيشرفته هم هيمن طوري هستند.
شما هر رشته اي كه علاقه داري و مي توني درس بخوني و دوستش داري ميري دانشگاه.
ديگه بستگي به خودت داره چقدر كار كني و چه كارها كني.
من اوايل فكر مي كردم همه چي دانشگاه هست.
اما يك جاهايي ديدم داشجو دانشگاه آزاد واقعا با سواد است. چون خودش كار كرده.
ورودي زياد مهم نيست. خروجي مهم هست.
من چند تا از بچه هاي تاپ رو مي شناسم . كارشناسي آزاد بودند الان ارشد دولتي دارن ميخونن
همش بستگي به فر داره. ماشالله چقدر كتاب هاي خوب و حتي ترجمه شده تو بازار هست. ميتوني بخوني و كار كنيو اشكلاتت رو از اساتيد بپرسي
sorush22
05-11-2011, 16:52
تفاوت اصلی دانشگاه ازاد و دولتی توی دانشجواشه مشکل اصلی اینه کسایی میرن دانشگاه ازاد که می خوان مدرک بگیرن نه اینکه درس یاد بگیرن قبول دارم یک سری از دانشگاه ازاد ها مثل دانشگاه ازاد تهران یا اصفهان از نظر سطح کیفی بالا هستند ولی به جز یکی دو شهر بزرگ باقی دانشگاه ازاد ها وقت تلف کردنه ربطی هم به استاد نداره چون دانشجو ها دنبال درس نیستند من خودم دانشگاه چمران اهواز درس میخونم سر کلاس میبینم که چطور دانشجوا از استاد کار میکشن یعنی استاد نمیتونه ماست مالی کنه وبره و از طرف دیگه چون دانشجوا برای درس خوندن میان استاد مجبور مدام سطح علمی کلاس ببره بالا تا از دانشجواش عقب نمونه وقتی استاد میاد سر کلاس و به قول خودش یه کوییز خیلی سخت میگره بعد میبینه نود درصد کلاس توی نصف زمان تعیین شده همه سوال ها رو درست حل کردن مجبوره مدام سطح علمی ببره بالاتر یادمه سر کلاس ریاضی 1 دانشگاه ازاد اهواز رفته بودم ته سوال استادشون قضیه فشردگی بود یا انتگرال x بگیرید نکته جالب این بود که استاد اومد سوال کرد انتگرال یک ایکسم (یک تقسیم بر ایکس کسری فرضش کنید) چیه فکر میکنید چند نفر تونستن جواب بدن ؟هیچ کس اخرش خودم گقتم جوابش چی میشه وقتی دانشجویی دنبال درس خوندن نباشه استاد هم دل سرد میشه و کم کم سطح علمی کلاس میاد پایین و وقتی این فرد وارد بازار کار میشه چون در دوران تحصیل تواناییهای لازم کسب نکرده نمیتونه یک کار خوب پیدا کنه دلیل اصلی بدنام شدن دانشگاه ازاد همینه
sorush22
05-11-2011, 17:01
در ضمن اگر یک نفر دانشگاه دولتی در بیاد محاله بره دانشگاه ازاد دلیل اصلی پایین بودن سطح دانشگاه ازاد اینه که اکثر دانشجو های نخبه و با استعداد میرن دانشگاه دولتی نه ازاد
F A R I D
06-12-2011, 10:41
در ضمن اگر یک نفر دانشگاه دولتی در بیاد محاله بره دانشگاه ازاد دلیل اصلی پایین بودن سطح دانشگاه ازاد اینه که اکثر دانشجو های نخبه و با استعداد میرن دانشگاه دولتی نه ازاد
مگه مملکت فقط برای نخبه هاست!!!!!
خیلی ها تو دولتی بدترین و مزخرف ترین رشته ها رو میخونین. مثل رشته مدیرت هتل داری. آخه اینم شد رشته!!!!!
پس چون طرف داره در دولتی میخونه بگیم خیلی زرنگه؟!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا شما متوجه نیستی. کسی تو مملکت ما به یاد گرفتن اهمیت نمیده. باید مدرک داشته باشی و بعدش یه کار خوب و نسبتا پر درآمد. همین!!!! اینا رو نداشته باشی کسی برات تره هم خورد نمیکنه. این چیزی هست که من میبینم تو جامعه.
کسی نمیگه چون شما دانشگاه دولتی بودی براش گونی گونی پول بیاریم. به نظر من رشته خوب مهه. همین!!! اگر رشته خوب در دولتی قبول شدین برین وگرنه برین آزاد ولی رشته خوبش. وقتتون رو برای رشته های الکی نزارین. برای کار و ورود به جامعه از شما یه مدرک معدل خوب و اینکه ببینن شما چی بلدین رو میخوان. همین!!!! نمیگن چون فلانی فلان دانشگاه بوده پس بدون آزمون قبوله.
به نظر من تعصب بچه های دانشگاه دولتی رو دانشگاهشون بی خودیه.
