مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید کیس تا 700 تومن
سلام به دوستان،
یکی از دوستانم میخواد کیسشو عوض کنه، گفتم از شما کمک بگیرم:
1. کیس رو فقط برای کارهای روزمره میخواد
2. زیاد اهل گیم نیست
3. هارد 1 ترا میخواد
4. ODD داره
5. میخواد سرعت خوبی داشته باشه
6. بودجه هم آخرش تا نهایت 700 تومن (اگه کمتر شد که خیلی بهتره)
نظر خودم سیستم زیره حالا اگه ایراد داره یا بهترش هست معرفی کنید (به همراه قیمت قطعات) با تشکر:
cpu= AMD Phenom II X4 970 - 3.5GHz
vga= EVGA GeForce GTS 450 1GB
main= asrock 870extreme3 R2.0
ram= kingmax 2*2 1333
hdd= 1tb samsung f3
power= green 530aeu
case= magnum II
CPU= Intel Core i5-2400=225
MB= GA-P61-DS3-B3=125
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=37
HDD= samsung f3 1T=67
Case= Magnum2=45
K+M=A4TECH =15
POWER= XFX ProSeries 550W=80
POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=140
ALL=734
AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz=145
MB=GIGABYTE=GA-970A-D3=145
VGA= XFX ATI HD6790 1GB DDR5=180
ALL=709
PC_Expert
19-08-2011, 22:21
سلام
اگه اهل گیم نیست نیازی به کارت گرافیک نداره
cpu: intel core i7 2600K: 370
mb:asrock h61icafe: 119
ram: 2*2G kingmax 1333: 34
vga: intel hd3000 (onboard): 0
hdd: samsung 1TB model HD103SJ: 68
hdd: FSP SAGAII 500: 55
case: magnum2: 46
sum: 692
core i7 2600k بسیار پرقدرت و بروز هست و تا سالها پاسخگوی نیاز ایشون خواهد بود و به هیچ وجه قابل مقایسه با هیچ پردازنده ای از amd نیست، گرافیک مجتمع در این پردازنده هم پاسخگوی نیاز های گرافیکی متوسط هست.
اگه کارت گرافیک خواستن هم با خرید یک powercolor 5770 به قیمت 140 تومن که از GTS450 قویتره و خرید پردازنده i5 2500 به قیمت 248 تومن، که باز هم از همه amd های موجود قویتره ، مبلغ کل سیستم 710 تومن میشه، اما اگه بازی نمی کنند نیازی به این کار نیست.
سلام
اگه اهل گیم نیست نیازی به کارت گرافیک نداره
cpu: intel core i7 2600K: 370
vga: intel hd3000 (onboard): 0
sum: 692
core i7 2600k بسیار پرقدرت و بروز هست و تا سالها پاسخگوی نیاز ایشون خواهد بود و به هیچ وجه قابل مقایسه با هیچ پردازنده ای از amd نیست، گرافیک مجتمع در این پردازنده هم پاسخگوی نیاز های گرافیکی متوسط هست.
اگه کارت گرافیک خواستن هم با خرید یک powercolor 5770 به قیمت 140 تومن که از GTS450 قویتره و خرید پردازنده i5 2500 به قیمت 248 تومن، که باز هم از همه amd های موجود قویتره ، مبلغ کل سیستم 710 تومن میشه، اما اگه بازی نمی کنند نیازی به این کار نیست.
سیستم عالی هست فقط پردازنده با Multiplier باز با این مادربرد... زیاد جالب نیست...
PC_Expert
19-08-2011, 23:23
سیستم عالی هست فقط پردازنده با Multiplier باز با این مادربرد... زیاد جالب نیست...
درسته، عدم پشتیبانی h61 از اورکلاک جزو اولیه ترین دانسته های یک علاقمند به سخت افزار هست!
اما جدا از مولتی پلر باز، دلیلی که پردازنده با پسوند K پیشنهاد دادم گرافیک intel hd 3000 در مدل K هست که این گرافیک در مدل معمولی intel hd2000 هست، این 2 گرافیک تفاوت قابل توجهی دارند و به نظر من 10 تومن ارزشش رو داره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
آخه 2500K با 2600K فرقی خیلی کمی دارن اون هم به درد کارهای حرفه ای و نرم افزار حرفه ای میخور خوب اگر اینطور باشه هزینه 140 هزار تومان میدیم برای سری Z مادربرد که قابل قیاس با H61 نیست اورکلاک و... هم داره
cpu=ntel core i5 2500K=255
MB=GIGABYTE-GA-Z68XP-UD3=240
MB=Asus P8Z68-V=250
PC_Expert
20-08-2011, 08:25
آخه 2500K با 2600K فرقی خیلی کمی دارن اون هم به درد کارهای حرفه ای و نرم افزار حرفه ای میخور
وقتی مثلا" به بنچمارک های سایت anandtech نگاه میکنیم حق با شماست و 2600 و 2500 اختلاف کمی دارند، اما نباید از یک نکته غافل شد.
پردازنده 2600K همونطور که میدونید دارای فناوری Hyper Threading هست و هرچند که 4 هسته فیزیکی داره اما بهتره اون رو یک 8 هسته ای بدونیم!
اکثر تست های انجام شده در بنچمارک ها، برای 4 هسته و بعضا" 6 هسته بهینه شدند، به عبارت دیگه این تست ها قادر به سنجش توان واقعی 2600K نیستند، دلیل اون یه مقدار اختلاف 2600 و 2500 در این تست ها هم 2 مگابایت کش بیشتر 2600 هست وگرنه برابر میشدند!
شما اگه امروز یک پردازنده ی مثلا" 100 هسته ای (در مثل مناقشه نیست) با معماری سندی بریج و با فرکانس 3 گیگاهرتز رو با 2500 مقایسه کنید در کمال تعجب خواهید دید 2500 4 هسته ای برتر هست!!
غیر از معماری برتر سندی بریج، به همین دلیل هست پردازنده 2500 در بعضی موارد حتی از core i7 980x با 6 هسته و 12 تا Thread قویتر به نظر میاد!
البته همین الان هم بعضی بنچمارک ها اختلاف زیادی بین 2500 و 2600 نشون میدن:
بقیه تست های همین وبسایت رو هم نگاه کنید.
در آینده ای نزدیک و با ورورد نرم افزار ها و باریهایی که بتونن از توان این پردازنده استفاده بکنند قطعا" پردازنده 2600 قیمت خودش رو توجیه خواهد کرد.
وقتی مثلا" به بنچمارک های سایت anandtech نگاه میکنیم حق با شماست و 2600 و 2500 اختلاف کمی دارند، اما نباید از یک نکته غافل شد.
پردازنده 2600K همونطور که میدونید دارای فناوری Hyper Threading هست و هرچند که 4 هسته فیزیکی داره اما بهتره اون رو یک 8 هسته ای بدونیم!
اکثر تست های انجام شده در بنچمارک ها، برای 4 هسته و بعضا" 6 هسته بهینه شدند، به عبارت دیگه این تست ها قادر به سنجش توان واقعی 2600K نیستند، دلیل اون یه مقدار اختلاف 2600 و 2500 در این تست ها هم 2 مگابایت کش بیشتر 2600 هست وگرنه برابر میشدند!
