مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد cpu
amir.abbas
21-08-2011, 01:00
سلام
یه سوال دوستان
من یه سیستم دارم که خیلی سرعتش اومده پایین در صورتی که قبلا اینجور نبود یکی از دوستان گفت که خمیر cpu بهش بزن درست میشه، این خمیر چیه و کارش چیه؟و اصلا تغییری میکنه؟
ممنون:11:
خیلی عامل ها وجود داره ممکن ویندوزه خراب باشه یا ویروسی -هارد بد سکتور داشته باشه-ممکن قطعات داغ کنن - ممکن مشکل برقی داشته باشه باید همه این ها رو چک کنی
کند شدن سیستم معمولا به این دلایل هست :
بد سکتور هارد دیسک .
ویروسی شدن سیستم .
اشکال از سیستم عامل .
آنتی ویروس جدید که سنگین باشه یا باگ داشته باشه
و همینطور برنامه های دارای باگ
اگه از خمیر سیلیکون باشه باید احتمالا ری استرت بشه:41::41:
ahmad_ebrahimian
26-08-2011, 23:25
شما اول باید به دمای cpu دقت کنید ... دمای cpu را از داخل ستاپ ببینید بسته به نوع cpu تقریبا نباید بیشتر از 60 باشه
دومین کاری که میکنید مادربرردو چک کنید خازن خراب نداشته باشه
سومین کار چک کردن خازنهای پاور
چهارمین کار بنچمارک از سرعت هارد با نرم افزار HDtune و مقایسه آن با بنچمارکهای سایتها
پنجمین کار نصب ویندوز و ویروس کشی
موفق باشید:11:
سلام
یه سوال دوستان
من یه سیستم دارم که خیلی سرعتش اومده پایین در صورتی که قبلا اینجور نبود یکی از دوستان گفت که خمیر cpu بهش بزن درست میشه، این خمیر چیه و کارش چیه؟و اصلا تغییری میکنه؟
ممنون:11:
همونطوز که دوستان گفتند اول از همه از نصب ویندوز و اسکن ویروس شروع کن
اگه دیدی سیستم بازم کنده دمای قطعات به علاوه ی هارد و پاور باید چک بشه
ضعیف بودن پاور هم باعث این مشکل میشه
poorya 2012
04-09-2011, 21:53
سلام دوست من اگه چک کردی مشکل از پاور بود 1. بایدسیم برق خروجی که روی مین برد میاد رو چک کن 2. فنcpu رو عوض کن
در ضمن خمیر cpu تمام گرمای cpu رو میگیره و به خنک کننده ی cpu میده و مانع از داغ شدن cpuمیشه
zizigooloo2
12-10-2011, 08:26
تمام کار هایی که دوستان گفتند درسته، اگر اثر نکرد و سیستمت قدیمیه ویروس کشت رو پاک کن.
cyrus6074
12-10-2011, 13:24
البته defrag کردن هارد هم میتونه تاثیر خوبی داشته باشه. ا task manager یک نگاه به کارکرد cpu بنداز اگه زمانی که نرم افزار سنگینی باز نیست کارآیی رفته باشه بالای 40, % 50 یعنی سیستمت ویروسی شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.