ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپتاپ تا یک میلیون تومن

misagh8900
20-08-2011, 14:04
من یه لپتاپ میخوام بگیرم که بیشتر می خوام باهاش بازی کنم . در کنار بازی کردن می خوام با نرم افزارهایی مثل اتو کد و ... هم کار کنم.من خودم از اطلاعات لپتاپ ها زیاد سردر نمیارم. مثلا نمیدونم کدوم گرافیک بهتره یا cpu باید چه مدلی باشه و... خواهش میکنم هرچه سریعتر من رو راهنمایی کنید که چی بگیرم.در ضمن فقط از مدل های زیر میخوام بخرم:
Asus
Dell
Sony

biostar
20-08-2011, 14:38
فکر کنم برای شما بهترین مدل 6050 از HP باشه و اگر میتونید بیشتر هزینه کنید مدل 6070

mohmoj
20-08-2011, 15:06
اگر ميخاي بازي كني فقط سوني چون برنداي ديگه كشش بازي رو ندارن اچ پي فقط به زيبايي
اهميت ميده نه به كيفيت مثلا 4520 4530كه در حال حاضر پر فروشترين برند بازار هستش ولي ضعف گرافيك داره
و asus هم اصلا لپ تاب نيست مين pc شو ارتقاداده و داخل اپ تاب جا سازي كرده البته مين pc حرف نداره ولي
تو لپ تاب جالب نيست .

=CYBER=
20-08-2011, 15:33
اگر ميخاي بازي كني فقط سوني چون برنداي ديگه كشش بازي رو ندارن اچ پي فقط به زيبايي
اهميت ميده نه به كيفيت مثلا 4520 4530كه در حال حاضر پر فروشترين برند بازار هستش ولي ضعف گرافيك داره
و asus هم اصلا لپ تاب نيست مين pc شو ارتقاداده و داخل اپ تاب جا سازي كرده البته مين pc حرف نداره ولي
تو لپ تاب جالب نيست .
HP کجاش ضعف داره ؟!!!

مدل Pavilion DV7 بهترین سخت افزار رو داره با قیمت 1.700.000 تومان .
یا مدل DV6-6090 .

mehdi666lp
28-08-2011, 13:12
واسه بازی اگه میخوای باید گرافیک خوب باشه که افت فریم کمی داشته باشه تو اجرای بازی با در نظر گرفتن بوجه شما بهترین گزینه همون HP DV6 - 6050ee هستش که گرافیکش بالاست و کانفیگ خوبی هم داره

Xilevens
28-08-2011, 14:50
تو لپ تاب جالب نيست .
دوست عزیز اصلا حرفتون رو حساب نیست
هیچ مدل لپ تاپ سونی مناسب گیم نیست به غیر از F22 ها که اونم تازه زده و قیمتشون هم بالاست
اچ پی و اسوس یکی از بهترین برندها هستن

واسه گیم 1 میلیون تومن 6050 اچ پی عالی بود که دوستان دقیق دست گذاشتن روش

mehdi666lp
29-08-2011, 13:13
یا Asus N53SV یا HP DV6 - 6050ee هردوشون خوبن.............اما ممکنه کیبورد Asus اذیتت کنه........

misagh8900
29-08-2011, 16:39
خیلی ممنون. می خواستم بپرسم با HP DV6 - 6050ee بازی هایی مثل call of duty یا crasis بدون مشکل اجرا میشن؟

danialgto
30-08-2011, 20:53
خیلی ممنون. می خواستم بپرسم با HP DV6 - 6050ee بازی هایی مثل call of duty یا crasis بدون مشکل اجرا میشن؟