شما اگه امروز یک پردازنده ی مثلا" 100 هسته ای (در مثل مناقشه نیست) با معماری سندی بریج و با فرکانس 3 گیگاهرتز رو با 2500 مقایسه کنید در کمال تعجب خواهید دید 2500 4 هسته ای برتر هست!!
غیر از معماری برتر سندی بریج، به همین دلیل هست پردازنده 2500 در بعضی موارد حتی از core i7 980x با 6 هسته و 12 تا Thread قویتر به نظر میاد!
البته همین الان هم بعضی بنچمارک ها اختلاف زیادی بین 2500 و 2600 نشون میدن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه تست های همین وبسایت رو هم نگاه کنید.
در آینده ای نزدیک و با ورورد نرم افزار ها و باریهایی که بتونن از توان این پردازنده استفاده بکنند قطعا" پردازنده 2600 قیمت خودش رو توجیه خواهد کرد.
حرفتون کاملا درسته کلا برای حرفه ای ها به کار میاد و ارزش 140 هزار تومان نداره چون با این هزینه مادربرد کاملی میشه گرفت که واقعا به کار میاد در مورد هسته ها چندین سال بازی و برنامه ها همون 2 هسته ای گیر کردن و اون های که خرج 1 میلیون تومانی CPU کردن و هیچی نسیبشون نشده و..ممنون این بنچمارک هم بسیار عالی هست چون هم برنامه ها و زمان رو داده و هم اورکلاک شده و غیر اورکلاک شده گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از همه شما،
یه نمه بحث زیادی تخصصی شده و دود از کله منه بیسواد داره بلند میشه :24:. اگه ممکنه فارسی تر بگین:31:.
درضمن میخاستم بگم این دوستم اصلا و اصلا اهل اورکلاک نیست و چیز زیادی هم از کامپیوتر سر در نمیاره.
سیستمی که دوست عزیز "خوشنویس" معرفی کردن به نظر سیستم خوبی میاد. ولی چرا دوتا HDD؟ و پاور چی شد؟
حالا یه سوال:
آیااین سیستم گرافیکش جوابگو هست. مثلا اگه یه وقت به سرش زد و خواست فوتوشاپ کار کنه و یا فیلم کانورت کنه مشکلی پیش نمیاد؟
باز هم ممنون از احساس مسوولیتتون:10:
PC_Expert
20-08-2011, 19:00
سیستمی که دوست عزیز "خوشنویس" معرفی کردن به نظر سیستم خوبی میاد. ولی چرا دوتا HDD؟ و پاور چی شد؟
دوست عزیز بابت اشتباه تایپی معذرت میخوام، اون hdd دوم پاور هست!
آیااین سیستم گرافیکش جوابگو هست. مثلا اگه یه وقت به سرش زد و خواست فوتوشاپ کار کنه و یا فیلم کانورت کنه مشکلی پیش نمیاد؟
بله ، اندازه یه کارت گرافیک 60 تومنی کار میکنه، این پردازنده و گرافیک مجتمعش برای فتوشاپ هم مشکلی که نداره هیچ ، بسیار عالی هم هست!
ممنون
به نظرتون سیستم زیر چطوره و چه فرقی با سیستم شما داره از نظر کارایی؟ مادربردش چطوره ارزش هزینه اضافی رو داره؟
CPU: Intel Core i5 2500K
M.B: Gigabyte Z68AP-D3
RAM: Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb
VGA: Intel HD 3000
hdd: 1tb samsung f3
Power: Green 530aeu
Case: magnum II
سلام
نبود کسی تا مرا یاری کند؟
مادربردی که نوشتی خروجی تصویر فقط از نوع HDMI داره و برای استفاده از گرافیک مجتمع در CPU یا همون HD 3000 باید یا از مانیتور با ورودی HDMI استفاده کنی یا اینکه تبدیل بگیری یا اینکه از کارت گرافیکی استفاده کنی
مزیت های این برد اینه که از چیپ هوشمند Z68 استفاده می کنه که هوشمنده و میتونه روی دو گرافیک بسته به استفاده شما سوییچ کنه
قابلیت آور کلاک هم داری
مورد مهمتر اینکه اگه زودتر این مادربرد را انتخاب می کردی اینهمه در پست شما دعوا و مرافه برای انتخاب مادربرد نبود چون این چیپ تمام قابلیتهایی که دوستان در موردش بحث و اختلاف داشتند را با هم داره و همه را یک جا میشه استفاده کرد
بقیه قطعات خوب انتخاب شده
اما در کل به نظر من این مادربرد برای شما زیاده و مبلغ اضافی را گرافیک بگیر
PC_Expert
21-08-2011, 18:20
ممنون
به نظرتون سیستم زیر چطوره و چه فرقی با سیستم شما داره از نظر کارایی؟ مادربردش چطوره ارزش هزینه اضافی رو داره؟
CPU: Intel Core i5 2500K
M.B: Gigabyte Z68AP-D3
RAM: Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb
فرق این سیستم با سیستم پیشنهادی من در پردازنده ضعیف تر + قابلیت اورکلاک و قابلیت های چیپ z68 هست. به نظر من همون asrock H61icafe برای شما کافیه و هزینه ای که میخواهید برای مادربرد بپردازید رو خرج پردازنده کنید.
با تشکر از دوستان عزیز و راهنماییهای ارزندتون
پس فکر کنم سیستم نهایی این باشه. نظرتون چیه؟ ممکنه قیمتها رو مجددا بگید.
cpu: intel core i7 2600K
mb:asrock h61icafe
(RAM: Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb
با تشکر
PC_Expert
22-08-2011, 17:55
با تشکر
خوبه، قیمت ها به ترتیب: 365 - 120 - 48 - 0 - 68 - 68 - 46
با تشکر
اصلا جالب نیست یک مادربرد با بایین ترین قدرت و امکانات با بایین ترین رم بعد با بهترین cpu دنیا جور در نمیاد باس رم که 1333 باید باشه cpu قیمت زیر 390 تومان کمتر نیست مادربرد قدیمی و سری اول چیب با اولین امکانات و باس 1333 و.... مادریرد با این cpu که فکر نکنم امکاناتشو cpu بتونه سابورت کنه (یادم نمیاد وقتی h61 آمد 2600 بود) بعدم 2500K هست قیمت 260 تومان و با اختلاف خیلی کم قدرت با 2600 بس با یک مادربرد به روز و با حداکثر قدرت و امکانات که به کار هم میاد (چون همه فیلم میبینیم یا تغییر فرمت میدیم....) و هم آینده دار برای ارتقا از رم و گرافیک و.... هزینه باید به طور یکسان تقسیم بشه چون اینطوری ضعیفرین با بهترین در هم نمیشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من این سیستم هم عالیه همه قطعات بهم میخورن
CPU: Intel Core i5 2500K=260
M.B:Asus P8Z68-V=250
RAM: CORSAIRXMS3 4GB Dual Channel 1600-(2x2GB)=62
hdd: 1tb samsung f3=67
Power: Green 530aeu=80
Case: magnum II=45
PC_Expert
22-08-2011, 23:19
اصلا جالب نیست یک مادربرد با بایین ترین قدرت و امکانات با بایین ترین رم بعد با بهترین cpu دنیا جور در نمیا
منظور شما از قدرت مادربرد چیست؟
مادربرد قدیمی و سری اول چی
قدیمی؟ سری اول؟ روشن بگین یعنی چی؟ h61 که به همراه z68 جدید ترین چیپ های intel هستند. با توجه به کاربرد ایشون هم، چیزی بیشتر از h61 نیاز ندارند.
