ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد نصب مودم TP Link 8811

alyy
19-08-2011, 19:40
با سلام اول از همه بگم که نمیدونم تایپک رو باید همینجا میزدم یا (جای دیگه ای در این رابطه پیدا نکردم).
به هر حال.
من تا حالا مودم adsl از طریق usb نصب نکردم .امروز یکی از دوستام گفت بیا مودمم رو تنظیم کن رفتم دیدم که کابل شبکه نداره و باید با usb وصل بشه منم درایو usb رو نصب کردم و از طریق 192.168.1.1 تنظیمات مودم رو درست کردم که خوشبختانه دوستم همون لحظه یه کاری واسش پیش اومد و گیر نداد حالا قراره فردا برم واسش را بندازم

نمیدونم به غیر تنظیماتی که انجام دادم تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بدم یا نه ؟

آیا از طریق usb خود مودم کانکشن میسازه یا نه ؟ اصلا نیاز به کانکشن داره یا نداره؟
اگه نیاز به کانکشن داره یکی از دوستان توضیح بده ببینم چه طوری باید کانکشن بسازم؟

مودم هم TP Link8811 هست

در ضمن حداکثر تا ساعت 12 امشب پاسخ بدید ممنون میشم
با تشکر

hasanoooooooo
19-08-2011, 20:10
داداش شما وقتی میری داخل تنظیمات مودم .... برو به quick setup و یک کانکشن از نوع bridge یا ppoe انتخاب میکنی بعد یوزر و پسورد رو به مودم میدی و بعدشمتنظیمات رو ذخیره میکنی و بعدشم ریست میکنی......

بعد به کنترل پانل میری و از بخش network تنظیمان رو انجام میدی..... خودش راحت کمکت میکنه....

alyy
19-08-2011, 20:52
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی ولی من تمام تنظیمات مودم رو درست کردم فقط مونده همون قسمتی که خودتونم بهش اشاره کردین یعنی همون قسمت network من نمیدونم اونجا باید چه تنظیماتی انجام بدم چون با کابل LAN که وصل میکردم تو قسمت network هیچ تنظیماتی انجام نمیدادم حالا واسه usb رو نمیدونم اگه لطف کنین یه توضیح مختصر در این رابطه بدید
با تشکر