6050 تقریبا تمام بازی های روز رو با جزییات high خوب اجرا میکنه

misagh8900
30-08-2011, 23:36
می خواستم HP DV6 - 6050ee بخرم ولی توی یک سایت رفتم نظرم عوض شد. اگه شما هم یه سر بزنید بد نیست. در ضمن از مدل های سامسونگ هم برای بازی اگه میدونید بهم بگید . تا یک میلیون و دویست می تونم بگیرم.
آدرس سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bozqurd1992
31-08-2011, 17:19
سایت ویزویز معتبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خارجی نیست پس معتبر هم نیست دا

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

6050 بهتر از این نیست؟؟؟؟؟؟

aliaqua
07-09-2011, 20:04
بره بازی یا هزار کار دیگه 5110 i7

دوست عزیز

مطمئنی؟ یعنی واقعا 5110 بهتر از 6050 یا هر لپ تاپ دیگه تو رنج قیمتش هست؟ برو بازار تحقیق تا ببینی چقدر خرابی داره این مدل.

mehdi666lp
07-09-2011, 20:57
دوست عزیز

مطمئنی؟ یعنی واقعا 5110 بهتر از 6050 یا هر لپ تاپ دیگه تو رنج قیمتش هست؟ برو بازار تحقیق تا ببینی چقدر خرابی داره این مدل..
.
.
.
6050 بهتره چون گرافیک قوی تره و کانفیگش و کیفیتش بهتره....5110 بدرد بازی نمیخوره به اون صورت

aliaqua
07-09-2011, 20:59
.
.
.
.
6050 بهتره چون گرافیک قوی تره و کانفیگش و کیفیتش بهتره....5110 بدرد بازی نمیخوره به اون صورت

این سوالم استفهام انکاری بود:19:. یعنی اینکه مطمئنی 5110 اصلا ارزش خریدن رو داره.

mehdi666lp
07-09-2011, 21:15
این سوالم استفهام انکاری بود:19:. یعنی اینکه مطمئنی 5110 اصلا ارزش خریدن رو داره..
.
.
واسه چی ارزش خرید نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟..........حرف زیاد هستش اگه قرار باشه که ندیده و تست نکرده بگم بده که هرچی همه میگن باید بگم بده...الان شما ببین هرکی یه مشکل کوچک که لپتاپش پیدا میکنه میاد ای ی ی ی فعلا برند آشغاله...خوب مگه لپ تاپ باید خراب نشه یه روزی؟؟؟؟؟؟؟؟......باید دائما کار کنه هربلایی هم سرش آوردیم بگیم نباید آخ بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟...........اگه از جای معتبر خرید کنی و ریفر نباشه چرا باید بد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟....پس حتما شرکت دل مریضه خودش رو تو بازار خراب کنه که طرفدار هاش برن به سمت برند دیگه.......از نظر این و اون استفاده کن اما از رو منطق حرف رو بپذیر نه کشکی....

aliaqua
07-09-2011, 23:06
.
.
.
واسه چی ارزش خرید نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟..........حرف زیاد هستش اگه قرار باشه که ندیده و تست نکرده بگم بده که هرچی همه میگن باید بگم بده...الان شما ببین هرکی یه مشکل کوچک که لپتاپش پیدا میکنه میاد ای ی ی ی فعلا برند آشغاله...خوب مگه لپ تاپ باید خراب نشه یه روزی؟؟؟؟؟؟؟؟......باید دائما کار کنه هربلایی هم سرش آوردیم بگیم نباید آخ بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟...........اگه از جای معتبر خرید کنی و ریفر نباشه چرا باید بد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟....پس حتما شرکت دل مریضه خودش رو تو بازار خراب کنه که طرفدار هاش برن به سمت برند دیگه.......از نظر این و اون استفاده کن اما از رو منطق حرف رو بپذیر نه کشکی....

دوست عزیز

من تا مطمئن نباشم چیزی نمی گم. من یک ساله توی یه تعمیرگاه و نمایندگی لپ تاپ کار می کنم. بیشترین حجم برای لپ تاپ های دل بود. هر روز 10 15 تا حداقل برای گارانتی می فرستادیم. بعضی روزها به 50 تا هم می رسید. دل دو سه سال قبل خیلی خوب بود. ولی الان نه. برای کاهش قیمیت گند زده به کیفیت.