ه فکر نکنم امکاناتشو cpu بتونه سابورت کن
کدوم امکانات پردازنده رو ساپورت نمیکنه؟ میشه توضیح بدین؟
بعدم 2500K هست قیمت 260 تومان و با اختلاف خیلی کم قدرت با 2600
در این مورد مفصلا" توضیح داده شد.
بس با یک مادربرد به روز و با حداکثر قدرت و امکانات که به کار هم میاد
قدرت تو مادربرد یعنی چی؟
امکانات بیشتر با قیمت 2 برابر؟ میصرفه؟
چون اینطوری ضعیفرین با بهترین در هم نمیشه
این منطق درست نیست، مادربرد h61 icafe مادربرد خوبیه، کیفیت ساخت بالا داره و جز عدم پشتیبانی از raid کاستی نداره. اگه اینطور بود خود تولید کننه پرازنده 2600 رو در لیست ساپورت این مادربرد قرار نمیداد.
منظور شما از قدرت مادربرد چیست؟
قدیمی؟ سری اول؟ روشن بگین یعنی چی؟ h61 که به همراه z68 جدید ترین چیپ های intel هستند. با توجه به کاربرد ایشون هم، چیزی بیشتر از h61 نیاز ندارند.
قدرت تو مادربرد یعنی چی؟
امکانات بیشتر با قیمت 2 برابر؟ میصرفه؟
این منطق درست نیست، مادربرد h61 icafe مادربرد خوبیه، کیفیت ساخت بالا داره و جز عدم پشتیبانی از raid کاستی نداره. اگه اینطور بود خود تولید کننه پرازنده 2600 رو در لیست ساپورت این مادربرد قرار نمیداد.
چه سوال های ایتدایی میبرسین!!!سرکاریه!!! مگر من وظیفه دارم کلاس آموزشی بزارم یا کامل برای شما توضیح بدم همه چیز رو این آخرین حرف و بحث من با شماست شما به جای اینکه سوال بیرسی بگین اینجا چرا نیست این بحث ها و توضیحات قبلا هم با شما بوده
مگر از این چیب بایین تر هم هست اولین سری چیب با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع هست از این قدیمی تر از لحاظ استفاده گرافیک مجتمع مگر هست که متوجه سری اول و قدیمی نمیشین h61 چند وقت اومده z68 چند وقت ؟؟؟نیاز که همه فیلم نگاه میکنند و تغییر فرمت میدن
یعنی شما نمیدونی 2600 چه مزیتی داره که 2500 نداره
بارها بنچمارک گذاشتم از چندین سایت تا حالا شما این سایت ها رو ندیدن که میگین مفصلا توضیح بدم که اختلاف قدرت 2500 با 2600 خیلی کمه تا حالا ندیدن؟!این بنچمارک هم اورکلاک شده هست هم معمولی اختلاف زیر یک دقیقه
قدرت در مادربرد یعنی باس رم و چیب قویتر و استفاده از چند گرافیک و هوشمند بودن z که از گرافیک بی جهت برای کارهای معمولی استفاده نمیکنه و......که قبلا سایت ها و توضیحاتش در بحث های قبلی با شما بوده برای همین میگم سرکاریه!
منطق شما جور در میاد یک cpu که برای حرفه ای ها ساخته شده با اختلاف قیمت 140 هزار تومانی نسبت به 2500 که همون قدرت رو داره با اختلاف کم با همچی مادربردی با باس کم چیب اولیه و چند گرافیک نداشتن و... با هم بیشنهاد میدین من کلا دقیقه با شما بحثی ندارم شما نظر تو بده منم نظر میدم چرا مثل همیشه یک سوال های مفصل و برای کاربران ابتدایی بیش میاد میبرسن درباره این موضوع مفصل توضیح بدم که اختلاف 2500 با 2600 کم نیست این سوال ایتدایی نیست مگر شما تا حالا بنچمارکی دیدی که اختلاف قدرت 2500 با 26000 زیاد باشه دیدی؟!!!!!
شرمندم ولی اصلا راضی نیستم بخاطر یه سیستم ناقابل بین دوستان کدورت بیفته!:41:
از مطالب دوستان متشکرم ولی اگه ممکنه بدون تعصب به یه جمع بندی برسیم.:10:
(راستش هرچی بیشتر بحث بالا بگیره فقط من یکی بیشتر از همه سردرگم میشم چون زیاد از سیستمهای Intel سردرنمیارم چون خودم AMD دارم):18:
فقط اگه ممکنه MB معرفی کنید که اگر در آینده بخواد کارت گرافیک بخره به مشکل برنخوره
باز هم ممنون
شرمندم ولی اصلا راضی نیستم بخاطر یه سیستم ناقابل بین دوستان کدورت بیفته!:41:
از مطالب دوستان متشکرم ولی اگه ممکنه بدون تعصب به یه جمع بندی برسیم.:10:
(راستش هرچی بیشتر بحث بالا بگیره فقط من یکی بیشتر از همه سردرگم میشم چون زیاد از سیستمهای Intel سردرنمیارم چون خودم AMD دارم):18:
فقط اگه ممکنه MB معرفی کنید که اگر در آینده بخواد کارت گرافیک بخره به مشکل برنخوره
باز هم ممنون
دوست عزیز در عکس بالا و لینک موجود که با نرم افزارهای مختلف چندین cpu از لحاظ قدرت تست شدن د تست نرم افزار تبدیل فرمت فیلم هست 2500k=260 با اختلاف 37 ثانیه بیشتر از 2600k=390 هست و همه تست های دیگه که شما میتونی در لینک زیر اختلاف خیلی کم این دو cpu رو در همه نرم افزار ها ببینی ولی اختلاف قیمت 140 هزلر تومان حالا شما برای اینکه کار نرم افزاری زیر یک دقیقه زودتر بایان بیدا کنه 140 هزار تومان بدی من نظرم این هست اون هزینه برای مادربرد خرج بشه که مادربرد جدیدی بگیرید هم از لحاظ ارتقا آینده مشکا نداشته باشی چون h61 از باس رم بیشتر از 1333 سابورت نمیکنه از چند گرافیک بودن سابورت نمیکنه(مثلا در اینده یک گرافیک دیگه اضافه میکنید میشه دوتا کارت گرافیک) از اورکلاک سابورت نمیکنه و....فقط یک گرافیک مجتمع آنیرد داره نه اورکلاکی نه باس بالای رم نه ......
