مشاهده نسخه کامل
: بهترین برند مادربرد.مقایسه برند های مختلف مادربرد
omidbooter
21-08-2011, 02:19
سلام به همه دوستان
این نظر سنجی و بحث و شروع کردم که تبادل اطلاعات بشه و به نتیجه ای برسیم که دو مادربرد از نظر قطعات و.. شبیه به هم اما با برند مختلف فرقشون چیه و در کاراریی چه تفاوت های دارن و تخصصی بررسی برند ها هست.
از همه لحاض به جز قیمت مثلا کیفیت عمر بیشتر مقاومت بیشتر اورکلاک و......
دوستانی که اطلاعات دارند از مزایا و معایب برند ها .لطفا شرکت کنند و کمک کنند تو بحث.
مثلا خودم شنیدم که مارک گیگا دارای خازنهای جامد و مقاوم هست از قدیم. اما مارک های دیگه جدیدا از این خازن ها استفاد ه کردن و خیلی ها هم هنوز ندارن.
یا شنیدم گیگا مادربرد هاش هوشمنده.!حالا یعنی چی؟خودم دقیق نمیدونم ولی شنیدم مثلا برای استفاده از دو هارد نیاز به رید نداره و مادربرد های غیر هوشمند این قابلیت رو دارند!!و در رید بهتر کار میکنه
یا این که MSI جدیدا مادربرد های مقاوم با کیفیت بالا و مناسب برای اورکلاک و مقاوم در برابر حرارات بالاو.. هست
خلا صه بحث هایی از این قبیل رو میخواستم دنبال کنیمو بررسی بشه.
از همه عزیزان خواهشمندم عاجزانه که کل کل نباشه تو بحث و از نظر های تعصبی و بی دلیل و دادن اسپم خوداری کنن.تاپیک هایی از این قبیل به خاطر همین مورد ها قفل شدن اما این رو با هماهنگی مدیر انجمن ایجاد کردم پس رعایت کنید.
ممنون
mehran gorji
21-08-2011, 08:40
سلام.
ممنون از امید جان در مورد این نظر سنجی.
من asus را میپسندم.
مینی است که خراب شود اصولی خراب میشود و راه تعمیر بازتره.
من به ASRock رای دادم، به خاطر قیمت مناسب و کارایی خوب...
البته یک رای این جا کمه و Biostar و EVGA و ASUS هم شایسته بودن...
Gigabyte رو که حرفش رو نزنید، با اون شرکت وارد کنندش که قیمت برد هاش رو بسیار بالا میبره... اصلا هم کیفیت ندارن، خودم تجربه دارم از برد های گیگابایت... نه یک بار...
موفق باشید.
mehran gorji
21-08-2011, 10:46
نه یک بار...
دقیقا.
ایراداتشون اکثرا یا بایوسه یا مستقیم روی چیپ
من که باید همه بدونن به چی رای دادم:31:
گیگابایت عزیزم:31:
mehran gorji
21-08-2011, 10:52
گیگابایت عزیزمخوب مهرداد جان شانست روی مین های گیگا بالا بوده. :31:
من که هرچی برای مشتری بستم از گیگا خوب بود خرابی ازش ندیدم نمیدونم والا
doolkhis44
21-08-2011, 18:52
خوب صحبت های دوستان هم دیدم و شنیدم
بایوستار ، ازراک و اسوس ؟!!!!!!!!!
با چه معیاری قرار هست مقایسه بشن ؟
در این موارد ما 2 نوع مقایسه داریم که اولیش معیارهای خاص هست ؟
و دومی معیار های عمومی؟
اگه معیار خاص باشه که دقیقا باید مشخص بشه منظور چی هست تا روی همون موارد با هم بحث کنیم حتی دقیقتر باید مدل هم مشخص کنیم
اگه صرفا بهترین مدل ساخته شده باشه خوب تا اینجا اسوس به خاطر سابقه طولانی در ساخت مادربوردهای زیبا و پرامکانات و تبلیغات وسیع و 100البته جز اولین برندهایی که ساخت مادربوردهاشو با کیفیت بالا آغاز کرد تو این رده بندی اول خواهد بود حالا یه بار ممکنه مثل ماکسیموس های سری rog اون فاجعه آتیشسوزی براشون پیش بیاد اینجا ما نباید کل سابقه اسوس زیر سوال ببریم !
omidbooter
22-08-2011, 00:12
از همه ممنونم که شرکت کردن و رای دادن.
خودم MSI دارم و راضیم و لی به گیگا رای دادم.
البته از نظر قیمت نه.
در مورد اون چیز هایی که شنیدم چیزی نمیدونید
رید کردن و جنس قطعات و هوشمند بودن و...
عرفان جان ازروک که گفتی از نظر عمر و اورکلاک چطوره؟؟گفتید بیوستار و ایسوس و اوگا هم خوبه.خوب msi چطوره؟مد نظرت نیست؟چرا؟؟؟
کلا وقتی دو تا مادربرد همه امکاناتش مثل همه و لی مارکها فرق داره چرا یه مدل الکل گرونتره یا به قول خودمون پول مارکشو میدیم؟؟
شرکت مارک موذد نظر که گرونتر میده چه دلیلی برای گرونتر بودن داره؟؟
این که گفتید گیگا مشکل بایوس داشته یعنی چی؟چرا میگید کیفیت نداره؟؟
من خودم خیلی ها که داشتن و همپنین خودم راض بودیم و مشکلی نداشته
mehran gorji
22-08-2011, 09:33
این که گفتید گیگا مشکل بایوس داشته یعنی چی؟
گیگاهای جدید میبینی یک در میون روشن میشن یا تصویر ندارن.یا ارور بایوس میدادن.
این مشکلات روی مین های g41 p31 p41 بیشتر بود.و بعضی هاشون.
یک سری هم سر مین های p41 که من و همسایم دبیر عمده خریده بودیم که خرابی خیای بالایی داشت.
این نماینده اواژنگ رو بیچاره کرده بودیو و دیگه گیگا کار نکردم.
مین های 478 گیگا که اکثرا روی چیپ شمالی بورند.
اما مهرداد جان راضی اند شاید شانس ما اینظور باشه.
و بحث در مورد ازراک.
من از مین های 478 ازراک خاطرات خوشی ندارم.
خراب که میشت یک مسخره تعمیر میشن که نگو.
مین های خوش تعمیری نبودند .
اما تا موقغی که سالم بودن ازراک های 478 واقعا سرعت خوبی داشتند.
اما دروغ نمیگم از مینهای جدید اون که همکارانمون کار میکنن راضی هستند.
در مورد msi داستان بزرگی پیش اومد که تمام مردم شهرمون از اون بیزار شدند.:46:
داستان طولانی داره.
از مین های amd و intell قدیمی.
اما من msi رو برند خوبی میدانم.
در مورد مین های الایت که حرفشو نزنید.
این مین ها دقیقا تو وقت گارانتی خودشون سالمن.
تو خرابی مین ها رکورددار الایت است.
مین های جدید تو بازار که اگر با برند j@w کار کرده باشید منو درک میکنید.
در مورد مین های 775 و am3
تو این 2 سال هیچ کس ناراضی نبود.
هر قطعه ای روش بندازی مثلا cpu 430 رم 2
سرعت فضایی بهت میده/
قبلانا که 1156 1155 تو بورس نبود.
من این مین ها رو با پردازنده 8400 به میکسرهای حرفه دادم.
من این برند رو خیلی قبول دارم.با گارانتی هماهنگ
از همه ممنونم که شرکت کردن و رای دادن.
خودم MSI دارم و راضیم و لی به گیگا رای دادم.
البته از نظر قیمت نه.
در مورد اون چیز هایی که شنیدم چیزی نمیدونید
رید کردن و جنس قطعات و هوشمند بودن و...
