مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد ضعف شدید موتور 131 صفر!!!
shadow of fear
19-08-2011, 12:00
سلام دوستان
بنده 10 روزه یه 131 صفر گرفتم.تا الان هم 600 تا باهاش رفتم.ولی یه مشکل بزرگ داره که تو سربالایی ها اصلا نمیتونه راحت بالا بره.همین دیشب یه جاده سربالایی رو داشتم میرفتم.2 نفر تو ماشین بودیم.پامو تا آخر رو پدال گاز فشار دادم 35 تا با زور میرفت.که یدفعه یه پیکان مدل 63 با 4 تا مسافر مثل برق ازم سبقت گرفت.تو اتوبانم تا به یه شیب میرسم ماشین کم میاره.نمیدونم این طبیعیه و تو سرویس اولیه درست میشه یا ایراد فنی داره.ممنون میشم راهنماییم کنید.:11:
سلام دوستان
بنده 10 روزه یه 131 صفر گرفتم.تا الان هم 600 تا باهاش رفتم.ولی یه مشکل بزرگ داره که تو سربالایی ها اصلا نمیتونه راحت بالا بره.همین دیشب یه جاده سربالایی رو داشتم میرفتم.2 نفر تو ماشین بودیم.پامو تا آخر رو پدال گاز فشار دادم 35 تا با زور میرفت.که یدفعه یه پیکان مدل 63 با 4 تا مسافر مثل برق ازم سبقت گرفت.تو اتوبانم تا به یه شیب میرسم ماشین کم میاره.نمیدونم این طبیعیه و تو سرویس اولیه درست میشه یا ایراد فنی داره.ممنون میشم راهنماییم کنید.:11:
نه طبیعی نیست
اگه تنظیم موتور ببرین احتمالا مشکلتون حل بشه :27:
shadow of fear
19-08-2011, 12:46
ممنون.فقط اینکه واسه تنظیم الان اقدان کنم یا تو سرویس اولیه تنظیمش کنم؟و اینکه خود نمایندگی تنظیمش کنه دیگه؟
بابا از ماشین صفر خیلی انتظار نداشته باشین یکم صبر داشته باشین تا اب بندی بشه بعد درست میشه
فقط تو دوره اب بندی فشار به موتور نیارین
موفق باشین
shadow of fear
19-08-2011, 18:06
من متوجه نشدم.این مشکل طبیعیه یا نه؟باید اقدام خاصی کنم یا احتیاج نیست؟
ببین اگه اغراغ کردی نه
ماشین صفر هیچ وقت اون قدرت و کشش لازمو نداره و زمان میبره تا موتور به اصطلاح جون بگیره تجربه من از 1 پرایت و دوتا ال90 اینه
ولی اگه واقعا ماشین با جون کندن راه میره خوب احتمالا یه مشکلی هست
D r i v e r
20-08-2011, 11:13
من متوجه نشدم.این مشکل طبیعیه یا نه؟باید اقدام خاصی کنم یا احتیاج نیست؟
دوست عزیز
توی سرویس اولیه برات فیلر گیری میکنن
تا جایی هم که میدونم یه نگاهی هم به شمع ها میندازن
فیلتر هوا رو واست عوض میکنن
اگه درست نشد اونموقع باید فکره جاهای دیگه بود
کلاچ نرمه؟
موقع شروع حرکت نمیلرزونه؟
shadow of fear
20-08-2011, 14:41
دوست عزیز
توی سرویس اولیه برات فیلر گیری میکنن
تا جایی هم که میدونم یه نگاهی هم به شمع ها میندازن
فیلتر هوا رو واست عوض میکنن
اگه درست نشد اونموقع باید فکره جاهای دیگه بود
کلاچ نرمه؟
موقع شروع حرکت نمیلرزونه؟
کلاچ نرمه.موقع حرکت هم نمیلرزونه.امروز رفتم نمایندگی گفت باید تا سرویس اولیه صبر کنی.سرویس اولیه هم بعد 4500 کیلومتره.گفت احتمالا با فیلرگیری درست شه.یه نمایندگی دیگه هم بردم.اونجا مکانیکشونم همین حرفو زد ولی گفت میتونیم با هزینه خودت فیلرگیری کنیم اما هنوز زوده یه 200-300 تا دیگه برو بعدا فیلرگیری کن.
8211534635
23-08-2011, 00:38
سلام
ما هم یک پراید 132 داریم که دقیقا همین مشکل را دراد در ضمن مصرف سوخت ان هم در شهر بیش از 10 لیتر و در جاده 6 است به محض تحویل گیری به مسافرت رفتیم واقعا در سربالایی ها کم می آورد مخصوصا وقتی کولر روشن است این در حالی است که پراید قبلی ما که مدل 84 بود خیلی بهتر عمل می کرد
حال مشکل از کجاست
ماشین ظرف 45 روز 2700 تا کارکرده است آیا وقت سرویس اول رسیده است
در سرویس اول که نمایندگی انجام می دهد چه مواردی را باید گوشزد کرد
آیا باید از نمایندگی وقت قبلی گرفت شرایط به چه صورت است
با تشکر
monazzah
23-08-2011, 08:35
سلام
ما هم یک پراید 132 داریم که دقیقا همین مشکل را دراد در ضمن مصرف سوخت ان هم در شهر بیش از 10 لیتر و در جاده 6 است به محض تحویل گیری به مسافرت رفتیم واقعا در سربالایی ها کم می آورد مخصوصا وقتی کولر روشن است این در حالی است که پراید قبلی ما که مدل 84 بود خیلی بهتر عمل می کرد
حال مشکل از کجاست
ماشین ظرف 45 روز 2700 تا کارکرده است آیا وقت سرویس اول رسیده است
در سرویس اول که نمایندگی انجام می دهد چه مواردی را باید گوشزد کرد
آیا باید از نمایندگی وقت قبلی گرفت شرایط به چه صورت است
با تشکر
سلام از سرويس اوليه گذشته
سرويس بره خوب ميشه
eng.j.mehrdad
16-09-2011, 13:09
سلام ، پراید من هم دقیقا همین مشکل رو داره ، البته بنده 100 تا بیشتر باهاش نرفتم ، ولی همین دیروز تو شیب سر بالایی یادگار امام که دیگه حد اکثر 20 درجست ، با دنده 4 گاز پر 80 تا بیشتر نمی رفت و دور موتور رو 2000 مونده بود ...