دفعات زیادی بهم ثابت شده کسایی که بی خودی فقط از اسم دانشگاه دولتی و موقعیتش تعریف میکنن خودشون هیچی تو چنته ندارن. چون کسی که واقعا سواد داشته البته به معنای واقعی هیچ جلوی دیگران منم منم نمیکنه و بگه فقط دانشگاه دولتی!!!!!
ضمنا دانشگاه های دولتی معمولی با آزاد هیچ فرقی ندارن. دولتی های خوب هستن که با بقیه فرق میکنن.
EngineeR EhsaN
06-12-2011, 11:46
مگه مملکت فقط برای نخبه هاست!!!!!
خیلی ها تو دولتی بدترین و مزخرف ترین رشته ها رو میخونین. مثل رشته مدیرت هتل داری. آخه اینم شد رشته!!!!!
پس چون طرف داره در دولتی میخونه بگیم خیلی زرنگه؟!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا شما متوجه نیستی. کسی تو مملکت ما به یاد گرفتن اهمیت نمیده. باید مدرک داشته باشی و بعدش یه کار خوب و نسبتا پر درآمد. همین!!!! اینا رو نداشته باشی کسی برات تره هم خورد نمیکنه. این چیزی هست که من میبینم تو جامعه.
کسی نمیگه چون شما دانشگاه دولتی بودی براش گونی گونی پول بیاریم. به نظر من رشته خوب مهه. همین!!! اگر رشته خوب در دولتی قبول شدین برین وگرنه برین آزاد ولی رشته خوبش. وقتتون رو برای رشته های الکی نزارین. برای کار و ورود به جامعه از شما یه مدرک معدل خوب و اینکه ببینن شما چی بلدین رو میخوان. همین!!!! نمیگن چون فلانی فلان دانشگاه بوده پس بدون آزمون قبوله.
به نظر من تعصب بچه های دانشگاه دولتی رو دانشگاهشون بی خودیه.
دفعات زیادی بهم ثابت شده کسایی که بی خودی فقط از اسم دانشگاه دولتی و موقعیتش تعریف میکنن خودشون هیچی تو چنته ندارن. چون کسی که واقعا سواد داشته البته به معنای واقعی هیچ جلوی دیگران منم منم نمیکنه و بگه فقط دانشگاه دولتی!!!!!
ضمنا دانشگاه های دولتی معمولی با آزاد هیچ فرقی ندارن. دولتی های خوب هستن که با بقیه فرق میکنن.
فک نکنم حرفتون زیاد درست باشه ، من یکی از رفیقام امسال تو کنکور بالای 30000 اوردو مهندسی کشاورزی قبول شد از اونطرفم آزاد مهندسی برق/الکترونیک قبول شد حالا بنظرتون کسی که تو ازاد برق میخونه میتونه با کسی که تو دولتی داره با رتبهها زیر 10000 برق میخونه مقایسه بشه؟ ارزش مدرک و معدل این دو تا با هم یکیه؟
در اینکه دانشجو دانشگاه دولتی قوی تر و با سواد تر هست. شکی درش نیست.
من خودم هم آزاد میخونم اما وقتی میگن اونا باسواد تر هستند اونا قوی تر هستند باید قبول کرد.
من به عنوان شخصی که چندین رفیق دارم دانشگاه دولتی و یکبار هم باهاشون رفتم دانشگاهشون باید بگم واقعا زمین تا آسمون فرق داره دانشگاه دولتی با آزاد
اصلا وقتی ساعت کلاسی دانشگاه شروع شد به خدا یک دفعه کل سالن خالی شد و همه تو کلاس بودن و همه کلاس ها آرام و منظم.
حالا دانشگاه آزاد ....
قبلا نظرم چیز دیگه ای بود اما حالا فرق کرد.
Alamate Soal
28-01-2012, 14:22
به نطر من دانشکده های پزشکی دانشگاه آزاد در شهرستان ها فاجعه هستن
دلیل اصلیش هم کم فروشی مسئولین دانشگاه آزاد هست ( چون یه نهاد فرهنگی نیست و یه نهاد تجاریه میشه به جای کم کاری گفت کم فروشی ) نه استاد خوب برای دانشجوها میارن نه امکانات آزمایشگاهی و رفاهی مناسبی ارائه میدن . برخی از واحدهاشون مثل دانشکده پزشکی اردبیل رو که آدم میبینه اصلا تعجب میکنه که این دانشجوها چطور درس میخونن ؛ به نظر من توی همچین واحدهای دانشگاه آزاد کسایی که فارغ التحصیل میشن صرفا با زحمت های خودشون کار میکنن نه استادهای درست و حسابی وجود داره که کمکشون کنه نه مسئولین دانشگاه ها براشون کاری میکنن نه هیچی !
دانشکده پزشکی تبریز که یکی از واحدهای خوب شهرستانی در پزشکی دانشگاه آزاد هست کلی مردود شده در آزمون علوم پایه داره که در آخرین فرصت آزمون علوم پایه پزشکی مردود شدن و باید یا ترک تحصیل کنن یا رشته های کاردانی و ... بخونن !