عرفان جان ازروک که گفتی از نظر عمر و اورکلاک چطوره؟؟گفتید بیوستار و ایسوس و اوگا هم خوبه.خوب msi چطوره؟مد نظرت نیست؟چرا؟؟؟
کلا وقتی دو تا مادربرد همه امکاناتش مثل همه و لی مارکها فرق داره چرا یه مدل الکل گرونتره یا به قول خودمون پول مارکشو میدیم؟؟
شرکت مارک موذد نظر که گرونتر میده چه دلیلی برای گرونتر بودن داره؟؟
این که گفتید گیگا مشکل بایوس داشته یعنی چی؟چرا میگید کیفیت نداره؟؟
من خودم خیلی ها که داشتن و همپنین خودم راض بودیم و مشکلی نداشته
ASRock در آورکلاکینگ که سوال کردید، من خودم که تجربه ای ندارم ولی برخی از دوستان که در این حرفه هستند راضی بودن.
دقت کنید برای کاربرد خانگی، نیمه حرفه ای، گیمینگ حرفه ای و حتی SLI و CF چند کارت، قابلیت آورکلاک زیر LN2 اصلا نباید ملاک قرار بگیره.
این برند ها هم که تایید کردم همگی به خاطر Price/Performance مناسب هستند...
من پارسال Gigabyte 890FXa UD7 رو خریدم 370.000 تومان! (بزرگ ترین اشتباه...)
همون موقع، Biostar 890FXe رو زیر 200 تومان در بازار دیدم...
ولی رفتم گیگابایت خریدم، گفتم یه اسمی داره، دیگه خیالم تخته تا آپگرید بعدی...
بعد چند ماه که اومدم CPU رو آور کنم، دیدم در BIOS توی ولتاژ دادن به CPU مشکل داره!!!:41: (تاپیکش موجوده، دوستان هم در جریان هستند)
قبلا هم یه برد AM2 گیگابایت بود (مدلش یادم نیست) بعد چند ماه تمامی پورت های USB از کار افتادن...! بدون دلیل!
یه VGA Gigabyte 7300GS هم داشتم که باز بعد چند وقت خراب شد و تصویر راه راه میداد...!
اون موقع تمام این قطعات، به خاطر گیگابایت بودن از برند های دیگه باید این همه گرون تر باشن!!!
خلاصه از من میشنوید طرف این برند نرید...! پول مارک دادن، درسته، تا خیال آدم از این مشکلات آسوده باشه، ولی با این وضعیت :13:
موفق باشید.
pourya_bo2pmc
22-08-2011, 10:56
سلام
من به ASRock رای دادم همیشه هم اگه خواستم سیستم ببندم از این مادربورد استفاده میکنم سیستمی که من 7 سال پیش بسته بودم مادربوردش ASRock بود و هنوزم بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما کار به تجربه ی شخصی خودم ندارم رای دادم چون :
ASRock مادربوردهای با کیفیت خیلی خوب و امکانات بسیار مناسب با قیمت عالی میزنه
نه مثل برندهای دیگه از قبیل گیگا بایت پول الکیه اضافی
پس ASRock به نظر من بهترین کارایی در برابر قیمت .
خودتون تحقیق کنید حتما پی خواهید برد
mehran gorji
22-08-2011, 10:57
قبلا هم یه برد AM2 گیگابایت بود (مدلش یادم نیست) بعد چند ماه تمامی پورت های USB از کار افتادن...! بدون دلیل!
این مشکلات برای اکثر مین ها هم وجود داره و شاید گیگا به خاطر فرو بالاش باشه.حالا یا جابه جایی جامپرها.اپدیت بایوس و .... و در نهایت روی چیپ باشه که راه حل نداره برای تعمیرش.
مگر اینکه اواژنگ باشه که چیپ عوض کنه
یه VGA Gigabyte 7300GS هم داشتم که باز بعد چند وقت خراب شد و تصویر راه راه میداد...!
گرافیک های گیگا خرابی بالایی دارند.
جالب اینجاست که جدا از گرفتن پول برند باز هم باید الکی پول بدید
منم اول برای سیستمی که تو امضام هست که برای یکی از دوستامه قرار شد گیگابایت بخریم اقا خریدیم اومد مونتاز کنه دیدیم هر 5 ثانیه دستگاه ریستارت میشه دلیل چی بود نمیدونم !!! ولی من هیچ وقت از ایسوس مشکل ندیدم ........ البته یه زمانی الیت گروپ داشتم اونم تقریبا میشه گفت بازارش عین ازراک میمونه از لحاظ قیمت و کارایی .
آره مین منم گیگا چیپ g41 هست که بایوسش ایراد هایی داشت مشکلشو برطرف کردم
ولی جدیداش یعنی سوکت ههای 1155 و 1156 و 1366 فکر نکنم مشکلی داشته باشه
یک سری هم سر مین های p41 که من و همسایم دبیر عمده خریده بودیم که خرابی خیای بالایی داشت.
اصلا اینطور نیست ، من که دارم خیلی هم بخوبی کار میکنه ، حتما به شما ته مونده های انبارشون رو انداختن :27:
amd>intel
22-08-2011, 11:48
خيلي از توليد كننده ها نيستند سافاير-فاكسكان
mehran gorji
22-08-2011, 13:29
اصلا اینطور نیست ، من که دارم خیلی هم بخوبی کار میکنه ، حتما به شما ته مونده های انبارشون رو انداختن
نه تو پاساژمون همه جور مین کار میکنن.
من هم زیاد سیستم بستم.
فقط از این سری نبوده.
اما خوب این دلیل نمیشه که همه بد باشن
mehran gorji
22-08-2011, 13:36
دیدیم هر 5 ثانیه دستگاه ریستارت میشه دلیل چی بود نمیدونم
پاور را تعویض کردید؟
درجه حرارت cpu?
مین رو بیرون از کیس با قطعات دیگه تست کردید؟
در اخر میتونست بایوس باشه.
و ...
اره داداش طرف قطعات داشت برای تست دونه دونه امتحان کرد تا رسید به به مادربورد اونو که عوض کرد دیدم درست شد .
mehran gorji
22-08-2011, 15:41
در اخر میتونست بایوس باشه.
یا پس از راه حل های دیگه چیپ
موفق باشید
من به ASUS رای دادم.
تو سوکت 775 که هم با گیگا کار کردم و هم ASUS که دیدم ASUS واقعا نتیجه بهتری داده.
اما 775 به بالا با ASUS کار نکردم.
مخصوصا با EPU 6 Engine که حال میکنم که تا 80% مصرف برق رو کاهش میده که خاص خود همین برند هستش...
omidbooter
25-08-2011, 16:07
گیگاهای جدید میبینی یک در میون روشن میشن یا تصویر ندارن.یا ارور بایوس میدادن.
این نماینده اواژنگ رو بیچاره کرده بودیو و دیگه گیگا کار نکردم.
اما مهرداد جان راضی اند شاید شانس ما اینظور باشه.
در مورد msi داستان بزرگی پیش اومد که تمام مردم شهرمون از اون بیزار شدند.:46:
داستان طولانی داره.
از مین های amd و intell قدیمی.
اما من msi رو برند خوبی میدانم.
سلام به همه.ممن.ن از مشارکتتون.
مهران جان در مورد msi که گفتی داستان داره اگه وقت و حوصله داشتی بگو.
من خودم شنیده بودم چند سال پیش به علت کیفیت پایین و خرابی فروشش اومد پایین و ورشکست کرده بود اما دوباره که اومد خیلی تغییر کرد و الان جز پر فروشترین مین ها و گرافیک ها هستش البته اینم چند جا خون م از صحتش خبر ندارم.ولی خودم تو بازار دیدم فروشش خوبه.