انگار ماشین دیگه جون نداره ... تو ماشین هم تنها بودم .
becareful
31-10-2011, 17:22
سلام ، پراید من هم دقیقا همین مشکل رو داره ، البته بنده 100 تا بیشتر باهاش نرفتم ، ولی همین دیروز تو شیب سر بالایی یادگار امام که دیگه حد اکثر 20 درجست ، با دنده 4 گاز پر 80 تا بیشتر نمی رفت و دور موتور رو 2000 مونده بود ...
انگار ماشین دیگه جون نداره ... تو ماشین هم تنها بودم .
عزیز خوب سربالایی باید بری دنده 3 بنده خدا حق داشته نره. کلا پراید توی سر بالایی دنده 2 زیر 20 دنده 3 ریز 45 و دنده 4 دنده زیر 80 نباید بری و روی مرزهای سرعتی هم که گفتم با اون دنده ها به زور شتاب میگیره.
ماشین منم دقیقا همین مشکلو داشت/ دادم فیلراشو تنظیم کردن مشکلش حل شد
eshtadtr
06-12-2011, 21:04
سلام به همه دوستان عزیز من تجربه داشتن 4 پراید از صفرو داشتم که در اختیار میگذارم
مهمه که قبلا چی سوار میشدید ، مثلا من سمند داشم که بعد از سوار شدن به پراید فهمیدم شتاب پراید نسبت به سمند بیشتره ولی قدرتش خیلی کم حتی پراید اولمو چون فکر میکردم مشکل داره ردش کردم اما چند تا راهنمایی میکنم که این مشکل کاهش پیدا میکنه البته تمام این کارها بعد از سرویس اولیه انجام بشه
1 - گذاشتن شمع 2 پلاتین بوش
2 - تعویض وایرها با وایرهای بهتر
3 - برداشتن منبع الاینده و قرار دادن یک لوله به جای آن که در بازار موجود میباشد
4 - ایجاد یک سوراخ کنار خروجی اگزوز به اندازهای که بشه روش 1بوشن آهنی لوله آب با ضخامت 2 یا 3 سانت جوش داد 3 باشه نفس بازتر میشه (بوشن واسه اینه که هرموقه خواستی 1درپوش به سایز بوشن ببندی و صدای اضافیو حذف کنی
5 - (مورد 3و4 برای باز کردن نفس خروجی ماشین هست) برای نفس ورودی از فیلتر هوای خوب یا فیلتر اسپرت استفاده کنید
6 - و در آخر زدن یکی دو با ک بنزین سوپر از جایی که به سوپر بودنش مطمعن هستی بعدش زدن به جاده پتو پهن بدون پلیس و تا اونجا که ماشین گاز میخوره پدالو فشار بدی بعد از اینکه به شهر برگردی تو سربالایی ها متوجه میشی که چقدر تغییر کرده
البته اینا یه سری کار اولیه بدون دستکاری زیاده واسه بهبود بهتره بیشتر از این دیگه میره تو رنج حرفه ای
eshtadtr
06-12-2011, 21:38
سلام دوستان من چند راهنمایی میکنم که از تجربه داشتن 4 پرایده
بعد از سرویس اولیه
1 - شعماشو با شعم دو پلاتین آلمانی تعویض کن
2 - تعویض وایرها با وایر بهتر (وایرسیمی گیرت بیاد چون برق خوب عبور میده بهتره)
3 - برداشتن منبع آلاینده وقرار دادن یک لوله به جای آن که در بازار فراوونه
4 - سوراخ کردن منبع عقب کنار اگزوز (البته میتونی جاش 1 بوشن 2 یا 3 سانتی لوله آب جوش بدی که هر موقه خواستی صداشو با یه در پوش همون سایزی قطع کنی)
5 - استفاده از یک فیلتر هوای خوب یا اسپرت
6 - در نهایت با یکی دو باک بنزین سوپر بزنی به یک جاده پتو پهن و تا اونجا که گاز میخوره تخته گاز و یه کله بری
وقتی برگردی شهر میبینی که سوار چه گرگی شدی
wareshteam
14-01-2012, 19:02
با سلام
پراید صفر پایه گاز سوز(900 کیلومترکارکرد) یک بار روی سوخت گاز چراغ چک روشن شد پس از خاموش شدن و خنک شدن ماشین دیگر روشن نشد روز بعد با چهار نفر با سرعت 110 در دنده 5 روی سوخت بنزین روشن شد پس از یک بار خاموش و و روشن کردن در حین حرکت دوباره چراغ چک خاموش شد در جاده در دنده 5 مجددا روشن شد و با تغییر نوع سوخت از بنزین به گاز چراغ خاموش شدو با سوخت بنزین با دنده 4 دیگر چراغ چک روشن نمی شوددر ضمن هنگام روشن بودن چراغ چک توان موتور به شدت کاهش می یابد مشکل از کجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.