مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی تا 350 تومن نو یا کارکرده
helex8800
20-08-2011, 21:46
با سلام گوشی تا این قیمت که امکانات زیر رو داشته باشه معرفی کنید :
1-سیستم عامل اندرود
2-بدنه محکم
3-صحفه لمسی و داشتن شتاب سنج
4-فرستنده اف ام
5-باتری و صدای خوب
خودم نظرم c7 ولی سیستم عاملش سیمبینه (میشه سیستم عامل اندرود روش نصب کرد)
با سلام گوشی تا این قیمت که امکانات زیر رو داشته باشه معرفی کنید :
1-سیستم عامل اندرود
2-بدنه محکم
3-صحفه لمسی و داشتن شتاب سنج
4-فرستنده اف ام
5-باتری و صدای خوب
خودم نظرم c7 ولی سیستم عاملش سیمبینه (میشه سیستم عامل اندرود روش نصب کرد)
دوست عزیز این گوشی که یکی از ویژگیهای اصلی مورد نظر شما رو نداره (سیستم عامل اندروید) و روش هم قابل نصب نبست اگر هم بود هیچ وقت قابلیتهای سیستم عامل به صورت اورجینال رو نداره ....پس c7رو بیخیال شو اگه اندروید میخوای.
helex8800
21-08-2011, 12:32
ممنون گوشی دیگی هست
به نظر من که xperia mini بگیر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Punisher_2008
21-08-2011, 13:09
سلام.
دوست عزیز داخل این رنج بهترین گوشی اندرویدی که میتونی بگیری GALAXY ACE هست.
البته اگه تا 380 بتونی بدی میتونید یک NEXSUS بگیری که عالیه...
الان GALAXY ACE حدود 320 تومان هست.
امکانات خوبی داره.
از مهمترین ویژگی های داشتن سیستم عامل اندورید.
صفحه ال سی دی بزرگ.
دوربین عکاسی خیلی خوب و قوی .
اپدیت به اخرین ورژن اندروید.
خب سخت افزار و رزولیشن هم خوبه ولی برای سیستم عامل اندروید زیاد عالی نیست..
من قبلا GALAXY GIO داشتم سخت افزارش دقیقا مثل ACE هست.
باید بگم فقط 50 % بازی های HD و گرافیکی اندروید رو میتونی اجرا کنی. که بعضی هاشونم به رزولیشن صفحه نمیخوره و از صفحه بیرون میزنه بعضی ها هم کمی لگ میزنه مثل ANGRY BIRDS ...
ولی از لحاظ نرم افزاری چون اندروید هست قدرت خیلی زیادی داره ارشیو بزرگ نرم افزاری و تنوع زیاد در انتخاب نرم افزار....
ولی به نظر من میتونی با همین 350 تومان همون نوکیا C7 رو بگیری.
سیستم عاملش سیمبین هست چند روز پیش ورژن جدید سیستم عامل با نام ANNA ریلیز شده که ویژگی ها ی مهم و جدیدی به این سیستم عامل اضاف شده و تغیرات زیادی کرده.
از لحاظ سخت افزاری ضعیفتر از ACE هست ولی چون سیستم عامل سیمبین هست پردازش فوق العاده ای داره..
بر خلاف ACE این گوشی همه بازی های HD رو به راحتی بدون کوچیکترین لگ اجرا میکنه.
دلیلشم اینه که گوشی های سری 3 سیمبین یا سیمبین انا مثل گوشی های سری ویندوز فون سخت افزار و رزولیشن مساوی دارند یعنی همه بازی ها و نرم افزار ها روی همه گوشی های کار میکنه.
از لحاظ نرم افزاری هم سیمبین رو که میشناسین ارشیو بزرگی از نرم افزار داره البته از لحاظ تنوع به اندروید نمیرسه...
تنها تنها برتی که ACE نسبت به C7 داره سیستم عامل اندروید هست.
در بقیه موارد مثل دوربین. فیلم برداری. خروجی TV .کیفیت ال سی دی و.... C7 برتری داره.
اگه خیلی زیاد اهل برنامه نیستی C7 رو بخر.
اکه میتونی تا 380 ههزینه کنی NEXSUS رو بخر چون یک گوشی HIGHT -END هست و این گوشی با سخت افزاری که داره و سیستم عامل اندروید بازدهی عالی رو میده. و از C7 هم بهتر است.
GALAXY ACE:
• پشتیبانی از چهار باند GSM و دو باند 3G با 7.2Mbps HSDPA
• صفحه نمایش لمسی خازنی 3.5 اینچ TFT با وضوح 320 x 480)HVGA پیکسل) و 16 میلیون رنگ
• پردازنده Adreno 200 GPU ، 800MHZ ARM 11 ، تراشه 278MB RAM ، Qualcomm MSM7227
• نسخه 2.2 (Froyo) آندروید با منوی Touchwiz 3.0 و قابلیت اپدیت به 2.3
• ورودی متن Swype
• دوربین 5MP با کانون اتوماتیک ، فلاش geotagging ، LED و تشخیص چهره و لبخند با قابلیت فیلمبرداری در وضوح QVGA در 15fps
• محل کارت حافظه microSD تا 32GB (کارت 2GB در جعبه گوشی)
• Wi-Fi 802.11 b/g/n و DLNA
• GPS با A-GPS و قطب نمای دیجیتال
• پورت microUSB (شارژ) و نسخه 2.1 بلوتوث استریو
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری ارتقاء صوتی DNSe
• رادیو FM با RDS
• ویرایشگر مستندات
• File manager از پیش نصب شده
• فروشگاه نرم افزاری سامسونگ با نرم افزارهای جدید رایگان
• شتاب سنج و حسگر Proximity
NOKIA C7:
• پشتیبانی از چهار باند GSM/GPRS/EDGE و پنج باند نسل سوم با 10.2Mbps HSDPA و 2Mbps HSUPA
• ساختار باریک با قطر 10.5 میلی متر
• صفحه نمایش لمسی خازنی 3.5 اینچ AMOLED با وضوح 640 x 360 پیکسل و 16 میلیون رنگ.شیشه ضد خش.مولتی تاچ.