و تعجبم اینه که چرا حتی یکی به msi رای نداده !!!!!!!!!!خودم دارمش ها ولی چون تازه گرفتم و هنوز کاره خاصی مثل اورکلاک و این که چند سالی بگذره تا ببینم عمرش چطوره و مشکلی پیش نمیاد تا بعدا بهش رای بدم و تایید کنمش.
ولی چند مدل گیگا که کار کردم و از بچه های دیگه که داشتن شنیدم همهخ راضی بودن و مشکلی نداشت.
خيلي از توليد كننده ها نيستند سافاير-فاكسكان
بله درست میگید راستش فاکس کان رو فراموش کردم اما سافایر من خودم تا حالا نشنیده بودم مین داشته باشه!!!!!
تو سوکت های جدید هم جایی چشمم به فاکسکان نخورد که بزارمش.الانم متاسفانه نمیشه ادیت کرد.
اما خوب میشه دربارش بحث کرد که!
در مورد سولم که در مورد رید هارد بود و هوشمند بودن مین ها کسی چیزی نمیدونه/
ممنون
mehran gorji
25-08-2011, 19:44
مهران جان در مورد msi که گفتی داستان داره اگه وقت و حوصله داشتی بگو.
سلام.
یک کشتی مینmsi اومد و وقتی که رسید اعلام شد که این سری مین ها مورد دارن و بای برگشت بخوره.
اما شخصی به نام اقای ...... اونارو مثلا به قیمت 20% خرید.
یک سریشون سالم در اومدن و اونایی که خراب بودنو چند تا تعمیرکار اورد و راهشونانداخت.
راه رفت سیستم بست اقساطی بست.
مین ها همه بعد از چند مدت برگشت میخورد.
اذیت میکرد.
یک سری ایرادات بایوس داشتند و ......... که 80% خراب بودند.
فکرشو بکنید 1 کشتی مین amd و 478 اون سال تو شهر کوچیکی مثل قائمشهر اون هم اقساطی.
در ضمن اینهایی که گفتم بخش کوچکش بود.
بماند که چقدر نفرین پشت این شخص بود.
داستان های دیگه رو بهتر است به خاطر حفظ شخصیت اون فرد نگم.
دیگه مردم شهرمون از msi بیزارشدند.
F R E E M A N
25-08-2011, 19:53
ASUS بهترینه ولی مقایسه باید بر اساس چیپ ست باشه.
بدون تعصب من 7-8 سال سیستم اسمبل میکردم و الان هم ماهی چند بار فقط برای آشنایان اینکار را انجام مدیم کم ترین مورد برگشتی از گیگابایت بوده در صورتی که مادربورد های Asus که بستم ماکسیموم عمرشون4-5 سال بوده و بر اساس تجربه Asus را پیشنهاد نمی کنم
از نظر گارانتی هم که چه الماس با شه چه mtc سازگار هیچکدوم مثل آواژنگ پشتیبانی ندارن و آواژنگ حتی چیپست های سوخته را هم عوض میکنه ، صد درصد ارزششو داره کمی بیشتر پول داد چون تنها شرکتی که در ایران شریک رسمی داره گیگابایت هست و مارک های دیگر نمایندگی رسمی ندارن .
در کل نقشه طراحی تمام مادربورد ها یکی هستش که شرکت تولیدی کننده چیپست به سازنده ها ارائه میدنش ، همینطور خازن ها و چیپست همه را برند های محدودی میزنن .
همینطور اتصلات و سوکت ها هم توسط چند کارخانه تولید میشن که معروفترین انها Foxcon هستش
بایوس ها متفاوت هست که بایوس Award قاطعانه بهترین هست و اصلآ با AMI قابل قیاس نیست.
پس هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر بایوس گیگابایت انتخاب بسار خوبی هستش ، در رنج قیمت پایین هم Asrock عالی هستش .
در کل در ایران هرگز هیچ سیستمی اکادمیک اسمبل نمیشه و دلیل اکثر خرابی ها همین هستش ، شما یک نفر را نمی کنید با دستکش مخصوص سیستم اسمبل کنه ، بعد هم میگن سیستم تصویر نمیده ....
در مورد اور کلاک حتمآ مادربود را بخرید که در سایت های بزرگی Review ده و مخصوص اوور کلاک هستش
راستی یک موضوع در کنار مارد بورد گیگا که بهترین هستش کارت گرافیک گیگا اصلآ خوب نیست و اصلآ توصیه نمیشه
در کل بهتر برای خرید کارت گرافیک از سازنده های مادبورد دروی کنید و دنبال برند هایی برید که کار اصلیشون تولید کارت گرافیک هست برید مثل Power Color و غیره....
به نظرم این طرز مقایسه (که بهترین برند مادربورد چیه) زیاد جالب نیستش.
اگه بر اساس چیپ یا سوکت باشه بهتره.
مثلا شاید تو سوکت 775 بهترین ASUS باشه ویا شاید تو سوکتای دیگه این موضوع تغییر پیدا کنه.
کلی نمیشه نظر داد.
معیارهای مختلفی واسه انتخاب وجود داره که هرکی با توجه به معیارایی که واسه خودش داره،نظر میده که بهترین برند فلانه!
پس اگه چندتا معیار واسش درنظر بگیریم تا همه براساس این چندتا معیار نظراتشونو بگن خیلی بهتره...
:11:
omidbooter
26-08-2011, 17:43
ممنون از همه.
تو این مورد خرابی که گفتید مین اک خراب در میاد که به نظرم تو همه سایل برقی بلاخره این موارد هست
به نظرم یکی از دلایل بزرگش اینه که وسایلی که تو ایرانه چینی هستن و تازه اونم درجه 3 که چینی های عزیز وسایل که برای
جهان سومی ها مثل ایران میفرستن رو یه دستی به سر و روش میکشن و مخصوص ما میسازن که میدونن اشغال وسایل تو ایران نعمتیه.وگرنه من شخصا از قدیم یادمه جنس های غیر چینی حتی مالزی سنگاپور ترکیه و تایوان و به خصوص ژاپن مشکلی نداشت که هیچ باید به زور خرابش میکردی وگرنه خراب نمیشدن.
واسه همین میگم بیشتر مقایسه و بحث برای مین هایی که سالم بودن باشه که بعد مصرف چطور بودن و چقدر عمر کردن و مقاوم بودن.
یک نکته دیگه که خودم کشف کردم:31:این که مادربرد خودم msi هست وقتی موس و کیبرد usb میزنم خیلی جا ها مثلا تو عوض کردم ویندوز و حتی بازی درست کار نمیکنه و حتی از کار میوفته.الان که تبدیل 6 پین گرفتم درست شده و همه جا کار میکنه.
همینه که میگن مادبرد مثلا گیگا یا ایسوس هو شمنده
مادربرد من که هوشی ازش ندیدم.
مقایسه سوکت ها هم به نظرم بهتره.
یکی از فروشنه های با تجربه و که دوستمم هست میگفت قیمت های پایین گیگا بهتره اما برای سوکت ها بالا و گرون ایسوس
ممنون از همه.
تو این مورد خرابی که گفتید مین اک خراب در میاد که به نظرم تو همه سایل برقی بلاخره این موارد هست
به نظرم یکی از دلایل بزرگش اینه که وسایلی که تو ایرانه چینی هستن و تازه اونم درجه 3 که چینی های عزیز وسایل که برای
جهان سومی ها مثل ایران میفرستن رو یه دستی به سر و روش میکشن و مخصوص ما میسازن که میدونن اشغال وسایل تو ایران نعمتیه.وگرنه من شخصا از قدیم یادمه جنس های غیر چینی حتی مالزی سنگاپور ترکیه و تایوان و به خصوص ژاپن مشکلی نداشت که هیچ باید به زور خرابش میکردی وگرنه خراب نمیشدن.
