مشاهده نسخه کامل
: صدای x10 بیشتر هست یا HTC Disire Hd
t2download
20-08-2011, 23:53
من می خوام ببینم بین این 2 کدامو پیشنهاد می کنید x10 یا HTC DISIRE HD صدای کدام بلند تره ؟
x10که صداش ضعیفه ولی باز من بودم بین این دوتا انتخابم همون x10بود .
amd>intel
21-08-2011, 15:54
desire hd صداش قويتره
t2download
21-08-2011, 15:54
x10که صداش ضعیفه ولی باز من بودم بین این دوتا انتخابم همون x10بود .
به چه دلیلی دوست من ؟
به چه دلیلی دوست من ؟
درسته صداش بلندتره ولی بی کیفیت تره از x10که من هیچ وقت بلندی یه کم بیشتر رو فدای کیفیت نمی کنم به اضافه اینکه به نظر من دیزاین x10خیلی چشمگیرتر و زیباتره ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
t2download
21-08-2011, 16:00
درسته صداش بلندتره ولی بی کیفیت تره از x10که من هیچ وقت بلندی یه کم بیشتر رو فدای کیفیت نمی کنم به اضافه اینکه به نظر من دیزاین x10خیلی چشمگیرتر و زیباتره ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی بی کیفیت هست صداش ؟ مانند k800 هست ؟ ولی قوی تر هست بدنه اش .
t2download
21-08-2011, 16:06
کیفیت صدای نسبتا پایین
متاسفانه Sony Ericsson XPERIA X10 در کیفیت صدا عملکرد فوق العاده ای به نمایش نمی گذارد.علاوه بر بلندی صدای کم گوشی ، نسبت سیگنال به نویز و سطح پویا هم بسیار ضعیف هستند.نویز پس زمینه ای که در XPERIA X10 وجود دارد ما را به یاد نوار کاست های قدیمی می اندازد.
اما از طرف دیگر پاسخدهی به فرکانس ها بسیار خوب است و سطوح تغییر شکل فرکانسی تحت کنترل نگهداشته می شوند اما برای خوب بودن تنها این کافی نخواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز من با گوشیهای زیادی از برند htc کار کردم و با این گوشی هم همچنین تا به حال k800نداشتم که با اون مقایسه کنم ولی از نظر من بله بی کیفیته و دوربین هم اصلا" اونی نیست که از ش انتظار داری(که شاید من زیاد به کیفیت اهمیت میدم یا گوشیهایی که داشتم کیفیتشون خیلی بهتر بوده ) اگه میتونی با اینا کنار بیای که گوشیه خوبیه .
t2download
21-08-2011, 16:13
در اینجا نحوه عملکرد HTC Desire HD را در آزمون بلندی صدای قدیمی ما مشاهده می کنید. این گوشی تنها توانست به امتیاز «خوب» دست یافته و به جایگاهی در میانه جدول گوشی ها در این آزمون بسنده کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
ببین دوست عزیز من با گوشیهای زیادی از برند htc کار کردم و با این گوشی هم همچنین تا به حال k800نداشتم که با اون مقایسه کنم ولی از نظر من بله بی کیفیته و دوربین هم اصلا" اونی نیست که از ش انتظار داری(که شاید من زیاد به کیفیت اهمیت میدم یا گوشیهایی که داشتم کیفیتشون خیلی بهتر بوده ) اگه میتونی با اینا کنار بیای که گوشیه خوبیه .
پیشنهادات شما چی هست دوست من ؟
خواسته هایم از گوشی .
1. زیبایی
2. استحکام بدنه
3.صدایی خوب واسه گوش دادن موزیک از اسپیکر بلندی تا حدودی
4. نود درصد واسه وب گردی .
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
کیفیت صدای یاس برانگــــیز
خروجی صدای HTC Desire HD نتوانست آنچنان که باید ما را تحت تاثیر قرار دهد. با اتصال یک تقویت کننده صوتی خارجی (چون سیستم صوتی اتومبیل یا منزل) این گوشی عمکلرد خوبی ارائه داده و میزان انحراف بین فرکانسی آن به کمتر از حد متوسط می رسد. شاید در این حالت گوشی فوق العاده نباشد اما به اندازه کافی خوب است.
با اتصال هدست ها میزان سیگنال های ناخواسته به سرعت رشد کرده و به سطحی چون Optimus 7 می رسد. میزان انحراف بین فرکانسی هم رشد کرده و علاوه بر آن میزان بلندی صدای گوشی هم در سطح مناسبی نیست. در کل HTC Desire HD عملکردی متوسط در این بخش دارد اما با چنین بهایی ما انتظار عملکرد بهتری از آن داشتیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.