PC_Expert
23-08-2011, 10:38
چه سوال های ایتدایی میبرسین!!!سرکاریه!!! مگر من وظیفه دارم کلاس آموزشی بزارم یا کامل برای شما توضیح بدم
بهتره بگین نمی تونم توضیح بدم! فرق استفهام انکاری با سوال پرسیدن از روی ندونستن رو هم که نمی دونید!
مگر از این چیب بایین تر هم هست اولین سری چیب با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع هست از این قدیمی تر از لحاظ استفاده گرافیک مجتمع مگر هست که متوجه سری اول و قدیمی نمیشین h61 چند وقت اومده z68 چند وقت ؟؟؟
چیپ h61 چیپ جدیدی است، چون عددش پایینتره شما فکر میکنی قدیمیه! ثانیا" اصلا" قدیمیی یا جدد بودن چیپ چه ربطی به کارایی داره
همه فیلم نگاه میکنن باید Z68 بگیرن! عجب منطقی! من سالی 1 بار هم فیلم کانورت نمیکنم که از امکان virtu در این کانورت فیلم استفاده کنم . 130 تومن بیشتر بدیم برای چی.
اون هزینه برای مادربرد خرج بشه که مادربرد جدیدی بگیرید هم از لحاظ ارتقا آینده مشکا نداشته باشی
مثلا" مادربرد پیشنهادی من برای ارتقا چه مشکلی داره؟
چون h61 از باس رم بیشتر از 1333 سابورت نمیکن
memory type این نسل از پردازنده ها 1066 و 1333 هست و به بیش از اون نیاز ندارند، در صورت نیاز به اورکلاک رم هم میتونند از طریق کاهش تایمینگ رم اقدام کنند.
اختلاف پردازنده 2600 و 2500 و تاثیرش بر کارایی سیستم مخصوصا" در آینده بیشتر از تفاوت مادربرد z68 و h61 هست.
از اونجایی که جناب jonerex باز وارد این بحث شدن که فقط خودشون همه بنچمارک ها رو میبین و وبسایت نارنجی رو فقط خودشون میخونن و با مطالعه هستن و هیچکی هیچ سایتی رو نمیینه، و حرف های تکراری در مورد z68 و امکاناتش رو مطرح کردن (که در هر تاپیکی هر مادربردی جز z68 پیشنهاد بشه بدون توجه به کاربرد مخاطب مطرح میکنن و فکر میکنن فقط خودشون میدونن z68 چیه) گویی که به هیچ وجه جناب jonerex پیشنهاد هیچ مادربردی جز با چیپ z68 رو برنمی تابند.
بنابراین نیازی نمی بینم که بیش از این در این مورد صحبت کنم.
-------------------------------------------------------
مادربردی که بهتون پیشنهاد دادم هیچ مشکلی برای نصب کارت گرافیک در آینده نداره.
من پیشنهاد خودم و دلایلم رو گفتم، هر سیستمی که تهیه میکنید پیشاپیش مبارک باشه. :11:
بهتره بگین نمی تونم توضیح بدم! فرق استفهام انکاری با سوال پرسیدن از روی ندونستن رو هم که نمی دونید!
چیپ h61 چیپ جدیدی است، چون عددش پایینتره شما فکر میکنی قدیمیه! ثانیا" اصلا" قدیمیی یا جدد بودن چیپ چه ربطی به کارایی داره
همه فیلم نگاه میکنن باید Z68 بگیرن! عجب منطقی! من سالی 1 بار هم فیلم کانورت نمیکنم که از امکان virtu در این کانورت فیلم استفاده کنم . 130 تومن بیشتر بدیم برای چی.
memory type این نسل از پردازنده ها 1066 و 1333 هست و به بیش از اون نیاز ندارند، در صورت نیاز به اورکلاک رم هم میتونند از طریق کاهش تایمینگ رم اقدام کنند.
اختلاف پردازنده 2600 و 2500 و تاثیرش بر کارایی سیستم مخصوصا" در آینده بیشتر از تفاوت مادربرد z68 و h61 هست.
از اونجایی که جناب jonerex باز وارد این بحث شدن که فقط خودشون همه بنچمارک ها رو میبین و وبسایت نارنجی رو فقط خودشون میخونن و با مطالعه هستن و هیچکی هیچ سایتی رو نمیینه، و حرف های تکراری در مورد z68 و امکاناتش رو مطرح کردن (که در هر تاپیکی هر مادربردی جز z68 پیشنهاد بشه بدون توجه به کاربرد مخاطب مطرح میکنن و فکر میکنن فقط خودشون میدونن z68 چیه) گویی که به هیچ وجه جناب jonerex پیشنهاد هیچ مادربردی جز با چیپ z68 رو برنمی تابند.
بنابراین نیازی نمی بینم که بیش از این در این مورد صحبت کنم.
-------------------------------------------------------
مادربردی که بهتون پیشنهاد دادم هیچ مشکلی برای نصب کارت گرافیک در آینده نداره.
من پیشنهاد خودم و دلایلم رو گفتم، هر سیستمی که تهیه میکنید پیشاپیش مبارک باشه. :11:
گفتم سوال های ابتدایی و تکراریی میبرسی اونهم سوال که جوابش مفصل هست که وقت الکی صرف کنم تازه بگی مثل قبل این سایت های که شما میزاری قبول ندارم و تبلیغات هست و.... اول بحث قبلی میگی z68 چیه داره توضیح بده بعد میگی نه من انکار نمیکنم z68 چیب بدی هست مثل سیاست مدارهای عربی حرف میزنی سوال رو با سوال کردن جواب میدی وقتی هم جواب رو میگن نمیخوای بیذیری یا ببینی خودت به اون راه میزنی
چیب h61 جدید هست ولی از z68 قدیمی تره و خوب بگو چه فناوری داره خودت میدونی هیچی سابورت نمیکنه خیلی باحال هستی سر هر تایبک موضعه دیگه میگیری اون تایبک خودتو کشتی بگی p67 اورکلاک داره بعد مادربرد برای sli چند گرافیک ارتقا داره ولی حالا طرف دار h61 هستی که هیچی نداره اگر کارایی چیب مادربرد ربطی نداشته باشه به چی ربط داره اون صفحه گفتم این امکانات و کارایی برای ارتقا ندیدی h61
1-اورکلاک نداره
2- فناوری اینتل به جز گرافیک مجتمع بقیه رو سابورت نمیکنه
3-باس رم بایین هست
4- raid نداره
5-استفاده از چند گرافیک نداره
6- خروجی hdmi نداره
و..... اینم جواب
خوب خودتو به اون راه میزنی (مثلا" مادربرد پیشنهادی من برای ارتقا چه مشکلی داره؟) بگو چه مسکلی نداره!!!!