واسه همین میگم بیشتر مقایسه و بحث برای مین هایی که سالم بودن باشه که بعد مصرف چطور بودن و چقدر عمر کردن و مقاوم بودن.
یک نکته دیگه که خودم کشف کردم:31:این که مادربرد خودم msi هست وقتی موس و کیبرد usb میزنم خیلی جا ها مثلا تو عوض کردم ویندوز و حتی بازی درست کار نمیکنه و حتی از کار میوفته.الان که تبدیل 6 پین گرفتم درست شده و همه جا کار میکنه.
همینه که میگن مادبرد مثلا گیگا یا ایسوس هو شمنده
مادربرد من که هوشی ازش ندیدم.
مقایسه سوکت ها هم به نظرم بهتره.
یکی از فروشنه های با تجربه و که دوستمم هست میگفت قیمت های پایین گیگا بهتره اما برای سوکت ها بالا و گرون ایسوس
اون مشکل رو از تو ستاپ میتونید حل کنید مین مشکل نداره
omidbooter
26-08-2011, 18:08
خوب پس چرا نمیگین این قدر فوش دادم به خودم و مادربردم:31:
تنظیمات کامل رو اگه میدونید بگید لطفا اخه مشکل های دیگه هم هست مثل نشناختن هارد و تنظیم باس رم و...
ممنون
شما برید تو ستاپ تو integratde peripherals تو قسمت تنظیمات usb keyboard و mouse حالتشو فعال کنید 80% مشکلتون حل میشه
در رابطه با باس رم اول سیستمتنون رو کامل بگین و یک عکس از تب spd و memory نرم افزار cpu-z بزارین
mehran gorji
26-08-2011, 19:45
ناراحت نشید
اما دیگه تو این تاپیک پست دادن اشتباه است.
اینجا قرار بود به چیز دیگه ای بررسی بشه.
که خود صاحب تاپیکomidbooter اونو بر هم زد.
واقعیت را گفتم.
omidbooter
27-08-2011, 01:19
ممنون مهرداد جان.
مهران جان راست میگی ولی فکر نمیکنم 2 تا پست تاپیکو بهم بزنه اونم پست های که خیلی ها میخوان بخونن.
همین پست شما فکنم یکم قضیه رو بزرگ کرد میتونستید بهم پیام بدید به جای پست اینجا.
در کل ممنون
من که گفتم در مورد هوشمند بودن مادربرد پرسیدم که مشکلمو گفتم .بی ربط نبود ها؟؟
مهرداد جان من با مین گیگا چند تا که کار کردم این مشکل رو نداشت
در مورد خازن های جامد که شنیدم فقط گیگا و جدیدا msi دارن چیزی نگفتین؟؟
msi ادعای فناوری نظامی و مقاومت زیاد رو که همه شنیدن رو بررسی شده که ببینیم راست میگن یا نه؟مثلا گفته در اورکلاک خیلی عالی کار میکنه و عمر زیاد؟؟؟؟؟؟
PC_Expert
27-08-2011, 10:56
سلام و درود
دوستان همه گفتند که مقایسه باید بر اساس بودجه و کاربرد باشه و برند...
از این ها که بگذریم، کاش میشد بیشتر از یک انتخاب داشت، من در رای ASRock رو انتخاب کردم، اما اگه میشد بیشتر انتخاب کرد msi و biostar رو هم انتخاب میکردم، ASRock به دلیل ارایه مادربردهای با قیمت مناسب و کارایی خوب، biostar به دلیل سابقه خوب در اورکلاکینگ در کنار قیمت مناسب، msi به دلیل گارانتی بسیار خوبش در ایران.
omidbooter
28-08-2011, 14:58
من یک انتخابیش کردم که میخواستم در نهایت به یک برند برسیم که کاملتره از نظر گارانتی کیفیت اورکلاکینک و عمر و..
اما هنوز تو تعجبم که abit که قبلا اصلا نشنیده بودم 1 رای اورده اما ام اس ای هیچی!!!!!!!!
در مورد پست قبلیم هم اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون میشم
Mohammad_es66
28-08-2011, 15:10
فقط asus :5::5:
mehdi.m.noori
28-08-2011, 23:32
سلام چرا foxconn رو توي راي گيري نياورديد؟! جدا جالبه abitكه ديگه تو هيچ دكون عطاري پيدا نميشه(حداقل تو ايران)تو راي گيري هست ولي foxconn نه!بهتر بود اگه راي گيري ميكنيد بدون تعصب باشه و برند هايي كه توي بازار ايران حالا كم يا زياد هستن رو توي نظر سنجي ميزاشتيد.يادتون نره كه FOXCONNيكي از بزرگترين توليد كننده هاي برد و قطعات براي شركت هاي معروف هست مثل
اپل (كه ايفون و ايپد رو فاكسكان براش توليد ميكنه.
موفق باشيد.
omidbooter
29-08-2011, 02:39
خوب گفتم که یادم رفت و تو لیست های فروش به چشمم نخورده بود.شما پست قبلی منو میخوندید دیگه این پست رو نمیزدید!!
در ضمن ار فونت درشت استفاده نکنید لطفا.
ممنون از نظرتون .خوب گفتم در موردش که میشه بحث کرد
اگه حرفی مشخصاتی مزیتی میدونید بگید خوشحال میشیم
ممنون
amd>intel
29-08-2011, 13:07
foxconn Rattler
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من از نظر خلاقیت و نواوری اسوس یه شرکت پیشتازه و حرف اول رو میزنه
از نظر دوام و پایداری و کیفیت ساخت گیگابایت بهترینه حیف که اواژنگ ....زده بهش
اما در حال حاضر مادربوردهای ام اس ای هم کیفیتشون عالیه هم گارانتیشون (پنج سال کم نیست)قیمتاشونم در حد معقولیه
سلام بچه ها یه سوالی داشتم.
اصلا هر چی از مین ها میخونم نمدونم چرا تو کتم نمیره! اصلا نمیگیرم چیپست و میپست و ساتا و...
یکم بیشتر از قطعات کلی مین ها توی همین تاپیک توضیح بدید(زیر دیپلومه) ممنون:11:
حالا این نظر سنجی گذاشتید کئوم از همه بهتر بود؟
من به گیگا رای دادم به خاطر تجره شخصی خودم ، ولی میدونم که ASUS کارش عالیه
من خودم تاحالا مشکلی با گیگابایت نداشتم و واسه دوست و آشنا هم هرچی گرفتم تاحالا مشکلی نداشتن ، ضمن اینکه دوستان توجه داشته باشن توی شهرستان ها معمولا گیگابایت راحتتر پیدا میشه.
من خودم تاحالا هرچی مین خریدم گیگابایت بوده ، البته برای CPU های AMD و بدون حتی یک مشکل تا امروز و امیدوارم تا ابد.
دوستان کسی جواب منو نمیده؟
hooman79108
03-09-2011, 20:03
سلام
فقط Gigabyte
من از سال 78 تا حالا دو تا سیستم عوض کردم که هر دو هم مین گیگا داشتن و آخ هم نگفتن.