من نمی گم لپ تاپ نباید خراب بشه. ولی دیگه اینکه لپ تاپ بعد از یک هفته بیاد گارانتی ال سی دیش سوخته باشه، هاردش فرت شده باشه و... خیلی مسکلات دیگه مسخره است.

خوب اچ پی هم زیاد میومد برای تعمیر. ولی جدیدا خیلی کمتر شده و کیفیت مدل های 6000 به بالاش عالی شده و بیشتر مدل های قدیمی رو برای تعمیر میارن.

h!tman
07-09-2011, 23:11
عزیز این سایت ها دقت نکن
اپل که اصلا نباید مقایسه بشه چون MAc os هست و بخوایم با کانفیگ ویندوز بگیم اندازه ایسر 700تومنی هم نمیرزه!
الین ور به بودجه اکثر ایرانی ها نمیخوره و دسکتاپ رپلیسمنت هست! 11اینچیش 2تومنه و سفارشی هم میزنه
ایسوز هم تو تولید خیلی قویه
ولی تا 1تومن 6050 رو دوستان گفتن
خیلی از اچ پی اگر بد شنیدی که داغ میکنه و اینا برا اطمینان یک کول پد میخری 40تومن لپ تاپ برات خیلی روون و بدون داغ کردن و فلان و بهمان کار میکنه

امین لفتافی
08-09-2011, 08:33
نگاه کنید من بازی های روز رو به راحتی نصب می کنم و با بالاترین سرعت اجرا می کنم و همه روی hight دروغ نگم بتلفید با کیفیت متوسط من نم دونم شما منظورتون از بدرد بازی نمی خوره شما مگه بازی مریخی نصب می کنین

---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

نگاه کنید من بازی های روز رو به راحتی نصب می کنم و با بالاترین سرعت اجرا می کنم و همه روی hight دروغ نگم بتلفید با کیفیت متوسط من نم دونم شما منظورتون از بدرد بازی نمی خوره شما مگه بازی مریخی نصب می کنین
لب تابم 5110 i7 بگیر بابا با ضمانت من همه کارهارو می کنه
تازه گرافیک 6050 ati هست یه سرچ در موردش بکن

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

دوست عزیز

من تا مطمئن نباشم چیزی نمی گم. من یک ساله توی یه تعمیرگاه و نمایندگی لپ تاپ کار می کنم. بیشترین حجم برای لپ تاپ های دل بود. هر روز 10 15 تا حداقل برای گارانتی می فرستادیم. بعضی روزها به 50 تا هم می رسید. دل دو سه سال قبل خیلی خوب بود. ولی الان نه. برای کاهش قیمیت گند زده به کیفیت.

من نمی گم لپ تاپ نباید خراب بشه. ولی دیگه اینکه لپ تاپ بعد از یک هفته بیاد گارانتی ال سی دیش سوخته باشه، هاردش فرت شده باشه و... خیلی مسکلات دیگه مسخره است.

خوب اچ پی هم زیاد میومد برای تعمیر. ولی جدیدا خیلی کمتر شده و کیفیت مدل های 6000 به بالاش عالی شده و بیشتر مدل های قدیمی رو برای تعمیر میارن.

د بابا من دارم پسر خالم داره تو مدرسه دوستام 2 تاشون دارن با هم شبکه می کنیم بازی می کنیم یه با ر رولب تابم چای شیرین ریخت من نمی دونم چرا دل مردمو خالی می کنین چرا برما سگ جونه نکنه سفارشیه:27:

mehdi666lp
08-09-2011, 08:34
پس اگه شما تعمیرکاری داری میگی واسه دل متاسفم با این تولیدش.......من خودم یه 1500 دل دارم از سال 84 تا الان روزی 10 بار خاموش روشن میکنم بزنم به تخته تاحالا حتی یکبار هم نرفته گارانتی یا تعمیر:5:
.
.
اما خوب به خاطر قیمت پایینش 5110 یه سری ها میرن سمتش.....من تو دل سری Precision رو قبول دارم

