ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب پرينتر !!

LANDASEFR
19-08-2011, 19:18
ويندوز جديد نصب كردم حالا كه پرينتر hp1018 رو با سي دي خودش نصب كردم ولي مرحله آخر كه مي خواد بشناسه و print test رو چاپ كنه نمي شناسه از روش add printer هم توي كنترل پنل رفتم ولي بازهم كار نمي كنه ، الان با توجه به تصوير پرينتر نصب شده ديگه؟ ( پرينتر و كابل usb كاملا سالمه).

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
19-08-2011, 19:31
ويندوز جديد نصب كردم حالا كه پرينتر hp1018 رو با سي دي خودش نصب كردم ولي مرحله آخر كه مي خواد بشناسه و print test رو چاپ كنه نمي شناسه از روش add printer هم توي كنترل پنل رفتم ولي بازهم كار نمي كنه ، الان با توجه به تصوير پرينتر نصب شده ديگه؟ ( پرينتر و كابل usb كاملا سالمه).

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پرینتر شما add printer جواب نمیده
باید آخرین درایور پرینتر رو دانلود کنید و نصب کنید
کابل یو اس بی رو چک کنید و جای کابل یو اس بی رو عوض کنید

LANDASEFR
19-08-2011, 22:37
آخه با همين قبلي چند وقته داره كار كرده جديد رو هم نصب كردم اثر نداشت جاي فيش usb رو هم تغيير دادم اثري نداشت.

كابل سالمه.

atall
20-08-2011, 00:46
سلام دوستان

منم یه مشکلی نا جوری با پرینترم دارم که اگه بتونین کمکم کنید تا عمر دارم دعاتون میکنم.

من یه پرینتر hp1120 گرفتم، منتهی این پرینتر از اونجایی که خیلی قدیمیه درایور واسه ویندوز 7 نداره، من یک ماهی میشم در به در تو نت دنبال درایور ویندوز 7 می گردم، چندتایی هم دانلود کردم اما جواب نداده و فایده ای نداشته، از دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟؟ لطفاً! :42:

EXTREME
20-08-2011, 09:59
آخه با همين قبلي چند وقته داره كار كرده جديد رو هم نصب كردم اثر نداشت جاي فيش usb رو هم تغيير دادم اثري نداشت.

كابل سالمه.
ممکنه ایراد از ویندوز باشه ویندوز رو یه دور عوض کنید