الان هم 8 ساله که دارم از مادربورد Gigabyte GA-8I945PLGE-RH استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشته تا حالا (چشم نخوره ایشالله:31: )
شاید باورتون نشه دو ساله که 3 تا از خازن هاش باد کردن اما بازم داره مثل خر کار میکنه :27:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
دوستان کسی جواب منو نمیده؟
آخه این تاپیک موضوعش یه چیزه دیگه هست دوست من :20:
به نظرم یکم بگردی تو تاپیک های دیگه در این موارد کلی صحبت شده
:40:
اخه من میگم اونجا یه جوری نوشته شده که من اصلا نمیگیرم یکی بیاد یه توضیح کوچولو و جامع بده تا ما هم یاد بگیریم...:11:
omidbooter
04-09-2011, 10:17
مستر جان این تاپیک موضوعش فرق داره لطفا تو انجمن خودش تاپیک بزنید کمکتون میکنن
سلام:11:
من تا به حال با مینبورد های گیگابایت و ام اس ای سرو کار داشته ام مادربورد گیگابایت قبلیم سوکت 775 و چیپ
915 بود که سو کت cpu خود به خود خراب شد مال دوستم هم که قبلا با هم بسته بودیم 1 سال دیرتر از من
سوکتش خراب شد . دوستان من با برنده ای دیگه سروکار نداشته ام که بگم بدند یا خوب هستند ولی میخام
یه توصیه بهتون کنم که اصلا از مادربوردهای msi اگر قصد اور دارید خرید نکنید .چون مدار تغذیه بسیار ضعیفی دارند
حتی مادربورده ای رده بالای آنها به نظر من asus از با کیفیت ترین مادربوردها است .نظر شخصی
hamid_archi
06-09-2011, 15:36
یکی از مهمترین مباحث توی طول عمر یه مادر برد و کاراییش، درایوراه و نرم افزارهای مخصوص اون مین برد
که از مهمترین اونها، نرم افزار های مخصوص برای اورکلاک و نمایش وضعیت دما و ولتاژ و از همشون مهمتر سیستم هوشمند کنترل سرعت و انرژیه
اکثر مادر بردها از اهمیت این آخرین گزینه باخبرن و روش کار میکنن
که وظیفش اینه که وقتی شما از کامپیوتر بار پردازشی نمیکشی، مثلاً داری وبگردی و دانلود میکنی فرکانس سی پی پو و ولتاژ قسمتهای مختلف رو ،اتوماتیک پایین میاره که باعث میشه دمای سیستم بیاد پایین، مصرفش کم بشه و عمرش بالا بره و از همه مهمتر قطعات (بخصوص سی پی یو) کارایی بیشتری داشته باشه و دیرتر دچا افت کیفیت بشه
دونستن این مطلب شاید برا بعضی ها جالب باشه که سی پی یو یه شما جزو قطعاتی هستش که تعداد زیادی ترنزیستور توش بکار رفته و این ترانزیستورها بصورت موازی چیده شدن که در اثر استفاده نادرست و یا هر دلیلی مثل دمای بالا به مرور زمان ممکنه بخشی از این ترانزیستورها بسوزه ولی چون چیدمانشون بصورت موازی هست از بین رفتن بخشی از این مدار باعث نمیشه که سی پی یو یه شما از کار بیفته، بلکه دچار افت میشه! که این برای قطعه ای که نقش اصلی رو تو پردازش کامپیوتر شما بازی میکنه جالب نیست!
برند ایسوس اولین برندی بود که این سیستم رو رو مادربردهاش پیاده کرد یعنی توان مادربردها بصورت اتوماتیک زمانی که کار سنگین مثل گیم ، رندرینگ، و هر پروسسینگ دیگری رو انجام نمیدین خودبخود پایین میاره.
ولی این پایان کار نیست!!
نکته ای وجود داره!
عکس العمل این نرم افزار خیلی مهمه.یعنی اگر این نرم افزار نسبت به کاری که شما دارید انجام میدید سریع عکس العمل نشون نده سرعت کامپیوتر رو خیلی پایین میاره
بعنوان مثال شما قصد دارید که نرم افزاری رو اجرا کنید،وقتی روی اون نرم افزار کلیک کردید باید بلافاصله مادر برد شما ولتازها و فرکانس رو بالا ببره تا سیستم اون نرم افزار رو سریع تر اجرا کنه.اگه این کار رو با وقفه انجام بده سرعت اجرای نرم افزار هاتو هم پایین میاد.ولی اگه به موقع فرکانس رو بالا ببره حتی سرعت کامپیوترتون بالاتر از حد معمولی هم میره.
ایسوس تا این اواخر تو این زمینه یکه تاز بود ولی توی سوکت 1366 اصلاً کارایی این سیستم قابل قبول نبوده با اینکه من از یه برد ورک استیشن هم استفاده میکنم.این سیستم همشمند خیلی کند عکس العمل نشون میده و ضمناً پشتیبانی از درایور ها هم خیلی پایین اومده.بعنوان مثال برای ویندوز 7 اکثراً درایورهای ویستا رو قرار داده و آپدیت نشده
در عوض برند ((MSI)) حسابی از خجالتش در اومده و الان مدلهای بسیار کارامدی رو تولید کرده - فاکسکان هم اون اوایل قوی بود ولی الان فقط MSI
اینکه توی ارزیابیمو بگیم من یه مادربرد گرفتم چند ساله کار میکنه و خراب نشده، فکر نمیکنم معیار خوبی برای انتخاب باشه
ولی خوب چون دوستان اینجوری دوست دارن منم بگم که مادر برد من ایسوس هستش سوکت 1366 یعنی فقط CPU به تنهایی 130 وات توانشه از سال 2008 تا حالا بندرت خاموش بوده و 24 کار کرده (کار پردازشی سنگین) و تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته. با این وجود من رو از برند یکه تاز ایسوس، نا امید کرد. :41:
ایشالا MSI
اینرو هم اضافه کنم که برای ساخت مادر بردهای سری Z این برند، از تیتانیوم استفاده شده که مقاوم ترین آلیاز فلز در برابر دما، خوردگی و فشار هستش که قیمت بالایی هم داره این فلز.
اگه کسی خواست سراغ MSI بره؛ سریه Z بهترین انتخاب هستش
اجماعاً در پناه خدا،موفق باشید. :46:
Yashar_satyr
06-09-2011, 16:49
دوستمون آقا حمید مطلب مفیدی گفتن
خودم بیشتر واسه مشتری ها گیگا می ندازم + اسوس.
ولی اسوس بهتره و حرف نداره.
حدوده 6 یا 7 سال پیش که واسه مشتری هام MSI + GIGABYTE می انداختم که عالی بودن. الان هم مشتری های قدیمی که سیستم انها DDR1 هستش میان و مینشون هم 90% گیگا هستن و خرابی زیاد دارن(البته مین ماله 8 سال پیش) - کم پیش میاد که اسوس خرابی داشته باشه - الان که مین های اسوس و گیگا خرابی بسیار پایین داران
تشکر از همه ی دوستان
saeed_2007r
09-09-2011, 15:30
به نظر من gigabyte وasusفرق عملکردی زیادی ندارن
فرق اونا در قیمتشونه....که اسوز واقعا به صرفه تره
alidelta1
11-09-2011, 09:38
فقط asus واقعن عالیه
SevenCity
14-09-2011, 18:59
اینتل چرا رای نیورده؟
احتمالا استفاده اش تو ایران کم بوده
این درسته که میگن مین های اینتل اورکلاک سی پی یو لاک هست؟
از تایپیک های خارجی خوندم
omidbooter
14-09-2011, 23:03
اینتل چرا رای نیورده؟
احتمالا استفاده اش تو ایران کم بوده
این درسته که میگن مین های اینتل اورکلاک سی پی یو لاک هست؟
از تایپیک های خارجی خوندم
سلام
من هم تعجبم که اینتل رای نیاورده
چون اونجور که شنیدم برد های خوبی هستند و خم مارک سی پی یو های اینتل هستند به نظرم کارایی بهتر با این سی پی یو داشته باشند؟درسته؟
قیمت هاش یادمه گرون بود کسی نمیگرفت
دوستان یه توضیحی بدم ممنون میشیم.
