PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : overclock amd phenoum 945 black edition

akpa
20-08-2011, 13:48
سلام خدمت دوستان مي خواستم سي پي يو رو اور كنم گفتم از تجربه دوستان استفاده ببرم مشخصات سيستم در امضام هست در ضمن يه نكته سيستم تهويه انچناني نداره و از فني كه روي پردازنده بود استفاده مي كنم در حالت عادي دماي سي پي يو حول و حوش 40 الي 45 هستش حالا سوالي كه پيش مياد اينجاست كه اين سيستم تا چه قدر اور رو بدون مشكل جواب ميده دوم از نرم افزار مادر بوردم toverclock استفاده كنم يثا از تنظيمات بايوس؟ با تشكر
راستي اگه بخوام يه فن جداگانه براي سي پي يو بخرم با بودجه حدود 20 تومن چيز خوبي گيرم مي ياد يا بايد كلا بي خيال شم بازم ممنون

EXTREME
20-08-2011, 18:37
شما اول از همه به فکر یک فن خوب باشین
10 تومن دیگه بزارین رو پولتون و فن cooler master hyper tx3 رو بگیرید
اور رو از طریق ستاپ انجام بدین
سی پی یو شما ضریب باز هست و اور این مدا سی پی یو بسیار راحت هست شما فقط کافیه برید تو ستاپ و گزینه ی cpu ratio رو افزایش بدین بدون تغییر در فرکانس رم و پل شمالی و ht
و در صورت نیاز ولتاژ هم بدین به سی پی یو

akpa
21-08-2011, 20:13
دیشب یکم با این نرم افزار toverclock کار کردم با افزایش cpu clock از 200 به 225 cpu speed از 3.2GHz به 3.6GHz تغییر کرد و memory clock از 666 به 750 افزایش پیدا کرد
کارت گرافیک رو هم از 775 به 850 و 1000 به 1050 (به ترتیب memory clock , gpu clock) تو بازی مافیا2 تو با تنظیمات high و resolution 1280*1024 حدود 8 الی 7 فریم افزایش داشتم سوال اینه واسه هفش هش فریم ارزش داره این همه اور کنیم؟

EXTREME
21-08-2011, 20:27
اورکلاک رو از بایوس همونطور که گفتم انجام بدین با نرم افزار سعی کنید سی پی یو رو اورکلاک نکنید

akpa
21-08-2011, 20:49
اورکلاک رو از بایوس همونطور که گفتم انجام بدین با نرم افزار سعی کنید سی پی یو رو اورکلاک نکنید
اخه این نرم افزار رو خود biostar توصیه کرده و رو سی دی مادر بوردش موجوده
یه دلیل دیگه هم اینه که من فقط وقتی بازی می کنم اور می کنم و بعد بازی سیستم رو نه تنها از حالت اور ر میارم بلکه با نرم افزار amd fusion سرعت سی پی یو رو میذارم رو 800 این طوری کلی دما پایین میاد البته نمی دونم کار درستی هست یا نه!

EXTREME
21-08-2011, 21:01
از تو بایوس اور برای سی پی یو انجام بشه بهتره چون پارامتراش دست خودتونه و بیشتر میتونید رو اور مانور بدین و اور بهتری داشته باشین
از تو ستاپ هم اور این سی پی یو راحته حالت idle سی پی یو رو هم فعال کنید که در حالت بیکاری مصرف بالا نباشه فرقش با نرم افزار اینه که نرم افزار با بالا اومدن ویندوز باید مجددا تنظمیات انجام بشه ولی اگه با بایوس اور کنید سی پی یور رو دیگه دائمی هست

akpa
21-08-2011, 21:13
شرمنده که امشب این قدر مزاحم شدیم میشه پارامترهارو نام ببرید؟ درضمن این نرم افزار اورش به صورت دائمی هستش ومی تونید چندتا پروفایل تهیه کنید و هر وقت که خواستید یکیشون رو لود کنید
من الان با این نرم افزار به فرکانس سی پی یو دسترسی دارم فرکانس رم هم با تغیییر فرکانس سی پی یو خودش به صورت اتوماتیک تغییر میکنه در ضمن به ولتاژ سی پی یو رم پل جنوبی و ht پل شمالی و چیپ پل جنوبی سی پی یو دسترسی دارم!

EXTREME
21-08-2011, 21:27
شرمنده که امشب این قدر مزاحم شدیم میشه پارامترهارو نام ببرید؟ درضمن این نرم افزار اورش به صورت دائمی هستش ومی تونید چندتا پروفایل تهیه کنید و هر وقت که خواستید یکیشون رو لود کنید
من الان با این نرم افزار به فرکانس سی پی یو دسترسی دارم فرکانس رم هم با تغیییر فرکانس سی پی یو خودش به صورت اتوماتیک تغییر میکنه در ضمن به ولتاژ سی پی یو رم پل جنوبی و ht پل شمالی و چیپ پل جنوبی سی پی یو دسترسی دارم!
اگه پروفایل تهیه کردید که خوبه اگه از طریق ستاپ هم خواستین اقدام کنید
شما از تو بایوس اگه فقط cpu ratio رو زیاد کنید دیگه فرکانس رم پل شمالی و ht هم هیچ تغییری نمکینه
ممکنه نیاز باشه ولتاژ بدید به سی پی یو
فکر کنم با بالا اومدن ویندوز برنامه باید یک دور اجرا بشه تا اون پروفایل لود بشه و تنظیمات اور اعمال بشه

Iceboy_LOVE
28-10-2011, 20:01
من همین سی پی یو 955رو دارم و Biostar TA870 plus
تا 3.8 به راحتی اور میشد بدون ولتاژ هیچی .. تو خود بایوس هم اپدیت کردم انجام دادیم

پیشنهاد من کیس مگنوم 2 + کولر Cooler master hyper 212 هست برین حالشو ببرین

EXTREME
28-10-2011, 20:07
من همین سی پی یو 955رو دارم و Biostar TA870 plus
تا 3.8 به راحتی اور میشد بدون ولتاژ هیچی .. تو خود بایوس هم اپدیت کردم انجام دادیم

پیشنهاد من کیس مگنوم 2 + کولر Cooler master hyper 212 هست برین حالشو ببرین
کولر خوبی پیشنها دادی منم دنبال این کولر هستم چون بوفالو دیگه جواب نمیده