و برای آینده ارتقا هیچی نداره که در بالا شمردم
2600k آینده نامعلومی داره خود اینتل گفته حداکثر 30 درصد کارایی داره که در بنچمارک ها حداکثر 10 درصد هست اونم بنده خدا الان چند سال هست که cpu چند هسته ای اومده هنوز 90% بازی های و برنامه ها در 2 هسته گیر کردن بعد دنبال فناوری هستی که یکجور نمایش هست که 4 هسته رو 8 هسته نشون میده اونمهم گفتم قبلا برای حرفه ی ها بکار میاد اونم در آینده شاید ....اینهمه فناوری رو نادیده میگیری برای اینکه حرف خودتو ثابت کنی یک فناوری به چند فناوری رو قبلا خودتو براش میکشتی ترجیح میدی و نادیده میگیری و هزینه کاربران رو بخودی هدر میدی و بلااستفاده میذاری بول مردم رو حروم نکن من میگم این مادربرد چون همه چیز داشته باشه اورکلاک- باس رم- چند گرافیک و.....بول مردم رو حروم نکن برای یک فناوری که نه به اثبات نرسیده نه کارایی داره نه آینده اش معلومه
فناوری hyperthreadi با توضیحات در لینک زیر که در 17 2600k هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا همیشه با حرص حرف میزنی با کنایه و دعوا چرا هیچ موقعه با آرامش نمیتونی حرف بزنی چرا وقتی از بست ایراد میگیرن اعصبانی میشی زود بست میزنی با حرف های الکی بول مردم رو هدر میدی برای یک فناوری که نه ثابت شده نه معلوم نیست در اینده بکار بیاد میگی فناوری hyperthreadi باشه چون من بیشنهاد دادم ولی همه فناوری های بالا که برات شمردم رو انکار میکنی من خیلی بست ها بود انواع چیب رو گذاشتم بر اساس کاربرد طرف حالا هم میگم z68 چون همه مزیت های که در بالا شمردم داره
اینم عکس دو مادربرد کیفیت قطعات به کار رفته و بنل شمالی و.... با هم اصلا قابل مقایسه هست؟؟؟!!!!
با سلام مجدد:
یه سوال : آیا انتخاب سیستم اینتل همیشه اینقدر دردسر داره؟! چون خودم حدودا 2 ماه پیش یه سیستم AMD با کمک بچه های اینجا واسه خودم جمع کردم ولی اینقدر بحث و جدل نداشتیم.
با تشکر فراوان از[khoshnevis2] عزیز، مبنا رو بر اساس سیستم جناب jonerex قرار میدم.
یه سوال دیگه ازjonerex عزیز دارم،
این سیستمی که در پست 17 معرفی کردین قیمتش یکم بالاست، امکانش هست قطعات رو طوری تغییر بدین که بیاد زیر 700 (مثلا مادربرد با همین کارایی ولی از برند دیگر و یا مادربرد ارزانتر) چون همونطور که گفتم این دوستم اصلا اهل اورکلاک و این حرفا نیست، فقط جوری باشه که اگر بعدا خواست یه کارت گرافیک اضافه کنه به مشکل برنخوره.
باز هم ممنون از حسن نظر همه دوستان
CPU=Intel Core i5 2500K=255
MB=Asus P8Z68-V=250
RAM=APACER RAM DDRIII 1333 4GB=37
VGA=Intel HD 3000=0
hdd=samsung f3 500GB=47
Power: Green 530aeu=73
Case=GREEN MD 121=33
ALL=695
PC_Expert
23-08-2011, 19:36
این مقایسه بر اساس مغلطه هست...
معلومه یک مادربرد 120 تومی با یک مادربرد 240 تومی فرق داره، عکس میذارید که چیو ثابت کنید؟
1-اورکلاک نداره
3-باس رم بایین هست
4- raid نداره
6- خروجی hdmi نداره
هیچ کدوم این ها به درد ایشون نمیخوره، 120 تومن هزینه ی بی دلیل در مقابل کم کردن از پردازنده...
چرا همیشه با حرص حرف میزنی با کنایه و دعوا چرا هیچ موقعه با آرامش نمیتونی حرف بزنی چرا وقتی از بست ایراد میگیرن اعصبانی میشی زود بست میزنی با حرف های الکی بول مردم رو هدر میدی
این شما هستی که همه جا وسط میپرید و میگید z68 !!
این مقایسه بر اساس مغلطه هست...
معلومه یک مادربرد 120 تومی با یک مادربرد 240 تومی فرق داره، عکس میذارید که چیو ثابت کنید؟
هیچ کدوم این ها به درد ایشون نمیخوره، 120 تومن هزینه ی بی دلیل در مقابل کم کردن از پردازنده...
این شما هستی که همه جا وسط میپرید و میگید z68 !!
خیلی با حالی دقیقا شرح اخلاق شمارو بالا دادم ثابت کردی مثل بحث های قبلی میگیه خوب معلومه کاربرد داره منکه انکار نکردم خودت داری برای فناوری hyperthreadi که کامل توضیح دادم لینک گذاشتم که به هیچ دردی نمیخور کاملا نمایشی هست مغلطه میکنی با سوال های که اگر جواب رو میدونی چرا میبرسی خوب اگر از اول میدونی؟(معلومه یک مادربرد 120 تومی با یک مادربرد 240 تومی فرق داره،) بس چرا درباره این مادربرد سوال میکنی مثل اینکه از بحث کردن خوشتون میاد که سوال میکنی که بحث راه بندازی و بر اشتباهتون اسرار کنید یا منو سرکار بذارید فناوری hyperthreadi که فناوری کاملا نمایشی و بدرد نخور که کارایش هنوز به اثبات در بنچمارک نرسیده
خیلی از دوستان Z68 میگن وقت چون شما با من خصومت شخصی داری بست های من رو با این دیدگاه های توهین آمیز و برداشت های شخصی از بست ها و گفتن اونها داری ولی من تا حالا نخواستم همچی تعریف های بکنم هر چند شما با خیلی ها مشکل داشتی و اخلاق شما برای همه ثابت شده است
PC_Expert
23-08-2011, 20:02
فناوری hyperthreadi که فناوری کاملا نمایشی و بدرد نخور که کارایش هنوز به اثبات در بنچمارک نرسیده
بسیار خوب، شاهکار فناوری های اینتل نمایشی شد...
این عکس تفاوت پردازنده 2600k زمانی که hyper threding غیر فعاله با زمانی که فعال هست رو نشون میده ... همه چیز گویا هست ...
حالا جناب jonerex یک سوال از شما دارم: طبق این بنچمارک به طور متوسط HT چند درصد به کارایی سیستم اضافه کرده؟
یک جمع و تقسیم ساده هست، به طور متوسط در این نرم افزار هایی که تست شده اند 18 درصد
کمه؟
2 مگابایت کش اضافی 2600 به کنار، به فرض تنها تفاوتشون همین باشه، 18 درصد کمه؟ نیست عزیز ، نیست...
من کجا h61 رو با z68 مقایسه کردم؟ مگه هم قیمت هستن؟
من میگم وقتی میشه پردازنده قویتر گرفت چرا پول رو خرج مادربرد کنیم؟
بسیار خوب، شاهکار فناوری های اینتل نمایشی شد...
این عکس تفاوت پردازنده 2600k زمانی که hyper threding غیر فعاله با زمانی که فعال هست رو نشون میده ... همه چیز گویا هست ...