در ضمن لاک هستند یعنی نمیشه اور کرد؟؟؟؟؟؟
SevenCity
14-09-2011, 23:22
اینتل دارم نمیشه اور کرد تو فروم ها سرچ کردم که یکی دو تا یوزر نوشته بودن اینتل این مین رو لاک کرده بعدا یه فروشنده گفت که اصلا نمیشه با اینتل اور کرد ولی کلا فکر نمیکنم همه ی مین های اینتل اینطور باشه!
من با چند برند دیگه هم کار کردم ولی اینتلم 4 ساله 24 ساعته روشنه و مشکلی نداشته رای هم ندادم ولی کلا باید کسانی رای بدن که یا تجربه دارند از نظر عملی و یا علم اینکارو دارند از نظر تئوری...
amd>intel
14-09-2011, 23:28
GIGABYTE-FOXCONN
amd>intel
15-09-2011, 00:39
جت وی - فاکسکان رو اضافه کن
amd>intel
15-09-2011, 00:50
از دوستان گل خواهش میکنم تمام برندها رو اضافه کنند .
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
مثلا سافایر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahmadreza12
17-09-2011, 16:43
َAsus
كارش درسته
Farshid72
17-09-2011, 18:45
just asus---Designed For OverClocking
omidbooter
24-09-2011, 21:09
سلام به همه
میگم کسی از هوشمند بودن مادربرد ها چیزی نگفت
یا این که میگن فلان مادربرد یا برند smart هست یعنی چی؟
در مورد جنس قطعات هم کسی چیزی نگفت ها!!
این که خازن های گیگا از اول جامد بوده و msi که جدیدن قطعات نظامی میزنه که البته تبلیغاتی هست اما انگار واقعا کیفیتش بالا رفته و به قول خودش برای اورکلاک بهتره
gnulinux
25-09-2011, 19:17
اصلا اسوس با بقیه به نظر من قابل مقایسه نیست تا حالا هر چی سیستم عوض کردم بردشون اسوس بوده و خدایی نه نمیگفت
Mehrdad092000
26-09-2011, 00:30
سلام
دوستان من خودم از ایسو خوشم میاد هم قیمتش خوبه هم امکانات
حالا یه سوال برای کارایی زیاد خوبه>؟
تقریبا سیستم من هز 24 ساعت روشنه
Mehrdad092000
26-09-2011, 00:31
سلام
avator20002000
26-09-2011, 12:37
من به اسوس رای دادم چون از بین برند های دیگه هم مادربورد داشتم ولی اسوس هیچ وقت مشکلی براش پیش نیومده.
Mehrdad092000
28-09-2011, 00:02
دوستان برند ازراک کارش چطوره ؟نسبت به قیمتش امکاناتش خوبه ممنون میشم یکم در موردش توضیح بدید
mehran gorji
28-09-2011, 08:20
دوستان برند ازراک کارش چطوره ؟
مادربرد های 478 که بدند تا خوب بودند خوب بودن اما وقتی مشکل پیدا میکردند تعمیرشان کار حضرت فیل بود.
در مورد مین های 775 هم سری g41 کهیهو خرابیشون به تازگیا بالا رفته.
اما در مورد مین های 1156 1155 به علت اینکه کار نکردم نمیتونم نظری بدم.
{قرار بود که نیام اما اومدم}
mehran gorji
28-09-2011, 08:30
سلام
مثلا شما بیا گیگا p43 و اسوس p43 رو مقایسه کنید.
مینی بگیر که مدار pwm سینکهای حرفه ای داشته باشه.
و همچنین چیپ شمالی و جنوبی.
که هم برای کالر شما مناسب است و برای اور
omidbooter
28-09-2011, 16:39
مادربرد های 478 که بدند تا خوب بودند خوب بودن اما وقتی مشکل پیدا میکردند تعمیرشان کار حضرت فیل بود.
چرا قرار بود نیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehrdad092000
28-09-2011, 16:48
ممنون اون سری که سری Amd fx هم ساپورت میکنه کارش چطوره برای 24 ساعت بودن و افلاین کار کردن؟
Mehrdad092000
28-09-2011, 23:50
ممنون
دوستانه دیگه نظرشون در بازه ازراک چیه؟
nabi.com
06-10-2011, 19:20
اول سلام
دوم از نظر من اصلا فکر ازراک رو نکنه که اصلا بدرد نمیخوره
نظر شخصی من asus هست که تا الان کسی رو ندیدم از این مین ناراضی باشه
Mehrdad092000
09-10-2011, 17:06
سلام
چرا بدرد نمیخوره؟
قیمت این مدل های fx ساپورتش عالیه اخه
odise2004
29-11-2011, 15:48
والا من از سال 82 تو کار کامپیوترم به طور غیر مستقیم.همه بردها خوب و بد دارن ولی گیگابایت واقعاً یه چیز دیگه اس.......
samijazini
29-11-2011, 16:42
به نظر من فعلا مین های گیگابایت بهترینه
من خودم يه مادر بورد ابيت فتاليتي دارم ميخواستم يكي ديگه واسه سيستم دوستم بگيريم ولي گفتن كه شركت ابيت ورشكست شده !
ميخواستم بدونم نمونه مشابه اين مين برد چيه !
سلام به دوستان
من خودم سیستم میبندم من هم از گیگا راضی نیستم چون بعد از مدتی کار باهاش صفحه بلواسکرین میاد فقط مال من نیست برای چند تا از دوستام که مین گیگا خریدم همینجوریه فرقی نمیکنه با cpu مختلف وهاردهای مختلف وگرافیکهای جورواجور و... تست کردم و حتی با انواع ویندوز ولی در اخر هیچی نشد واینکه مین های گیگا بعضی رم ها رو ساپورت نمیکنه مثل geil
یه توصیه بهتون کنم که اصلا از مادربوردهای msi اگر قصد اور دارید خرید نکنید .چون مدار تغذیه بسیار ضعیفی دارند
ببخشید شما چطور همچین نتیجه گیری کردید اگه این نظر سنجی مال چند سال پیش بود میگفتم اسوس و گیگا اما الان وضعیت به طور کلی فرق کرده حتی شرکتی مثل بایوستار میاد مینی میده که رکورد میزنه پس نمیتوان گفت که چون اسوس بهترین یرند است پس هیچوقت میناش دچار مشکل میشوند به نظر من هر برندی میخریر بخرید فقط گیگا نخرید با اون قیمتهای فضایش به نظر من بهترین مین نسبت به کارایی ازراک هست قیمتهاش هم توی ایران تقریبا نزدیک قیمت جهانیه بهترین مین از همه لحاظ به غیر از قیمتش اسوس و بهترین برند در رده میانی (کارایی خوب قابل اعتماد گارانتی مناسب) MSI البته این نظر شخصی منه
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
gladiator11
22-01-2012, 19:08
منFoxconn رو ترجیح میدم ولی ازراک هم بد نیست
shazdeh23
04-02-2012, 00:24
من به MSI رای دادم. چون تا حالا کلی واس دوستام MSI بستم. از چشمام بدی دیدم اما از MSI نه
واقعا یکبارم اذیت نکرده و قیمتاشم مناسبه
یا حق
Amir Hossein
12-03-2012, 01:30
سلام
من خودم تا حالا غیر از گیگا مین دیگه ای نداشتم. چون مغازه ای که ازش خرید میکنم غیر از گیگا چیز دیگه ای نمیاره
بچه گی هام (12 سال پیش) رو یادم نیست. ولی هرچی فکر میکنم گیگا بود
اما خرابی ازش ندیدم خدایی دمش گرم بود
فقط یه بار فرستادم گارنتی...اونم واسه این بود که بهش لگد زدم
مین هایی هم که ازش داشتم
P31/P41/EP41/P61
OMiD.1080p
26-05-2012, 23:57
سلام.
