ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال نظر

jenipher
19-08-2011, 18:08
برای مطالب وب سایتم فرم ارسال نظر گذاشتم برای مطالبی که امروز قرار میدم نظر ارسال میگردد اما
برای مطالبی که چند روز پیش در وب سایت قرار دادم نظر ارسال نمیگردد به نظر شما مشکل از کجاست؟
این کد ارسال نظر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m.m.m5651
19-08-2011, 18:12
چه اروری میده؟ اصلا ارور میده؟

jenipher
19-08-2011, 19:57
نه اصلا error نمیده برای بعضی از مطالب، نظر ارسال میشود

MaSoUd555
19-08-2011, 20:04
این رو اول از همه تک شرطی بنویس یا اصلا شرط براش نذار ببین برای همه اجرا میشه یا نه!!!(هر چند کدی که نوشتی باید اجرا بشه)
من که نتونستم مشکلی پیدا کنم، اما بدونه شرط امتحان کن ببین برای همه اجرا میشه یا نه، بعد کم کم شرطارو اضافه کن، ببین کجای کارت گیر داره

m.m.m5651
19-08-2011, 20:09
خوب ممکنه صفحه هنوز کامل لود نشده کاربران می بندن صفحه رو!
+
بعد از هر قسمت دستور به mysql این رو بذارید که ارور رو بنویسه:

jenipher
19-08-2011, 22:43
این رو اول از همه تک شرطی بنویس یا اصلا شرط براش نذار ببین برای همه اجرا میشه یا نه!!!(هر چند کدی که نوشتی باید اجرا بشه)
من که نتونستم مشکلی پیدا کنم، اما بدونه شرط امتحان کن ببین برای همه اجرا میشه یا نه، بعد کم کم شرطارو اضافه کن، ببین کجای کارت گیر داره

مشکل این دستور شر طی میباشد if($id>0){
اگر این دستور نذارم نظر برای همه مطال درج میگردد اما در پایگاه داده مقدارCID=0 که مربوط به هر مطلب میباشد صفر درج میگردد

MaSoUd555
19-08-2011, 22:49
اون message_id اصلا چی هست ؟ کلا اطلاعاتی که فرم ارسال میکنه به این کد رو بگو ببنیم اون چیه

فکر کنم شماره پست باشه نه ؟ شما چطوری هر پست رو نمایش میدین؟ مسلما یه شماره آیدی داره نه ؟ الان این message_id همون شماره مطلبه؟

m.m.m5651
20-08-2011, 02:13
یه چیز دیگه هم در مورد امنیت این صفحه بگم:
امنیت این صحفه 000000 هست!!! هر کسی حتی من میتونه شما رو -- کنه! برای اینکه این طوری الان هر کسی می تونه کدی html در قسمت نظرات بندازه و هر کی رو که اومد تو صفحه -- کنه!
شما باید در هر قسمت این عبارت یا فانکشن رو بذارید:

بشه به

!!!
+
خودتون هر قسمت یا هر تغییر پذیر رو تغییر بدید این طوری.
- این فانکشن کد های اچ تی ام ال رو غیر فعال می کنه مانند:

HTML کد خاموش مي باشد
در پایین صفحه!

jenipher
22-08-2011, 12:22
message_idشماره همان مطلب میباشد برای اینکه برای تمامی مطالب نظر ارسال شود چه تغییراتی در این کد بدهم

mohrd
22-08-2011, 13:29
سلام.
این کد رو جایگزین کنید. و یک بار روی مطلبی که نظراتش ثبت میشه و یکبار روی مطلبی که ثبت نمیشه امتحان کنید و خروجی رو اینجا بذارید.