دانشجو اگه کشش ذهنی بالا و قدرت درک مطالب رو نداره دانشگاه حق نداره اون رو توی رشته پزشکی (کلا هر رشته ای ) بپیزه و صرفا به فکر شهریه گرفتن ازش باشه ؛ اگه هم داره حتما مسئولین و اساتید کم کاری کردن که دانشجو نمیتونه مزد زحماتش رو بگیره.
کلا به نظر من تا زمانی که شهریه های دانشجوها تبدیل به امکانات رفاهی و آموزشی براشون نشه وضعیت دانشگاه آزاد تغیر نمیکنه و به جز برخی واحدهای تهران و قزوین و مراکز شهرستان ها و ... ؛ دست کمم گرفته شدن مدارک بقیه کاملا عادیه
e.khafan!
20-02-2012, 01:30
سلام، من دانشجوی آزاد هستم، عمران
رتبه سراسریم شد 4000 تو ریاضی، تو تهران خوب مدیریت و اینا احتمال زیاد قبول میشدم، و برای شهرستان شانس زیادی داشتم، مکانیک سمنان هم قبول شدم (که واقعا مکانیک دوست ندارم، و یکی برام انتخاب رشته کرد! حتی شبانه فکر کنم بابل یا تبریز عمران میگیرفتم)
الان رفتم دانشگاه آزاد، با دوستام که عمران میخونن تو علم و صنعت و علم و فرهنگ مقایسه میکنم از نظر غلمی تقریبا برابریم، (خ. نصیر هم بنظرم اصلا دانشگاه نیست! اونجا هم رفیق دارم) حالا بعضی درسای عملی دانشگاه ما ضعف داره چون امکانات نداره (علم و فرهنگ هم ) ، اما چیزی که اذیتم میکنه محیط دانشگاست که بنظرم دانشگاه بایشتر از هرچیزی باید دانشگاه باشه نه دبیرستان! دانشگاه ما شبیه دبیرستانه، و تقریبا همه آزاد های تهران بجز مرکز اینطورن.
در کل اگر بیای آزاد باید بیشتر خودت کار کنی و به بقیه کار نداشته باشی، به خودت بستگی داره همونطور که بقیه گفتن
ولی اگر بمن بود و برمیگشتم، پیشدانشگاهی رو سرسری نمیگرفتم و برای امیرکبیر میخوندم، بنظرم امیرکبیر و تهران تنها دانشگاه های ایرانن که ارزش خوندن دارن، (مگرنه اگر پولشو داری و فکر میکنی نمیکشی به این دوتا برسی بهتره یه سال پیشتو الکی حروم نکنی : دی )
در کل اگر بیای آزاد باید بیشتر خودت کار کنی و به بقیه کار نداشته باشی، به خودت بستگی داره همونطور که بقیه گفتن
دقیقا من رفتم ترم دو تازه ترم اول با معدل بالای 18 رد کردم ولی خیلیا تو همون ورودی های 90 مشروط شدن
درسته به خود فرد بستگي داره
اما خودم آزاد ميخونم. هر كاري كنيم سراسري بهتره و بالاتره.
شك نكن اگر سراسري بودي اين معدل سخت تر از اين حرف ها بدست مياومد.
victor021
25-02-2012, 05:59
اينطوري كه نميشه هركي يه نظري داره
بهتره نتيجه گيري كلي كنيم
MOHSEN_A1371
17-08-2017, 00:12
به عنوان استارتر تاپیک نظر میدم
تاپیک قدیمی کشیدم بیرون که بعد از چند سال تحصیل و تجربه دیدن هر دو دانشگاه نظرم رو بگم
نتیجه گیری کلی من:
جو دانشگاه دولتی درس خون تره
جو دانشگاه آزاد مغز و فکر شغلی و کاریشون بهتره
در نهایت شما فرقی نداره کجا باشی و کدوم دانشگاه باشی مهم اینه خودت کی هستی
کسی موفقه که استادای شاخ دانشگاهش رو بشناسه، بره حتی اگه شده التماسشون کنه و پیششون مفت و مجانی هم که شده کار کنه تا کار یاد بگیره و راه اون استادا رو ادامه بده و بفهمه توی دانشگاه چی مهمه و چه چیزی فقط باید پاس شه و برای همیشه بره.... حتی اگه اون استاده ازش بیگاری بکشه....بعدش با اعتباری که پیش اون استاده کسب میکنه و فوت و فن کار رو یاد میگیره میتونه آقایی کنه توی رشته ای که خونده حالا میخواد پزشکی باشه میخواد مهندسی و... باشه... میخواد آزاد باشه میخواد دولتی باشه
حالا هی بزنید تو سر و کله هم بگید آزاد بهتره یا دولتی.... برد با کسی هست که از فکرش و تجربه آدمای موفق رشته ش استفاده کنه ... نه اینکه صرفا یه مدرک گرفته باشه هی بگه من فلانم و من بیصارم و منتظر باشه به خاطر مدرکش ببرن یه جایی استخدامش کنن و حقوق خوب بهش بدن بدون اینکه دوزار تجربه کاربردی داشته باشه
این تجربه منه خوش باشید رفقا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.