من کجا h61 رو با z68 مقایسه کردم؟ مگه هم قیمت هستن؟
من میگم وقتی میشه پردازنده قویتر گرفت چرا پول رو خرج مادربرد کنیم؟
یعنی دارای بست های قبلی رو انکار میکنی خوب اگر میدونی چرا سوال میکنی چرا میگی چه قابلیت های برای ارتقا آینده H61 داره یا نداره یا Z68 همینطور!!!
نمایشی از نظر نشون دادن 8 هسته شدن مادربرد که نمایشه چون قدرت دو برابر نمیشه در این تایبک از اول توضیح دادم این فناوری حداکثر 10% توان سیستم رو بیشتر میکنه که در عکس بالا و بنچمارک ها هم میبینید که 10% حالا این 10% ارزش 140 هزار تومان رو داره از نظر من اصلا و باز دوباره تکرار میکنم از اول هم گفتم کارایی داره برای حرفی ها و برنامه های خاص خودشون اونم خیلی کم نمایشی در مورد 8 هسته شدن گفتم
در بنچمارک های بسیاری از سایت ها میبینید این مزیت های 2500K نداره اختلاف خیلی کمی با 2600K داره که مثلا در کانورت فیلم زیر 1 دقیقه کارای داره که 140 هزار تومان ارزش 1 دقیقه نداره تا
PC_Expert
23-08-2011, 20:23
یعنی دارای بست های قبلی رو انکار میکنی خوب اگر میدونی چرا سوال میکنی چرا میگی چه قابلیت های برای ارتقا آینده H61 داره یا نداره یا Z68 همینطور!!!
نمایشی از نظر نشون دادن 8 هسته شدن مادربرد که نمایشه چون قدرت دو برابر نمیشه در این تایبک از اول توضیح دادم این فناوری حداکثر 10% توان سیستم رو بیشتر میکنه که در عکس بالا و بنچمارک ها هم میبینید که 10% حالا این 10% ارزش 140 هزار تومان رو داره از نظر من اصلا و باز دوباره تکرار میکنم از اول هم گفتم کارایی داره برای حرفی ها و برنامه های خاص خودشون اونم خیلی کم نمایشی در مورد 8 هسته شدن گفتم
این 10 درصد رو شما از کجا آوردی؟ با اینکه هنوز خیلی از برنامه ها از این فناوری استفاده نمیکنند و همون طور که گفتم آینده دار هست ، همین امروز نزدیک به 20 درصد تفاوت دارند، در بعضی موارد که بالای 40 درصد. در آینده قطعا" بیشتر خواهد شد.
پست های من در این تاپیک رو نگاه میکنید لطفا"؟
من هر جا سوال پرسیدم در دفاع از مادربرد h61 icafe بوده نه رد z68
من میگم امکانات این مادربرد برای ایشون کارایی لازم رو نداره و ایشون نیازی به بیش از h61 icafe ندارند، اما همه نیاز به قدرت پردازشی بیشتر پیدا میکنند .
این 10 درصد رو شما از کجا آوردی؟ با اینکه هنوز خیلی از برنامه ها از این فناوری استفاده نمیکنند و همون طور که گفتم آینده دار هست ، همین امروز نزدیک به 20 درصد تفاوت دارند، در بعضی موارد که بالای 40 درصد. در آینده قطعا" بیشتر خواهد شد.
پست های من در این تاپیک رو نگاه میکنید لطفا"؟
من هر جا سوال پرسیدم در دفاع از مادربرد h61 icafe بوده نه رد z68
من میگم امکانات این مادربرد برای ایشون کارایی لازم رو نداره و ایشون نیازی به بیش از h61 icafe ندارند، اما همه نیاز به قدرت پردازشی بیشتر پیدا میکنند .
میگم که مثلا در تدوین زیر یک دقیقه بود حتی در برنامه های اورکلاک 2500K گرفته 2600K رو و قدرت بیشتری نشون داده بعدم این اختلاف در برنامه های حرفه ای و برای کاربرد حرفه ای بوده اگر نه که قبلا گفتم چند سال چند هسته ای اومده و بیشتر بازیها و برنامه ها در دو هسته گیر کردند چند سال دل خوش کردیم بازی ها و برنامه برای دوهسته بالاتر هم جواب بده بعد شما در انتظار آینده نامعلومی هستی که بشه یا نشه 140 هزار بیشتر هزینه کنه که یکروزی بدردش بخور اونم همچی کاربری شما چرا اسرار خودتو بر hyper threding رو برای یک کاربر معمولی قبول داری و میگی بدردش میخوره
رد نمیکنی منکر قدرت نمیشی برای چی هی سوال برسیدی که H61 چی برای ارتقا در آینده داره یا نداره Z68 چی داره یا نداره اینم بایین سوال هات
این بست 18
اصلا جالب نیست یک مادربرد با بایین ترین قدرت و امکانات با بایین ترین رم بعد با بهترین cpu دنیا جور در نمیا منظور شما از قدرت مادربرد چیست؟
نقل قول:
مادربرد قدیمی و سری اول چی
نقل قول:
ه فکر نکنم امکاناتشو cpu بتونه سابورت کن
نقل قول:
بعدم 2500K هست قیمت 260 تومان و با اختلاف خیلی کم قدرت با 2600
نقل قول:
بس با یک مادربرد به روز و با حداکثر قدرت و امکانات که به کار هم میاد
قدرت تو مادربرد یعنی چی؟
امکانات بیشتر با قیمت 2 برابر؟ میصرفه؟ (یعنی اورکلاک کردن و استفاده از چند گرافیک قبلا بی ارزش نبوده حالا بی ارزش شده و نمی صرفه قبل برای همین دو مزیت بحث چند صفحه کردی هی میگفتی باید جواب بدی )
نقل قول:
چون اینطوری ضعیفرین با بهترین در هم نمیشه
این منطق درست نیست، مادربرد h61 icafe مادربرد خوبیه، کیفیت ساخت بالا داره و جز عدم پشتیبانی از raid کاستی نداره. اگه اینطور بود خود تولید کننه پرازنده 2600 رو در لیست ساپورت این مادربرد قرار نمیداد.(شما بگو چی داره که raid نداشته باشه فقط اینو نداره
1-اورکلاک نداره
3-باس رم بایین هست
4- raid نداره
6- خروجی hdmi نداره
و..... اینم جواب
22
چه سوال های ایتدایی میبرسین!!!سرکاریه!!! مگر من وظیفه دارم کلاس آموزشی بزارم یا کامل برای شما توضیح بدم بهتره بگین نمی تونم توضیح بدم! فرق استفهام انکاری با سوال پرسیدن از روی ندونستن رو هم که نمی دونید!