• دوربین 8 مگاپیکسل با کانون ثابت ، دو فلش LED و قابلیت فیلمبرداری در وضوح 720P در 25fps (HD)با geotagging و تشخیص چهره
• نسخه 3 سیستم عامل سیمبین قابلیت اپدیت به ANNA و به زودی به Belle
پردازشگر 680MHz ARM 11 processor, Broadcom BCM2727 GPU و 256mb رم.
• Wi-Fi 802.11 b/g/n
• خروجی تلویزیون (SD)
• گیرنده GPS با پشتیبانی A-GPS و مسیریابی رایگان با راهنمای صوتی
• قطب نمای دیجیتال
• 8GB حافظه داخلی و محل کارت حافظه microSD
• برطرف کردن نویز فعال با میکروفن اختصاصی
• پشتیبانی ویدئوی Divx و XviD
• حسگر Proximity و شتاب سنج داخلی
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری
• رادیو FM استریو با RDS و فرستنده FM
• پورت microUSB با پشتیبانی USB On-the-go
• پشتیبانی جاوا و Flash در مرورگر وب
• نسخه 3.0 بلوتوث استریو
• کیفیت صوتی عالی
• فرمان های صوتی و شماره گیری هوشمند
خب اینم ویژگی هاشون..
یک نگاهی کنی همهچی دستت میاد.
مطمئن باش تو این رنج گوشی های اندروید بخری شاید ضدحال بخوری چون من تا حالا 2تا گوشی اندروید داخل این رنج خریدم.
چون اندروید سیستم عاملی هست که سخت افزار و رزولیشن قوی رو مطلبه.
سیستم عامل های دیگه داخل این رنج از گوشی اندروید به صرفه تر و قویتر هستند( به جز در تنوع و تعداد نرم افزار ها)
من خودم الان C6-01 دارم به انا هم اپدیت کردم . تقریبا همه بازی های hd اندروید داخل سیمبین هم هست راحت همشونو نصب کردم و بدون کوچکترین لگ یا مشکلی بازی میکنم به خصوص بازی angry birds و asphalt 6 .
angry birds در gio با سی پی یو 800mhz کمی لگ میزد ولی در سیمبین با سی پی یو 668mhz بدون لگ اجرا میشه.
یا مثلا اسفالت 6 اصلا اجرا نمیشه رو gio یا ace چون این بازی در اندروید سخت افزار قوی (سی پی یو 1ghz) و رزولیشن بالایی مطلبه ولی من این بازی روی گوشی خودم با همون گرافیک HD و با سی پی یو 667MHZ بدون لگ و مشکلی اجرا کردم.
این به دلیل سبک بودن سیستم عامل سیمبین که باعث پردازش عالیش میشه که با این سخت افزار بتونه این بازی هارو اجرا کنه.
پشنهاد میکنم اگه میتونی تا 380 تومان هزینه کنید یک nexsus بخری که واقعا مشکلی تو اجرا بازی های HD , و ... رو نداشته باشید و کلا لذت کامل رو از سیستم عامل گوشیت ببری.
موفق باشید..
helex8800
21-08-2011, 17:33
پس شما میگید نوکیا بهتره
ali pahlavan
21-08-2011, 17:55
سلام خودم هم میخوام تا 300 گوشی بخرم خیلی تحقیق کردم.خودم می خوام C6-01 بخرم.اگر می خوای بازی و برنامه نصب کنی ACE بگیر و اگر کاری به برنامه و بازی نداری C7 .اگر یه چرخی نو نت بزنی میفهمی برای اندروید چقر برنامه های جالب و باحال هست.
Punisher_2008
21-08-2011, 19:18
سلام خودم هم میخوام تا 300 گوشی بخرم خیلی تحقیق کردم.خودم می خوام C6-01 بخرم.اگر می خوای بازی و برنامه نصب کنی ACE بگیر و اگر کاری به برنامه و بازی نداری C7 .اگر یه چرخی نو نت بزنی میفهمی برای اندروید چقر برنامه های جالب و باحال هست.
سلام.
منم c6-01 دارم.
اره درسته اندروید خیلی زیاد برنامه داره..
ولی اگه یک چرخی بزنی میبینی سیمبین هم خیلی زیاد برنامه داره... البته تنوع و تعدادش مثل اندروید نیست ولی بازم تعدادشون کم نیست....
از لحاظ نرم افزاری ace چون اندروید هست یعنی ارشیو بزرگتر و تنوع بیشتری داخل انتخاب نرم افزار دارین.
از لحاظ بازی معمولا 90% بازی ها برای همه سیستم عامل ها عرضه میشه.
من قبلا gio داشتم سخت افزارش مثل ace هست. تو بازی های HD کم میاره.
در صورتی که هامون بازی هایHD رو میتونی خیلی راحت در سیمبین روی گوشی C7 یا WAVE 2 براحتی نصب و اجرا کنید....
تازه بازم امکانات گوشی هایی مثل C7 ویا WAVE2 داخل این رنج از گوشی های اندرویدی داخل این رنج بیشتر و به صرفه تر هست و به عبارتی عملکرد قویتری دارند.
البته اگه نرم افزار خیلی برات مهمه هست در خرید ACE شک نکن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.