امین لفتافی
08-09-2011, 08:41
پس اگه شما تعمیرکاری داری میگی واسه دل متاسفم با این تولیدش.......من خودم یه 1500 دل دارم از سال 84 تا الان روزی 10 بار خاموش روشن میکنم بزنم به تخته تاحالا حتی یکبار هم نرفته گارانتی یا تعمیر:5:
.
.
اما خوب به خاطر قیمت پایینش 5110 یه سری ها میرن سمتش.....من تو دل سری Precisionرو قبول دارم

حرف منم همینه چرا بره من خراب نمی شه من همین 15 روز پیش گرفتم تا قبل با 5010 دوستام کار کردم من تا گرفتمش بازی روش نصب کردن

اینا هر جور می خان مردمو وادار کنن که پول زیاد بدن وگرنه چرا زیر اب دلو می زنین

aliaqua
08-09-2011, 11:14
.
.
اما خوب به خاطر قیمت پایینش 5110 یه سری ها میرن سمتش.....من تو دل سری Precision رو قبول دارم

سلام

شما توجه کن. من گفتم تو یکی دو سال اخیر کیفیتش خراب شده. نه مدل سال 84. دل می تونه لپ تاپ های خوبی بزنه و قبلا هم زده. ولی این لپ تاپ های جدیدش کیفیتشون اسفباره:41:. البته بجز سری XPS

د بابا من دارم پسر خالم داره تو مدرسه دوستام 2 تاشون دارن با هم شبکه می کنیم بازی می کنیم یه با ر رولب تابم چای شیرین ریخت من نمی دونم چرا دل مردمو خالی می کنین چرا برما سگ جونه نکنه سفارشیه:27:

من خودم دوستم داره. بهش می گیم حسن دانلود. تو خوابگاه یه ساعت هم لپ تاپش خاموش نیست. همش روشنه و داره کار می کنه. ولی اون چیزی که من توی تعمیرگاه می بینم، قضیه همونه که می گه شما مو می بینیو من پیچش مو. حجم خرابی رو ببینی مخت سوت می کشه.ما تا حالا ایسر نداشتیم واسه تعمیر. ولی سونی داشتیم. asus داشتیم.

حرف منم همینه چرا بره من خراب نمی شه من همین 15 روز پیش گرفتم تا قبل با 5010 دوستام کار کردم من تا گرفتمش بازی روش نصب کردن
اینا هر جور می خان مردمو وادار کنن که پول زیاد بدن وگرنه چرا زیر اب دلو می زنین

من امیدوارم لپ تاپ شما خراب نشه و براتون بمونه. ولی خداوکیلی اگر مشکلی پیدا کرد بگو همینجا تا به بقیه بچه ها کمک بشه.
شما منظورتون از اینا بنده هستم؟ نخیر. من اصلا موافق پول زیاد دادن نیستم. چون برای من فرقی نمی کنه. من اتفاقا هرچی دل بیشتر خریده بشه در آمدمم بیشتر هست. ولی خوب می دونم این پول ها، پول های حلاله و با سختی بدست اومده. دلم نمیاد بچه ها چیزی بگیرن که بعدا به مشکل بر بخورن.