نقل قول:
مگر از این چیب بایین تر هم هست اولین سری چیب با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع هست از این قدیمی تر از لحاظ استفاده گرافیک مجتمع مگر هست که متوجه سری اول و قدیمی نمیشین h61 چند وقت اومده z68 چند وقت ؟؟؟
نقل قول:
اون هزینه برای مادربرد خرج بشه که مادربرد جدیدی بگیرید هم از لحاظ ارتقا آینده مشکا نداشته باشی
نقل قول:
چون h61 از باس رم بیشتر از 1333 سابورت نمیکن
PC_Expert
23-08-2011, 23:14
چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
شما هم حرف ها تون رو بعد از این از من بپرسید تا جواب بدم، بهتر نیست؟
آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟
آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟
آیا خروجی hdmi به کار ایشون میاد؟
آیا ایشون raid میکنند؟
آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟
آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟
آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟
علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟
منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟
من چه خصومت شخصی با شما دارم؟ شروع کننده بحث کیست؟
سلام
آقا انگار شماها بیخیال نمیشین. اگه بیل گیتس هم بود تا الان بیخیال میشد !
اصلا بیخیال اینتل شدم میرم همین سیستم زیر رو که تو پست 1 گفتم براش میگیرم:
(حالا بفرمایید سر این سیستم هم با هم جنگ و جدل کنید چیزی که عاید من نمیشه)
ram= kingmax 2*2 1333
hdd= 1tb samsung f3
power= green 530aeu
case= magnum II
چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟
آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟
آیا ایشون raid میکنند؟
آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟
آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟
آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟
علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟
منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟
من الان بدلایلی سیستم CELERON برای نوشتنم سرعتش کنده سوال هارو فردا شب جواب میدم فعلا خواب
یک سوال من دارم ببین بیدا میکنی فناوری Hyper Threading باید مادربرد هم سابورت کنه شما در مادربرد ازراک یا در مشخصات H61 دیدی کلمه Supports Hyper-Threading Technology در لینک زیر یا در مشخصات H61 دیدی بگین من نیم ساعت دارم میگردم نگاه میکنم چیزی نمیبینم
Supports Hyper-Threading Technology
سلام
ram= kingmax 2*2 1333
hdd= 1tb samsung f3
power= green 530aeu
case= magnum II
آخه من هرچی گشتم کلمه Supports Hyper-Threading Technology رو در مادبرد H61 ندیدم حالا ببینم بیدا میشه
سیستم خوبی هست در صفحه اول هم AMD بیشنهاد دادم بر اساس 700 تومان و اون از این سیستم کمی قویتر و جدیتره ولی کلا خوبه
PC_Expert
24-08-2011, 00:12
سلام
ram= kingmax 2*2 1333
hdd= 1tb samsung f3
power= green 530aeu
case= magnum II
عزیزم ما رو سر کار گذاشتی؟
شما چه سیستم پیشنهادی منو چه جناب jonerex رو بگیرین خیلی بهتر از اینه. تو برتر بودن هر یک از سیستم های معرفی شده نسبت به این سیستم که شکی نیست، ما داریم بحث میکنیم شما بهترین انتخاب رو داشته باشید. وگرنه هر چی مایل هستید بگیرین.
PC_Expert
24-08-2011, 00:17
آخه من هرچی گشتم کلمه Supports Hyper-Threading Technology رو در مادبرد H61 ندیدم حالا ببینم بیدا میشه
واسه چی داری میگردین؟ تو مشخصات این مادربرد در قسمت Specifications ، جلوی cpu ، پنجمین و آخرین گزینه: Supports Hyper-Threading Technology
همه مادربرد های سوکت 1155 پشتیبانی میکنند، تو تنظیمات بایوس امکان فعال و غیر فعال کردن هست. بعضی ها تو مشخصات مینویسن و بعضی ها نمی نویسن.
راستی این مادربرد ی که پیشنهاد دادم hdmi داره که شما میگی نداره ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](m).jpg
عزیزم ما رو سر کار گذاشتی؟
شما چه سیستم پیشنهادی منو چه جناب jonerex رو بگیرین خیلی بهتر از اینه. تو برتر بودن هر یک از سیستم های معرفی شده نسبت به این سیستم که شکی نیست، ما داریم بحث میکنیم شما بهترین انتخاب رو داشته باشید. وگرنه هر چی مایل هستید بگیرین.
آخه من به عنوان سوم شخص که به بحث هاتون نگاه میکنم چیزی عایدم نشده، بعد از 4 صفحه بالاخره قانع نشدم سیستم شما رو بگیرم یا سیستم jonerex رو ! مسیر بحث هاتون هم بیشتر برای قانع کردن همدیگر است نه من
PC_Expert
24-08-2011, 00:38
مسیر بحث هاتون هم بیشتر برای قانع کردن همدیگر است نه من
در این مورد حق رو به شما میدم، هر کدوم رو دوست داشتید بگیرید، ما هم یا میتونیم همدیگر رو قانع کنیم یا نمی تونیم!
seyediali3
24-08-2011, 12:31
مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
danialsalehi
24-08-2011, 13:01
مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
سلام
شما پست ها رو خوب نخوندید. قضیه مقایسه مادربورد نبوده
اقای Khoshnevis میگن که اقای mass به مادربوردی بیشتر از h61 احتیاج ندارن و بهتره به جای قیمت بیشتر برای مادربورد . سی پی یو بهتری بگیرن و 2600 بگیرن و اینکه 2600 به نسبت 2500 حدود 18 درصد بهتره و مادربورد بهتر استفاده ای برای ایشون نداره/
اقای jonerex هم میگن 2600 با 2500 اختلاف زیادی نداره و بهتره که به جای قیمت بیشتر برای سی پی یو این پول رو خرج مادربورد کنن که در اینده اگه قصد ارتقا داشتن به مشکلی برنخورن و مادربورد h61 ضعف هایی داره که 5.6 تاش رو نام بردن /
من به عنوان یه شخص سوم حرف هر 2 عزیز رو تایید میکنم و فکر نمیکنم این وسط کسی بتونه دیگری رو قانع کنه.
الان اقای mass باید بیان و بگن که از سیستم در اینده چه انتظاری دارن و ایا مثلا امکان داره 2 تا کارت گرافیک بگیرن یا نه و مسائل دیگه که بشه تشخیص داد کدوم پیشنهاد دو عزیز Khoshnevis و jonerex بیشتر برای ایشون بهتر است. همین. و دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه بحث باشه.
seyediali3
24-08-2011, 13:16
يه سي پي يو يه خورده بگيره به چه قيمتي به قيمت اينكه مجبورش يه مادربورد ضعيفتر+رم ضعيفتر و براي ارتقا روز ازنو
PC_Expert
24-08-2011, 13:32
يه سي پي يو يه خورده بگيره به چه قيمتي به قيمت اينكه مجبورش يه مادربورد ضعيفتر+رم ضعيفتر و براي ارتقا روز ازنو
شما که کلا" تو باغ نیستید... پست ها رو از اول بخونین...
الان اقای mass باید بیان و بگن که از سیستم در اینده چه انتظاری دارن و ایا مثلا امکان داره 2 تا کارت گرافیک بگیرن یا نه و مسائل دیگه که بشه تشخیص داد کدوم پیشنهاد دو عزیز Khoshnevis و jonerex بیشتر برای ایشون بهتر است. همین. و دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه بحث باشه.