اگه قرار باشه بر طبق عبارت تاپیک بهترین مادربورد رو اانتخاب کنم با شایستگی تمام و هیچ حرف و حدیثی میگم فقط Asus.
ولی یه چیزی میمونه.
درسته که مین قابلی است و امکانات منحصر به فردی داره ولی خوب از لحاظ کارایی به قیمت زیاد جالب نیست.
چون از اون طرف مادربوردی به نام Asrock خیلی قوی تر در این زمینه ( کارایی به قیمت ) وارد به عمل شده.
یعنی شما هزینه ی گزافی بابت مادربوردهای اسوس و مخصوصا گیگا دوست ندارید بدهید ولی دوست دارید یک مادربورد خوب,قابل اعتماد و حرفه ایی داشته باشید. اینجاست که مادربوردهای ازراک وارد صحنه میشند.
ولی خوب خدا نکنه که یک بچه پولدار باشم. میرم یه مین آخرین سیستم از اسوس برمیدارم و خودمو واسه صدسال بیمه میکنم.
اما الان خودم مین ASRock 870 Extreme3 دارم.
خیلی هم ازش راضی ام و هیچ کم وکاستی هم نداره.نسبت به امکاناتش هم خیلی حرفه ایی است. :3:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به msi رای دادم به نظر من این برند کم کم داره جای خودش رو باز میکنه و حرفهای زیادی برای گفتن داره
nabi.com
02-06-2012, 08:30
من به ASUS راي دادم از نظر من خيلي عاليه
saeed_2007r
02-06-2012, 12:49
من به ایسوس رای دادم...چون واقعا همه مدل حریف نداره...تو هرقیمتی مادر برد ساخته...انتخاب هاتو بیشتر میکنه....
ولی ازراک هم به دلیل قیمت خیلی خوبه به نظرم عالیه
milad.xp
06-08-2012, 17:56
سلام دوستان من هم با gigabyte هم با asus کار کردم.به نظرم asus کاراییش بهتره
من به ASROCK رای دادم
در ازای قیمت کارایی واقعا خوبی میده
ایسوس و گیگا هر چقد خوب باشن مین ها رو با قیمت گرونتری میفروشن در صورتی که با همون امکانات میشه تو Asrock گیر آورد...
K!ng of th3 K!ngs
24-08-2012, 20:39
من گیمرم و asrock به نظرم بهترینه.قیمت مناسب کارایی بالا مهم ترنی گزنه برای من : خوشگله :D
m0hammad m@hdi
08-09-2012, 23:21
به نظرم فقط ایسوس و گیگابایت و اگه رتبه بندی شن از همه جهات :
1 : ایسوس
2 : گیگابایت
3 : ام اس آی
4 : ازراک
5 : سایر گزینه ها
Just ASROCK . واقعا نسبت به قیمت اش کیفیت فوق العاده ای .هرچند هنوز خیلی ها می ترسند که به این مارک حتی نگاه هم کنند!
یجوری Asus و GIGABYTE دهن پر کن تر هستند!
mrali1234
12-09-2012, 12:26
میخوام مینبرد بخرم
چی بخرم تا 170 هزار تومن؟
از هر لجاظ خوب باشه. دلیل پیشنهادتون هم بگید
یه لیست از انواع مادر برد ها (همهی محصولات هر برند) میخواستم اگه کسی داره کمکم کنه
رضا گلابی1353
19-11-2012, 19:42
من به گیگا رای میدم 4 ساله دارم اخ هم نگفته ایشاالله باز هم نگه:sq_2:
من به ASUS رای دادم......هرچند قیمت به کارایی نداره....ولی خوب ازمایش خودشو پس داده...
ومیدونم که 1مقداری هم دارم بابت نام ASUS پول میدم.........
Agame.Arash
12-12-2012, 01:39
فقط گیگا ! مث صخره خنک، مث یوزپلنگ سریع !:n02:
من برای خودم گیگا p55بسته بودم هیچ موردی نداشتم سر یک اشتباه msi 990fx گرفتم که مثلا کارایی بره بالاتره ولی الان سخت پشیمونم
من فقط گیگا رو قبول دارم و بس ...
1376MAXIMUM
09-01-2013, 00:33
من به ام اس ای رای دادم خودمم ام اس ای دارم موقعی که می خواسم من این مین رو بخرم برای ایسوز همون چیپ باید دو برابر پول میدادم باهمون امکاناتی که رو ی ام اس ای بود ولی یه مشکل بزرگی داره که اونم اینه که خیلی به سی پی یو ولتاز میده از کار کردش راضی هستم ولی اگه بخواهید با هاش ور برید اصلا گزینه ی خوبی نیست و خیلی با هاش مشکل پیدا میکنید که مثلا یه سری سوتب هایی میدن که ادم شک میکنه به این چند تا مهندس نشستن ای مین رو ساختن و براس برنامه ریزی کردن مثلا تو ی بایوس روی حالت اورکلاک ولتاز دستی خبری نیست وباید زیادی ولتاز کنار بیایید ولی تو حالت استاندارد میتونید ولتاز بدید ! از اون طرف هم امکانات خیلی جالبی داره که من رو مارک های ندیدم
mehryar1973
09-01-2013, 08:50
منم به asusرای دادم'گرچه مین فعلی من msiهستش و اونم خوبه
ولی در کل ایسوس تنوع بیشتری داری و با هر بودجه و سلیقه ای میشه سراغش رفت
Thor God
09-01-2013, 10:04
من به ایسوس رای دادم چون که تو فروم های تخصصی سخت افزار که بحث می کردیم به این نتیجه رسیدیم !
silversaeed
03-02-2013, 02:34
رای من ایسوس.. دلیل: پشتیبانی بالا ( اگر مشکلی باشه تند تند فریور آپدیت میفرسته)... دوم پیش گام بودن در چیپ Z77 ... سوم قیمت مناسب کیفیت خوب... چهارم همه فروم های خارجی بیشتر رو ایسوس حرف میزنند... پنجم مین خودمه :n10:
azazazaz100
05-05-2013, 13:33
به نظر من هم ایسوس بهتر هستش
Iloveu-ALL
19-07-2013, 13:38
قبلا MSI داشتم داغون بود الان Gigabyte دارم راضی راضیم ازش
maziarzar
19-07-2013, 19:35
قبلا ام اس ای داشتم خوب بود
الانم ازراک دارم خیلی خوبه
اما بهتر از همشون ایسوسه
من هم اولین مادربوردی که داشتم گیگابایت بدردنخور بود،3 سال گارانتی داشت و بعد از اتمام مدت زمان گارانتی سریعا خراب شد بطوری که وقتی اونو پیش آواژنگ بردم گفتن درست نمیشه!!! تازه یکی از بستگانمون هم گیگا داشت ،اما مادربورد اونم 2 سال بیشتر دوام نداشت!!! من خودم الان از ASUS P5GZ_MX استفاده میکنم،7ساله داره کار میکنه آخ هم نگفته و به بقیه هم که قصد خرید مادربورد رو دارن همین برند ASUS رو توصیه میکنم. این شعار هم همیشه مد نظر داشته باشید: گیگابایت=قیمت بالا+عمر کوتاه:n03:
OMiD.1080p
27-08-2013, 15:01
ازراک دارم / ازش راضیم / :n12:
قبلا ازراک داشتم خوب نبود
لطفا مادر برد اسوس یا جیگا بایت ارزان معرفی کنید
rezaninja
01-01-2014, 18:05
DFI اما دیگه تولید نمیشه
ازراک دارم ایسوز اچ77 داشتم دیونم کرده بود
leo.unique
18-01-2014, 20:17
من به گیگا رای میدم 4 ساله دارم اخ هم نگفته ایشاالله باز هم نگه:sq_2:
اگه بعد از حدودا دو برابر این زمان اونم روزی حداقل دوازده ساعت همچنان سالم بود میشه گفت برد خوبیه :n10:
bijandarbari
18-01-2014, 20:20
به نظر من بهترینی وجود نداره.همشون تو یک سطح هستن.
