alyy
19-08-2011, 19:40
با سلام اول از همه بگم که نمیدونم تایپک رو باید همینجا میزدم یا (جای دیگه ای در این رابطه پیدا نکردم).
به هر حال.
من تا حالا مودم adsl از طریق usb نصب نکردم .امروز یکی از دوستام گفت بیا مودمم رو تنظیم کن رفتم دیدم که کابل شبکه نداره و باید با usb وصل بشه منم درایو usb رو نصب کردم و از طریق 192.168.1.1 تنظیمات مودم رو درست کردم که خوشبختانه دوستم همون لحظه یه کاری واسش پیش اومد و گیر نداد حالا قراره فردا برم واسش را بندازم
نمیدونم به غیر تنظیماتی که انجام دادم تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بدم یا نه ؟
آیا از طریق usb خود مودم کانکشن میسازه یا نه ؟ اصلا نیاز به کانکشن داره یا نداره؟
اگه نیاز به کانکشن داره یکی از دوستان توضیح بده ببینم چه طوری باید کانکشن بسازم؟
مودم هم TP Link8811 هست
در ضمن حداکثر تا ساعت 12 امشب پاسخ بدید ممنون میشم
با تشکر
به هر حال.
من تا حالا مودم adsl از طریق usb نصب نکردم .امروز یکی از دوستام گفت بیا مودمم رو تنظیم کن رفتم دیدم که کابل شبکه نداره و باید با usb وصل بشه منم درایو usb رو نصب کردم و از طریق 192.168.1.1 تنظیمات مودم رو درست کردم که خوشبختانه دوستم همون لحظه یه کاری واسش پیش اومد و گیر نداد حالا قراره فردا برم واسش را بندازم
نمیدونم به غیر تنظیماتی که انجام دادم تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بدم یا نه ؟
آیا از طریق usb خود مودم کانکشن میسازه یا نه ؟ اصلا نیاز به کانکشن داره یا نداره؟
اگه نیاز به کانکشن داره یکی از دوستان توضیح بده ببینم چه طوری باید کانکشن بسازم؟
مودم هم TP Link8811 هست
در ضمن حداکثر تا ساعت 12 امشب پاسخ بدید ممنون میشم
با تشکر