با تشکر از شما که با من همدردی میکنید.
درمورد کارت گرافیک قبلا عرض کردم که ممکنه آینده کارت گرافیک مجزا اضافه بشه و اینکه کلا بحث اورکلاک و قابلیت مادربرد در این زمینه رو لازم نداره. آیا بجز این دو مدل مادربرد هیچ مادربرد دیگری که بین ایندو باشه وجود نداره؟ که همه و علی الخصوص من راضی بشیم :10:
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
شما که تو باغ هستی چیکار کردی که طرفت قانع نشد گلابی
خواهشا ادب رو رعایت کنید
این دو دوست عزیز علیرغم بحث در این تاپیک اصلا نسبت به همدیگه بی احترامی نکردن. حالا شما با یه پست از الفاظ نامربوط استفاده میکنی. با بی احترامی کسی نمیتونه حرفش رو به کرسی بشونه اونم تو این انجمن و این سطح معلومات.
آیا ایشون raid میکنند؟
شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم
شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )
خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره
بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم
خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط
سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600
این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی
اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدونه
با تشکر از شما که با من همدردی میکنید.
درمورد کارت گرافیک قبلا عرض کردم که ممکنه آینده کارت گرافیک مجزا اضافه بشه و اینکه کلا بحث اورکلاک و قابلیت مادربرد در این زمینه رو لازم نداره. آیا بجز این دو مدل مادربرد هیچ مادربرد دیگری که بین ایندو باشه وجود نداره؟ که همه و علی الخصوص من راضی بشیم :10:
.
خوب اگر اینطور هست من اولین بیشنهادم رو تکرار میکنم چرا دنبال درسر اضافه کردن کارت گرافیک هستی این گرافیک در این سیستم کاملا جواب میده و همون 700 تومان هست تازه مانیتورش اگر رزولیشن بایین داشته باشه چندین سال برای یک کاربر معمولی بدرد میخوره مانیتورش مدلش چیه
MB= GA-P61-DS3-B3=125
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=33
HDD= samsung f3 1tb=68
Case= Case=GREEN MD 121=33
K+M=A4TECH =15
POWER= Green 530aeu=73
all=710
خوب اگر اینطور هست من اولین بیشنهادم رو تکرار میکنم چرا دنبال درسر اضافه کردن کارت گرافیک هستی این گرافیک در این سیستم کاملا جواب میده و همون 700 تومان هست تازه مانیتورش اگر رزولیشن بایین داشته باشه چندین سال برای یک کاربر معمولی بدرد میخوره مانیتورش مدلش چیه
MB= GA-P61-DS3-B3=125
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=33
HDD= samsung f3 1tb=68
Case= Case=GREEN MD 121=33
K+M=A4TECH =15
POWER= Green 530aeu=73
all=710
با تشکر
آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
(والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم :18::41:، چه برسه به بچه های این دوره زمونه :46:)
مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. راستی رم یدونه 4 منظورتونه؟ آخه این مادربرد فقط دو تا رم میخوره. کلا وقتی مشخصه هاش رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم، بنظرم مادربرد جالبی نیومد. USB3 نداره و دوتا جای رم هم بیشتر نداره. اگه ممکنه یکی دیگه معرفی کنید.
باز هم ممنون
PC_Expert
24-08-2011, 21:08
شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم
شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )
خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره
بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم
خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط
سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600
این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی
اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدون
هر کابر آگاهی میدونه این سوالات نه تنها ابتدایی نیستند بلکه ادعا های شما در طول این تاپیک رو به چالش میکشند.
گفتم به دور از حاشیه جواب بدین به همین دلیل بود اما شما کاملا" به حاشیه رفتید.
تا زمانی که جواب تک تک سوالات رو نگیرم ادامه بحثی که شما در اون به ادعای خودتون جواب مغرضانه میدید بی فایده است ...
PC_Expert
24-08-2011, 21:14
با تشکر
آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
(والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، چه برسه به بچه های این دوره زمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. فکر کنم اگه اینجوری تغییر بدیم درست میشه.
باز هم ممنون
همون پست اول نظرم رو در مورد خرید کارت گرافیک گفتم، خب باز هم تکرار میکنم:
cpu: intel core i7 2500: 245
vga:power color 5770: 140
sum: 707
با تشکر
(والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم :18::41:، چه برسه به بچه های این دوره زمونه :46:)
مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. راستی رم یدونه 4 منظورتونه؟ آخه این مادربرد فقط دو تا رم میخوره. کلا وقتی مشخصه هاش رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم، بنظرم مادربرد جالبی نیومد. USB3 نداره و دوتا جای رم هم بیشتر نداره. اگه ممکنه یکی دیگه معرفی کنید.
باز هم ممنون
بس حدس ام درست بود گفتم به دردسر گرافیک آینده نمی ارزه همین الان بگیر و خیال خودتو راحت کن به احتمال خیلی زیاد رزولیشن مانیتور متوسط به بایین هست و برای چند سوال با این کاربردها جواب میده
اگر مگنوم بشه که خیلی بهتره رم آره 4 گیگ 35 تومان هست در آینده شاید نیاز به ارتقا داشته باشه یک 4 گیگ دیگه اضافه کنید مادربرد ها
MB=ASUS P8H61-M LE/USB3=130
asrock h61icafe=119
GA-H61M-USB3-B3=130
همون پست اول نظرم رو در مورد خرید کارت گرافیک گفتم، خب باز هم تکرار میکنم:
cpu: intel core i7 2500: 245
vga:power color 5770: 140
sum: 707
سلام و ممنون
فکر کنم دیگه به نتیجه رسیدم
مادربرد از بالایی خیلی بهتره. فقط یه سوال ، این گرافیکی که معرفی کردید خوب هست؟ برندش چطوره؟
PC_Expert
24-08-2011, 21:43
فقط یه سوال ، این گرافیکی که معرفی کردید خوب هست؟ برندش چطوره؟
این کارت بسیار خوبه، قیمتش بالا بود و به تازگی ارزون شده و ارزشش رو داره. برندش هم مشکلی نداره و 2 سال هم گارانتی از شرکت شاب داره. اگه احیانا" این کارت رو پیدا نکردید از برند XFX در حدود 145 تا 150 پیدا میکنید.
PC_Expert
24-08-2011, 21:43
فقط یه سوال ، این گرافیکی که معرفی کردید خوب هست؟ برندش چطوره؟
این کارت بسیار خوبه، قیمتش بالا بود و به تازگی ارزون شده و ارزشش رو داره. برندش هم مشکلی نداره و 2 سال هم گارانتی از شرکت شاب داره. اگه احیانا" این کارت رو پیدا نکردید از برند XFX در حدود 145 تا 150 پیدا میکنید.
با تشکر از همه دوستان خصوصا khoshnevis2 و jonerex عزیز که بسیار کمک کردند همین سیستم رو براش میگیرم.
cpu: intel core i7 2500
ram: 2*2G kingmax 1333
vga:power color 5770
hdd: samsung 1TB model HD103SJ
power: 535 aeu
case: magnum2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.