ولی خودم اول گیگا رو دوست دارم. بعد اسوس.
leo.unique
08-02-2014, 22:06
دوستمون آقا حمید مطلب مفیدی گفتن
خودم بیشتر واسه مشتری ها گیگا می ندازم + اسوس.
ولی اسوس بهتره و حرف نداره.
حدوده 6 یا 7 سال پیش که واسه مشتری هام MSI + GIGABYTE می انداختم که عالی بودن. الان هم مشتری های قدیمی که سیستم انها DDR1 هستش میان و مینشون هم 90% گیگا هستن و خرابی زیاد دارن(البته مین ماله 8 سال پیش) - کم پیش میاد که اسوس خرابی داشته باشه - الان که مین های اسوس و گیگا خرابی بسیار پایین داران
تشکر از همه ی دوستان
واقعا چرا مادربردهای ساکت 478 ddr1 گیگا بعد از حدودا هفت هشت سال یهو خراب میشدن ؟؟:n13:
bijandarbari
08-02-2014, 23:10
یک گیگابایت 848p دارم.
سال 84 خریدم.تا الان میشه 8 سال.
سه سال پیش چیپ جنوبی اش سوخت که برام عوض کردن.15 تومان شد.علتش هم این بود که این چیپ خیلی گرم میکرد ولی سازنده هیت سینکی براش نگذاشته بود.
غیر از اون مشکل دیگه ای نداره.حتی یک خازن اش هم خراب نشده ( تمام خازن هاش الکترولیت معمولی هستن )
الان هم هنوز داره برای کاربرد اینترنت و افیس و فیلم استفاده میشه.
رو همین حساب خیلی بهش علاقه دارم.
leo.unique
09-02-2014, 00:45
یک گیگابایت 848p دارم.
سال 84 خریدم.تا الان میشه 8 سال.
سه سال پیش چیپ جنوبی اش سوخت که برام عوض کردن.15 تومان شد.علتش هم این بود که این چیپ خیلی گرم میکرد ولی سازنده هیت سینکی براش نگذاشته بود.
غیر از اون مشکل دیگه ای نداره.حتی یک خازن اش هم خراب نشده ( تمام خازن هاش الکترولیت معمولی هستن )
الان هم هنوز داره برای کاربرد اینترنت و افیس و فیلم استفاده میشه.
رو همین حساب خیلی بهش علاقه دارم.
علتشو تعمیرکار بهت گفت ؟:n27:
bijandarbari
15-02-2014, 15:12
علتشو تعمیرکار بهت گفت ؟:n27:
علتش رو گفتم.
چیپ جنوبی زیاد گرم میکنه ولی چون کارخونه هیچ هیت سینکی رو براش نگذاشته بود این گرما بعد چند سال خرابش کرده.گفت بیشتر ماردبرد های این مدل همین مشکل رو دارن.
البته 3 سال قبلش پاورم خراب شده و خروجیش زیاد نوسان داشت. طوری که یک گوشه سوکت پلاستیکی atx آب شده بود و سیاه شده بود.شما همون عامل کوتاه شدن عمر این چیپ باشه.
leo.unique
15-02-2014, 16:35
علتش رو گفتم.
چیپ جنوبی زیاد گرم میکنه ولی چون کارخونه هیچ هیت سینکی رو براش نگذاشته بود این گرما بعد چند سال خرابش کرده.گفت بیشتر ماردبرد های این مدل همین مشکل رو دارن.
البته 3 سال قبلش پاورم خراب شده و خروجیش زیاد نوسان داشت. طوری که یک گوشه سوکت پلاستیکی atx آب شده بود و سیاه شده بود.شما همون عامل کوتاه شدن عمر این چیپ باشه.
اگه دلگیر نمیشین و توهین و بی احترامی تلقی نمیکنید میتونم بپرسم مطمئنید ایراد از برد نبوده ؟؟:n01: منظور تعمیرکار مدل 848p بود ؟؟ مدل دقیق مادربردتونو میشه بگین ؟؟
sadra.artist
18-02-2014, 00:07
داداش به من ربطی نداره، اما فک کنم چیپ هم عضوی از برد. من الان ده ساله با رفیق صمیمی ایم سر موضوع بحث داریم، دبیرستان بودیم ، من اول MSI داشتم اون ایسوس ، بعدش من گیگا گرفتم ، اون بازم ایسوس ، توی این ده سال هی عوض کردیم مدل های مختلف ، اما خداییش برای هیچکدوممون مشکل حادی پیش نیومده . من یه بار برام پیش اومد که رفتم آواژنگ و ساپورت خیلی خوبی کردن. اما همیشه هم با هم خیلی مقایسه ها کردی، البته کار من موسیقی و کمی گرافیک دو بعدی (فتوشاپ و کرل ) ایناست ، اما اون کارهای دیگه میکرد. منتاژ فیلم و ازین داستانا.اما خداییش یه دفعه همین آواخر ، همه چیز از بازی هامون تا بقیه موارد رو تست کردیم.خدایش خیلی نزدیک بود تست ، البته با sisoftware و تغریبا کانفیگ مشابه ، خداییش توی اورکلاک کردن بود یه بار برای اون کرش کرد، اما بعدش اونم پا به پام اومد.. اما خودش گفت از گیگابایتت راضی ام
حالا بزودی جفتمون میخوایم یه های اند جمع کنیم، البته من بخاطر بازی ( اخه من بازی ام میکنم :n02: ) و اون برای کار 3d و باز هم میخوایم بهترین گیگا و ایسوس رو باهم تست بگیریم و بعد نتیجشو اینجا میزارم
cyrax782
18-02-2014, 00:25
برای من خدایش فرقی نمیکنه ، گیگا رو بخاطر آواژنگ دوست دارم. محصولات ایسوس هم همه گی حرفه ای و با quality بسیار خوبی ارائه میشه. اما به عقیده من خدمات پس از فروش در scale که من کار میکنم ، آواژنگ یه چیز دیگه س. البته شایدم بخاطر تجربه های خیلی خوبی که با آواژنگ ها داشتم و وجود چند نمایندگی برای شرکت ایسوس علت دیگه ای این نظرم باشه.
با این همه به نظرم هر کدومشون کاربرد خودشون رو داره، اما من ترجیحم با گیگاست، چون خدماتش خوبه، و کیفیت محصول بالاست ، و تنوع بیشتری داره(منظور در قیمت های متفاوت )
به نظر من فقط و فقط گیگابایت
حرفه ای تر هست .
Asus مقرون به صرفه است . اما کیفیت قطعات و حرفه ای پسند تر گیگابایت است . گوگل برای سرورهاش از گیگابایت استفاده میکنه .
من از سال 86 تا الان مرداد 93 دارم از گیگابایت استفاده میکنم اخ نگفته . خدایی عالی هستش .
zinevand_r
12-08-2014, 07:40
اصلا رو دست giga مگه مادربرد هم هست؟
IRAN_KING
12-08-2014, 08:43
اصلا رو دست giga مگه مادربرد هم هست؟
اره ASUS :n10:
zinevand_r
15-08-2014, 09:05
اره ASUS :n10:
الان ایسرراک هم زده رو دست ایسوز.
imanparsa
21-06-2020, 16:54
ASUS
توی باراز آلمان و اروپا اکثر سیستم های گیمینگ و قدرتمند رو غالبا با مین ایسوس میبندند . امتیاز مین های ایسوز توی آمازون هم عالی هستن.
البته ام اس آی و گیگابایت هم عالی هستن و جز بهترین ها هستن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.