مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد دما
ali_tl2000
20-08-2011, 21:51
سلام خدمت دوستان عزیز،
دمای کارکرد عادی سی پی یو روی 52 هستش . می خواستم بدونم طبیعیه یا نه ؟! ببخشید من اطلاعاتم یکم قدیمه هستش و اینجا اساتید رو که میبینم شرمنده میشم.
تست بعد از 4 دقیقه با برنامه p95v266 هم پیوست هستش . به نظرتون احتایج به ارتقاء سیستم خنک کننده هستش یا همین خوبه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای سی پی یو در حالت لود یکم بالاست
این هم به خاطر گرمی هوا هست
سیستم رو یه حاک گیری کنید خمیر سیلیکون بهتر به سی پی یو بزنید و سیستم تهویه ی کیس رو هم بهتر کنید فن سی پی یو استوک هست و قدرت زیادی نداره اگه میخواین سی پی یو خنک تر باشه و دما پایین تر باشه و قصد اور هم ندارید فن بوفالو رو بگیرید
وگرنه یه فن بهتر بگیرید
ali_tl2000
20-08-2011, 22:33
آقا متشکر از راهنماییتون
این سیستم نو هستش و کمتر از چند هفته است که داره کار میکنه.
این فن بوفالو که گفتید از لحاظ نویز چطوره ؟! این فن خودش درسته رمقی نداره در عوض صدا هم نداره :)
moslem47
20-08-2011, 22:53
مشخصات سی پی یو ومادربورد؟............
آقا متشکر از راهنماییتون
این سیستم نو هستش و کمتر از چند هفته است که داره کار میکنه.
این فن بوفالو که گفتید از لحاظ نویز چطوره ؟! این فن خودش درسته رمقی نداره در عوض صدا هم نداره :)
فن بوفالو نویزش از فن استوک کمتره و خنک خنک کنندگی بیشتری هم داره ولی میگم برای اور خوب نیست
شما اول اون مواردی رو که گفتم انجام بدین اگه نتیجه نداد برید فن بخرین
ali_tl2000
20-08-2011, 23:14
مجدد سلام
چشم طبق فرمایشتون چسب سلیکون رو رفرش میکنم اما به خاطر نو بودن کلا گرد و خاکی وجود نداره فعلا که تمیز بشه.
case :Green model pars
power : Silver stone 500w
اما این هیت سینک ها طراحیشون واقعا زیباست من که یکم سرچ کردم الان :18: شدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.