امین لفتافی
08-09-2011, 12:48
نه دوست من جسارتی به شما نکردم کلا تو سایت بعضی ها نماینده فروش هستند و زیر اب می زنند ببخشید منظورم به شما نبود اصلا

امین لفتافی
08-09-2011, 12:56
پیش خودمون بمونه گفتی خداوکیلی ---------------------------- لولای لب تابو وقتی باز و بسته می کنم شاستی بالا پایین می ره2---------- صدای فنش یخوده غیر معقول و گرنه به کی به کی قسم مشکل نداره منم می دونم مخ بابام این گوشت کوبیده کوبیدم تا کامپیتر رومیزی رو رد کرد ولی می خام پول زیاد ندید

mehdi666lp
08-09-2011, 13:06
دوستان اینجا بحث تبلیغات نیست یا نمیخوایم برندی رو بکوبیم اما اگه دلیل و مدرک هست و اگه بر اساس مستندات چیزی میگید همه رو روشن کنید تا ابهامی نباشه....همیشه میگن هر چقدر پول بدی آش میخوری

misagh8900
09-09-2011, 11:58
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. ولی مثل اینکه قسمت نبود ازشون استفاده کنم. چون من خبر نداشتم بابام رفته Acer Aspire 5742G خریده. حالا میشه بگین واسه بازی خوبه یا نه؟

mehdi666lp
09-09-2011, 14:46
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. ولی مثل اینکه قسمت نبود ازشون استفاده کنم. چون من خبر نداشتم بابام رفته Acer Aspire 5742G خریده. حالا میشه بگین واسه بازی خوبه یا نه؟

.
.
.
.
آره دوست عزیز اگه گرافیکش Gefroce GT 540M هستش....بشین باهاش بازی کن اما توقع نداشته باشی مثلا Crysis 2 یا Metro 2033 رو روی High خوب اجرا کنه ها.....راستی ببین گرافیک شما چیه :
Geforce GT 540M
Geforce GT 420M
Intel 4500
ATI 5470
.
.
آخه با چهار مدل گرافیک موجود هستش

misagh8900
11-09-2011, 16:07
روش نوشته Nvidia& Geforce GT540M . یکی از دوستام میگه که دوتا گرافیک داره. یکی برای کارهای ساده، یکی هم برای کارهای گرافیکی. مثلا وقتی میخوای بازی کنی گرافیکش اتوماتیک عوض میشه.

mehdi666lp
13-09-2011, 13:08
روش نوشته Nvidia& Geforce GT540M . یکی از دوستام میگه که دوتا گرافیک داره. یکی برای کارهای ساده، یکی هم برای کارهای گرافیکی. مثلا وقتی میخوای بازی کنی گرافیکش اتوماتیک عوض میشه..
.
.
خوبه گرافیکش همونی هست که حدس زدم...باهاش راحت میتونی بازی کنی اما توقع نداشته باش هر بازی رو روی حداکثر اجرا کنه بدون افت فریم....آره یه گرافیک خود CPU طراحی شده Intel HD 3000 هستش...(منظورم Sandy Bridge هستش)....لپتاپ شما نداره

Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 01:07
.
.آره یه گرافیک خود CPU طراحی شده Intel HD 3000 هستش

سلام
با عرض پوزش خدمت داش مهدی .:11:
گرافیک intel 3000 و intel 2000 رو رو cpu های سندی بریج پیاده سازی کردن مثل مدل 5750
ریوی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این مدلی که رفیقمون خریده 5742 هست که cpu ش سندی بریج نیست و گرافیک Intel HD داره . اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ریویوی 5742 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:

mehdi666lp
14-09-2011, 09:02
سلام
با عرض پوزش خدمت داش مهدی .:11:
گرافیک intel 3000 و intel 2000 رو رو cpu های سندی بریج پیاده سازی کردن مثل مدل 5750
ریوی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این مدلی که رفیقمون خریده 5742 هست که cpu ش سندی بریج نیست و گرافیک Intel HD داره . اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ریویوی 5742 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:.
.
.
.
مز مز جون منم منظورم همون سندی بود.........جواب دوستمون رو خواستم بدم بابت CPU .....گرافیک Intel روی Sandy هستش و منم میدونم اما ایشون پرسیده بود که این CPU ها من توجه به مدل لپ تاپ خودش نکردم.....مدل CPU لپ تاپ ایشون ClarksField هستش که گرافیکی روش نیست.....